fredag , 16 april 2021
Forside / Første gang / Første gang med Steinar og Knut

Første gang med Steinar og Knut

Første gang med Steinar og Knut

Jeg heter da Siv jeg er 15år og totalt uberørt av mannfolk. Jeg bor sammen med min mor hennes kjæreste og hans 2 gutter, det er Steinar er eldst og det er knut som er yngst. Det var Steinar som var første mann, men det var Knut som ville hele tiden. Siden det no er over 10 år siden så husker jeg det med en stor glede. Det hele begynte en fredag i mai jeg hadde vært på fest og var litt full og litt stein. Jeg hadde røykt endel den siste tiden. Jeg visste at det ikke var særlig lurt siden jeg merket at jeg ble sløv av det, men når det er fest så hører det med synes vi i gjengen, jeg kom hjem i 3 tiden på natta, jeg var kommet over den fine rusen og hadde begynt på nedturen. Når jeg kom hjem treffer jeg Steinar på kjøkkenet. Han og Knut hadde spilt wow og skulle legge seg. Jeg går inn på kjøkkenet og der står han, jeg sier hei og han snur seg rundt, jeg spør han om han kan lage en skive til meg også. Jeg får skivene og han spør meg om det var en gøy fest? Jeg får skiven i halsen siden ingen skulle vite om festen. Jeg sier at de andre ble full og at det var gøy, han sier så du er nok ikke helt edru du heller, og bare vent til din mot får høre det du, jeg blir sint og lei meg og sier, ikke si det jeg skal gjøre alt du ber meg om sier jeg, han gliser og sier ok men da gjør du alt ikke sant?

Jeg nikker og sier ja, hva er det jeg skal gjøre for deg store høvding med et stort smil om munnen, uten adndre tanker en at jeg må vaske rommet hans i lang tid framover, så sier han at jeg må legge meg så skal han rydde og så snakkes vi i morgen? Jeg Nikker og snur meg og går opp på romet, kler av meg tar på natsjolen og legger meg som vanlig, sover med det samme og sover tungt da jeg blir vekket av Steinar, han står ved sengen og rister i meg, jeg setter meg opp og kjenner jeg må på do, når jeg kommer inn igjen så sitter han på sengen, han reiser seg og gir plass til meg, jeg ser på han og forstår plutselig hva som jeg må gjøre, kuken hans den står som et telt i pysj buksa hans, jeg tenker ingen puling bare litt ronking kan jeg gå med på og ingenting annet, jeg er jo jomfru og har ikke tenkt at det er Steinar som skal værer første mann inni der. Han står ved sengen og sier med grøtete stemme lavt sug meg, men ta av deg alt først, jeg tar av meg natt kjolen og trusa og han knyter opp pysj buksa og ut kommer en stor tykk stiv kuk fram, jeg måper og tenker den var jo kjempe stor, han går helt intil sengen og jeg tar rundt kuken, slikker den på hoden og han stønner alt, jeg tar den litt inn og ronker den sakte samtidig som jeg bruker tunga rundt hode, han stønner stadig mer og jeg kjenner meg faktisk litt kåt jeg kjenner han kniper meg på brystene og jeg blir stadig mer kåt kjenner hvor godt det er, han setter seg på sengen og jeg ligger hoder i fanget hans, han tar meg på brystene og nedover magen mot musa, jeg skrever ut når han tar meg der, jeg kjenner jeg er veldig våt og jeg lar han forsette uten og gjøre motstand, han tar meg på klitoris og det går ilinger gjennom kroppen min,

Jeg kjenner kuken i munnen min begynner og pumpe og så stønner han høyt og kjører kuken opp og inn i munnen min, han kommer og jeg svelger alt av rein refleks, jeg kjenner den blir mindre og mindre. Men det tar bare et par minutter før den er kjempe stiv igjen. Jeg sliker den rein og tar den i munnen igjen. Han ber meg reise meg og legger seg på sengen, han sier han vil gjøre det godt for meg og ber meg sette seg på han, jeg ser på kuken og tenker skal jeg eller skal jeg ikke, jeg har litt lyst men føler det blir litt feil, jeg sier at han ikke må ta den helt inn bare litt, jeg vi kjenne hvordan det er, han smiler og sier at det ikke var det han mente men han ville suge meg, men vil jeg det så er det helt greit, jeg har heller ikke pult før jeg heller sier han. Jeg blir flau og sier bare litt inn og så kan du suge meg, det går vel bra? Han smilte og sier ja jeg er klar du kan jo sette deg på den så kan du prøve deg frem? Jeg skrever over han og tar kuken i hånden og fører den inn i fitta mi, det var ikke så våt lenger men det føles godt å ha den inne i fitta mi. Jeg beveger meg forsiktig litt lenger ned og så opp igjen, han stønner og møter meg på vei ned mot han, den glir sakte lenger og lenger inn i meg jeg kjenner ingen smerte bare at det er godt og pule med han og tilslutt så er den helt inne i meg, jeg ser på han og han smiler jeg vil kline og legger meg ned over han mens han støter kuken stadig hardere opp i meg jeg kjenner at han snart kommer og går av han, han legger meg på sengen og jeg ligger på ryggen, han holder kuken og begynner ronke den, jeg reiser meg og vil hjelpe han så jeg kysser han på munnen før jeg bøyer meg ned og tar den i munnen. Han stønner og legger meg ned på sengen, så tar han og legger seg ned mellom beina og begynner og kysse meg på musa, det er så deilig og kjenne han bruker tunga på tappen, han bruker et par fingre inn i meg samtidig, jeg kjenner at det er veldig deilig og at jeg snart kommer, og jeg vil kline så jeg drar han opp til meg og vi kliner og kysser og jeg kjenner kuken glir rett inn uten noen motstand jeg er kjempe våt og kuken er bare deilig.

Han beveger seg i en langsomt rytme i begynnelsen, men jo nærmere vi er orgasmen så blir det bare heftig raskere og hardere, vi stønner og små skriker inn i munnen på hverandre og jeg kjenner jeg kommer og spasmmen bre seg i kroppen får kuken til og sprute og sprute inne i meg, jeg kjenner han kommer og kjenner han spruter mye deilig sæd inn i meg, noe som absolutt ikke var avtalt. Vi blir liggende lenge og bare se på hverandre og puste ut, kuken blir litt slapp men så blir den stiv igjen, han knuller meg sakte og bare litt men det er nok. Jeg kjenner jeg blir kåt igjen med det samme, han fyller meg meg helt med kuken, den er stor og hard kjenner jeg. Steinar legger seg ved siden av meg og holder meg intil seg, han ser på meg og sier, Siv det var kjempe deilig. Håper du ikke har blitt gravid, jeg ser på han og sier, dette må ingen få vite om, dette er vår lille hemmelighet ikke sant? Jeg tror det skal gå bra, men skal vi gjøre det mer så trur jeg vi må ha beskyttelse. Han er enig og skal skrive til en plass på nettet og få gratis kondomer. Han ser på klokka og han må gå inn og legge seg sier han jeg står opp og går på badet for og skylle musa litt. Dette var natt til fredag natta etter på nå står jeg og ser på Knut som står på rommet og sier om du ikke gjør med meg som med Steinar så sier jeg til hele verden at du har lagt med Steinar, jeg reiser meg og sier at det kan du ikke gjøre. Han skal til og gå da han sier bare vent til de andre i klassen får vite om det, jeg sier nei ver så snill jeg skal hjelpe deg i kom hit knut. Jeg sier ta av deg alt og legg deg her på sengen så skal vi kose oss men jeg bestemmer. Jeg ser hans kuk ikke er av de største enda, men for en påle, den er tykk og har et trangt kuke skinn, jeg legger meg ved hans side og tar den i munnen min, han stønner og sier åh Siv jeg kommer å ja nå kommer jeg og jeg kjenner han spruter mye deilig sæd inn i munnen min, jeg svelger alt, jeg har vist blitt ganske god på dette, tenker jeg. Jeg syns sæd ikke smaker så værst, men direkte godt det er det ikke.

Jeg legger meg tett intill han og sier at lenger kan vi ikke gå. Han smiler og sier kan jeg kanskje få prøve og kjenne litt på deg, jeg har aldri kjent på en pupp eller mus sier han og ler, jeg ser på han og tenker litt, men ikke så mye for da mister jeg jo alle hemninger. Jeg sier at da må du ikke gjøre noe jeg ikke vil og jeg bestemmer hvor og når? Han nikker og jeg kysser han på munnen, han drar opp natt kjolen og jeg han tar meg på brystene, de er stive alt og når han tar hånda ned mot skrittet er det alt våt. Han er så forsiktig og gjør akkurat det jeg vil og jeg har det så deilig. Han legger meg på ryggen i senga og skiller beina, så legger han seg over meg og kysser meg først på munnen så nedover mot brystene de er stive og litt ømme, så videre nedover magen og ned til musa, han kysser meg og bruker tunga på tappen, den er øm og det er så god når han gjør det, jeg presser hoftene opp og mot munnen hans, han bruker et par fingre i åpningen og finger puler fitta, jeg stønner og må ta puta i munnen for og ikke skrike høyt, jeg har det så godt han er veldig god med meg, har lyst på at han skal pule fitta mi, den er klar for kuk kjenner jeg, men jeg kan ikke det idag også, tenk om jeg blir gravid? Så jeg lar han holde på litt til og så kjenner jeg at jeg snart kommer, fitta får spasmer og jeg melker fingerene hans, jeg stønner høyt og drar han opp etter håret jeg suger meg fast til han og vi kliner grådig og intenst, han gjør et par jukk med hoftene og kuken den glir sakte helt inn, han begynner straks og pule fitta den er veldig våt og jeg klamrer meg til han når jeg kommer igjen og igjen det bare varer og varer jeg er helt gelé når han begynner instpurten og jeg skubber han av og tar den i munnen når han kommer mye, jeg slikker og suger han helt tom, kuken den står fremdeles og jeg setter meg på han, den glir lett inn og jeg rir han sakte og ser på han, han smiler og sier at jeg er deilig.

Jeg kan ikke stoppe det er så godt han fyller fitta helt ut, jeg kjenner den blir presset helt inn og at han gjør et ekstra hardt jukk med hoftene så den kommer helt inn, jeg legger meg over han og vi ser på hverandre, han holder meg fast og støter kuken opp i meg jeg elsker når han gjør slik deilig, han stønner og vi kliner, han presser meg helt ned og jeg kjenner han begynner og bli volsom og at han snart kommer, han puler fitta mi så deilig at jeg snart glemmer at jeg må være forsiktig for det er så deilig, og så kjenner jeg at jeg kommer og han tar meg et par ganger til så presser han seg lang inn i meg og spyler livmortappen med deilig unggutt sæd, han kommer ikke så mye og vi ble begge overrasket over hvor fort han kom. Jeg ser på han og legger meg ned, han holder om meg og vi kysser litt før han sier, håper det går greit og at du ikke blir gravid. Jeg sier dette er våres hemmlighet og ikke si det til noen? Han kysser meg og sier jeg skal ikke si noe til noen. Da kan vi elske mer seinere når jeg har fått meg pille sier jeg og smiler.

Sjekk også

Bare vi 2

Bare vi 2  – Første gang : Det var bare vi to hjemme en hel …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *