søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Alminnelig sex / 60 år og kåt
Nå var det på tide å lære han hvordan han skulle tilfredstille en kvinne.

60 år og kåt

60 år og kåt :

Det var tidlig på sommeren, været var varmt og godt og solen skinte fra knallblå himmel og jeg, en kvinne på 60 år, lå rett ut på verandaen på hytten min og nøt solens varme ståler.

Selv om jeg er en gammel dame blir jeg bestandig kåt når jeg ligger og lar solstrålene skinne på kroppen min som fremdeles er i god form, selv om pupper henger og rompe nok ikke er så fast som den en gang var.

Hvorfor ikke sole seg helt naken tenkte jeg, det er ingen som kan se meg her ?

Som sagt som gjort; overdel og underdel forsvant og et par bryster og et underliv fikk sol på seg for første gang på lenge.

Jeg må ha sovnet litt og brå våknet at en ung mann på et sted mellom 20 og 25år sto noen meter foran meg og spurte lettere stammende og ganske rød i ansiktet om han kunne få noe å drikke. Han fortalte at han var på en hytte som ligger et stykke vekk fra min og hadde rotet litt med å finne veien tilbake.

Det var tydelig på blikket hans at det ikke var noe å drikke han hadde mest lyst på, der han mønstret meg opp og ned og shortsen hans så nesten ut som et telt.

Liker du det du ser, spurte jeg. Han stammet og sa at han synes jeg var det deiligste han noen gang hadde sett. Men liker du så gamle damer som meg da…… er det ikke mer spennende med unge jenter ?

Han fortalte at hans store fantasi var å ha sex med en voksen dame, han fortalte at han ofte smugkikket på tanten sin som var på samme hytte og onanerte når han så henne skifte.

Kom og legg deg her så jeg. Jeg klarte ikke å styre meg, men strøk han forsiktig over shortsen og kjente at han var meget godt utstyrt og kjempekåt.

Pikken hans var knallhardt og jeg kunne ikke gjøre noe annet enn å dra ned shortsen og smake på denne deilige ungpikken. Jeg er glad i suge pikk og har blitt fortalt at jeg gjør det bra.

Det tok ikke lang tid før det gikk for han og kaskader av varm deilig sæd sprutet utover meg.

Han ble enda mer flau og beklaget seg. Han fortalte at han ikke hadde vært sammen noen kvinne før og ønsket at jeg skulle lære han opp. Ingen dum ide tenkte jeg.

Etter litt småsuging og kos med ballene hans var pikken hans på nytt stiv. Nå vil jeg ha noe sa jeg og la han ned på ryggen. Jeg lot pikken hans skli forsiktig inn i meg og begynte å ri han forsiktig mens puppene mine hang foran øyne hans. Jeg har i mitt lange liv prøvd endel forskjellige eksemplarer av arten penis, men denne var garantert det største jeg hadde hatt inne i meg. Jeg følte det nesten som jeg skulle revne i to.

Det tok litt lengre tid før det gikk for han nå, men jeg var fremdeles like kåt.

Nå var det på tide å lære han hvordan han skulle tilfredstille en kvinne.

Jeg dyttet hodet hans mellom beina mine og geleidet tungen hans til klitorisen min som nå var så oppsvulmet så den nesten så ut som en liten pikk. Vær forsiktig til å begynne med sa jeg. Gutten var lærevillig og som kjent gjør øvelse mester så jeg fikk endelig min etterlengta orgasme.

Etter jeg hadde kommet meg så jeg at han faktisk var klar igjen, nå ville jeg bli tatt hardt bakfra. Dette var noe av det deligste jeg hadde kjent med en knallhard stor ung pikk som støtte hardt i meg i et tempo som jeg aldri hadde opplevd før. Jeg forsøkte å få han til å ta det litt mer med ro, men han var ikke til å stoppe. Han ønsket også å prøve seg på mitt jomfruelige hull helt bakerst, men selv om jeg hadde lyst tror jeg ikke at jeg hadde klart å få den store pikken hans inn i mitt trange hull.

Etter enda en orgasme var jeg sliten og sa at jeg måtte slappe litt av. Vi ble enige om at han skulle komme tilbake i morgen og før han gikk lurte han på om han kunne få ta med en kamerat. Mulig at kameraten ikke er fult så stor og jeg kan for første gang i mitt lange liv få oppleve min villeste fantasi å bli fylt opp i begge mine hull…..

Sexmoter

Sjekk også

Utelandsk tur med erotisk elsker

Utelandsk tur med erotisk elsker : Jeg var på tur til Berlin med skolen. Jeg …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.