torsdag , 15 april 2021
Forside / Hetero / En bra natt – Hetero

En bra natt – Hetero

En bra natt – Hetero :

Du startet med å kysse leppene og halsen. Jeg kjente jeg bare ble kåtere og kåtere. Du bare fortsatte ned til brystvortene mine som ropte etter munnen din. Ååååh hvor deilig du sugde og beit i dem. Du fortsatte å friste resten av kroppen min, men ikke der jeg ville du skulle. Fitta mi brant etter tungen din. Jeg var helt sprekkferdig av kåthet.

Så la du deg på ryggen og sa det nå var min tur. Jeg startet også med å kysse å bite deg på munn og hals. Fortsatte ned til brystvortene dine. Kjente hvor stive de ble når jeg sugde og bet i de. Slikket meg nedover, men jeg klarte ikke å gå forbi pikken din. Jeg bare måtte smake på den. Hmmm det var så deilig å slikke på den. Kjenne hvor klar den var for meg. Jeg lot tungen slikke hele pikken og ballene før jeg lot den skli sakte inni munnen min. Jeg kjente hvor den vokste enda mer.

Du sier at vi skal legge oss i 69 og jeg er ikke vond å be. Det ble et himmelrike da jeg endelig fikk kjenne tungen din på min kåte glattbarberte fitte. Det var som å få strøm gjennom hele kroppen. Jeg fukter fingeren min å leker med anusen din. Lar fingeren forsiktig trenge inn. Hører på deg at du liker det. Du gjør det samme med meg. Vi er begge på randen til en kjempe orgasme. Det går ikke lenge før vi kommer samtidig. Du spruter meg langt ned i halsen………

Vi blir liggende å kjæle med hverandre en stund slik at vi får tilbake pusten. Så sier jeg at jeg har en overraskelse til deg. Jeg tar frem en liten vibrator (junior). Nå skal han innviees. Du setter deg slik at du har full oversikt, og ber meg kose med meg selv. Jeg slår på vibratoren og lar den gå over mine litt ømme brystvorter. Åååh det er deilig. lar den kjæle meg nedover magen og til klitorisen. Jeg rykker til når den berører klirotisen. Blir enda kåtere når jeg ser du sitter å koser med deg selv samtidig som jeg gjør det.

Du presser deg inntil meg og jeg blir enda mer kåt når jeg kjenner pulseringa i kuken din…… Du tar den ene hånda fra brystet mitt, stryker meg nedover magen og finner klitten min…..Du kviskrer i øret mitt at jeg skal spre bena mine så du kommer litt bedre til…… Jeg er ikke tung å be så jeg gjør som du sier…… og du stryker over hele den røde rosen min som er nybarbert og glatt….. Jeg stønner litt….. nyter det….. så kjenner jeg to fingrer som har funnet veien til fitta mi…….. de glir ut og inn, ut og inn……sakte men sikkert….

Jeg går bort til «benken» der vasken er…. bøyer meg framover så du kan se hvor våt jeg er….. Jeg spør pent om du kan slikke meg og sprer bena litt til. Du er heller ikke tung å be. Det er nesten som du har ventet på at jeg skulle spørre for jeg kjenner tunga så vidt borti fitta mi med en gang…..kjenner tunga di overalt, på leppene min, på klitten min, inni fitta ……..Jeg ber deg om å fortsette til det går for meg………

Det går ikke lenge før jeg sier at jeg er nødt til å ha deg inni meg. Men jeg vil ha deg i anus. Du smører både meg og deg selv godt inn med olje. Jeg legger meg på siden med ryggen til deg. Du trenger deg sakte inni meg. Det gjør litt vondt med det samme, men det er ikke lenge før smerten går over i ren nytelse. Du vil jeg skal ta vibratoren i fitta. Jeg kjenner hvor fylt jeg er i begge hull, og at det ikke kommer til å gå lenge før det går for meg. Du sier at det ikke er så lenge før du og kommer. Så det tar ikke lang tid før vi begge kommer i en enorm orgasme….

 

Sjekk også

Ferie tur med lise

Ferie tur med lise Jeg er gift med Lise og vi har to barn. Sist …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *