søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Første gang / Første gang for henne – Første gang

Første gang for henne – Første gang

Første gang for henne – Første gang :

Dette skjedde sommeren da jeg var 20 år jeg møtte ei 15 år gammel jente på en fest. Hun var veldig velutviklet til å være så ung, store faste bryster og en deilig stram rumpe. Hun hadde på seg en topp med stor utringning og ingen bh så man kunne se brystvortene hennes strutte under toppen, og et skjørt som var så kort at man lett kunne se den nesten gjennomsiktige hvite tangaen hun hadde under.

Ettersom timene gikk og ex antall øl var drukket kom jenta bort til meg, tok meg i hånda og dro meg med inn på et soverom. Hun låste døra og dyttet meg ned på senga. Så la hun seg over meg og kysset meg samtidig som hun begynnte å kneppe opp sjorten min. Hun kysset meg på brystet og nedover magen til hun kom ned til buksa. Hun kneppet den opp og dro frem den raskt voksende pikken min og begynnte å suge meg. Det var en himmelsk følelse å bli sugd av den nydelige unge jenta. Da jeg kom tok hun alt i munnen og svelget det uten å nøle

Da la jeg henne over på ryggen og dro av henne toppen. Jeg begynnte å kysse og småbite i brystvortene hennes samtidig som jeg lot den ene håndagli langs låret hennes og inn under skjørtet. Tangaen hennes var klissvåt, jeg dro den til siden og masserte klitorisen hennes samtidig som jeg kysset henne over hele kroppen. Hun stønnet lavt.

Jeg lot tunga gli langs kroppen hennes og ned til fitta hennes der jeg lot dedn leke medd klitorisen hennes. Jeg lot fingrene gli opp og ned i sprekken hennes noen ganger før jeg prøvde å føre to fingre inn i henne, men hun var så trang at det bare var plass til en finger enda så våt hun var. Da jeg presset fingeren inn i henne stønnet hun høyt, og ikke langt inne i sjeden hennes kjente jeg en hinnesom stengte den. «Den skal jeg ikke bryte med fingeren» tenkte jeg.

Jeg så på henne mens jeg førte pikken mot fitta hennes, jeg førte pikken sakte inn i henne, gud så trangt. Hun stønnet. Da jeg kom til jomfruhinna stoppet jeg opp litt før jeg med et hardt støt sprakk den. Hun skrek av smerte i det den sprakk, men etterpå bare nøt hun det. Det tok ikke leng tid før hun kom i en kjempe stor orgasme. Da jeg kom trakk jeg meg ut av henne og sprutet allt i ansiktet og munnen hennes. Også nå slikket hun i seg og svelget allt.

Etter på bare lå vi der å lekte med hverandres kjønn.

 

Sexmoter

Sjekk også

Bare vi 2

Bare vi 2  – Første gang : Det var bare vi to hjemme en hel …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.