søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Analt / Trangt – Analt

Trangt – Analt

Trangt – Analt

Svetteperlene piplet fram i panna mi og jeg kjente hvordan han jobbet seg inn, millimeter for millimeter. Jeg stod på alle fire med rumpa i været og han holdt meg i ett fast grep med hendene om hoftene mine. Jeg var helt i min egen verden og all fokus var rundt den trange,og enda ikke utvidete analen min.

Det hele begynte med en tur på byen, jeg og jentene var i storform og vi flørtet vilt og uhemmet. Siden det nå var jul var det mange gamle kjenninger ute som var hjemme på ferie.

Blant dem også min eks. Stian. Jeg hadde han i øyekroken hele kvelden, og jeg merket at blikket hans fulgte meg store deler av kvelden….noe jeg nøt til det fulle. Vi har alltid hatt en sterk spenning mellom oss som ikke har dødd på alle de årene som er gått. Det var ikke dårlig sex som var årsaken til bruddet for å si det sånn.

Da den rolige dansen på slutten av kvelden kom, var det ikke mye som kunne holde oss fra hverandre, det var som en magnet trakk oss mot hverandre. Så fort jeg hadde han inntill meg igjen kjente jeg at jeg ble veik i knærne. Noe han også kjente,men han holdt meg oppe og vel så det. Jeg kunne ikke unngå og kjenne bulen i buksa hans og ble om mulig enda mer gele. Så da han hvisket i øret mitt at han måtte ha meg så fantes det ikke nei i min munn. Vi kunne simpelten ikke komme oss ut fort nok!

Da er vi tilbake til der vi begynte,nesten hvertfall. Det er rart hvordan kroppene våre husker hverandre. Hvor lett man finner rytmen og hvor utrolig godt det kjennes. Han har alltid fått meg til å komme som en foss,bokstavelig talt! Når han slikker meg og fingrer meg ender det alltid i ukontollert skjelving og en svær våt flekk under meg. Dette hadde jeg allerede fått, men jeg vil ennå ha mer, og han vet det.

Det er derfra jeg endte på alle fire, analåpningen godt smørt med mine egene safter som fortsatt så og si renner fra meg. Jeg kjenner hvordan han forsiktig presse mot muskelen og hvordan den gir etter trykk for trykk. Han må kontrollere seg for ikke å gå for fort fram, da jeg vet så inderlig at at bare vil presse seg inn mer enn noe annet. Jeg lar den ene hånden leke med klitoris, sakte og forsiktig for ikke å ødelegge fornemmelsen der bak. Svakt presser jeg meg mot ham for å la ham skjønne at jeg er klar for mer av han. Kukken han er grov og stor,noe jeg virkelig elsker ved ham.

Idet han er helt inne trykker han seg bare mot meg og lar meg kjenne. Og jeg KJENNER, jeg kniper om ham og han vrir meg rundt og kysser meg krevende. Utålmodig gisper jeg: «ta meg nå» Og han lar ikke invitasjonen gå fra seg. Han trekker seg halveis ut for å la seg gli tilbake, før han øker tempoet og jeg ser både stjerner og måner i det det går for meg. Sammentrekningene i meg er tydeligvis deilige for ham for det går for ham også etter kort tid. Jeg får hele satsen opp i rumpa da han faller over meg og vi synker ned sammen. Han holder rundt meg med de sterke armene sine og jeg lar de siste skjelvingene gå gjennom kroppen før roen glir over meg. Han hvisker meg i øret: «Du er så utolig deilig!». Sukket han får til svar sier mer enn tusen ord.

Sexmoter

Sjekk også

Tone

Tone Jeg husker Tone godt fra min tidligere arbeidsplass. En høy, slank dame, alltid pent …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.