mandag , 11 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Bondage / Jeg var så kåt på han
Han lot fingeren rotere inni meg mens tunga hans gled forsiktig over klitten. Jeg ynket meg og kjente den andre orgasmen allerede.

Jeg var så kåt på han

Jeg var så kåt på han :

Vet noen har savnet meg her inne så jeg slenger inn en novelle for gamle dagers skyld. Noen kåte menn og kvinner her inne? Jeg er iallefall bestandig kåt. Kos dere med denne:

Han presset meg ned på ryggen i senga og kyssene ble hetere og hetere. Han la seg oppe på meg og tungene våre møttes i et vått tungekyss mens hendene våre utforsket hverandres kropper og pusten ble raskere. Jeg var så kåt på han og han teaset meg lenge. Jeg elsket forspill og pirringa hans gjorde meg gal. Fitta mi ropte etter berøring og den var søkkvåt. Jeg kjente saftene randt selv med undertøy på. Han kyssa meg nedover halsen mens han hvisket alt han ville gjøre med meg. Jeg lukket øynene og kjente tunga hans fant vei ned til det ene brystet mitt. Han sugde tak i nippelen og småbeit i den og ilninger føk rett ned til fitta mi.

Gud hvor jeg elsket det der. Han beit hardere mens den andre hånda fant frem til det andre brystet og han småkløp i den andre nippelen og jeg stønnet ut. Jeg kjente første orgasme snek seg på meg og jeg kom for første gang bare ved at han sugde nipplene mine. Han smilte til meg før han kyssa meg nedover magen. Han visste det tente meg og han visste at jeg ble mer og mer gal. Jeg ville ha han inn i meg. Jeg ville at han skulle pule meg fra sans og samling og gi meg alle de deilige orgasmene mens han fortalte hvor skitten jeg var.

Tunga hans nermet seg den plaskvåte fitta mi og idet en finger fant vei inn i meg stønnet jeg høylytt. Herregud hvor deilig det var, men langt ifra så deilig som en hard pikk. Han lot fingeren rotere inni meg mens tunga hans gled forsiktig over klitten. Jeg ynket meg og kjente den andre orgasmen allerede. Han var så god. Ingen snakk men pur forspill. Han lot tunga gli fortere opp og ned klitten mens fingren pulte meg i samme takt og jeg rant som aldri før. Jeg kunne se stjerner og planeter idet den andre orgasmen skylte over meg. Jeg presset hodet hans mot fitta mi mens han slikket meg som aldri før. Tunga hans gikk som tornado og jeg skalv hver gang tunga hans traff klitten. Den var så øm etter orgasmen. Han trakk hodet tilbake og jeg sank sammen i senga. Jeg var slettes ikke mett og etter pikken hans å dømme var han alt annet en ferdig han og, og jeg gledet meg.

Han forsvant ut døra og jeg hørte han rotet i skapene og han kom tilbake med sjokolade saus og jordbær. Jeg hadde kommet meg etter orgasmen og tanken på hva han skulle gjøre, tente meg. Han binte fast armene mine i sentestolpene mens han spredte beina mine og bindte de fast i de nedre stolpene. Jeg følte meg blottet og det tente meg enda mer. Han smilte da han lot blikket falle ned på den igjen våte fitta mi. “Du er umettelig” sa han med en hes og kåt stemme før han lot den kalde sjokoladesausen renne nedover puppene mine. Det gav ilninger gjennom kroppen men det var på en annen måte deilig.

Han helte den nedover magen min og jeg rykket til da sausen rant mot fitta mi. Han satte på korken og la jordbærbiter rundt der sjokoladesausen var og han begynte å spise seg nedover fra halsen. Han slikket i seg sjokoladesausen og spiste jordbærene og etter hvor lengre ned han kom jo lengre tid brukte han og da han var nesten nede ved fitta mi lot han tunga sirkulere rundt bikinilinjen og rundt klitten men sørget for at tunga ikke traff. Jeg var så kåt nå og ønsket igjen pikken hans. Ville ha han i fitta, rumpa, munnen, overalt. Jeg ville at han skulle skampule meg. Tunga hans fant endelig frem til sausen på fitta mi og han slikket det i seg. Ilninger føk igjen gjennom kroppen.

Han reiste seg og bindte opp beina og armene mine og jeg kunne endelig bevege meg. Jeg bestemte meg for å ta overhånd og la han ned på senga. Blikket hans sa at jeg tok han på senga, men jeg ville bare kjenne pikken hans i munnen. Jeg dro ned boxeren og en stor ereksjon spratt ut. Pikken hans glinset og jeg tok rundt den og lot tunga gli over pikkhodet. Smaker på han og kjenner den følelsen av etterlengtet pikk sakte slukker og jeg runker han sakte mens tunga leker med pikkhodet. Han stønner og gisper og jeg nyter følelsen av han i munnen. Jeg glir hele pikken i munnen og må anstrenge meg for å få hele inn i munnen, men med litt spytt glir den lett inn og han stønner høyere. Tærne hans spenner seg og pikken pulserer mellom leppene mine.

Jeg suger han hardere og runker han til takten og jeg øker og øker. Han stønner høyere og fortere. Jeg vil ha hele ladningen hans i munnen. Jeg vil svelge alt av hans gode safter og jeg runker han hardere for å la han komme. Hele han spenner seg og det er ikke lenge til før han brøler til og en stor ladning sperm spruter meg inn i munnen. Det kom så mye at litt av det renner nedover puppene mine. Jeg lar pikken gli ut og jeg lar den halvslappe staken gli mot brystene mine. “Hvordan liker du de 22 år unge leppene rundt pikken din?” spurte jeg og smilte frekt til han. Han himlet med øynene og jeg så han elsket det. Kroppen hans slappet av og jeg slikket i meg siste rest av sperm før jeg setter meg med fitta mi mot munnen hans.

Han lar hendene massere rumpa mi og jeg hører han fukter en finger før jeg kjenner den pressende mot rumpa mi. Jeg klynker litt og kjenner fingeren hans glir inn i rumpa mi. Det er deilig og ubehagelig på samme tid, men jeg elsker det. Fingren hans glir ut og inn av rumpa mi og jeg slikker skaftet hans forsiktig. Den er fortsatt veldig følsom men det tar ikke lang tid før den er stiv som en påle igjen. Uten et ord dyttet han av meg og han endte oppe på meg. Han teaset meg ikke lengre men presset den harde pikken inni meg. Herregud noe så deilig. Han fylte meg opp og pulte meg hardere og hardere så senga dunket til veggen. Det var så deilig. Jeg grep tak i rumpa hans og han fylte meg opp med deilig pikk. Jeg klynket og stønnet og han beit tak i siden av halsen min.

Det tente meg på måte han bet meg på og orgasmen ulmet i meg. Han var så stor og jeg elsket måten pikken sprengte fitta mi på. Den var søkkvåt og det skvulpet hver gang han trakk seg ut for å presse seg inn igjen. Jeg lot neglene gli oppover ryggen hans og han pushet på som aldri før. Gud hvor deilig det var. Han trakk seg ut og jeg la meg på ryggen oppe på han og pikken gled inn i meg uten hjelp. Fittesaft sprutet når han pulte meg og jeg var så kåt at jeg nesten rant over. Han grep tak i brystene mine og presset de og jeg lot fingrene finne den oppsvulmede klitten min. Jeg masserte den mens pikken hans taktfult pulte meg hardere. Jeg kjente at det var ikke lenge til jeg kom og han var på kanten selv.

Pikken hans pulserte mellom fitteleppene mine og idet den sykeste orgasmen noen sinne smalt i meg hylte jeg ut i ren lykke. Orgasmen varte lenge og han brølte ut og spermen hans fylte fitta mi til randen og mye rant ut idet han trakk seg ut. Jeg sank sammen utslitt på senga og han la seg ved siden av meg. Vi fikk igjen pusten før vi tok en dusj sammen og lagde noe god mat. Man blir alltid sulten etter spontan og het sex.

Sexmoter

Sjekk også

Utelandsk tur med erotisk elsker

Utelandsk tur med erotisk elsker : Jeg var på tur til Berlin med skolen. Jeg …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.