fredag , 16 april 2021
Forside / Fantasier & drømmer / Fantasien jeg aldri trodde ville bli virkelighet – Første gang

Fantasien jeg aldri trodde ville bli virkelighet – Første gang

Fantasien jeg aldri trodde ville bli virkelighet – Første gang :

Jeg anser meg selv for å være en ganske vanlig fyr, men jeg har gått rundt med noen fantasier som jeg trodde var rimelig uvanlige inntil jeg tok motet til meg og nevnte det for noen. Da skjønte jeg at ganske mange menn har disse fantasiene…og noen damer også

Jeg har vært gift med en veldig nydelig dame; langt blondt hår, deilig figur – ikke for tykk ikke for tynn – men deilig å holde i, deilig rumpe og noen store deilige bryster, 36 g. Vi hadde alltid hatt et spennende og utfordrende sexliv, men jeg jeg turde aldri riktig fortelle henne om fantasien min, så det ble bare med at det ble en ronkefantasi. Å ja, jeg har ikke sagt hva fantasien var? Jeg har alltid drømt om å se en annen mann få tilfredstille min kone… se henne skjelve av spenning og lengten mens han kler av seg ,se han suge, bite, klemme, leke med hennes store bryster, se han slikke henne til en enorm orgasme, se han ta henne hardt bakfra mens brystene slenger alle veier….høres det deilig ut? Hver gang jeg tenker på det må jeg bare ta meg en ronk ! Men det er et viktig punkt…han må være SVART.

Men med Eli, min daværende kone og nåværende eks, ble det aldri noe av. Men etter ca. 2 år som singel begynte jeg å date igjen. Jeg var lei av å være alene og traff aldri den rette ute på byen så jeg valgte og prøve ut internett dating. Ok det var helt utrolig, traff massevis av damer online uten å bruke hverken tid eller penger før jeg fant den jeg ville ta med ut på en date. Og jeg var på en del dater uten at det helt store hendte.

Men det var før jeg traff Sheila.

Sheila, ja. 42 år, 151 cm høy, langt sort hår, brune øyne, vakkert ansikt, store fyldige lepper, deilige former og ja, kjempestore bryster. 34 H. Bildene jeg så av henne på nett avslørte at hun hadde deilige former, men ikke hvor deilige. Forresten så var hun født i India, så huden hennes var dyp olivenfarget. Og veldig myk fant jeg ut etter hvert.

I hvert fall, vi traff hverandre på nettet og begynte å chatte, hver eneste dag i en uke. Hun var veldig reservert og stille noe hun mente hennes strikte oppdragelse var skyld i. Jeg kunne ikke vente med å treffe henne, men hun ville ta det litt rolig. Nå hadde det seg slik at jeg skulle ut på en ukes forretningsreise, og sa til Sheila at jeg bare MÅTTE treffe henne før jeg reiste..Hun sa ja. Vi møttes og hun var bare helt nydelig. Så vakker. Hennes øyne var bare til å drukne i, Hendene hennes var relativt små, men akk så myke og pene. ”Tenke å få den handa rundt min stive pikk”: tenkte jeg. Hun hadde på seg en hvit bluse, som dessverre skjulte litt for mye hehe. På dette tidspunktet var jeg ikke klar over hvor store brystene hennes egentlig var. Som alltid går tiden så altfor fort når du har det gøy, så halvannen time var over på et blunk..Ved bilen hennes fikk jeg en klem, og jeg tok sjansen og prøvde meg på et kyss. Jeg fikk to ømme og myke kyss. Leppene var store og så myke. Noen dirty’e tanker poppet opp i hodet…igjen hehe. ”Lurer på om hun liker å suge pikk? De leppene må bare være perfekte å presse min harde pikk mellom!”

Vi avtalte å møtes igjen når jeg kom tilbake fra reisen min, og jeg skjønte at hun likte meg, slik som jeg likte henne.

Da jeg kjørte hjem var jeg kåt som bare det, og da jeg var i seng så lukket jeg øynene og fantasien min gjorde at jeg sprutet nesten med en gang. Lurer på???

De neste dagene chattet vi hver kveld og jeg ble mer og mer ”kjent” med henne. Hun er helt klart av den gamle typen, dvs hun ønsker å gjøre det meste for at et forhold skal holde og gro, i tillegg til at hun ønsker å gjøre mannen sin lykkelig..hmmm

Så på fredag kveld, 4 dager etter at vi hadde møttest første gang, satt jeg på hotellrommet og kjedet meg. Hadde tatt meg et par cognac og kjente at jeg var skikkelig kåt. Satt og surfet litt på internett da Sheila logget seg inn på MSN.

Sheila: hallo

Meg: Hallo sexy

Sheila: Hva driver du med? Har du hatt en fin dag?

Meg: Sitter her og tenker på deg!!! Dagen har vært fin den, din da?

Sheila: Gjør du?? Ahh..hatt en fin dag, sitter her …tenker på deg også…hva tenker du da? På meg mener jeg?

Meg: Tenker på hvorfor en så utrolig vakker jente som deg ikke har blitt plukka opp tidligere..

Sheila: Har vel ikke truffet den rette, opp til nå hehe

Meg: Hvorfor ikke? Opptil nå??

Sheila: Nei hehe, hver gang jeg har blitt litt kjent med noen så ødelegger de det hele med å spørre om hvor store pupper jeg har! Da gidder jeg ikke mer. Bare griser alle sammen…ja opptil nå hehe

Meg: så du liker ikke at menn spør om størrelsen på puppene dine hehe. Kanskje de bare har lyst å kjøpe no’ sexy undertøy til deg hehe

Sheila: det tviler jeg på, men jeg liker det ikke..kjenner jo dem ikke…så hvorfor skulle jeg fortelle dem det.

Meg: Kjenner du meg?

Sheila: ja litt så dumming, vi har jo møttes J

Meg: så jeg kan spørre da hehe

Sheila: Kikket du ikke da vi møttest da? Kikket du ikke på kløfta mi altså hehe, det gjorde du garantert..du er mann

Meg: haha jeg prøvde et par ganger, men øynene dine var harde å slippe, neida ..du hadde jo dekket deg til så mye at det var ikke lett å se noen ting og blusen din var veldig løs, så nei

Sheila: De er ganske store…er det dumt?

Meg: DUMT?

Sheila: Ja, kanskje du ikke liker jenter med store pupper L

Meg: Kommer an på hva du mener med store?

Sheila: Ja ja ja, jeg skjønner hvor du vil…34H ..fornøyd nå? Hehe

Meg: er det stort?

Sheila: du tuller nå? Vet du ikke hvor store de er?

Meg: Jeg ELSKER store pupper, og joda jeg vet at de er store hehe, men det gjør meg skikkelig kåt…oppps hva sa jeg, sorry

Sheila: hehe det var fint å høre, og hvorfor sa du sorry?

Meg: du virker litt sjenert og jeg bare har den følelsen at du ikke er helt åpen når det kommer til…ja du vet…

Sheila: jeg er litt sjenert ja, men bare fram til du blir kjent med meg…og nei jeg vet ikke …..

Meg: Du virker ikke så åpen når det kommer til ……sex

Sheila: Jeg er ikke sjenert når det kommer til det da hehe

Meg: er du ikke? Bevis det?

Sheila: mmm hvordan skal jeg gjøre det da!

Meg: Du kan jo fortelle meg litt om ….hva det er som får deg skikkelig kåt…hvor er de erogene sonene dine

Sheila: hold on, jeg kjenner deg ikke så godt da!!!

Sheila: hehe bare tulla med deg; hva som tenner meg? Forplay, og…., brystvortene mine, nakken min

Meg: hmmm så du liker at brystvortene dine blir kysset, slikket, lekt med?

Sheila: Å ja, veldig…de blir så harde, og puppene mine blir så tunge og harde

Meg: enda større???

Sheila: Ja…jeg blir så opphisset og det virker som masse blod strømmer dit og gjør dem enda større og tungere, og brystvortene blir større også.

Meg: kan jeg suge på dem?

Sheila: åhhh ja.

Meg: Kan jeg bite på dem også?

Sheila: hmmmm, men bare når de er skikkelig harde hehe

Meg: er du opphisset nå?

Sheila: åååå ja…de har begynt å bli harde

Meg: skulle ønske jeg var der nå

Sheila: Det skulle jeg også …veldig hehe

Meg: Du sa forplay, og….hva mente du?

Sheila: hehe så du merket det ja? Vet ikke helt…

Meg: kom igjen …var det ikke du som var åpen hehehe 😉

Sheila: jo men du kan tro jeg er billig??

Meg: Hva får deg til å tro noe sånt. Nei absolutt ikke. Fortell….

Sheila: jeg liker å utveksle fantasier og drømmer …men det er lenge siden nå..

Meg: GJØR DU?? Fortell mer…

Sheila: å dele fantasier med den du elsker tenner meg veldig…jeg blir skikkelig kåt…og våt hehe

Meg: javel

Sheila: Synes du jeg var dirty nå, som tenner på sånt?

Meg: Just my kind of girl hehe

Sheila: hehehe det var fint

Meg: Kan jeg spore deg om noe veldig personlig?

Sheila: ok

Meg: Hva er det mest opphissende og vågale du har gjort? Og du må svare ærlig

Sheila: nei…en annen gang..

Meg: NEI, du sa jeg kunne spørre

Sheila: men jeg sa ikke at jeg ville svare hehe; ok da..har gjort det ute

Meg: og mer….

Sheila: et par andre ting men det skal jeg fortelle deg en annen gang…har ikke gjort så mye …mest fantasier 😉

Meg: fortell…

Sheila : en annen gang…du da..hva har du gjort da?

Nå tenkte jeg at her har du muligheten gutt, nå skal vi se hehe

Meg: Vet ikke, det er veldig dirty, kanskje du ikke vil treffe meg igjen

Sheila: kom igjen nå da…spit it out!

Meg: Lover du at du ikke vil tenke dårlig om meg?

Sheila: hmmm…lover

Sheila: fortell nå da!!!

Meg: Er du opphisset nå…

Sheila: ja veldig, tenker på hva det er du har gjort, så fortell

Meg: ok

Meg: Eksen min, Eli, likte å bli bundet fast og blindfolda, hvis du skjønner hva jeg mener?

Sheila: Ja….

Meg: og hun hadde denne fantasien.

Sheila: ja….

Meg: om at en annen mann overrasket henne mens vi elsket.

Meg: og at han ville knulle henne sammen med meg

Meg: og at han var stor og SVART

Meg: så en dag overrasket jeg henne, jeg har nemlig en stor svart neger som kamerat og jeg fortalte han om eksens fantasi. Han har sett bilder av henne og har flere ganger kommentert hvor deilig det hadde vært å knulle henne mellom hennes store pupper, og komme utover hele fjeset hennes..

Meg: Vi avtalte at han skulle få låne en nøkkel og komme hjem til oss neste fredag kveld, og når jeg ga et avtalt signal så skulle han komme inn og overraske henne og oppfylle fantasien hennes

Meg: Fredagen kom, og hun visste ingen ting. Jeg bandt henne fast til senga og blindfolda henne igjen. Da hun var skikkelig kåt og opphisset så ga jeg signalet og John kom inn. Jeg spurte om hunkunne tenkte seg en stor svart pikk nå, og hun stønna. Jaaaaa. Er du sikker???? Jaaaaaa

John begynte og leke med brystene hennes og dermed var detr gjort. Hun var helt fra seg og da jeg hadde fått av henne øyebåndet så fikk hun oppleve alt. Jeg var megakåt av å se på henne bli knullet av en svart fyr og kom nesten med en gang. Og da han knullet henne mellom brystene og lekte med brystvortene hennes ble jeg steinkåt igjen…

Meg: så nå vet du det….

Sheila: ååååååååååååå

Sheila: men var du ikke sjalu??

Meg: litt, men det var fordi hun hadde drømt om dette jeg gjorde det.

Sheila: ok….var du skikkelig kåt da?

Meg: veldig…..

Meg: Likte du det?

Sheila: hmmm men jeg har aldri drømt sånn

Meg: ikke?

Sheila: nei…aldri

Meg: tenker du på det nå da?

Sheila: hmmm ja, men jeg vet ikke

Meg: vet ikke hva?

Sheila: om jeg kunne gjort noe sånn?

Sheila: vet ikke om det hadde forandret ting

Meg: forandret ting? Hva mener du?

Sheila: Vet ikke om du kanskje ville følt og tenkt annerledes om meg, at forholdet hadde blitt forandret, eller om du ville gjøre det for å kunne gjøre noe med en annen dame.

Meg: nei, det hadde det ikke, jeg ville gjort det for å tilfredsstille deg, er ikke interessert i andre enn deg.

Sheila: hmm, jeg ville kun gjort det dersom det ikke hadde forandret ting, og får å se deg bli kåt og opphisset.

Meg: Ville du virkelig????

Sheila: kanskje…..

Sheila: men jeg måtte velge hvem det skulle være…for å kunne kontrollere

Meg: åhh hvorfor det?

Sheila: slik at han ikke kom tilbake når du ikke var hjemme og forventet sex

Meg: nei…det måtte være noen som ikke kjente deg…jeg ville styre vdet hele, for ikke å bli sjalu mener jeg

Sheila: ok…men jeg vet ikke

Meg: Har du noen gang vært med ei jente

Sheila: aldri, kunne ikke tenkt meg det!

Meg: Med en svart mann?

Sheila: nei, har aldri liksom hatt lyst til det

Meg: Jeg synes det er veldig opphissende å tenke på en stor svart kukk, mellom noen store hvite pupper…vet ikke hvorfor men slik er det nå bare..

Sheila: hmmm jeg skjønner

Sheila: men nå må jeg krype til sengs…skal tidlig opp, og jeg er veldig kåt

Meg: hvorfor det? Hehe.

Sheila: tenker på deg og det du har fortalt…liker fantasier sa jeg jo

Meg: skulle ønske jeg var hos deg nå..

Sheila: jeg også

Meg: hva ville du gjort da…

Sheila: kysset deg, begynt å leke med brystvortene dine, tatt fram pikken din.

Meg: ååååååååååå, hva mer? Jeg er steinhard nå!!!

Sheila. Fått deg ned på rygg, og krøpet mellom beina dine…og begynt å slikke…på pikkhodet titt

Sheila: og presset leppene ned over hodet og begynt og knulle pikken din med munnen min…

Meg: kan jeg leke med puppene dine..

Sheila: åååå ja, veldig…er så kåt nå

Meg: hva mer

Sheila: etter en stund vil jeg bevege meg litt oppover, kysse magen din…og pikken din vil skli mellom de store puppene mine. Fram og tilbake beveger jeg meg…

Meg…Ååååå shit, jeg er så klar nå

Sheila. Ta og press puppene rundt pikken din så kan du knulle dem…

Meg: oh yes…det er like før nå…

Sheila: låhhh så deilig…opp og ned, opp og ned…jeg slikker på tuppen hver gang den kommer opp mellom de store puppene mine..brystvortene er så harde

Meg: nå kommer jeg….aaaaaahhhhhhhh

Sheila: åhhh deilig, kjenner den varme sæden din presse seg fram mellom puppene mine, og jeg starter og slikke deg rein…og du smaker så deilig…gud jeg skulle ønske du var her nå!!!

Meg: jeg også…men snart

Sheila: neste helg???

Meg: yes please!!!

Sheila: kom du nå eller???

Meg: noe så sinnsykt hehe

Sheila: kan jeg gå og leke litt nå`? Tenke på deg og fantasien din?

Meg: alene?

Sheila: ja…du er jo ikke her hehe

Meg: tenkte kanskje du ville ……

Sheila: nei…går i senga…snakkes i morgen min kjære, drøm søtt

Meg: gjett om…snakkes i morgen ..og kos deg

Sheila: jepp …ha det bar sexy

Meg: ha det sexy

Jeg var stuptrøtt og helt tom…”kanskje hun kan sørge for at fantasien blir virkelighet???” Fortsettelse følger…..

Sjekk også

Ferie tur med lise

Ferie tur med lise Jeg er gift med Lise og vi har to barn. Sist …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *