mandag , 2 august 2021
Forside / Hetero / Ung og jomfru

Ung og jomfru

Ung og jomfru

Min kone har ei venninne som egentlig var venninne til hennes mor. Min kone var i mange år med de på ferie sammen med sine foreldre når hun var barn. Nå når foreldra har vandret henn så er det vi som har kontakten med de. De har blitt nære venner selv om de er endel år eldre enn oss. De og min kone skulle til Spania så da måtte jeg være hjemme med våres sønn og Lene som dattera heter. Hun skulle bu hos oss og jeg skulle sørge for at hun gikk på skolen og ikke var ute på fylla i helga. Det skulle raskt vise seg at hun ikke var noe fest menneske. Men hun og er par venninner pleide og drikke vin fredag. Jeg tenkte at det var vel best at hun var hjemme hos meg i helga, så jeg ba henne be venninnene til oss. Samtidig som jeg kjøpte inn 3 flasker med god rødvin. De kom fredag og Lene hadde laget god taco til oss, vi koste oss og jeg trakk meg tilbake til data rommet. Jeg hørte de spilte musikk og fniste og lo. Etter at det hadde gått et par timer så lusker jeg meg inn på kjøkkenet der jeg kan se stuen fra. Alle 3 danser med hverandre og de drikker mye, det står 3 flasker vin og ei med likør på bordet. De er litt fulle alle 3. Jeg ryddet på kjøkkenet og gikk inn og sa god natt siden klokka var blitt over ett. Jeg sovet raskt og sov godt siden jeg hadde drukket endel rødvin.

Jeg våknet når det var blitt lyst ute, jeg så på klokken og fikk litt sjokk. Den var snart 10 og Lene lå ved min side. Hun hadde på seg en liten topp og truse. Jeg tenkte på at min sønn ikke skulle se det så jeg vekket henne og spurte, hvorfor hun lå her? Hun våknet sakte og sa at det var for det var ikke plass til flere enn 2 i hennes seng. Og når de var to så var det veldig trangt. Jeg sa som sant var at jeg ikke kunne bli sett med henne i sengen. Tenk om min sønn kommer inn? Hun ler høyt og sier, vet du ikke hvor han er? Jeg prøver og tenkte og kommer på at han og laget skulle på vinter turneringen i fotball. Og at han ikke kommer hjem før søndag kveld. Jeg ser på henne, hun snur seg mot meg og vi sier ingenting bare ser på hverandre en lang stund. Det er jeg som bryter stillheten. Jeg spør henne om hun ikke vil ligge på armen min siden det så ut som hun frøs. Hun smiler og sier dette må ingen få vite om, siden hun er kjæreste eller nesten med Anders i klassen. Men han er så utrolig treig så hun har nesten gitt opp. Jeg ligger meg på rygg og hun ligger seg tett inntil meg. Hun har armen over brystet mitt og en fot over min. Jeg kjenner blondene mot låret og hun ser opp på meg og heiser seg opp mot meg og vi kysser, først prøvende så mer og mer intenst.

Hun slutter brått for og si, du må være forsiktig med meg jeg har ikke gjort det før, men nå har jeg så lyst at du skal lære meg, men du må love en liten ting? Ja hva er det spør jeg? Jo at du ikke trekker deg ut selv om jeg kan få barn. Jeg vil gjøre det skikkelig når jeg først gjør det og da vil jeg heller ta sjansen en og avbryte midt i. Jeg ser på henne og tenker meg raskt om, før jeg kysser henne og sier jeg skal ikke gjøre det vondt og du skal få det veldig godt. Men jeg kan ikke garantere at du blir gravid, jeg har en mistanke om at jeg er lite produktiv. Hun smiler og vi kliner igjen. Jeg tar hendene rundt henne og stryker henne på ryggen. Hun ligger helt oppå meg og små skrever, hun beveger hoftene i langsomme sirkler rundt og rundt jeg tar på brystene og hun vrenger av seg toppen. Hun tar samtidig og reiser seg og fjerner trusa, jeg gjør det samme og hun legger seg over meg. Kuken den er veldig hard så når hun forsetter og bevege hoftene mot kuken så er det ingen beskyttelse og dermed så glir kuken rett inn, hun ser på meg og sier at det var ikke meningen at det skulle gå så fort. Hun sitter helt rolig hun beveger seg sakte og forsiktig, fitta den er trang men godt våt så etter litt så glir jeg helt inn. Hun begynner og stønne og rir meg stadig fortere og jeg kan ikke for det men jeg kjenner den gode følelsen komme og jeg kommer som jeg sikkert ikke har gjort på mange år, kuken den spruter og spruter hun skriker og begynner og skjelve og hun kommer og kommer i sterke rykninger hele jenta pulserer og fitta blir trang. Den melker meg tom og hun ligger slapp oppå meg og smiler.

Mmm det var kjempe deilig. Du er så god sier hun og vi kliner, jeg legger hun på ryggen og legger meg oppå henne, hun tar beina rundt hoftene mine og presser meg inn i seg, den møter ikke mye motstand men glir helt inn, hun stønner og sier kom i meg fyll meg jeg vil kjenne spruten. Jeg kjenner en kåthet som er så voldsom at jeg kjenner at jeg kommer igjen, jeg spruter fitta full. Hun smiler og sier at det er så deilig når du kommer i meg. Jeg legger meg på ryggen og hun reiser seg opp og finner klærene, så går hun i dusjen. Resten av uka hun budde her så elsket vi hele natta og til langt på dag, jeg var vist syk og det var hun også. Men det er sant som skrevet tidligere, jeg er ikke produktiv lenger. Og godt er det!

Sjekk også

Ferie tur med lise

Ferie tur med lise Jeg er gift med Lise og vi har to barn. Sist …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *