søndag , 1 august 2021
Forside / Første gang / Voldtekt
Voldtekt - Hun gråter mens han trenger den inn. Han gjør det sakte og bare halvveis inn, men kuken er enorm og det er smertefullt for henne.

Voldtekt

Voldtekt :

Dette er en historie om en voldtekt. Mange fantaserer om dette, men om du ikke liker det så ikke les videre. Det er lite vold i historien, men det er brukt voldtektsdop i form av alkohol. Historien er ikke sann.

Hun hadde ikke vært på en sånn fest før, men hun synes det var ganske morsomt og var egentlig ganske glad for at Amalie, Pia og Amalie hadde dratt henne med. De danset litt, så og si alle drakk, men ikke hun. Noen gutter sto og snakket og en spurte hvem hun var. Kompisen svarte at hun var med Amaliene og Pia, hun var visst ny. “Hot”, bemerker han tilbake og en tredje gutter nikker og bekrefter: “Dritsexy”. Kvelden går og jentene går tidlig da han bestemmer seg for at de følge etter. Etter bare et par minutter går Amaliene og Pia inn i et rødt hus, de roper hade og den nye jenta er på vei mot oppkjørselen til nabohuset.

Alt går fort og tre guttene holder henne fast mens han tvinger en flaske inn i munnen på henne og slår henne så hun må drikke. Hun backer ut nesten med en gang og guttene støtter henne, halvveis drar henne med seg tilbake til festen. De legger henne i en seng på et rom og låser før de vare fester et par timer uten å bry seg om henne.

Hun våkner og litt susete kommer minnene tilbake. Når han kommer inn ser hun livredd på han, hendene hennes er bundet fast over hodet hennes og festet til senga. Hun ligger i bare undertøy og skjelver, minst like mye av redsel som av kulde. Han går mor henne og kliner med henne så hodet hennes blir presset ned i madrassen. Hun prøver å stå i mot i det han tar av stroppene på BH’en hennes, men det nytter og hun klynker når han klemmer puppene hennes og kliner og kysser halsen hennes.

Så reiser han seg og kler av seg foran henne før han legger seg oppå henne og hun klynker igjen. Han fortsetter å kysse og slikke seg nedover og holder rundt midja hennes mens han slikker, kliner og småbiter puppene hennes og hun gråter stille. Han kommer helt bed og river av henne stringen. Selv om hun ligger med bena tett sammen kan han se at fitta hennes faktisk er nybarbert. Han løfter seg litt opp og fortsetter litt før han tar hardt tak i bena hennes og splitter dem. Hun stritter i mot, men han er alt for sterk for henne.

Hun gråter ut: “Nei, nei, vær så snill, jeg er jomfru, nei, nei…..” i det pikkhodet såvidt rører henne. Hun gråter mens han trenger den inn. Han gjør det sakte og bare halvveis inn, men kuken er enorm og det er smertefullt for henne. “Jomfru..”, mumler han. “Ikke når lenger, kjenner du hvordan jeg går ut og inn i deg. Jeg puler deg, har sex med deg. Jeg tar deg, jeg har tatt jomfrudonmen min. Hun gråter fortsatt helt stille mens han trekker den helt ut og går oppover på henne. Han presser den knallharde kuken mot de myke, uskyldige leppene hennes og tvinger henne til å suge kuken hans og slikke pikkhodet.

Hun brekker seg nesten når han dytter den helt inn mens han stønner og stønner. Han trekker den ut og spruter ned på kroppen hennes og smører det utover puppene med hendene. Han beveger seg ned og tar en slags krem i hendene og snører rundt fitta hennes, beveger noen fingre inn og bruker mye krem i og rundt fitta. Han får raskt stå igjen og legger seg over henne nok en gang. Den enorme pikken trenger helt inn i fitta hennes og han pule henne utrolig hardt og fort så hun nesten skriker i smerte blandet med hans voldsomme nytelsesstønn hver gang han bunner henne. Han holder på imponerende lenge og får flere orgasmer inni henne mens hun ligger der forsvarsløs i utrolig fysisk og psykisk smerte. “Du var fantastisk deilig”, sier han før han går og lar den vakre, uskyldige jenta ligge igjen dekket av glidemiddel, fittesaft, svette, tårer og sæd.

Sjekk også

Første gang på julebord

Første gang på julebord Jeg var 19 år og skulle på julebord der jeg jobbet. …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *