søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Hetero / Jeg vil ha deg inni meg
Med meg fortsatt på han la han seg ned på ryggen på solsengen, og lot meg ri han. Begge kom som er fontene, han fylte opp meg, og jeg squirtet for første gang.

Jeg vil ha deg inni meg

I byen jeg bor i har vi et lite offentlig utebasseng, som ligger litt avsides nesten inne i skogen. Denne sommerdagen var spesielt varm, så jeg bestemte meg for å tilbringe dagen ved bassenget, så hadde jeg sjansen til å trene og avkjøle meg samtidig. Det at badevakten var en muskuløs, solbrun kjekkas hjalp også på beslutningen min.

Solen stekte, og etter å ha svømt et par runder i det passe kjølige vannet, sovnet jeg som en sten i en solseng. Jeg våknet ikke før badevakten vekket meg og sa at han skulle til å stenge. Alle de andre hadde allerede dratt, og jeg smilte unnskyldende meg, det var jo ikke likt meg å sovne på denne måten. Fremdeles i bikinien la jeg merke til at vesken min var stålet, med både mobil, nøkler og klær. Jeg sukket, og forklarte meg til badevakten og spurte pent om han ikke hadde en ekstra t-skjorte liggende et sted.

“Det går bra, du kan få låne min” smilte han, og dro av seg t-skjorten. Magemusklene hans var helt nydelige, og det var ikke i min makt å gjøre noe annet enn å stryke hånden over magen hans. Han skvatt først, før han tok tak i ansiktet mitt og kysset meg vått og lenge.

Han klarte på en merkelig måte å få dratt i bikinisnoren min, selv om det egentlig hadde krevd tre hender, sånn som han holdt ansiktet mitt, men plutselig stod jeg der med bare pupper. Han kysset niplene mine ømt, og jeg kjente jeg bare ble kåtere og kåtere, og i det han satte seg på kne og fortsatte kyssingen nedover magen, satte jeg meg ned på solsengen og spredte bena villig. Han kastet av meg trusen min og slikket meg slik ingen hverken før eller etter har slikket meg. Med to fingre i fitta mi, og munnen godt plantet rundt klitten rant jeg som en foss. Jeg kjente det var like før jeg kom, og jeg stønnet så de måtte ha hørt det helt inn i byen, men i det jeg var like ved å komme, sluttet han og befalte i stedet at jeg skulle suge han. Jeg likte å bli kommandert på denne måten, og gled villig ned fra solsengen og dro ned badeshortsen hans.

Kuken hans spratt ut, allerede klar for morro, og denne kuken var ikke liten heller. Jeg puttet den inn i munnen, og kjente det bare var akkurat jeg fikk hele inn. Jeg sugde kuken hans samtidig som at jeg masserte ballene forsiktig, før jeg avsluttet med å slikke lekent langs hele skaftet til han også var like ved å komme. “Jeg vil ha deg inni meg” stønnet jeg, og han løftet meg opp og jeg knyttet bena mine rundt livet hans, samtidig som han førte kuken sin inn i fitta mi. Med meg fortsatt på han la han seg ned på ryggen på solsengen, og lot meg ri han. Det var så fantastisk deilig å kjenne den lange staken hans fylle hele meg, og begge stønnet så høyt at ekkoet kom og holdt oss med selskap. Begge kom som er fontene, han fylte opp meg, og jeg squirtet for første gang.

Dette ble ikke siste gangen jeg ble igjen ved bassenget etter stengetid denne sommeren, for å si det sånn.

Sexmoter

Sjekk også

Ferie tur med lise

Ferie tur med lise Jeg er gift med Lise og vi har to barn. Sist …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.