mandag , 11 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Første gang / Den første gangen og Film Sex

Den første gangen og Film Sex

Den første gangen :

Vel, alle tenker og drømmer om den første gangen. Nå tenkte jeg å dele med dere om min første gang.

Jeg var 15 år, og på knærne forelsket i en som var 20 år. Vi hadde hatt kontakt i noen måneder over sms og på fester. Han viste interesse og jeg var vel heller ikke helt uvillig.

Det var april, og jeg var på fest sammen med venne gjengen. Min store forelskelse var også der, som sjåfør for kvelden. Jeg og venninnene mine drakk vin og ble etterhvert ganske så knisete av oss. Man kan vel kalle det for fjortiss fyll. Sjåføren vår satt og snakket med kompisene sine, stort sett kommenterte de hvor knisete vi jentene var. Klokka begynte å bli sent, så jeg spurte om han kunne kjøre meg hjem.

Jeg kledde på meg og vi gikk ut i bilen. Vinen hadde nok gjort noe med frimodigheten min. Så jeg spurte rett ut om han var interessert. Han så på meg med de blå øynene sine, og nikket. Da drar vi hjem til deg foreslo jeg, og han kjørte hjem. Han bodde enda hjemme, men foreldrene var på hytte tur.

Med en gang vi kom inn gjennom døra rev jeg av han klærne på overkroppen. Vi gikk ned på rommet hans, og jeg kledde av meg for han mens han satt på sengekanten. Jeg så at han nøt hver cm av kroppen min og at ereksjonen nå bulte på buksa hans. Jeg ba han kle av seg, og han avlød. Ereksjonen hans sto stolt i været. Vi la oss sammen på senga hans mens vi klinte vilt. Fingrene mine befølte hele kroppen hans, og han befølte meg. Jeg kjente jeg begynte å bli ganske våt nedentil og at jeg var klar. Han spurte om jeg var sikker og jeg nikket forsiktig. Jeg både gledet og gruet meg. Kuken hans så så svær ut da han forsiktig lot den gli inn i den våte fitta mi. Det buttet litt i mot, men jeg sa han skulle fortsette. Det var vondt, men samtidig så godt. Jeg jukket i mot mens han forsiktig pumpet kuken inn og ut av fitta mi. Det ble bare bedre og bedre. Han befølte de stive brystvortene mine og knadde brystene mine. Han pumpet hardere nå, og jeg stønnet høyt av smerte. Ikke sånn vond smerte men mere god smerte. Han kom, og stønnet av vellyst.

Etter vi hadde hatt sex lå vi lenge å snakket sammen, vinrusen hadde forlatt kroppen min. Og jo mere vi snakket jo mere sex hadde jeg lyst på. Så jeg grep tak i det slappe lemmet hans og dro forsiktig i det, og det reiste seg snart på nytt i vellyst. Han så på meg, om jeg virkelig ville enda en gang. Jeg nikket at jeg var klar på nytt.

Vi klinte heftig og smakte på hverandres kropper. Nøt hver tomme av hverandre, bet og slikket hverandre. Lysten vokste seg stor. Og på ny lot han den stolte kuken gli inn i den våte fitta mi. Jeg var så våt og så klar. Kuken ble kjørt i bunnen av fitta mi og jeg stønnet enda mere en første gangen. Vridde meg mens fingrene hans masserte klitoris, stønnene mine ble tettere. Han pumpet kuken hardere og hardere mens han stønnet. Ansiktet hans vridde seg i en orgasme da han kom inni meg igjen.

Vel slik var det det skjedde min første gang, og det var en fantastisk opplevelse. Vi er fortsatt sammen, og eksperimenterer fortsatt med nye ting i sexlivet. Kanskje kommer det en historie til fra det rike sexlivet vårt.

Film Sex :

Hun satt inne på senteret, og ventet på ham. Hun hadde ikke kjent han så lenge. Tre-fire uker kanskje. Men siden første gang hun var med han, visste hun at hun likte ham veldig godt. Nå skulle de hjem til henne og se Motorsagmassakeren. Ikke verdens mest romantiske film, men de hadde planlagt det lenge, og hun var glad for å ha en å holde i hånda hvis hun ble redd.

“Hei!”. Det var Oliver. Hun svarte med å gi ham en stor klem. Kjøpsenteret var ikke langt vekke fra huset hennes. Hun bodde hjemme, sammen med moren og broren. Hun håpet at de kunne være alene, og hun var heldig. De gikk inn på rommet.

Oliver var rask med å kommentere senga hennes.

“Er det en grunn til at morra di har kjøpt dobbelseng til deg eller?”, sa han og flirte litt.

“Ja, hun kjøpte den fordi jeg skal ligge med alle horene mine her. Du skulle bare visst hvor mange det er…”, spøkte hun tilbake.

Hun fant filmen, satte den på, og satte seg oppi senga. Hun begynte å tenke på at det hadde vært rart om de hadde hatt et forhold. Oliver var bisexuell. Hun selv var hetero, men veldig manndig. Hun hadde vel blitt mannen i forholdet. Hun merket at han var litt usikker. Hun satt innerst, og tok den ene dyna over seg.

“Hvis du fryser, så må du ta på deg dyna. Den er ikke til pynt”, smilte hun lurt.

“Bare hvis jeg får ligge under med deg.” Han var tydeligvis seriøs, og hun la seg litt nærmere slik at de kunne dele den.

Plutselig skrek hun, og klamret seg fast til ham. Det var på grunn av filmen. Hun var egentlig ikke redd, men det var et perfekt øyeblikk til å få litt nærkontakt. Til hennes forbauselse snudde han seg og holdt rundt henne. Han så henne dypt inn i øynene. “Du er så nydelig”, sa han. Han kysset henne. Med tunge. Han la seg oppå henne, og kysset mer. Hun drog av ham genseren. Hun var våt, og ville ha han inni seg fortest mulig. Hun var litt usikker ettersom hun var jomfru. Men en gang måtte jo være den første.

Hun ville ha kontrollen, og la seg oppå han. Strøk ham på kinnet, og nedover. Ned mot magen.

“Jeg er så kåt på deg”, sa han. Hun hadde merket det på han, han var helt slørete i blikket. Hun svarte med å legge hendene forsiktig på beltet. Hun åpnet det og tok det av. Hun ville tease han litt, bare for morro skyld. De virket som om han hadde mer hastverk. Han drog ned skjørtet og tightsen hennes. Hun kysset ham. Hun hadde overtaket på han nå. Hun kledde av ham buksen og boxeren, og grep om pikken hans. Hun runket og sugde samtidig. Fortere og fortere. Rett før det gikk for ham, stoppet hun. Han så forvirret på henne. Hun tok av seg singletten og bh’en. Hun la seg på ryggen, og han la seg mellom beina hennes. Så tok han to fingre og puttet dem opp i fitta hennes. De gikk ut og inn. Det føltes helt fantastisk. Han strøk tunga forsiktig over klitoris. Han tok ut fingrene og stakk tunga si inn. Hun syntes det var deilig.

Han begynte å slikke henne oppover mot brystene. Han tok det ene brystet inn i munnen og masserte det andre hardt. Han jobbet seg videre opp mot munnen hennes, og avsluttet med et kyss. Så førte han pikken sin inn i fitta hennes. Han var skikkelig kåt, så han pulte henne fort og hardt. Etter kort stund gikk det for dem begge to, omtrent på likt.

Det var utrolig deilig. nå var de ganske utslitte så de la seg ned for å hvile litt…

“Wow, trodde ikke at å se motorsagmassakeren involverte sex”, sa Oliver og flirte.

“Ikke? Jeg syns det er sinnsykt deilig å se på en mann som går rundt å dreper med motorsag. Blir bare så jævlig kåt!”

De lo. Hun var glad for at de fortsatt kunne spøke med hverandre.

“Jeg blir kåt på deg, jeg”, sa han og smilte. Hun kysset ham.

“Men det er et hull jeg ikke har rørt enda… Noe imot at jeg tester det?”

“Nei…” Hun smilte…

Sexmoter

Sjekk også

Ferie tur med lise

Ferie tur med lise Jeg er gift med Lise og vi har to barn. Sist …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.