søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Første gang / Hallelujah opplevelse – Første gang

Hallelujah opplevelse – Første gang

Hallelujah opplevelse – Første gang :

Min familie og jeg bor i toppetg. i en blokk, og tvers over gangen er det den lokale menigheten som eier leiligheten. Denne blir leid ut for ett år av gangen til personer som er tilknyttet meningheten på en eller annen måte. Da vi flyttet inn for noen år siden bodde det et par der, men disse flyttet for litt over et år siden. Leiligheten ble så stående tom ganske lenge, før det plutselig dukket opp to unge jenter, tipper de var 18 – 20 år gamle. I året som fulgte så småsnakket jeg med begge jentene nå og da. De var for det meste snakk om vær og vind, om meningheten de var medlem av, og om hvordan det gikk på skolen.

Sommeren nærmet seg og de begynte å bli ferdig med skoleåret, og hun ene flyttet ut av leiligheten da siste eksamen var unnagjort.

Hun andre, Hilde, ble derimot boende en stund og begynt å vise mer og mer intersse for meg hver gang vi møttes. Blikket hennes sa mer enn 1000 ord, og på vårdugnaden nærmest inviterte hun seg selv med på min ekstrajobb som er sjåfør i helgene. Hilde var en helt normal blond jente, fin kropp, men dessverre ganske «lost» når det gjalt klesstil, hår og makeup.

En dag jeg var alene i hjemme ringte det på døra, og jeg gikk for å åpne. Der stod den lekre dama med dyp kløft, tettsittende sommerkjole og et hår som var nydelig satt opp. Plutselig oppdaget jeg at det var nabojenta, Hilde, som hadde sminket og kledd seg akkurat slik hun burde gjøre hver dag. «Jeg tenkte kanskje at barna dine vil ha litt is» spurte hun. «Jeg holder på å rydde ut av leiligheten og tømmer fryseren nå. Flytter nå til helgen». Jeg var fortsatt forfjamset over hennes ytre og fikk frem en svak

«takk, barna elsker is». Hun spurte så om jeg hadde mulighet til å hjelpe henne med å løfte noen møbler fra leiligheten og ned til utgangensdøren, og jeg sa meg villig til å hjelpe henne. «Vært på avslutnings fest» spurte jeg med tanke på hvor pen og velkledd hun var. «Nei» smilte Hilde lurt tilbake. Vi løftet ned noen reoler, skrivebord, noen esker med religiøse bøker, før vi til slutt gikk løs på senga hennes.

Det var da jeg så at hun ikke hadde truse på seg under den korte, tettsittende sommerkjolen. Hun lente seg fremover for å plukke om noe under sengen, og jeg så rett inn en glattbarbert venus som glinset. Hun reiste seg sakte opp og der stod hun med en naturtro dildo i hånda, hvorpå hun sa «denne holdt jeg på å glemme». Jeg kjente at det begynte å rykke i underlivet, og hjernecellene fikk full tenning i toppen. «Du, nå har jeg gått å sett på deg i et helt år og nå flytter jeg til lørdag. Jeg tenkte du kanskje ville ha en avskjedsgave». Jeg fikk stammet frem «kommer helt an på hva du tenkerpå det». Hun løftet venstrehånda til høyre skulder og skjøv kjolestroppen ned langs overarmen. «Vil du at jeg skal fortsette». Jeg var paralysert der jeg stod, men fikk frem et rask «ehhh…ja». Hun reperterte handlingen med venste kjolestropp, og kjolen var nå bare klar til å trekkes av henne. Jeg tok et par steg mot henne og tok tak i begge stroppene og trakk dem symetrisk ned mot midjen. Hilde hadde på seg en hvit bh som presset opp de gyllenbrune puppene.

Hun tok tak i glidelåsen på baksiden og skjøv den nedover til kjolen plutselig falt ned på gulvet. Jeg visste knapt hvor jeg skulle gjøre av hendene mine der jeg sto fremfor en fantastisk jentekropp, men ble avbrutt i min beundring da hun tok tak i beltet mitt og trakk meg inntil seg. «Vet du hvordan man behandler en jomfru da» spurte hun ertende. Jeg visste ikke om hun spøkte eller var alvorlig, og ble heller ikke noe klokere når jeg prøvde å leste det lure smilet hennes. «Har du vært snill eller slem i det siste da» svarte jeg henne. «Veldig slem» var svaret jeg fikk.

Jeg åpnet beltespennen og kneppet opp knappene i buksen og sa klart og tydelig til henne «så du har vært slem. Kom deg ned på kne og forlat dine synder jente». Et lite sekund kunne jeg lese at hun var usikker på hva hun gikk til da hun seg ned på kne og forsiktig løftet stikken på trusen og trakk den forbi kukken min som stod i full blomst. Hun gispet litt i synet av sin første kukk, hvis den var det da? Hilde tok ta i den og forsøkte å runke den, men jeg tok rast affære og presset opp munnen hennes ved å klemme på kjevebenene. Jeg førte kukken inn en munnen hennes og ba henne om å suge den hardt. Plutselig virket det som jeg hadde skudd på hennes selvsikkerbryter for hun satt igang med en skikkelig munnbehandling. Hun sugde, slikket mine barberte baller og tok den i dype drag. Hun gispet etter luft

en gang i blant, men lot seg ikke forhindre i å forsette med en forbausende flott debut som kukksuger.

Etter å ha bearbeidet staken en stund begynte hun begynte å bli sliten i kjeven av å suge den store kukken min og jeg bestemte meg for å gi henne litt tilbake. Jeg ba henne stille seg opp som en hund i senga, den vi egentlig skulle demontere, og løfte den deilige rumpa hennes opp i været. Hun lystret og satte stjerten opp, til stor fornøyelse for henne da jeg begynte å slikke hennes gjennomvåte venusberg. Hun stønnet og kloret seg fast i sengelakenet. Hilde luktet så ren og pen så jeg uten å nøle bevegde tungen mot hennes andre hull og smurte noe av fittesaftene rundt roseåpningen. Hun nådde stadig vekk høyere og høyere volum, og da jeg forsiktig stakk en finger inn i rumpesprekken så ristet kroppen som en sentrifuge. Jeg bestemte meg for å roe situasjonen i noen sekunder og vendte henne rundt, liggende på ryggen med hode liggende utenfor sengekanten. «Gap så høyt du kan nå din hore». Jeg førte store deler av kukkestellet ned i halsen på henne og satte opp et deilig tempo, noe hun fikset uten en eneste brekning. Jeg var ikke rent lite stolt der jeg stod og gjorde meg klar til å ta jomfruhinna på en nydelig jentekropp. Brystvortene henne stakk nærmest igjennom bh’n som hun fortsatt hadde på. Jeg tok tak i den og rev den fra hverandre på midten og to faste og lekre bryster kom til syne. Nå var det på tide å la henne smake et skikkelig manneben og førte henne tilbake på alle fire.

Jeg spanket de gyllenbrune rumpeballene henne med kukken min før jeg førte den mot hennes helligste. «Nå skal jeg rense sjela di'» sa jeg i det jeg lot kukken presse på inn i den kjempevåte fitta hennes. Jeg merket umiddelbart at det var noe trangt, men etter noen få forsiktige jokk så var mine 19 cm godt på plass inne i henne. Hun gispet og vred seg, men besvarte situasjonen med at det var av fornøyelse da hun ba meg knulle henne hardt. Jeg tok henne på ordet og satte opp et høyt tempo mens jeg samtidig lot langefingeren vandre forsiktig rundt rumpehullet. Det var et vidunderlig syn jeg var vitne til der min store lem for ut og inn av en liten og stram rumpe, mens ringfingeren min mer og minde var på vei inn i to’ern. Hvor mange i nærområdet som hørte henne vet jeg ikke, men ettersom vinduet stod oppe så regner jeg med at parringsropene hennes nådde noen blokker lengre bort. Jeg holdt et jevnt tempo og passet på å holde rumpehullet varmt med å smøre på saft, og ved å fingerpule hullet. Jeg trakk meg ut og la meg på ryggen, og uten å nøle var hun på plass ovenpå meg og sank ned på redskapen. Jeg lot tungen min leke med de struttende brystvortene der hun red som ei gudinne på kukken min. Hilde stønnet og vred seg i nytelse over sitt aller første nummer og balanserte hele tiden på grensen til orgasme. Denne jenta hadde i det minste ridd hest tidligere.

Det skulle ikke ta veldig lang tid før hun eksploderte i senga. Da jeg tok tak i dildoen hennes og ba henne suge på den, mens jeg på nytt stakk fingeren i anusen, kom hun etter bare noen få sekunder. Jeg har hatt en del forskjellige jenter og kvinner, men ikke noen som har stønnet så høyt og så mye som Hilde. Det hørtes sikkert ut som om noen ble drept i denne leiligheten denne ettermiddagen, noe som faktisk var halve sannheten ettersom jeg hadde tatt meg av hinna hennes. Jeg var dødskåt av hele situasjonen og bestemte meg for å virkelig kjøre løpet ut ved å fylle rumpehullet hennes med hele herligheten min. Tilbake i hundestillingen oppdaget jeg at det var kommet en del blod ut av musa hennes, noe jeg faktisk tente på under disse omstendighetene.

Jeg lot junior få fukte seg i litt ekstra før jeg sakte, mens sikkert begynte å føre mine gylne 19 cm inn i hennes trange rumpe. Kondombruk har alltid vært en viktig del av mitt sexliv, men denne vakre dagen for sikkerheten vike for ren og skjær nytelse. Kroppen hennes skalv, og hun ynket seg høylytt for hvert eneste jukk jeg gjorde. For å få henne på andre tanker kastet jeg bort dildoen og kommanderte hennes til å suge «den andre» mannen. Dette gjorde susen for analpentreringen ble fort glemt og jeg satte opp hastingheten. Deiligere knull hadde jeg aldri opplevd.

Etter noen minutter med en trang anus kjente jeg at det var på tide å vise henne hvem som var sjefen. Kukken rykket til og spruten skjøt ut sats på sats i hullet hennes, før jeg trakk den ut og kastet henne rundt og lot de siste dråpene ende opp i munnen hennes. Til min store glede var hun ikke redd for å pumpe den ordentlig tom, enda den hadde vært på besøk der sola aldri skinner. Jeg la meg ned ved siden av henne og spurte om hun følte seg renset nå. «Dette er bedre enn alt jeg har opplevd» fikk kun mumlet frem med en utslitt kjeve. Jeg gliste og spurte om hun hadde brukt dildoen tidligere, ettersom hun var «jomfru». «Ehhh, den kjøpte jeg faktisk for noen timer siden og plasserte den der med vilje. Og ja, jeg

var jomfru».

Da jeg en liten halvtime etterpå gikk tilbake i leiligheten så hadde kona kommet hjem, og hun spurte hvor jeg hadde vært. Jeg fortalte at jeg hadde hjulpet naboen med litt av hvert. Hun lurte videre på om jeg hadde hørt noe til en høylytt skriking ett eller annet sted i borettslaget…

Sexmoter

Sjekk også

Bare vi 2

Bare vi 2  – Første gang : Det var bare vi to hjemme en hel …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.