søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Kinky / Drømmehelgen

Drømmehelgen

Drømmehelgen

Jeg så i et magasin for kontaktannonser, og jeg bet merke i en spesiell: Dame i siste halvdel i 40-årene søker mann 30-50 år for diverse sexleker. Tenner på: Hode- kroppsbarbering, Wet-sex, fisting, bondage, dildoleker etc. Skriv hva du liker så leker vi på begges premisser.

Jeg tente på denne annonsen med en gang. Hvorfor kan en lure, men jeg har alltid vært svak for litt skal en si ”annerledes” sex. Jeg svarte i annonsen og sa at hun kunne få barbere hele meg, jeg ville gjerne barbere hennes kjønn og tisseleker tente meg umiddelbart, men jeg hadde ingen erfaring; ei heller med fisting, men jeg hadde en oppblåsbar buttplug og den har jeg hatt mye glede av. Jeg skrev også at jeg var litt underdanig overfor kvinner.

Etter et par dager fikk jeg svar; hun sendte en E-mail da jeg oppgav E-postadressen min. Hun ville gjerne treffe meg; gjerne førstkommende helg noe jeg sa passet veldig bra. Jeg kunne komme som jeg var, sa hun. Lørdag ettermiddag ringte jeg nervøst på utgangsdøren hennes; hun bodde litt avsides på et lite småbruk. Etter noen sekunder lukket hun opp, og der stod det verdens koseligste jente!

Hun smilte, håndhilste og bad meg inn. Hun spurte om jeg var sulten, noe jeg ikke var. (I hvert fall ikke på mat) Hun var litt lubben, store bryster og kort hår – ja nesten piggsveis. Hun lurte på om jeg ville ha en øl eller drink, og jeg sa ja til en øl. Hun bad meg sitte i stuen så lenge, så skulle hun gjøre seg i stand.

Hun kom ut etter noen minutter, og for et syn! Hun hadde en nesten gjennomsiktig underkjole på seg, og det var alt! Hun kom bort til meg og lurte på om jeg likte det jeg så. Jeg sa at det gjorde jeg naturligvis, så jeg gav henne et vått kyss. Hun viste fram fitta si, og den var helt bar! Hun hadde tydeligvis gjort rent bord tidligere på kvelden. Jeg fikk beskjed om å kysse henne der, og det ble ikke med det! Jeg lot tunga gå en rundtur opp i hennes våte indre, og hun begynte å stønne. Så reiste hun seg brått opp, og satte baken mot ansiktet mitt. Jeg fikk beskjed om å slikke henne i rumpa; hun hadde tatt klyster så det var rent og trygt der. Jeg slikket og sugde det jeg var god for; og jeg begynte å bli skikkelig kåt.

Hun bad meg brått om å holde opp, og så geleidet hun meg til badet. Jeg fikk beskjed om å ta av meg alle klærne, og så gjorde hun i stand ei flaske med lunkent vann. Naken fikk jeg beskjed om å stå på alle fire med bakstussen i været og så fikk jeg en ladning vann inn der bak. Så var det på do og tømme seg; dette gjentok seg 3-4 ganger. Så førte hun inn en finger, og sa at nå var jeg tom og ren. Det var akkurat slik jeg følte meg også. Så var det fram med barbermaskinen. Hun spurte meg rett ut om hun kunne få fjerne alt jeg hadde av kroppshår, noe jeg bare kunne hikste ja til.

Hun smilte og startet maskinen. Først barberte hun brystet mitt, så ryggen og armene/ hendene. Under armene også. Så var det rumpa, og legger/lår og føtter. Så tok hun en balje med varmt vann og satte nedenfor meg. Så tok hun en boks meg barberskum og smurte det i skrittet mitt samt ballene og rumpehullet. Hun tok en høvel og begynte å rake meg ren i skrittet.

Etter en stund var jeg helt hårløs fra navlen og bak til korsryggen; ellers hadde jeg en liten stubb med hår der hvor maskina hadde gått. Men så kom hun med en wet&dry ladyshaver og tok resten av kroppen min. Jeg har lite og veldig kort hår på hodet, og ikke noe skjegg/bart. Hun spurte om å få barbere meg på hodet også, noen hun fikk lov til. Hun brukte maskin først og såpe/høvel etterpå. Etter en rask dusj fikk jeg se meg i speilet. Så utrolig sexy jeg så ut helt uten hår noe sted! Ja bortsett fra øyebryn/hår da.

Så ble jeg geleidet ned i kjelleren. Hun sa at hun hadde et hemmelig lekerom der. Det var myke fløyelstepper på golvet, og ved den ene veggen var det stropper og reimer. Midt i rommet stod det en gapestokk, og hun bad meg ta plass der. Jeg så gjorde, og hun låste meg fast rundt halsen og håndleddene. Hun spredte beina og bad meg slikke. Det gjorde jeg, og så bad hun meg holde opp etter en stund. Hun bad meg gape opp, og så kjente jeg en varm stråle i munnen min! Hun tisset meg i munnen! Det smakte ikke sterkt; jeg svelget noe av det og resten sildret nedover ansiktet mitt. Etterpå fikk jeg slikke rumpa hennes igjen. Jeg stakk inn tunga så langt jeg kunne, og den myke huden hennes tente meg så vanvittig!

Så plasserte hun den ene foten foran ansiktet mitt. Hun hadde lange, sexy tær, og hun bad meg suge dem, noe jeg gjorte med største vellyst. Så gikk hun etter noe ”leketøy”, og det var en dildo, eller en buttplug rettere sagt. Hun førte den opp i rumpa mi sammen med glidemiddel, og det var himmelsk!

Hun spurte om jeg hadde forsøkt fistfucking før, noe jeg sa at det hadde jeg ikke. Men jeg hadde stukket opp 4 fingrer der og det var utrolig godt. Hun gikk og hentet skikkelig med glidemiddel, og smurte inn handa si og rumpehullet mitt. Så førte hun inn en finger forsiktig. Det var så godt at jeg klynket av glede. Så enda en finger, så en til og enda en. Så gjorde hun handa så smal som mulig og begynte å presse den sakte inn i baken min. Det presset skikkelig på, og jeg bad henne ta det med ro. Etter en stund da ringen min hadde vent seg til handa hennes så smatt den inn. Hvilken deilig følelse! Jeg bad henne holde den helt i ro noe hun gjorde en stund, og så gjorde hun en knyttneve av handa si. Hun roterte den rundt og rundt og så dro hun den sakte ut av rompa mi. Det var smertefullt, men allikevel utrolig godt. Pikken stod som aldri før. Hun fanget den i munnen sin, og sugde hardt på den. Da klarte jeg ikke å holde tilbake lenger, men sprutet rett i munnen hennes. Hun svelget noe av satsen, og resten rant ut av munnvikene hennes. Etterpå slikket jeg henne til orgasme.

Etterpå ble jeg løslatt fra reimer og det som var. Hun spurte om jeg hadde noen planer for neste helg, noe jeg ikke hadde, så det ble enda en deilig helg hos henne.

Mine fetisjer er herved: Hel barbering, wetsex og fisting.

Sexmoter

Sjekk også

Når Master blir slavegutt – kinky

Når Master blir slavegutt – kinky : Som Dominant Master er jeg jo vant til …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.