lørdag , 6 november 2021
Forside / Analt / Kåt datter viser hvordan – Analt

Kåt datter viser hvordan – Analt

Kåt datter viser hvordan – Analt :

Jeg har en dame jeg treffer fra tid til annen for deilige sexstunder. Men denne siste helgen så det mørkt ut for sexlivet da hun hadde mensen. Ble jo en del klining og hun sugde pikken min. Deilig det da, men jeg lengtet etter å få knulle henne.

Etter at hun hadde sugd meg deilig og lenge og tatt spruten i munnen som hun pleier så ble vi sittende halvnakne i stua med en drink og en røyk.

Så kom plutselig dattera hennes hjem på en uventet visitt. Hun var 17 år, og vi ble nokså overasket da hun trampet inn i stua. Frist i kjeften er hun også og kommenterte at det var godt vi ikke drev å pulte.

Det blir dessverre ikke noe knulling denne helgen for jeg har mensen, svaret mora.

Er ikke noe problem det vel svarte jenta, du har jo flere hull.

Jada, jeg har allerede sugd han.

Var ikke bare det jeg tenkte på, kan jo knulle i analen også så dattera.

Herregud, du gjør vel ikke det med typen din?

Joda. Er faktisk ganske deilig å kjenne en stiv kuk i det hullet også, og Bjørn liker det han også.

Moren var ganske sjokket, men jeg må si jeg tente på ideen. Har aldri knullet noen i toeren før men har ofte fantasert om å prøve.

Beate som datteren heter kikket på meg med et lurt glimt i øyet og sa, ser ut for at Knut er litt tent på den ideen han da. Hun stirret på kulen i bokseren min som ikke lot seg skjule.

Med et godt forspill og masse slikk så blir rumpehullet så glatt og mykt at kuken glir lett inn og da er det bare deilig, sa hun.

Dama mi Tone var fortsatt skeptisk, men jeg så at hun begynte å bli tent hun også.

Kan ikke du demonstrere for oss da dristet jeg meg til å si. Tone dultet meg i sida men Beate var med på leken. Kan jeg vel, svarte hun. Er det en skikkelig kuk han har da? Jeg liker best store godsaker i meg jeg. Så kom hun bort til meg og tok tak i strikken på bokseren og vippet kuken min frem.

Mmmmm, ikke dårlig sa hun og runket den lett. Om han slikker meg så skal jeg vise hvor lett den glir inn sa hun og vrikket av seg tightsen sin mens hun viftet med den lekkre stupen opp i ansiktet mitt.

Jeg kikket bort på Tone som nikket litt forsiktig. Så tog jeg tak i skinkene til Beate og dro dem fra hverandre så jeg kunne se den lille røde rosetten. Hun bøyde seg fremmover så jeg fikk fri tilgang og jeg lot forsiktig tunga gli gjennom rumpesprekken. Hun stønnet vellystig og jeg presset tungen mot den stramme ringen. Lot den visp rundt og fikk presset tunga litt inn i hullet. Bruke fingeren litt også stønnet Beate og jeg presset forsiktig en finger inn. Hun stønnet av vellyst.

Sug kuken hans mamma sa hun, så den blir stiv og glatt så den glir lettere inn. Og Tone sugde vellystig på pikken min som stod stivere en noen gang før. I mellomtiden behandlet jeg rumpa til Beate. Dasket den litt og slikket og prøvde med en finger til. To fingre gled lett inn og hun begynte å bli mer og mere urolig. Flytt deg mamma sa hun og satte seg ned over meg og lot seg spidde på pikken min. Den presset mot rosetten hennes og plutselig gled kukhodet innenfor åpningen og med et stønn gled hun ned på pikken i full lengde.

Det var en ubeskrivelig deilig følelse å kjenne den stramme rumpa klemme rundt kuken og hun begynte å ri meg med lange tak.

I mellomtiden krøp Tone opp til meg og jeg begynte å bearbeide rumpa hennes. Lot tunga gjøre hullet glatt og vått og presset en finger opp i henne. Hun stønnet og jeg forstod at hun var mer en villig til å la meg trenge inn i analen hennes for første gang.

Sånn sa Beate og hoppet av. Nå kan du prøve mamma.

Tone satte seg over meg og Beate styrte pikken mot hullet mens Tone dro skinkene fra hverandre. Forsiktig lot hun kuken min presse mot åpningen. Det virket trangere en hos Beate men etter litt gled kukhodet forbi ringen. Tone satt helt stille for å venne seg til følelsen før hun sakte gled lenger og lenger ned på pålen Etter litt var den helt inne og hun begynte å bevege seg sakte opp og ned på pikken. min. Deilig

Hun gynget opp og ned på kuken og etter litt byttet vi stilling. Hun stod på alle fire og jeg trengte inn i analen hennes bakfra. Denne gangen gled den lett til bunns og jeg begynte et stormritt frem til en dundrende orgasme og fyllte baken hennes med varm sperm. Hun stønnet og bar seg og jeg tror faktisk det gikk for henne også mens vi holdt på.

Etterpå oppdaget vi at datteren var borte. Hun hadde trukket seg stille tilbake mes vi kjørte analsex så det sprutet.

Dette var første gangen for oss begge, men det blir garantert ikke den siste.

 

Sjekk også

Tone

Tone Jeg husker Tone godt fra min tidligere arbeidsplass. En høy, slank dame, alltid pent …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *