søndag , 1 august 2021
Forside / Hetero / Kåt gammel mann – Aldersforskjell

Kåt gammel mann – Aldersforskjell

Kåt gammel mann – Aldersforskjell:

Dette skjede sommeren 1980.Jeg var avløser på gamlehjemmet for fjerde sommeren, var akkurat fylt 18 år og skulle væe i pleien og ikke på kjøkkenet. Viste at Petter, på 69 år, var meget glad i jenter, han hadde ofte klappet meg på baken, når vi serverte mat, jeg smilte og sa at jeg skulle komme og gi ham en stor klem en dag.»det gleder jeg meg til»,svarte han»kom bare inn til meg når du får nattevakt, sal jeg vise deg morro». En dag fikk jeg vita at jeg skulle ha nattevakt same dag og tre netter fremover. Det var en stille og rolig avdeling, så det var ikke mye å gjøre. Jeg gikk en runde til de sovende beboerene og nådde til siste rom som var Petters. Han sov ikke men satt i sofaen og så på TV. «Kom og sett deg ned » sa han og klappet på sofaen ved siden av seg. «jeg vet det er stille på gangen,vil du ha en brus, selv tar jeg meg en liten dram. Det syntes jeg var greit. Petter var høyere enn meg, litt tykk og mye hår,med lange hår på brystet og skulderne, han hadde undertrøye og store blå-stripetepysjamasbokser på, hadde ikke barbert seg på ett par dager,kunne jeg se, men han duftet av sepe og var ellers ren og pen.

Vi snakket om stort ogsmått en halv times tid, døren sto på gløtt så jeg kunne høre om noen ringte etter meg. «Når får jeg den klemmen du har loft meg» spurte han plutselig,»den kan du få nå, jeg skal gå allikevell,takk for brusen,Petter,sa jeg og reiste meg. Han sto nå ved sengen og jeg gikk bort og gav ham en god klem.Han tok hurtig om livet mitt og trakk meg inntil seg.Jeg merket straks hans opphisselse gjennom min tynne kittel, hans pikk var glidd ut gjennom gylfen og pesset direkte mellom mine ben, med ett raskt tak løftet han min kittel høyere opp, og nå kunne jeg kjenne ham veldig godt, han stønnet av kåthet,mens jeg prøve å kommeløs uten at han ble skadet.»Å bare litt til «stønnet han. Hans hender var nå nede i mine truser og masserte min bakdel kraftig,han tok godt tak og var mye sterkere enn jeg hadde trodd, hans stive pikk gned mot mine truser og lår. Jeg kunne ikke komme fri han presset meg mot sengen. Plutselig snudde han meg rundtog trykket min overkropp neg mot madrassen. Sengen var hevet ganske høyt. Jeg var lammet av skrekk av det som plutselig skjedde meg og turte ikke rope, synes jeg selv også hadde vert med på det ,så først gjorde jeg ikke stor motstand, jeg kunne merke at jeg ble varm i kinnenen og andre steder,men ønsket ikke og gi etter for min lyst til Petters krav.

Men det var det ikke jeg som bestemte,for mens han hadde min bakdel mot seg, dro han mine truser ned og begravde raskt to fingre i fitta mi» hei,du er herlig våt herinnne,min lille pike,det er frodi du liker dette»Han lente seg over meg så jeg var helt fanget han bevegde sine fingre raskt ut og inn i fitta mi og til min forskrekkelse merket jeg at fingrene gled som i smør, ut og inn.Plutselig tok han fingrene ut, trykket meg hardere ned i madrassen,med den ene hånden og førte sin pikk inn i fitta mi med den andre.Han støtte dypt inn,lamgsomt men alikevell hardt, jeg var ikke jomfru, men dette var første gang med en voksen mann.Nå ville jeg ikke mere og prøvde av alle krefter å slippe løs,men det var umulig, han popet på i meg og tilsist ga jeg etter for min egen lyst.Han merket at jeg var mer medgjørlig og snudde meg rundt, senket sengen og la meg på ryggen, dre mine truser helt av og tok av sine pyrsjamasbokser.Så krabbet han oppå meg og kysset meg grådig, det stakk litt av skjeggstubbene.Jeg skammet meg over at jeg var så kåt, men klarte ikke stoppe nå, han søtte sin pikk opp i meg igjenn og løftet mine ben langt ut til siden, han pulte meg lenge mens han pustet meg i øret, jeg kunne merke at en orgasme var på vei og ga etter for den, han kom kort tid etter, og merket at varm sæd randt nedover i rompesprekken. Mens jeg litt skamfull men tilfreds ordnet mitt tøy sa han at han godt kunne tenke seg at jeg kom innom hver gang jeg hadde nattevakt. Og det gjorde jeg.

Sjekk også

Ferie tur med lise

Ferie tur med lise Jeg er gift med Lise og vi har to barn. Sist …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *