mandag , 17 januar 2022
Eroticdateclub
Forside / Gruppesex / En erotisk aften i klubben – Sexklubb

En erotisk aften i klubben – Sexklubb

En erotisk aften i klubben – Sexklubb :

Endelig har dagen kommet! Etter en lang argumentasjonsrekke har jeg klart å overtale min elskede til å innfri enda en av mine seksuelle fantasier. Jeg skal få lov til å se på mens hun har sex med en annen mann!!

Jeg har en snikende mistanke om at det ikke kommer til å bli noe stort offer, for jeg kan se på henne at tanken på å få en fremmed kuk mellom bena er ganske pirrende.

Hun har i hvert fall et lekende smil rundt munnen og beveger hoftepartiet på en meget sensuell og utfordrende måte der vi går bortover mot klubbens lokaler. Klubben ligger i hjerte av naturist byen som vi besøker hver sommer og jeg kjenner hvordan alle det vakre minnene fra tidligere besøk sprer varme følelser gjennom kroppen min. Jeg har sett utallige kvinner og menn massere de store velformede brystene til min elskede og de fleste av dem har også dristet seg til å suge på de nydelige pigmenterte brystvortene hennes.

Tanken på at flere feminine og maskuline hender har befølt henne mellom bena og lekt med de blonde myke fittehårene hennes, gir meg alltid full ereksjon. Synet av ivrige fingere som sklir inn og ut mellom hennes sprikende velformede kjønnslepper kommer til å forbli lagret i mitt mentale fotoalbum til evig tid. Men jeg må erkjenne at trangen til å utvide dette albumet med bilder av en stor kuk som trenger inn i henne, har blitt stadig sterkere. Og i dag har altså dagen kommet!!

Hun er utrolig flink til å kle seg og når alle de pikante detaljene er på plass omgir hun seg med en sensuell aura. I kveld bruker hun sitt hvite blondeundertøy som kjole og det korte pikante plagget dekker så vidt den velformede rumpa hennes. Gjennom det flortynne stoffet kan man tydelig se hvordan hofteholderen matcher den gjennomsiktige bh-en. Det er tydelig at hun er truseløs for mellom de vite båndene som løper nedover mot nettingstrømpene på hvert sitt lår, kan man se den deilige velfriserte stripen av blonde fittehår. Hennes vakre blonde natur står i sterk kontrast til de svarte høye skinnstøvlettene som strekker seg freidig langt opp på lårene hennes. Antrekket er særdeles rampete og fremhever hennes sensuelle natur på en herlig måte. Dette går ikke upåaktet og jeg ser begjærlige lengselsfulle blikk fra både kvinner og menn lenge før vi ser inngangspartiet til vårt erotiske bestemmelsessted.

Det er kø for å komme inn i klubben, men i motsetning til andre utesteder er denne køen underholdene å stå i. De fleste i køen er kledd i pikante antrekk og forventingene om en erotisk aften står tydelig skrevet i ansiktet på dem. Noen klarer ikke vente med sine tilnærmelser og prøver å skape kontakt med andre par lenge før de har nådd frem til den smokingkledde dør vakten. Paret bak oss er et klassisk eksempel på dette og de stiller seg mye tetter inntil oss enn det som trengselen i køen tilsier.

”Mannen bak meg har ståpikk” hvisker min elskede inn i øret mitt. Ingen av oss har snudd oss for å se bakover i køen så det er rimelig innlysende hvordan min kvinne vet at mannen har reisning. Jeg vet at hun er truseløs der hun står og tanken på at det tynne blondestoffet er hennes eneste beskyttelse mot presset fra ståpikken er veldig opphissende. Hun leser meg som en åpen bok og for å glede meg presser hun rumpa si bakover for å øke den intime kontakten. Det kommer et synkront stønn fra paret bak oss. Det er tydelig at kvinnen satte like stor pris på den eggende bevegelsen med rumpa som hennes mann. De tolker det som en klar invitasjon og mannen begynner å gni seg inntil min vakre blondine med rytmiske samleiebevegelser. Det er pirrende å se hvordan min elskede står ved siden av meg og svaier i takt med pikken som presser seg mot rumpa hennes. Etter hvert kommer en søkende feminin hånd rundt livet hennes som raskt beveger seg målrettet nedover mot skjørtekanten. Min elskede smiler til meg og spør om vi ikke skal introdusere oss. Jeg svarer benektende for jeg elsker den rampete pikante følelsens vi får ved å ha erotisk omgang med et par som vi ikke engang vet hvordan ser ut.

Jeg kan nå se konturene av kvinnes fingre der de har funnet veien inn under skjørtet til min elskede. En umisskjennelig erotisk saftig lyd vitner om at fingrene har nådd målet. Vissheten om at min elskede blir fingerpult der hun står ved siden av meg i køen er både ekstatisk og surrealistisk. Enda mer ekstatisk blir det når jeg hører hennes lidenskapelige stønn der hun får seksuelle tilnærmelser både forfra og bakfra. Fingrenes erotiske bevegelser tiltar mens penisens rytmiske gniding gradvis fører til at skjørte hennes løftes opp og blottlegger den deilige rumpa hennes. Min vakre kvinne gjør ingen forsøk på å dra skjørtet ned for å dekke seg til og jeg ser hvordan begjæret hennes gradvis smelter vekk alle hemningene. Jeg begynner å bli rimelig sikker på hvem sin penis som kommer til å skli inn i fitta hennes i kveld.

Køen har umerkelig seget forover og plutselig befinner vi oss inne i hjertet av den erotiske klubben. Interiøret er vakkert med fløyelsmyke salonger i hore røde farger, noe som utvilsomt skal oppfordre til erotisk lek og seksuell utfoldelse. Først nå snur min erotiske blondine seg for å se hvem som har kurtiserer henne. Hun ser rett inn i to smilende vennligsinnede fjes. Det er et ungt par som trolig akkurat har kommet opp i 30 årene. Hun står der i korte skjørt og nettingstrømper mens hun balanserer på små høyhelte gull sko. Hun føler tydelig behov for å vise frem side beste sider og løfter derfor innbydende på skjørtet. Hun har en frodig vakker kropp med kjønnshår av same mørke farge som det lange sydlandske håret hun har på hodet. Hun har tydelig gjort seg flid med barberingen for fittehårene er formet som et søtt lite hjerte, hvor spissen på hjerte peker freidig ned på en stor struttende klitoris.

Han har svart skinnvest på bar overkropp og svarte bukser. Bulen i buksen har en imponerende størrelse. Min elskede lar blikket veksle mellom den eksotiske fitta og konturene av den store pikken. Hun bruker bare et snaut sekund på å godkjenne de to som våre nye sex partnere og tar et fast grep om mannes struttende bukseparti. Kvinnen begynner å dra i beltespennen og hjelper ivrig til med å blottlegge mannes penis. Min elskede lener seg frem og kysser kvinnen lidenskapelig. Jeg kjenner opphisselsen bruse som musserende hvitvin der tungene til de to kvinnene danser rundt hverandre mens de samarbeider om å få frem den digre ståpikken. Plutselig spretter den frem med en spenst som hovedmasten på en fullrigger, stor, tykk og lang. Kvinnene faller på kne med like samkjørte bevegelser som to synkronsvømmere. Synet av dem, der de sitter på knærne med sprikende ben og beundrer den store pikken, får meg til å begynne å onanere rytmisk. Kvinnen tar tak i mannes penis og byr den frem som om den var en offergave til min erotiske dronning. Min elskede tar tak i pikken og slikker den grasiøst med tungen før hun lar hele penisen forsvinne inn i munnen. Hun suger grådig og bøyer hodet for å få pikken så langt ned i halsen som overhodet mulig. Mannen stønner og stryker det blonde hode hennes følelsesladet og kjærlig.

Det er flere rundt oss som nyter det erotiske synet og nå begynner den forsiktig trafikken av søkende hender som alltid kommer fra de som står på sidelinjen. Det er i første rekke brystene til de to kvinnene som blir målet. Kvinnene er opptatt på hver sin kant og reagerer ikke på all de grådige hendene som løfter og drar i brystene deres. Det tar ikke lang tid før brystene til begge to er løftet frem og blottlagt til alles glede. Det blir en vennskapelig, men ivrig kamp om få suge brystvortene til de to. Det er utvilsomt de store erotiske brystene til min deilige rampete kvinne som fenger mest. Mannfolkene stråler av lykke når de oppdager at de må bruke to hender for å løfte dem. Synet av min elskede som suger den digre pikken mens brystvorte hennes suges av kåte mannfolk er utrolig opphissende. Den pikante bevegelsen av skjørtet hennes og de opphissende våte lydene vitner om at kvinnes fingre har funnet veien tilbake til den saftige fitta hennes igjen. For at jeg ikke skal gå glipp av noen pikante detaljer løfter min elskede skjørtet hensynsfullt og gir meg fritt innsyn.

Det er liten tvil om at den mørkhårede eksotiske kvinnen har fingerpult mange kvinner i løpet av sin seksuelle karriere. Fingrene hennes glinser av fittesaft der de beveger seg kyndig og målrettet mellom de sprikende kjønnleppene. Med jevne mellomrom utfører de sirkulerende bevegelser rundt klitorisen før de på ny forsvinner in i det saftige mørket.

Min elskede er ikke upåvirket av denne feminine og kjærlige behandlingen, men akkurat nå ser det ut til at hun har mer lyst på pikk enn fitte. Med et bestemt uttrykk reiser hun seg opp og dytter mannen bakover og ned på den nærmeste salongen. Han har fortsatt buksene rundt knærne og havner momentant i en sittestilling med penisen majestetisk i været. Det er utrolig vakkert å se min elskede dra opp skjørtet og sette seg på skrevs over mannen. Hun tar tak rundt pikken hans og veileder den kyndig inn mot kjønsleppene sine. Jeg følger fascinert med og faller ned på kne av frykt for å gå glipp av noe. Det er nå det skjer og hver eneste erotiske detalj skal lagres i mitt mentale fotoalbum. Fra min orkesterplass på gulvet har fritt innsyn til rumpa hennes. Det er et velkjent syn for jeg pleier å sitte på badegulvet å se på henne fra samme vinkel når hun naken står bøyd over vasken for å pusser tennene. Jeg rekker akkurat å se hodet på ståpikken presse kjønnsleppene hennes fra hverandre. Min elskede stopper opp for å nyte følelsen av å ha pikken i fitteåpningen. Med et tilfreds stønn trer hun seg deretter ned på pikken slik at den forvinner helt til bunns. Hun gjør en tilsvarende kunstpause for å nyte følelsen av å ha hele den store pikken inni seg før hun begynner å bevege underlivet rytmisk. Først sakte, så med økende intensitet og til slutt rir hun pikken slik en profesjonell jockey ville ridd en veddeløpshest i full galopp.

Hun stikker tungen inn i munne hans og kysser ham følelsesladet før reiser hun seg opp og snur seg. Hun er utrolig vakker der hun står, varm og glinsende etter det ekstatiske rittet. Små svetteperler renner nedover de vakre brystene hennes og innsiden av lårene hennes glinser av hennes seksuelle safter. Men hun er ikke ferdig. Hun ser meg kjærlig inn i øynene mens hun trer seg ned på pikken igjen. Det er nesten enda mer erotisk å se henne forfra. De store bystene hennes duver i samme takt som hun knuller ham og fitteleppene sprer seg villig for hver gang hun trer seg nedover pikken.

Brått blir det erotiske synet tildekket av kvinnens hode. Jeg er i ferd med å protestere men ser fort nytelsen i min elskedes ansikt. Jeg forholder meg derfor rolig i visshet om at kvinnens tunge danser over klitorisen hennes. To nye hoder dukker opp i synsfeltet og min elskedes frodige bryster tildekkes av kåte mannfolk som grådig tar tak i hvert sitt bryst. Nå kommer det dype lidenskapelige stønn fra min elskede og jeg antar i mitt stille sinn at den pikante situasjonen har hisset henne opp kraftig. Hun blir tross alt pult av den største pikken hun noen gang har sett. Samtidig slikker kvinnen klitorisen hennes mens de to mannfolkene suger og biter brystvortene hennes lidenskapelig. Hadde hun vært en katt så hadde min vakre blondine malt i fryd og halen hadde beveget seg like grasiøst som fingrene hennes kjærtegner nakken til de to som suger puppene hennes. Jeg får bekreftet mine antagelser når hun ser meg dypt inn i øynene med kjærlig blikk og sier: ”Dette gjør meg vanvittig kåt elskling og du kan glede deg over at dette ikke blir siste gang du ser meg bli pult av andre mannfolk”. For normale mennesker ville et slikt utsagn trolig trigge en viss form for sjalusi ,men ikke hos meg. Tanken på at fremmede menn skal presse pikken sin inn i den deilige blonde fitta til min rampete blondine gjør meg vanvittig kåt. Den erotiske aktiviteten fortsetter å utfolde seg og jeg ser at ivrige hender tar tak i den andre kvinnen. Hun blir ligger med sprikende bens med de små gull skoene pekende rett i taket. Jeg følger bare sporadisk med på hva som skjer med henne for jeg vil ikke gå glipp av min egen kvinnes rampete og småhorete aktivitet. Jeg registrerer likevel at hun blir pult av flere mannfolk og at de svarte søte hjerteformede fittehårene hennes blir mer og mer dekket av hvit sæd for hver gang jeg ser bort på henne.

All min oppmerksomhet er nå rettet mot min elskede og siden hodet til den andre kvinne ikke lenger fyller synsfeltet får jeg igjen fritt innsyn til ståpikken som sklir inn mellom de sprikende kjønnsleppene hennes. Det er pirrende å se hvordan de bytter på å ta initiativet. Når hun blir sittende rolig med sprikende ben etter å ha ridd pikken hans intenst, tar han umiddelbart tak i lårene hennes å kjører pikken inn og ut av henne med samme hastighet som stempelet i V6 motor. Både menn og kvinner har dannet en halvsirkel rundt paret og flere av oss onanerer uhemmet mens vi nyter synet av min elskede. Hun sitter usjenert med sprikende oppå den store pikken med blotlagte bryster, kun iført hofteholdere og svarte glinsende skinnstøvletter. Mannen bidrar litt til det erotiske skuespillet ved å dra kjønnsleppene hennes fra hverandre og blottlegge den vakre struttende klitorisen hennes.

Det er imidlertid tydelig at han har nådd sitt bristepunkt. Pikken og hele underlivet hans rister av små karakteristiske krampetrekninger mens orgasmens kraftige bølger skyller gjennom hele kroppen hans. Min elskede ser på meg med et rampete glimt i øyet. Hun vet at jeg skjønner hva som skjer og hun legger heller ikke skjul på at hun nyter hver bidige støt av varm sæd som pumpes dypt inn i henne. Så blir hun offer for sin egen lille erotiske lek og orgasmens små rykninger begynner å spre seg gjennom kroppen hennes også. Den dype følelsesladde stønningen går over til å bli korte intense hyl der hun vrir underlivet rundt i sirkulerende heftig bevegelser. Hylene øker i intensitet for hver gang den store penisen presser på hennes indre erogene soner. Bevegelsene fører til at det renner det stadig mer sæd ut mellom kjønnsleppene hennes og der er utrolig pirrende å se hvor mye sæd den våte rampete fitta hennes har tatt imot.

Hun gir fra seg noen siste overfølsomme hikst før hun langsomt løfter seg av penisen. Hun bøyer seg ned for å slikke i seg de siste mengdene av sed som fortsatt siver ut av den digre pikken. Med et lurt smil kysser hun ham og bruker tungen til å smøre sæden rundt i munne hans. Med et utfordrende ansiktsuttrykk lukker hun munnen hans ved å holder fingrene under haken på ham. Hun holder dem der helt til han blir nødt til å svelget sin egen sed. Så kysser hun ham og stryker ham kjærlig på kinnet som tegn på at han har vært en flink gutt. Vi fniser litt sjenert når vi presentere oss for hverandre og spør hvilken nasjonalitet vi har. Vi blir enige om at selv om vi har hatt litt språkproblemer underveis så har kroppspråket vårt vært upåklagelig. Vi klemmer hverandre alle sammen og takker for en varm og følelsesladet aften.

Før vi forlater lokalet får vi mannes visittkort med ønske om at vi tar kontakt med dem igjen. Min elskede studerer visittkortet mens vi går lykkelige arm i arm hjem til hotellet. ”Viste du at han heter Johan og har eget firma” sier hun. Det er helt surrealistisk å høre min elskede omtale han med så nøytral og dagligdags tone. Vi snakker tross alt om han med den store pikken som nylig ga fitta hennes en så kraftig omgang at hun til slutt skrek i heftig orgasme. Skulle nesten ikke tro at kveldens pikante scenario hadde funnet sted. I frykt for at det hele hadde vært en våt drøm løfter jeg på skjørtet hennes og ser med stor tilfredshet at seden hans fortsatt renner ut av fitteleppene hennes. Hun leser tankene mine og sier i en beroligende men ertene tone:” jada elskling jeg ble pult av en diger pikk i kveld og det er sæden hans som renner ut av fitta mi”. Hun ser at jeg er i ferd med å spørre et spørsmål til og kommer meg i forkjøpet: ”Jada elskling jeg innrømmer at jeg ble skikkelig kåt av å bli pult i kveld og ja du skal få se mange andre mannfolk stikke pikken inn i den sprikende horete fitta mi.» Effekten av den pikante uttalelsen hennes blir forsterket flerfoldige ganger ved at hun legger vekt på alle de rampete ordene.

Hun gjør meg gal, hisser meg opp til nye høyder og jeg elsker denne kvinnen av hele mitt hjerte!!!!

 

Sexmoter

Sjekk også

Telttur i Nordmarka

Telttur i Nordmarka Min kone og jeg kommer begge fra distriktsnorge, med friluftsliv som hobby. …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *