søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Første gang / Engelsktimen – Første gang

Engelsktimen – Første gang

Engelsktimen – Første gang :

Jeg satt med en følelse av at noe var annerledes denne dagen. Det var et nydelig sommervær, varmt og tørt og både klassekammerater og lærere visste å kle seg lett og å tilbringe så mye tid som mulig i det fri. Da skoleklokka ringte oss ut til friminutt ble jeg og Anne-Marit sittende alene i klasserommet og prate. ”Det er engelsk igjen”, sa Anne-Marit og smilte lurt. Hun strøk bort en lys hårlokk fra ansiktet mitt, jeg støkket til, men lot henne fortsette. Jeg hadde lenge misunnet henne de varme, mørke lokkene som omkranset et frekt, lite ansikt med knallrød lepper og lange, svarte øyenvipper som danset over et par brune øyne. Hun var lang og slank, og kledde seg i mørke dongribukser som strammet godt over den faste baken. Brystene hennes var faste og fyldige og jeg kunne se hvordan brystvortene trakk seg sammen og ble stive under den nette blusen.

Hun pleide ofte å kle seg noe utfordrende, det var et eller annet om at hun trivdes med at gutter og menn kikket på henne og lot blikket vandre over den deilige kroppen hennes. De beundret henne og det var de ikke alene om. Selv var jeg hennes rake motsetning, det lyse håret mitt lå stritt over skuldrene og nedover ryggen og gjorde meg nærmest en av flokken med mine svakt grønne øyne, fyldige lår og flate mage. Jeg hadde små, faste bryster, som sjelden ble lagt merke til. Jeg rettet oppmerksomheten min mot henne. De myke, varme fingrene hennes kjærtegnet forsiktig kinnet mitt og hun så meg dypt inn i øynene. Jeg smilte forsiktig, for varmen fra henne skyllet over meg og jeg var nesten på gråten. ”Jeg klarer det ikke”, sa jeg, og hun lot hendene synke. Hun smilte vemodig, ville så gjerne ha sin bestevenninne med seg, men jeg kunne bare ikke.

Like før det ringte inn til siste time tok hun hånden min i sin og ga tegn til at vi skulle snike oss vekk. Jeg klemte hånden hennes i gjensidig forståelse og smilte lettet. Det var engelsk med Frank, skolens yngste lærer og vår kontaktlærer, og hans tendenser til å bøye seg over oss jentene akkurat nok til at han kunne kikke godt ned i kløften og kanskje til og med skimte konturene av en brystvorte, fikk meg til å fryse på ryggen. Han var kjekk å se på; høy og slank, men likevel muskuløs og med et blikk som kunne få beina mine til å skjelve som gelé. Han var som tatt ut av et eventyr, med sine isblå øyne i kontrast mot den solbrune kroppen og det ravnsvarte, bølgede håret. Det var ikke den jente på skolen som ikke hadde ligget oppe om natten og drømt om Frank i hans trange bukser og deilige overkropp, kun dekket av en tynn delvis oppkneppet skjorte. De drømte at hans tilfeldige, lett flørtende blikk skulle føre til noe mer spennende, kanskje kunne det til og med skje på skolen? Flere av jentene i klassen visste å presse brystene sammen og frem i det han kom forbi dem i klasserommet, slik at han skulle få godt innsyn i det forbudte. Visst flørtet han hemningsløst med jentene i klassen, men han krysset aldri grensen til å røre ved dem.

Vi lot sekkene stå da vi gikk ut, det ville blitt altfor mistenksomt å ta dem med ut i slutten av et friminutt, og dersom vi møtte på en lærer ville det blitt for mange spørsmål. Vi løp stille gjennom den tomme gangen, hælene våre klappet i takt ned trappen og vi var halvveis på vei ut da Frank stoppet meg ved å tilfeldig streife brystene mine i det han grep tak i armen min. ”Og hvor har så dere tenkt dere?” Frank virket spesielt vårkåt den dagen, og en stor bul foran på buksen hans røpet at han nok kunne tenkt seg litt alene-tid med de to attenåringene.

Det faktum at både jeg og Anne-Marit kikket i retning bulen hans, røpet vel også at vi ikke var så rent upåvirket av vårens herlighet heller. ”Vi skal bare trekke litt frisk luft før vi kommer inn”, svarte Anne-Marit og blunket til ham, ”du vil vel ikke ha oss sittende og stønne av at vi er opphetet, og sitte å vrikke og vri på oss fordi vi er så varme og fuktige?” hun bøyde seg bevisst frem og lot fingrene ”tilfeldig” leke med knappene i skjorten hans. Han slapp meg, trakk pusten dypt og trakk henne rolig inntil seg, ”nei, det kan vi jo ikke ha noe av” sa han noe anstrengt, mens brystene hennes presset mot brystkassen hans lot hun hendene synke for å finne et mer interessant område lenger sør.

Han ble stående slik en stund, øynene hans flekket frem og tilbake mellom Anne-Marit og meg, og jenta var sprø nok til å presse underlivet sitt mot bulen i buksene hans. Han stønnet igjen og tok seg såvidt i å ta tak i bakenden hennes for å presse henne nærmere. Anne-Marit presset seg tett inntil Frank og det var ikke tvil om hva hun hadde i tankene. Hun hvisket noe stille til ham, pustet tungt mot øret hans og benyttet sjansen til å slippe frem et lite stønn. Frank kikket opp et øyeblikk, ”Kom hit litt” sa han innbydende til meg, og jeg kikket meg rundt og så skremt på Anne-Marit, men hun ga tegn til at jeg skulle komme nærmere, og jeg tok et skritt mot dem. ”Jeg har enda ikke fått den elevsamtalen med deg, unge dame” sa han noe bryskt, men stille. ”Det er ikke farlig vet du.

Men hvis du er bekymret for hva jeg skal si, kan du jo ta med venninnen din”, han lot tungen gli raskt over leppene, ”hadde du kommet den gangen da vi hadde avtale, kunne vi ha tatt det på skolen, men nå er desverre alle klasseromene opptatt, men dere kan komme hjem til meg”, han snakket uten å ta pauser og holdt så pusten, i vente på svar. Elevene begynte å strømme inn i det skoleklokka ringte og han slapp Anne-Marit som om han hadde brent seg, ”tenk over det jenter”, han blunket lurt til Anne-Marit og lot oss gå.

”Så du hvor sprutrød han var i ansiktet?” lo Anne-Marit, ”jeg er sikker på at han kommer til å slutte av timen tidlig, bare for kunne gå på privaten og runke hemningsløst til tanken på meg og deg, alene hjemme hos ham”. Hun nærmest kvitret ved tanken, for på skolen hadde hun kontroll. Han kunne ikke nærme seg henne fysisk, men hun benyttet sjansen når hun fikk den. ”Synes du ikke det er det minste deilig å se hvor hard og kåt han blir på oss?” spurte hun lattermild. ”Det er jo ikke oss han er kåt på, kjære deg, det er skapninger med bryster og fitte, tviler på at han er så voldsomt kresen på hvem som ligger under ham, bare han får gjort sitt…” Anne-Marit snudde seg forskrekket mot meg, ”det der ligner ikke søte deg, er det noe jeg burde vite? Har du hatt din første kanskje?”

Jeg ristet på hodet. ”Ikke tør jeg, og… jeg vil ikke heller” sa jeg avbrutt. Anne-Marit kikket på meg i smug, hun ”tør?”, hun smakte på ordet. ”Hvis det er barrierer det er snakk om kan jeg alltids hjelpe deg” sa hun og strøk meg over håret. Jeg lukket øynene og bare kjente etter hvor godt og trygt det var. Anne-Marit, hun var den eneste som fikk røre meg, på noen som helst måte. Gutter hadde kalt meg kald og hard, gal og hysterisk, men jeg klarte ikke at noen av dem rørte meg, bare henne. Jeg smilte og tok hånden hennes, klemte den forsiktig ”kanskje..” sa jeg og lo lett. ”Kanskje jeg bare er ment for en som deg?” Anne-Marit strøk meg over pannen ”ville ikke vært meg i mot”, sa hun og så flørtende på meg.

Vi trasket langs skoleveien og endte opp med å dra hjem til henne, foreldrene hennes var ikke hjemme, men vi gikk opp på rommet for å få være i fred fra broren hennes. Jeg kledde av meg skjørt og topp og jeg ble stående i bare bh og stringtruse og kastet meg på sengen. Det var brennende varmt ute, men rommet hennes hadde klima-anlegg, og huden min nuppet seg da den kalde luften traff den fuktige magen min. ”Hva skal jeg gjøre med den samtalen?” spurte jeg fortvilet. Anne-Marit lot fingrene kjærtegne den nakne huden min ”bare slapp av, jeg ordner det”, hvisket hun.

Hun bøyde seg ned og kysset den lyse, flate magen min, og lot fingertuppene streife et område som aldri før hadde blitt berørt. Jeg gispet høylytt og stirret vantro på henne, men hun latet bare som ingenting var hendt og fortsatte å kysse meg. Plutselig kjente jeg tungespissen hennes leke lett mot innsiden av de fyldige lårene mine, og nærmest som i transe, spredte jeg beina slik at hun skulle komme bedre til. Hun kysset meg fjærlett, og jeg kjente en sitring som fór gjennom kroppen som små støt hver gang lepper og tunge berørte innsiden av lårene mine. For hvert kyss nærmet hun seg sentrum mer og mer. ”La meg få se deg”, ba hun med kattaktig myk stemme og lot fingrene streife nedentil enda en gang. Jeg stønnet ufrivillig, nølte et øyeblikk, men så satte jeg meg opp og hun løsnet forsiktig bh’n min og lot den falle på gulvet. I et øyeblikk, som virket som en halv evighet, søkte hun blikket mot brystene mine og lot dem hvile der.

Hun tok inn de faste bleke brystene mine, og de betydelig mørkere, stive brystvortene og rørte forsiktig ved dem. De virket til å passe perfekt i hånden hennes. Hun gned brystene mine, og jeg rørte forsiktig ved brystene hennes, som om jeg var redd at alt bare var en drøm og mine handlinger ville vekke meg. ”Hadde jeg ikke visst bedre ville jeg sagt du var kåt på meg, kjære”, hvisket hun. Hendene hennes søkte seg mot stringtrusen og i en slags merkelig rus hjalp jeg henne med å ta den av og jeg førte fingrene hennes mot fitten min. ”Vet du hva du vil?” spurte hun rolig. ”Nei, jeg bare kjenner at jeg lengter, vet ikke helt etter hva. Kan du ikke bare ta på meg?” spurte jeg opphisset. Anne-Marit la seg ved siden av meg, lot fingrene forsiktig massere klitoris samtidig som tungespissen fulgte konturene av brystvorten. Jeg stønnet ufrivillig, fingrene hennes jobbet raskere i roterende bevegelser. ”Ååhh! Ikke stopp, fortsett sånn, det er så deilig å kjenne fingrene dine mot fitten min” utbrøt jeg.

På min oppfordring økte hun tempoet og fingrene hennes gikk rasker og raskere. Jeg lukket øynene og nøt hvordan den herlige følelsen av kåthet og tilfredshet skyllet over meg, enda raskere gikk fingrene hennes i sirklende bevegelser over klitoris, pusten min gikk tyngre og tyngre, og jeg ble kåtere og kåtere. Jeg var like ved randen. Plutselig stanset hun og jeg føk opp ”Nei!” gispet jeg, ”bare litt til, jeg ber deg…”.

Men Anne-Marit var bestemt, hun ga meg klærne tilbake og ba meg bli med en tur. ”Kan du ikke ta på meg, bare litt til” tagg jeg, ”jeg holder på å bli gal av kåthet!” Hun kikkert lurt på meg, ”vi skal bare ta det et annet sted, kjære deg, et sted der vi ikke blir så lett forstyrret”. Jeg prøvde å føre fingrene hennes tilbake til det deilige punktet, men Anne-Marit bare trakk seg unna og var ikke til å rikke. Jegsukket tungt, tok på meg skjørtet og toppen og så gikk vi ut. Hun førte meg langs veien og småflørtet med meg, lot hånden steife brystene mine og fikk bekreftet at de fortsatt var harde og stive, tross den intense varmen.

Plutselig tok hun av på en sti, og vi gikk et stykke inn i skogen, der støttet hun meg opp mot et tre og lot hånden gli under skjørtet og forbi stringtrusen. Hun berørte klitoris lett og jeg stønnet høylytt, jeg presset kjønnet mitt mot hånden hennes i lange drag og nøt hver berøring. ”Ååhh…det er så utrolig deilig å kjenne fingrene dine mot klitoris, skulle ønske du aldri hadde stoppet”, jeg spredte beina for å gjøre det lettere for henne å komme til og jeg bøyde meg frem og lot tungen min leke over leppene hennes. Hun møtte meg i et intenst kyss, og i neste øyeblikk førte hun fingrene sine mot den dryppende våte fitten min. Hun presset inn en finger, forsiktig, men jeg var utålmodig og presset fitten min mot hånden hennes. Jeg pustet tungt og sank bakover mot treet, igjen stoppet hun og insisterte på å finne et bedre sted mens jeg knapt kunne se klart, så nære var jeg ved å komme. ”Jeg vil ha deg Anne-Marit. Jeg vil bare ha deg, at du skal fingerpule meg til jeg jeg er dryppende våt av fittesaft og jeg kommer i en slik ekstase…” jeg så på henne med bedende øyne, men hun bare ristet på hodet. ”Du drypper allerede, kjære deg, det har du gjort siden jeg rørte ved deg på rommet mitt. Men jeg liker deg sånn; kåt og villig. Jeg vil ha deg, og jeg skal ha deg, men ikke her.” Hun stakk en finger opp i meg igjen og jeg presset meg mot henne. I neste øyeblikk trakk hun fingeren ut igjen og slikket og sugde på den. ”Du smaker godt”, sa hun og blunket, ”deg vil jeg smake mer på senere”. Jeg vred meg i en blanding av frustrasjon og intens kåthet, mens hun smilte fornøyd.

Anne-Marit dro meg med opp til et lite hus og der banket hun på. Jeg stirret forundret på henne, men hun bare smilte lurt. Døren åpnet seg og der stod Frank i skinnende, muskuløs, bar overkropp og ønsket oss velkommen inn til elevsamtale. I det jeg gikk forbi ham registrerte jeg nok en gang bulen foran på buksene hans, ”vi kan sette oss i stuen”, sa han nonchalant og smilte. Jeg hadde sett på ham som en kåt ung mann på jakt etter smårips, men her hjemme hos ham var han en helt annen. Han virket ikke engang til å registrere at det var en ung dame som stod foran ham og holdningen hans gjorde meg irritert. Han gikk rett på sak om engelsk karakterer og skulking og hele tiden mens han satt og pratet tenkte jeg på hva jeg og Anne-Marit hadde gjort like utenfor huset hans. Jeg var fortsatt kåt og jeg søkte blikket til Anne-Marit flere ganger, men også hun ignorerte meg.

”Hva skal jeg gjøre da?” avbrøt jeg, ”bare si hva jeg skal gjøre så jeg kan komme meg videre”. Frank smilte og sukket, ”det er nok ikke så lett vesla, det kreves hardt arbeid og innsats for at du skal komme deg opp igjen”. Han gikk ut og hentet en flaske øl, ”jeg håper dere ikke har noe i mot det”, sa han, ”men det er så godt med en kald en nå i denne varmen”. Han tilbød også Anne-Marit og hun takket ja, men jeg ble ikke spurt. Det var siste dråpen, jeg hadde fått nok! Hvordan kunne han behandle meg som en liten unge når han behandlet Anne-Marit som en venninne. Tankene mine kvernet rundt hva det var som gjorde oss to venninner så forskjellige, og svaret var ikke vanskelig å finne. Jeg snudde meg mot Anne-Marit og blunket ”kan du ikke fortsette det du gjorde oppe i skogen?”, hvisket jeg. Frank reiste seg og stilte seg tett bak henne ”og hva var så det?”, spurte han alvorlig. Jeg svelget, men Anne-Marit bare ristet på hodet, ”det er så varmt her, hvor kan jeg legge fra meg blusen min?”

Frank hjalp henne med å kneppe den opp og slengte den forsiktig på sofaen, deretter lot han fingrene berøre brystene hennes og hun stønnet fornøyd. Han kneppet opp bh’n hennes og kysset brystene først forsiktig og så heftigere. Anne-Marit kysset ham på overkroppen, og lot hånden gli mellom bena hans der hun fant den harde, varme kuken hans. Hun gned den rolig over buksene, og presset seg inntil ham. Hele tiden satt jeg på sofaen, med Anne-Marits bluse i hendene og så storøyd på mens de søkte hverandres kropper i en het omfavnelse. Anne-Marit kneppet grådig opp dongeribuksen hans, trakk ned bokseren og fant frem til den deilige dunkende pikken. Hun åpnet munnen og tok hele stasen inn helt ned til roten. Frank tok tak i hodet hennes og støtte til i vellyst. ”Åh, ja…Sug meg, din kåte hore!” utbrøt han og stønnet høyt. Jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg.

De to sperret for utgangsdøren og jeg satt på sofaen og holdt på å forgå av kåthet og et stikk av sjalusi. Uvisst var det hvem av dem jeg var mest sjalu på. Fingrene mine søkte seg ned mot klitoris og i takt med Franks støt, presset jeg fitten min mot fingrene mine. Jeg stønnet sammen med dem, og plutselig stoppet de opp. ”Jasså, du vil være med vesla?” spurte Frank og kikket flørtende på meg. Jeg rødmet, og i et øyeblikks galskap nikket jeg. Frank tok Anne-Marit med bort til sofaen ”få se hva dere jenter får til da?” sa han spydig, og vi tok av hverandre klærne og kysset hverandre heftig, som om vi ikke kunne få nok av hverandre. Jeg spredte beina hennes bestemt og lot tungen leke over den våte fitten hennes. Hun stoppet meg og presset meg ned mot sofaen ”bare ligg og nyt det du, slaven min”, sa hun og så bestemt på meg. Hendene hennes beveget seg stødig mot klitoris, og jeg presset meg mot henne og holdt på å komme igjen.

Hun førte to fingre inn i den våte fitten min og roterte dem så jeg holdt på å besvime av vellyst. ”Nå, nå” avbrøt Frank, ”hold deg til å slikke den glattbarberte fitten hennes, jeg skal ha henne etterpå, men jeg vil ikke ha noe av at du bryter jomfruhinnen hennes”. Anne-Marit la hodet sitt mellom beina mine og jeg spredte dem godt mens hun rolig lot tungen leke over klitoris. Hun stakk tungen inn i fitten min og tungepulte meg, mens Frank stilte seg over meg og kommanderte meg til å suge kuken hans ”ellers stryker jeg deg i engelsk”, flirte han, jeg visste ikke om han spøkte eller var alvorlig. Jeg åpnet munnen og han presset kuken sin lagt inn i munnen min, jeg kjente en dråpe av salt, varm sperm og jeg slikket kukhodet hans rent. ”Snu deg!” kommanderte han meg, ”la meg vise deg hva et ekte knull er…”, han gjorde tegn til at han ville ta meg bakfra. Jeg ville protestere, men han tok tak i meg, snudde meg rundt og støtet den store, stive kuken sin inn i den trange, våte fitten min. Han kjørte kuken sin hardere og hardere inn i meg, trakk den helt ut, og kjørte den raskt inn i meg. Jeg kjente at jeg var like ved, og ved neste støt eksploderte jeg i en orgasmisk lykkerus. Fittemusklene mine trakk seg sammen i krampetrekninger og fittesaften vellet over kuken hans. Jeg var nær ved besvimelsens rand da han pulte meg til han holdt på å komme. Han tok kuken sin ut av meg og sprutet varm, salt sperm over brystene og ansiktene våre og vi satt og tok i mot og slikket av hverandre sperm.

Vi lå nakne sammen på sofaen, Anne-Marit og meg, da tre unge menn på Franks alder dukket opp. ”Det ville jeg aldri trodd”, sa den ene av dem, ”at du skulle klare å lure en av elevene dine til køys, men her har du altså to! Og den der trusselen om engelsk karakteren var jo bare helt rå! Vel fortjent”, avsluttet han og overrakte Frank en tusenlapp.

Sexmoter

Sjekk også

Bare vi 2

Bare vi 2  – Første gang : Det var bare vi to hjemme en hel …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.