søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Første gang / Debut med mora hans – Første gang
Kukken glir lett inn, for hullet er fylt av saftene hennes. Så hjelper hun meg med å finne rytmen sammen.

Debut med mora hans – Første gang

Debut med mora hans – Første gang:

En sommerdag var jeg på vei til min kamerat, Petter. Solen var oppe og det var varmt i været, så det eneste jeg gadd å ha på meg var en shorts, t-skjorta lot jeg ligge. Jeg var på vei til Petter for å hente en film han hadde lånt, samt å spørre om han ville finne på noe på denne vakre sommerdagen.

Vel fremme gikk jeg rundt huset hans, for å sjekke om han kanskje sett ute på verandaen å nøt solen. Jeg så ikke Petter, men mora hans lå der og solte seg toppløs. Ellen, som mora heter, er en ganske deilig dame, som holder seg godt, tross sine snart 45 år. «Hei, Hans!» sa hun og satte seg opp idet hun så meg når jeg rundet hjørne av huset. «Øøøh, hei!» svarte jeg noe fortumlet over synet som møtte meg. «Er Petter inne?»

«Nei, beklager» lød svaret. «Han og faren dro til hytta for å sjekke noe igår. De er nok ikke hjemme før i morgen.» «Nei da så» svarte jeg, «Men tror du jeg bare kunne stukket opp på rommet hans en liten tur å hentet en film Petter lånte av meg?» «Selvfølgelig! Du kan jo veien selv» svarte Ellen og la seg ned på solsengen igjen. Jeg gikk inn verandadøra og opp trappa til Petters rom, hele tiden mens jeg tenkte på de ufattelig deilige puppene til Ellen! De så myke, men fast ut. Filmen fant jeg med det samme og jeg gikk ned trappa igjen. Tankene mine rundt mora til Petter hadde nå vokst seg så sterke at jeg hadde en svær ståpikk i shortsen. «Faen, jeg kan ikke gå ut sånn! tenkte jeg og tok turen innom husets WC, som lå i gangen jeg befant meg. Shortsen ble brått dratt ned på knærene og kukken ble behandlet. Jeg lukket øynene og fantaserte om Ellen, som lå å solte seg. Rett før jeg kjente jeg skulle komme, lente jeg meg over vasken for å sende ladningen rett i sluket. Brått hørte jeg at noen tok i dørhåndtaket og døren gikk opp. I min iver etter utløsning, hadde jeg glemt å låse! I døren sto Ellen, like toppløs! Hun tittet måpende på meg, så tittet hun ned på pikken og så opp på meg igjen. «Unnskyld» sa hun og lukket døren igjen.

Nå sto jeg der, med en krympende pikk i hånden og sprut rød i trynet! Hva gjør jeg? Etter noe som virket som en evighet, pakket jeg det nå slappe lemmet mitt inn i shortsen igjen og åpnet døren på gløtt.

Jeg kunne ikke se noen ute i gangen så jeg dristet meg ut. «Går det bra?» hørte jeg Ellen si, hun sto bak ryggen min. «Beklager at jeg forstyrret kosestunden din! Du ble vel ikke ferdig heller du nå?» «Eeeh, altså… nei..» fikk jeg stoltret frem. Jeg snudde meg rundt og så på henne. Fremdeles uten noe på overkroppen, men med noe som lignet et lite smil om munnen. «La meg gjøre opp for det!» sa hun å la hånden sin utenpå shortsen min. «Det er ikke bra for deg å gå med en halvladd kanon i buksa.» Hun satte seg på knærne foran meg og dro forsiktig ned shortsen. Pikken spratt halvstiv ut, hun fanget den med begge hendene og tok den varsomt inn i munnen.

Etter omtrent et kvart sekunds behandling, sto staken som en påle igjen og Ellen tar skikkelig tak rundt skaftet og suger enda hardere mens hun knar forsiktig på ballene. «Åååå, jeg kommer nå!» sier jeg engstelig, men hun bare suger enda hardere og runker meg fortere. «Oooåå!» roper jeg idet jeg sender hele ladningen langt ned i halsen hennes. Hun svelger velvillig unna. Jeg synker ned på på baken og ser på mora til Petter.

«Du?» sier hun og smiler. «Nå er det din tur å redde meg fra kåtskapen. Jeg er kjempevåt og trenger kukk!»

Hun tar hånden min og legger den utenpå bikinitrusa si, jeg kjenner at den er gjennomvåt. Ellen tar den andre hånden min og nærmest drar meg inn i stuen. Der trekker hun ned bikinitrusa og legger seg på ryggen på stuebordet. Så trekker hun meg over seg og styrer meg på plass i fitta.

Kukken glir lett inn, for hullet er fylt av saftene hennes. Så hjelper hun meg med å finne rytmen sammen. Jeg løfter overkroppen min med armene og ser ned på henne, mens vi rolig øker tempoet. Hun bruker den ene hånda si i skrittet sitt og gnir på gledestappen sin. Snart har vi nådd et vanvittig tempo, jeg nærmest hamrer kukken min inn i henne, mens hun ligger der å skriker i nytelse. «Jaaa, knull meg… Knull fitta mi» skriker hun og gnir klitorisen sin med begge hendene. «Åååå, jeg kommer nå, puuul meeeg!»

…og ganske snart skjer det noe. Hele kroppen hennes dirrer og skjelver. Hun biter seg i leppen og uler som et dyr. Jeg kjenner fitta hennes trekke seg sammen. Det blir for mye for meg, så jeg sender enda en ladning inn i henne, denne gangen i musa. Vi jukker videre, helt til begge er ferdige med orgasmene og så synker jeg over henne på bordet.

Etter et par minutters pause, kvikner vi til litt igjen og hun spør meg om jeg vil ha noe å drikke. Det er ikke nei i min munn. Hun tar meg i pikken og leier meg inn på kjøkkenet, der finner hun frem en øl til oss hver i kjøleskapet. Vi nyter den mens vi ser på hverandre. Synet av den fine, modne kroppen hennes får snart pikken min til å reagere igjen. Hun ser dette, smiler og griper den forsiktig og tar et par runketak. «Har du hatt sex før?» spør hun og ser på meg. «Nei, ikke før deg, nei!» svarer jeg og smiler til henne. «Da skal vi kose oss litt i kveld!» sier hun og drar meg inn på soverommet.

Sexmoter

Sjekk også

Ferie tur med lise

Ferie tur med lise Jeg er gift med Lise og vi har to barn. Sist …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.