søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Første gang / Drømmekveld med Helga – Første gang

Drømmekveld med Helga – Første gang

Drømmekveld med Helga – Første gang :

Jeg stod der, utenfor døra. Ventet på at hun skulle åpne. Jeg kjente sola steike i nakken. Blå himmel og vindstille. Endelig hørte jeg fottrinnene på andre sida av døra. Og der stod hun. Jeg så rett inn i de nydelige blå øynene hennes. Jeg var helt forelsket i det søte smilet hennes. Helga var en fantastisk jente på 16 år. Vi hadde truffet hverandre i sommer og var blitt gode venner i løpet av juli måned. Nå hadde hun endelig invitert meg hjem til henne.

Hum snudde seg med et lurt blikk og viste meg veien inn til soverommet hennes. På veien inn betraktet jeg henne bakfra. Den spretne rumpa hennes fylte den strame jeansen perfekt. Det våte brune håret avslørte at hun nettopp hadde tatt seg sen dusj. Nå hang det nedover skuldrene og laget våte flekker på den hvite toppen hennes. Soverommet var lyst og romslig. En stor dobbelseng var plassert mitt i rommet. Overalt lå det klær og på veggen over senga hang det en stor plakat med bilde av et rødt intenst hjerte.

Vi satte oss på sengekanten og så hverandre inn i øynene. Hun lente seg mot meg og leppene våres møttes. Et langt og vått kyss. Varmen strømmet gjennom meg. Plutselig kjente jeg en hånd på låret mitt. Helga strøk hånda si fram og tilbake. For hver gang nærmet hun seg bulen i buksa som begynte å vokse. Hun ble mer intens og strøk til slutt over bulen. Hun så meg inn i øynene og en herlig latter trillet ut av henne. Hun la seg ned på sengen og jeg la meg over henne. Jeg drog opp toppen hennes over puppene og kysset den flate deilige magen. Hun drog toppen av seg og åpnet den lyseblå BH’en. Puppene hennes kom til syne og jeg la leppene mine lett over brystvortene og kysset dem lett. De faste puppene var myke og solbrune.

Jeg jobbet meg nedover og begynte å kneppe opp buksa hennes. Helga lå rolig og lot meg få utforske henne. En rosa string kom til syne. Jeg drog buksa helt av henne og strøk over trusa. Stoffet var mykt og glatt. Jeg la hånda over musa oppå stringen. Jeg kjente varmen hennes og stringen ble etter hvert fuktig av saftene hennes.

Plutselig reiste Helga seg opp og ville ta over styringen. Hun la meg nedpå senga, og rev av meg buksa. Hun gidde meg ett intenst sexy blikk og vrikket av meg bokseren. Pikken min reiste seg og pekte opp i taket. Helga la den myke lille hånda si rundt den og bøyde seg ned mot pikken. Hun la tunga forsiktig på hode. Jeg kjente ett lett rykk i hele kroppen. Hun begynte å suge meg langsomt. I det jeg ga fra meg noen lave stønn, stoppet hun. Så meg inn i øynene og smilte.

Hun satte seg opp i senga igjen og lirket den lille rosa g-stringen rolig ned. Hun var helt glattbarbert og musa glitret i saftene hennes. Hun satte seg over meg og førte pikken min musa hennes. Kjønnsleppene hennes la seg over pikken og hun satte seg rolig ned. Det tok ikke lang tid før jeg var helt inne i henne. Helga beveget seg langsomt opp og ned. Små sexy stønn kom ut av henne og farten økte. Hun hoppet opp og ned og jeg kjente at jeg snart ville komme. Stønningen fra Helga ble mer intens og i det jeg sprutet inn i henne skrek hun og klemte rundt pikken min med leppene. Hun la seg nedi senga ved sien av meg og kysset meg lett på munnen.

Sexmoter

Sjekk også

Bare vi 2

Bare vi 2  – Første gang : Det var bare vi to hjemme en hel …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.