søndag , 1 august 2021
Forside / Hetero / Bror og – XFiles

Bror og – XFiles

Bror og – XFiles :

Mamma har en venninne, Edel, som er enslig, og har en datter som er yngre enn meg. Edel er mye bortreist – så Hanne er mye hos oss både i ukene og helger.

Vi er også enslige – dvs – det er mamma søsteren min på 17 og meg som bor sammen. Mamma er nudist, og har lært opp oss i det samme, så hjemme går vi mye nakne og bader og sover ofte sammen. Derfor er det ganske naturlig for oss å se alle nakne, og mamma er også barbert i skrittet – så jeg veit veldig godt åssen ei fitte ser ut.

Forrige søndag var Hanne her igjen, og jeg var alene hjemme sammen med henne. Hun er ung men begynner å få fine former syns jeg. Jeg er snart 16 da – men har ikke hatt sex enda. Men har så lyst…..

På kvelden gikk jeg og skulle bade, og Hanne ville være med. Jeg ble het, tanken på å være naken alene med henne var pirrende, og guttepikken min ble stiv bare med tanken. Jeg gikk på badet og kledde av meg, og Hanne kom inn samtidig. Hun så på meg når jeg kledde av meg, så kulen i trusa mi, og så når den stive pikken min skvatt frem når jeg dro ned trusa. Hun flirte.” Så stor tissen din er da Petter, sånn har jeg ikke sett deg før”. Jeg rødmet, svarte ikke – men kledde helt av meg. Vi har et stort badekar med akkurat plass til 2 – så jeg hoppet oppi der, og tappet i vann- så jeg kunne skjule pikken min. Jeg er ganske tynn og har ikke noe særlig hår, bare noen få tuster rundt pikken, så når jeg er stiv så vises det godt.

Hanne smilte til meg, og kledde av seg, Hun er ganske lang og tynn, og jeg har sett på genseren hennes at hun i det siste har fått spisse små bryster, men ellers er hun helt smal og nydelig. Hun dro av seg på overkroppen, de spisse jentebrystene stakk frem, og hun viste de stolt til meg med et smil. Så dro hun av seg buksene, jeg så magen hennes, men fitta var gjemt mellom bena da hun bøyde seg ned. Så reiste hun seg opp – og satte en fot på badekarskanten, jeg skvatt til – det kom så plutselig, og da hun skrevet ut rett foran øynene mine, og viste frem den lille dunbevokste jentefitta si, slapp jeg bare et stønn. Den var så fin – så det glinsende hullet mellom de lange tynne jentelårene, lyserød innover.

Hanne satte den andre foten oppi karet også – sto og skrevet over meg. ”Syns du jeg er blitt fin Petter” spør hun. Jeg bare stammet litt, fikk ikke sagt noe særlig, satt bare å så inni den våte løsrøde sprekken hennes, og kjente pikken min holdt på å renne over av kåthet. Hun satte seg med på knærne mine, bøyde seg frem og klemte meg. Jeg kysset henne på kinnet.

”Jeg vil vaske deg Petter, får jeg lov”. ”Ja” sa jeg – klart du kan det. Hanne tok frem såpe og satte seg på magen min, Jeg kjente at pikken min stakk inni ryggen hennes.Hun merket det, og presset seg mot den , og såpet inn ansiktet og halsen min, jeg bare satt og nøt det herlige hendene hennes, hun fortsatte ned halsen, og skuldrene – underarmene mine – og så flyttet hun seg så hun ble sittende på knærne mine. Hun vasket brystvortene mine, der brukte hun lang tid, så jeg ble helt stiv på vortene. ”Petter, du har jo også pupper jo, de blir stive akkurat som mine jo” sa hun. Så vasket hun magen min, lekte med en finger inn i navlen min, og fortsatte ned i skrittet.

Der traff hun pikken min, hun ble stor i øynene da hun tok den i hendene. Jeg er litt stolt av den da – selv om den bare er 13 cm og ganske tynn. Hun smurte på mye såpe, og dro forhuden min helt tilbake så det glinsende pikkhodet mitt lyste rødt mot henne. ”Åhh.. sånn har jeg aldri sett før ”sa Hanne. Hun vasket meg med en utrolig iver, lot de små hendene sine leke med den – dro opp ballene mine, som nå var ganske store og slappe, og tok runkebevegelser på pikken min. Hun var blank i øynene mens hun drev på, og jeg kjente at dette klarte jeg ikke lenger, jeg bare måtte… og dermed fikk jeg orgasme.

Jeg ristet og støtte meg mot hånden hennes med noen kraftige tak og dermed eksploderte guttepikken min i en kaskade av sæd. Det rant utover de små hendene hennes, og en stråle traff henne på brystene. Hun bare så på meg, så bøyde hun seg ned og tok guttepikken min i munnen sin, hun slikket i seg resten av sæden min som piplet ut av pikkhodet, og lot den gli hel til bunns inni munnen sin. Jeg ble steinhard igjen – og kjente at jeg bygget opp til en ny orgasme. ”Nå er det min tur ” sa hun, ”jeg vil ha Petter sin kåte stive guttetiss inni den lille glatte jomfrufitta mi.” Før jeg fikk svart – løftet hun seg opp, og trædde den glatte jentefitta si nedover pikken min – det ble plutselig glovarmt, og jeg kjente at jeg gled til bunns i henne. Hun satt og hoppet opp og ned på meg – jeg var bare i himmelen, og så begynte hun og lage noen utrolige lyder, hun ropet og skrek – og sa bare – ”kom – kom i meg”…

Jeg klarte ikke holde lenger, og kjente at guttepikken min kom igjen, denne gangen inni jomfru jentefitta hennes samtidig som hun ropte ”jaaaaaaaaa, jeg kommer”.. Jeg tror jeg spruta enda mer denne gangen – kjente hun ble utrolig glatt inn hullet. Hanne seg sammen over meg, og bare satt å koste seg på pikken min, mens hun kysset meg – vi klinte som jeg aldri har gjort før, hun bare satt og ristet litt på pikken min, og jeg satt med en finger inni rompa hennes. Plutselig reiste hun seg opp, og skrevet over ansiktet mitt, presset fitta si mot munnen min, og jeg kjente at min varme guttesæd og hennes ungjentesaft rant inni munnen min, jeg lekte inni henne med tungen, så langt inn jeg kom, og slikket på kliten hennes, det måtte være den jeg traff, den kjentes ut som en lite minipikk, og hun vare helt ellevill hver gang jeg kom borti den. Jeg slikket den så intenst at hun kom igjen, og jeg kjente at det rant enda mer jentesaft inn i munnen min.

Etterpå fikk vi roet oss ned litt, pikken min ble liten og slapp igjen – og Hanne ville jeg skulle vaske henne. Jeg brukte god tid på brystene hennes, var så godt å kjenne de stive små vortene hennes under fingrene mine. Jeg lekte meg videre nedover magen hennes, og lot en finger gli inn i sprekken hennes. Hun skrevet ut – så jeg kom godt til, og brukte dusjen og fingrene og vasket langt inni henne. Jeg fant litt rester av min kåte guttesæd der også – og vasket ut alt sammen. Så fortsatte jeg bakover i rompa hennes, og tok masse såpe på fingeren, og stakk inn i rompehullet hennes. Hun lå bare der og stønnet, mens jeg hadde en finger inni rompa og to fingre lekte seg inni fitta hennes.

”Jeg vil vaske rompa di og” sa Hanne, så jeg måtte skreve over henne med rompa, og hun stakk fingrene inni meg – og fingerpulte meg i rompa mens hun vaska meg. Det var utrolig godt å kjenne de to fingrene som var inni rompa mi, og hånden hennes lekte med ballene mine samtidig. Jeg begynte å bli stiv igjen – og vi la oss på baderomsgulvet, jeg underst – og Hanne skrevet over ansiktet mitt. Jeg så rett i den dryppende våte nypulte jentefitta – rød og våt, den senket seg ned til meg – jeg fikk hele musberget inn i munnen, og tungen min slikket som gal.

Samtidig kjente jeg Hanne slukte den steinharde guttepikken min, som nå var blitt stiv igjen. Hun sugde som gal, mens hun lekte med ballene mine, eller, hun dro i ballene mine, så det gjorde vondt, men sammen med sugingen hennes var jeg snart på randen av orgasme igjen – jeg nesten tygget på kliten hennes, og der kom vi begge to igjen, hun hadde enda mer fittesaft nå, det rant over ansiktet mitt, og pikken min spruta munnen hennes full av sperm igjen. Pikken min var rød og sår, og Hanne suget ut hver eneste dråpe sperm jeg hadde, mens jeg slikket hennes kåte ungjentesafter. Hadde aldri trodd at ei så lita jente var så sinnsykt kåt og våt. Hun snudde seg, satte den såre og røde fitta si godt nedover den knallrøde og såre guttepikken min igjen, roterte med hoftene og kysset meg, hun kysset meg , og lot meg få tilbake all sæden jeg hadde sprutet i henne.. Utrolig, men sæden smakte vanvittig godt – jeg elsker den smaken – særlig når den er blandet med smaken av fittesaften hennes.

Når vi var ferdig tørket vi hverandre, og fant et stort teppe som vi tok med oss inn i stua. Der satt vi oss og så på tv sammen, nakne under teppet. Jeg kjente Hanne sine fingre lekte med pikken min hele tiden , virket ikke som hun hadde fått nok enda, og jeg satt med to fingre trædd inn i den lille jentefitta hennes bakfra. Gjett om vi hadde en koselig tv kveld.

Sjekk også

Utelandsk tur med erotisk elsker

Utelandsk tur med erotisk elsker : Jeg var på tur til Berlin med skolen. Jeg …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *