fredag , 16 april 2021
Forside / Hetero / Endelig utro – Utroskap

Endelig utro – Utroskap

Endelig utro – Utroskap :

Jeg skulle få besøk av en venninne til bursdagen min. Vårt vennskap går langt tilbake, til før puberteten.

Vi har aldri hatt følelser for hverandre så vidt jeg vet, men jeg har ofte fantasert om henne og den flotte kroppen hennes. Jeg kunne godt tenkt meg å ligge med henne, men det måtte i så fall ha vært en vennegreie.

Det er ikke så greit med slike venneting. Man vet liksom aldri helt hvordan det vil gå om man foreslår noe slikt. Risikoen ved å miste vennskapet var ikke verdt gevinsten i dette tilfellet, derfor forsøkte jeg aldri på noe.

Jeg hadde kjæreste på denne tiden. Ei søt jente jeg var utrolig glad i, men jeg har aldri vært en person som klarer å la være å sikle etter andre jenter. De fleste gutter jeg kjenner gjør det samme, men jeg vet ikke om de formelig slet med å holde seg tro som jeg gjorde. Jeg har i grunn alltid hatt det slik. Nesten uansett hvor glad jeg er i ei jente har jeg alltid følt en trang for å ligge med andre. Jeg hadde til nå aldri faktisk vært utro. Jeg hadde alltid klart å styre meg.

Min venninne ”Lena” kom endelig. Jeg viste henne frem til gjesterommet og vi snakket lett og lystig om alt mulig rart. Vi startet med en gang med middag, og det var selvsagt vin til maten. Vi spiste, drakk, pratet og lo.

Vi drakk ikke så mye vin at vi var overstadig berusede, men vi ble nok gode og brisne. Det var da vi begynte å snakke om fortiden og våre forhold til hverandre den gang da. Det var ca rundt her at hun innrømmet å ha hatt en ganske stor crush på meg for en del år siden. Hun var bare for sjenert til å prøve seg, og dessuten redd for å ødelegge vennskapet. Jeg måtte flire litt og jeg røpet at jeg var keen på henne også, så hun burde nok ha satset. At jeg bare var keen på å harve over henne nevnte jeg selvsagt ikke.

Vi endte opp med å snakke litt om dette, hvordan vi kjempet med følelser for hverandre, om så grunnet i forskjellige ting. Drømmer og fantasier begynte også å sprette frem i dialogene og det varte ikke lenge før jeg kjente at ting begynte å reise seg i buksene mine. Inget spett, men jeg ruget virkelig på en knallfeit en.

Jeg vet ikke om hun la merke til det, men plutselig ble det litt stille mellom oss. Hun så smilende på meg mens hun trakk pusten et par ganger. Så sa hun: ”Hadde du vært singel nå..”

Det var tydelig at dette var akkurat utenfor hva hun var komfortabel med å si og blunket på en måte som nesten skulle gjøre utsagnet til en vits. Det skinte dog igjennom at det var pur alvor. Jeg plukket opp vinglasset, drakk den siste slurken og svarte ”Jeg kan være singel for en kveld, så lenge det er vår hemmelighet”.

Tanken på å gjennomføre tabuet om utroskap fikk det til å bruse i blodet mitt. Det var ingen tvil om at jeg måtte ha henne i kveld.

Lena satt med et lurt smil og bare så på meg en liten stund. Som om hun lette etter tegn som fortalte at jeg tullet. Jeg var blodig alvorlig. Blikket hennes falt kort og raskt ned i skrittet mitt før hun rettet blikket fort tilbake. Hun så at jeg var knallhard i buksene. Hun smilte enda bredere og skled nærmere meg i sofaen. Hun satte seg helt inntil meg og la hånden sin på låret mitt. Hun stirret meg i øynene mens hånden hennes begynte å skli sakte ned. Hun brøt ikke blikkontakten. Ikke en gang når hånden hennes traff noe annet enn lår. Hun gliste og la hele hånden over kuken min mens hun strøk forsiktig. Jeg bet meg litt i leppa mens jeg la hånden min på ryggen hennes. Jeg skled hånden nedover ryggen hennes og strøk henne over rumpa. En stram herlighet! Jeg måtte kjenne på puppene hennes med en gang også, bare i tilfelle hun plutselig skulle ombestemme seg. Jeg la hånden på nakken hennes og skled den sakte nedover halsen, over brystkassa og la hånden rundt den ene puppen. Jeg klemte og strøk og kjente hvordan jeg ikke klarte å dekke alt med en hånd. Jeg sukket fornøyd. Det gjorde hun også. Hun reiste seg og holdt meg i hånden. Hun dro meg opp og ledet meg over til min egen seng.

Hun stilte seg ved sengen og begynte å ta av seg toppen sin. Nå stod hun der i BH og bukse. Så tok hun hendene til bukseknappene og begynte å kneppe opp der. Hun dro buksene ned forførerisk mens hun så på meg med frekke øyne. Jeg bare stod og nøt synet. Med buksene velplantet i gulvet snudde hun seg med ryggen til meg og kneppet opp BH-en. Hun skjøv skulderstroppene av mens hun så frekt på meg. BH-en falt i bakken og hun snudde seg tilbake mot meg mens hun holdt hendene over puppene. Så spurte hun lekent og frekt ”Du vil se, vil du ikke?” Jeg smilte og nikket frekt tilbake. Hun strøk hendene sakte nedover og avslørte mer og mer. Munnen min åpnet seg mer og mer jo mer jeg så. Når hun til slutt hadde strøket hendene helt ned til mage og hofter tok hun tak i trusekanten og strøk hendene videre ned. Slik stod hun der, kliss naken og bare så lystent på meg en liten stund.

Jeg ble mer og mer utålmodig. Jeg begynte å ta av meg klærne mine. Ikke på langt nær like forførerisk som henne. Jeg skulle bare ha de av meg så jeg kunne pule henne så fort som mulig. Slik endte jeg opp med å stå naken foran henne etter rekordkort tid. Hun gikk sakte mot meg og holdt blikket mitt fanget med sitt. Når hun nådde frem begynte hun å kysse meg på kinnet og nedover halsen. Slik fortsatte hun nedover med kyssingen til å hun til pikken min. Hun kysset videre utover på skaftet før hun gapte opp og puttet tuppen av hodet i munnen mens hun lekent pirret meg med tungen. Det varte ikke lenge med denne pirringen før hun puttet hele staken inn i munnen. Jeg ble nesten sjokkert over at hun klarte å trykke hele pikken ned i munnen og halsen. Jeg er på ingen måte dårlig utrustet og hadde aldri opplevd noe sånt før. Jeg ble nesten svimmel umiddelbart og måtte slippe ut et stønn. Slik sugde hun meg frem og tilbake. Hun hadde åpenbart en taktikk der hun bare pustet raskt mens luftveiene var åpne før hun svelget hele staken ned igjen.

Jeg kjente at hvis jeg ville trenge meg inn i henne og kjøre på en stund der og da måtte dessverre sugingen ta slutt, ellers ville jeg eksplodert rett ned i halsen hennes. Jeg dro henne opp i stående stilling og dyttet henne bestemt ned i sengen. Jeg krabbet etter og plasserte meg over henne. Hun smilte opp til meg og spredde beina så langt til siden hun klarte. Jeg tok tak i pikken og siktet den inn mot henne. Jeg pirret henne litt først ved å stryke kukhodet opp og ned i sprekken hennes, før jeg hardt og bestemt trengte meg inn i henne. Hun gispet nesten sjokkert ut, men smilte og klorte meg nedover ryggen. Jeg trakk meg sakte ut igjen og kjørte pikken hardt inn i henne igjen. Det hun fikk til tidligere med sugingen og det å klare å ta imot en sånn inntrenging uten å få smerter av det første kjøret taler for at hun har hatt en del partnere før meg. Men allikevel var hun trang som ingen andre jeg hadde ligget med.

Hun stønnet og bar seg mens hun vred på kroppen sin. Hun masserte puppene sine og fingret seg selv med jevne mellomrom. Jeg studerte kroppen hennes nøye og så på hvordan kuken min hamret inn og ut av den stramme kroppen hennes. Hun nesten tryglet om å få mer, hardere, fortere og røffere. Puppene hennes danset opp og ned i takt med knullingen. Et helt fantastisk syn. Det ble rett og slett for mye for meg. Jeg kjente hvordan det begynte å bygge seg opp. Jeg kjørte på inn og ut av henne et par kjør til før jeg trakk meg ut av henne, dro henne opp og dyttet hodet hennes mot pikken min. Hun gapte opp og jeg kjørte pikken min langt ned i halsen hennes. Hun jukket og sugde på og orgasmen rullet over i en kaskade av stjerner og eksplosjoner. Jeg tok tak i hodet hennes og trykket pikken min så langt inn jeg fikk til. Jeg kjente hvordan jeg pumpet sperm rett ned i svelget hennes. Følelsen var så intens og syk at jeg var nesten på nippet til å glemme å trekke meg ut igjen. Jeg fikk noen anstrengte klapp på siden som minnet meg på hvor jeg var. Jeg trakk meg ut og hun gispet etter luft før hun så smilende og frekt på meg. Så sa hun ”Fy faen at jeg ikke har knulla deg før!” Jeg gliste og sa ”Takk det samme”. Vi sank sammen temmelig utmattet. Vi sovnet inn temmelig fort. Morgenen derpå sørget vi for å starte dagen på tilsvarende måte, og vi holdt videre kontakt. Det skulle til slutt vise seg at min kjæreste også til og med ble med på å ha trekant med henne, men det er en annen historie.

Sjekk også

Ferie tur med lise

Ferie tur med lise Jeg er gift med Lise og vi har to barn. Sist …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *