fredag , 16 april 2021
Forside / Analt / Taxfree sjokolade
Du har den deiligste trangeste rompen jeg vet om." Jeg smiler tilbake. Begynner å nyte det han gjør med meg.

Taxfree sjokolade

Taxfree sjokolade :

Jeg og Mia har ett fantastisk forhold, hun er akkurat så rampete og uskikkelig som jeg liker det! Tidligere i uken hadde jeg vært i Skottland en tur i forbindelse med jobben og på hjemturen hadde jeg kjøpt den sjokoladen hun elsker på taxfree’en. Akkurat 100 biter hadde jeg kjøpt. Siden jeg vet at Mia har vanskelig for å styre seg når det gjelder sjokolade hadde jeg sagt til henne at hun kun fikk lov å spise 5 om dagen.

I dag var det lørdag, 4 dager siden jeg kom hjem. Mia var på besøk hun en veninne og jeg ventet henne hjem i 17 tiden. Jeg bestemte meg for å telle sjokolader, det brude være 80 biter igjen. Jeg telte en gang og en gang til, men nei, jeg kom bare til 70. Min kjære Mia hadde vært uskikkelig igjen! Jaja, det blir værst for henne tenkte jeg mens jeg satt i sofaen og ventet på henne.

Jeg kom glad og fornøyd hjem etter å ha vært på café med en venninne. Gledet meg til å se kjæresten min igjen. I det jeg lukket ytterdøren bak meg, hørte jeg den strenge stemmen hans si: «Kom inn hit med en gang!» Tankene fløy raskt gjennom hodet mitt før jeg tenkte «å søren, sjokoladen!». Jeg vurderte å snike meg ut igjen, men før jeg hadde fått tenkt ferdig tanken, stod han i gangen. «Og neida, du sniker deg ikke unna» sa han mens han så strengt på meg. «Jammen, jeg skal bare ……» prøvde jeg, men han avbrøt meg og tok meg hardt i armen og dro meg inn på stuen. Han satte seg i lenestolen sin, tok skålen med sjokoladen på fanget og sa «Jeg har telt dem. Du har spist fler enn du hadde lov til.» Jeg nølte et sekund før jeg svarte «Kanskje du har spist noen selv? I søvne eller noe?» og smilte mitt mest sjarmerende smil.

Den går nok ikke Mia, søte smil og avledningsmanøvre hjelper deg ikke denne gang! Jeg kan telle, og du har spist 10 sjokoladebiter for mye. Hvordan forklarer du det? Mia så ned i gulvet. «Mia, se på meg når jeg snakker til deg!». «Jeg trodde jeg hadde lov» forsøkte hun seg, fortsatt med blikket i bakken. Jeg tok tak under haken hennes og løftet hodet hennes. Jeg så henne rett i øynene og sa: «Mia, dette har vi snakket om flere ganger før og jeg regner med du vet hva som skjer når du er ulydig!?». Hun prøvde å vri seg unna, men jeg holdt henne fast i armen. En lett rødme bredte seg i ansiktet hennes. Jeg elsker det når vi «leker» på denne måten og jeg vet hun nyter det også!

«Svar meg Mia!!». «Ehh……» kom det fra henne. «Prøv en gang til!». Jeg klemte litt hardere rundt armen hennes. «Jeg vet ikke» kom det trassig fra henne. «Jo, det vet du godt! Denne frekkheten kommer du til å svi for Mia!». Jeg gav henne ett rapp på rumpa med hånden. «Slik ulydighet tolereres ikke her i huset og jeg er ganske lei av å måtte minne deg på det til stadighet!». «Jeg får straff» kom det stille fra Mia. «For første gang i dag vet det riktig svar!», «ja, du får straff for ulydigheten din – nemlig ris på rumpa, 2 slag med flathånd for hver sjokoladebit!», «klarer du å regne ut hvor mange det blir Mia?». «Ehh ……. 20» mumlet hun. «Delvis riktig, det blir 25 fordi du får 5 ekstra for frekkheten din isted!». «Reis deg opp Mia og ta av deg buksa!».

«Jeg vil ikke!» sier jeg trassig selv om jeg vet at det ikke hjelper. Likevel må jeg protestere. Han ser strengt på meg og jeg bøyer hodet for å slippe å se han inn i øynene. Han legger hånden under haken min og bikker hodet mitt opp. Øynene hans borrer seg inn i mine og han sier stille: «Jo, du skal.» Jeg ser trassig tilbake og sier klart og tydelig: «Jeg vil ikke! Hvis du vil at buksen min skal være av så må du ta den av selv.» For å få litt ekstra effekt, stikker jeg underleppa litt fram og tar hendene i baklommene på buksen. Det gjør at brystene mine kommer bedre fram og jeg håper de kan distrahere han litt. Samtidig tenker jeg på at jeg er glad han ikke er så flink til å telle siden jeg har spist flere enn de ti bitene har beskylder meg for …….

Jeg lar blikket gli over de deilige puppene som peker mot meg, men jeg lar meg ikke lure av spillet hennes. Brystene kommer vi alltids tilbake til senere tenkte jeg. «Den som ikke vil, den skal lille Mia!. For hver gang jeg ber deg ta av buksa uten at du adlyder blir det 5 slag ekstra. Vi er nå på 30, and still counting …. Av med buksa!». Jeg markerer alvoret med å ta henne hardt i armene og trekke de ut av baklommene. Sakte beveger hun hendene mot bukseknappene og mumler noe om at «dette er ikke rettferdig». Jeg tar tak i det ene øret hennes og vrir rundt: «Jeg hørte deg! Vi er nå på 35, du bestemmer selv hvor mange det blir». Blikket hennes er fortsatt trassig, men hun er rødere i kinnene nå. «Få opp farten Mia, vi har ikke hele dagen på oss!»

Sakte knepper hun opp buksa si foran meg og lar den gli nedover beina. Jeg elsker synet av beina og den formfulle rumpa hennes, gleder meg til å varme den! Jeg tar tak i den ene armen hennes og vipper henne ned i fange mitt. Nå ligger hun over knærne mine med rumpa i været. Hun vrir seg og spreller med beina. «Ligg stille din ulydig tøs! Nå er det tid for straff for din uskikkelige oppførsel!». Jeg vrir den ene armen bak på ryggen hennes og holder hun hardt fast. Lar den andre hånda mi stryke henne over rumpa. Med ett rykk drar jeg ned Mia’s truse ned mot knærne hennes. «Du skal telle hvert slag høyt Mia! Husk vi skal til 35!»

Jeg begynner sakte å telle. » En, to , tre, au, fem ……. trettito» prøver jeg meg med. Han rykker til. «Er du fortsatt frekk? Jeg skal lære deg jeg.» sier han og strammer grepet rundt armen min før han fortsetter. Stumpen begynner å bli rød og øm og tårene triller sakte nedover kinnene mine. «Det gjør vondt. Hold opp!» sier jeg med lav stemme. Han ignorerer meg og fortsetter. «Trettifire, trettifem» teller jeg høyt, mens han protesterer og sier at vi bare har kommet til femten. Tårene fortsetter å trille og jeg kjenner at han stryker meg ømt på stumpen mellom hvert slag nå. Kjenner på den runde fristende rumpen min. Jeg kjenner pikken hans hardne til, vokse og begynne å presse mot magen min. Han er i ferd med å bli skikkelig kåt. Slagene fortsetter og jeg begynner å angre på de ekstra sjokoladebitene ……

Jeg nyter synet av hun liggende over mine knær, mens rumpa blir rødere og rødere. Kjenner at det begynner å bli trangt i buksa mi og jeg kan skimte glinsende fuktighet mellom beina hennes. «25, 26, 27» hører jeg henne si med grøtete stemme. Slagene veksler mellom rumpeballene hennes og jeg stryker over stumpen innimellom klapsene. Deilig å kjenne varmen fra baken hennes!. Mia er ikke like tøff nå og jeg vet det gjør vondt. «Nå er det bare 5 igjen Mia!». «Siden du har vært flink og telt noenlunde riktig blir de siste slagene mildere». Mia ser på meg med tårevåte øyne og smiler tappert. «31» sier hun i det hånda mi lander på rumpa hennes. Jeg lar den hvile litt på rumpeballen før jeg lar den gli lett nedover rumpesprekken. «32», denne gang lar jeg hånda vandre ned på låret og oppover igjen mot rumpa. «33», nå er Mia’s bein lett skilte og jeg lar hånden gli ned mellom beina uten å berøre musa hennes. Jeg kan tydelig se hvor kåt hun er!

Jeg er også kåt og klarer nesten ikke holde meg lenger. «34» og «35» går raskt og jeg sier: «flink pike!», tørker en tåre og gir henne en god klem mens jeg hvisker i øret hennes at nå er det tid for belønning. Jeg reiser meg opp, gir henne ett kyss og bærer henne inn på soverommet og legger henne på magen i sengen. Trekker trusa raskt helt av Mia og begynner å smøre rumpa hennes med god masasjeolje. Jeg er raus med oljen og «tilfeldigvis» renner det litt olje nedover rumpesprekken og mot hennes fuktige hovne kjønn. Fjærlett berører jeg musa med hånda mi og jeg hører henne utbryte ett lite stønn ……

Selv om jeg stønner, er jeg fortsatt litt fornærmet etter slagene. Jeg ligger derfor helt stille uten å gi uttrykk for at det er deilig å bli smurt og kost med på stumpen. Biter meg i leppa for ikke å si au eller komme med koselyder når han masserer de deilige punktene. Stikker ut furteleppa for å vise at jeg er misfornøyd med han. Spesielt fordi trøsten og kosen etterpå var veldig kort. Han vet at jeg helst vil krype opp på fanget hans og sitte der og kose en stund først. Blir imidlertid kåtere og kåtere når jeg kjenner de varme hendene hans kjæle med stumpen min, gjøre det godt igjen. Klarer ikke la være å presse stumpen litt oppover og skille litt på bena selv om jeg vet at det gir han et godt innsyn til den hovne fuktige sprekken min. Kjenner at hånden hans glir ned mellom bena mine. Han stryker meg på innsiden av lårene og jeg skiller bena mer samtidig som jeg borrer hodet ned i puten. Han sitter så tett inntil meg at jeg kjenner hvor kåt han er, men jeg vil ikke ta på han. Litt trass er det igjen hos meg.

Ser på furtefjeset at hun ikke er helt fornøyd, men det går snart over. Jeg fortsetter å stryke over rumpe, lår og tilfeldigvis berøre den fuktige sprekken av og til. Jeg elsker synet av hennes røde stump og den hovne glinsende grotten din. Kysser Mia ømt i nakken og sier at jeg elsker henne selv om hun er uskikkelig til tider. Tar av henne genseren og løsner bh-stroppen, lar hendene mine gli over ryggen hennes, over rumpa, med på lårene og opp igjen. Kysser Mia lett nedover ryggraden. Skiller beina hennes og lar en finger gli lett opp og ned i den fuktige sprekken. Lar fingeren rotere over koseknotten ………

Klarer ikke holde tilbake et stønn. Kjenner koseknappen svulme under berøringen. Blir varm i hele kroppen og kjenner at brystvortene på de store myke faste brystene knopper seg. Lar bena gli enda lenger fra hverandre og hever stumpen opp i luften for at han skal komme enda bedre til. Mumler «Jeg liker deg også – i alle fall noen ganger», før jeg gir meg hen til nytelsen. Kjenner at han presser den harde staven sin mot siden min, men bestemmer meg for å ignorere den ……

Jeg vrenger av meg genseren samtidig som jeg løsner beltet og trør ut av buksa. Boxeren forsvinner samme sted. Dasker pikken min lett mot den røde rumpa hennes, pirrende kontrast! Skrever over henne og senker hodet mitt mellom beina hennes. Lar tungen stryke lett over musa, hun smaker deilig! Jeg kjenner at jeg er knallhard og jeg presser meg mot ryggen hennes mens jeg slikker, stikker tungen inn i henne, ler den gli over klitt’en, hører Mia nyter, jeg nyter det!

Snur henne over på rygg og skiller beina, åh, hvor deilig hun er! Brystene har knuppet seg og furtefjeset er borte. Jeg småbiter henne lett på innsiden av lårene før jeg igjen søker mot sprekken med tungen min. Strekker hendene mine opp og kjæler med puppene hennes, deilig myke med stive vorter! Hører hennes stønn når jeg jobber meg tungen mellom hennes bein. Sakte lar jeg en finger gli inn i henne mens jeg sirkler tungen rundt tappen. Masserer skjedeveggen lett med fingeren og stikker inn en tinger til ……..

Presser meg mot hånden hans så fingrene kommer langt inn. Strammer musklene rundt dem så hardt at han merker det. Dette er det aller beste jeg vet og det er han fullstendig klar over. Nyter hvert sekund av behandlingen jeg får. Øynene mine er lukket og jeg smiler. Kjenner tungen hans leke med kitten min, erte den opp og slikke i seg saftene som renner av meg. Kjenner at jeg blir enda våtere. Han sprer fuktigheten min utover. På kjønnsleppene og ned mot det andre hullet. Fingren hans kiler meg lett der og jeg håper at han fortsetter. Istedet tar han hånden opp og begynner å kjæle med puppene mine. det er også deilig, men jeg vil noe annet. Tar tar i hånden hans og fører den ned til sprekken igjen. «Mere» sier jeg med bedende stemme. Han snur seg så hoftene hans kommer på høyde med hodet mitt. Pikken er knallhard og stikker fristende fram i passende høyde. Jeg åpner munnen, stikker tungen ut og ….

Jeg kjenner tungen hennes berøre pikken min og jeg slipper fra meg ett stønn. Jeg er så hard og kåt nå! Slikker den klissvåte musen hennes, det er safter overalt der nede. Samtidig som jeg kjenner hun tar kukken min inn i munnen stikker jeg en finger inn i hennes bakre hull. Kjenner hvordan hun reagerer og det gjør meg ennå kåtere. Biter henne lett i klitorisen. Pikken min har det godt i hennes villige munn, jeg nyter hennes behandling samtidig som jeg fingrer henne i begge hull og slikker klitten …….

Strammer til i kroppen og kommer i en kraftig bølge. Stønner høyt og presser musa mi mot ansiktet hans. Han slikker i seg alle saftene mine. Jeg blir nesten elektrisk og kommer i en ny sterk orgasme. Suger på pikken hans og lar tungen min leke med penishodet. Lar den nesten gli ut av munnen før jeg tar den inn igjen. Erter han maksimalt med tungen. Den ene hånden min kjærtegner rumpa hans.

Åhh, dette holder jeg ikke ut! Hun suger så deilig og jeg kjenner jeg nærmer meg. Nyter hennes kjertegn på rumpa og stører lett mot munnen hennes. Å Mia!, jeg kommer sier jeg, før orgasmen tar meg og den bankende pikken min begynner å sprute ……

Kjenner at han spruter inn i munnen min og jeg begynner å svelge. Han spruter alt for mye til at jeg skal klare å svelge alt så det renner litt ut av munnvikene mine og ned på brystene mine. Når han er ferdig med å sprute, så slikker jeg han ren og svelger resten. Ser på han med et ertende blikk og spør «Er du ferdig alt?».

«Begynner du å bli frekk igjen?», spør jeg henne med ett smil. Kryper bak henne og beføler brystene hennes med hånden. Lar hendene mine vandre over hennes deilige formfulle kropp. Jeg nyter å ligge slik å kjenne varmen fra henne, ta på henne og kysse henne lett i nakken. Den ene hånda mi vandrer ned på baken hennes, den er fortsatt lyserød etter straffen hun fikk. Hånda glir inn mellom beina hennes og en finger glir over sprekken, klissvåt og deilig!

«Jeg er da aldri frekk», svarer jeg med et lite glis mens jeg kjenner hånden hans stryke meg mellom bena. Sprer bena litt så han skal komme lettere til. Kjenner at jeg fortsatt er kjempekåt. Hånden min finner magen hans. Jeg stryker lett, ertende, nesten kilende over magen hans. Stopper litt øverst på låret akkurat som om jeg nøler, så fortsetter den mot innsiden av låret hans.

«Neida lille venn, du er aldri frekk!», «Og korttidsminnet er heller ikke allverdens skjønner jeg, selv om du har glemt det, er det gode grunner for at rumpa di fortsatt er lyserød!». Fører fingeren min oppover i sprekken hennes og kjenner på den oppsvulmende klitten. Hører henne gi fra seg ett stønn, kjenner hånden hennes over låret mitt, den nærmer seg pikken min som ligger der halvstiv mot rumpa hennes. Jeg øker intensiteten med fingrene i musa hennes, lar to fingre gli inn i henne mens den tredje maserer kosetappen. Jeg elsker koselydene hennes!

Jeg begynner nesten å majue så godt er det. Beveger meg mot hånden hans så jeg kjenner han enda bedre. Hånden min glir sakte mot pikken hans. Selv om jeg ikke tar på den enda, begynner den å vokse og vippe oppover. Tilslutt når hånden min bort. Fingrene mine griper rundt roten og klemmer forsiktig. Det tar ikke lang tid før han er stiv igjen. I mellomtiden har han masserte koseknappen min så den er stiv og hard. Jeg kjenner at jeg nærmer meg en ny orgasme.

Kjenner hånden hennes på pikken min og den reagerer med en gang på den deilige berøringen. Nå står den stiv og klar oppover rumpa hennes! Jeg fortsetter masseringen at klitten, kjenner og hører det er godt for henne. Gnir litt hardere nå og klyper lett i den ene brystvorten hennes. Hun hiver etter pusten nå og kommer med et høyt stønn samtidig som jeg fører en til finger inn i henne. Kjenner at fitta hennes «masserer» fingrene mine. Jeg snur henne over på magen, sprer beina hennes lett og legger meg over henne. Styrer pikken mot hennes glinsende mus og den glir lett til bunns i henne. Står på armene og tar henne med lange seige støt, pikken glir helt inn og så nesten helt ut av henne før den glir inn igjen. Jeg nyter følelsen av pikken min inne i fitta hennes og nyter synet av hennes lyserøde rumpe og min glinsende pikk som jager inn og ut av henne.

Sniker meg til å legge en pute under magen min så rompa kommer litt høyere. Da kommer han enda lengre inn i meg og han får i tillegg bedre utsikt til den våte sprekken. Jeg vet han nyter å se den våte musa mi klamre seg til den harde pikken hans. Pikken hans glinser av saftene mine. Jeg stønner høyt om mumler » Du er så deilig. Jeg blir så kåt av deg.» Jeg vet han liker det og at det gjør han enda kåtere. Jeg vrir hendene bak på ryggen og legger en hånd på hver rompehalvdel. Drar de litt fra hverandre og blotter begge hullene. Han legger en hånd øverst på rumpen min og lakte begynner han å massere analen. Jeg maler av nytelse.

Jeg nyter synet av henne der hun ligger under meg. «Jeg blir kåt av deilige deg også!». Jeg elsker det når hun drar rumpeballene fra hverandre og blotter rumpehullet sitt, det gjør meg ekstra opphisset! Området rundt det bakre hullet glinser av kåtsaftene hennes og jeg lar tommelen min massere analåpningen hennes. Godlydene hennes fyller rommet som fra før av dunster av kjønnssafter. Trykker tommelfingeren min inn i analen hennes, ser og hører hun nyter det. For å smøre henne ekstra der bak slipper jeg en spyttklyse i rumpehullet samtidig som jeg trekker fingeren ut av henne. Lar pikken min gli sakte ut av fitta hennes og styrer det knallharde kjønnet mitt mot hennes bakre hull.

I det jeg kjenner pikken hans mot det bakerste hullet mitt angrer jeg bittelitt. Det er godt, men han er stor og jeg pleier å få øm rompe etterpå. Holder fortsatt en hånd på hver rompehalvdel så jeg blotter hullet maksimalt. Kjenner at han presser seg inn i meg. Det kommer en liten tåre i øyekroken, men jeg smiler så han vet at jeg vil han skal fortsette. Han fortsetter å presse på til han er helt inne i meg. Da legger han seg forsiktig oppå meg og venter til jeg har vent meg til å ha han der inne.

Jeg vet det kan gjøre vondt for henne så jeg presser meg forsiktig inn i henne. Rumpa hennes er trang og jeg kjenner pikken min glir sakte innover. Jeg legger meg forsiktig over henne når pikken min er helt inne i analen hennes. Kysser henne ømt i nakken og tørker vekk tåren i øyekroken hennes. Hvisker i øret hennes at jeg elsker henne og forteller hvor mye jeg nyter å være inne i rumpa hennes, det er så trangt og godt!. Venter til analen hennes har tilpasset seg min stive pikk før jeg forsiktig begynner å bevege meg. Trekker pikken forsiktig ut og lar den gli inn igjen, nyter hver lille bevegelse.

Beveger med sakte mot han så han skal skjønne at det er greit nå. Han er stor og hard inne i meg og jeg kjenner at pikken hans presser inne i meg. Han glir inn og ut noen ganger og jeg kjenner at han ikke kommer til å holde lenge. Han hvisker i øret mitt «Du er så deilig. Jeg elsker deg. Du har den deiligste trangeste rompen jeg vet om.» Jeg smiler tilbake. Begynner å nyte det han gjør med meg. Hånden hans glir over magen mi og ned mot koseknappen. Finner den og begynne å massere meg. Saftene mine renner nedover lårene.

Den ene hånden min glir over magen hennes og inn mellom beina, finner enn søkkvåt fitte og fingrene mine begynner å masere klitten hennes igjen. Hun er nesten umettelig og jeg elsker det! Hører godlydene fra henne mens jeg stører pikken min inn og ut av hennes trange rumpehull. Hun er så trang og deilig at jeg ikke klarer å holde meg lenge kjenner jeg. Øker intensiteten av «lekingen» med kosetappen hennes, hører og merker at hun er på gang igjen. Jeg hvisker i øret hennes «kom igjen nå jenta mi, la det gå for deg mens jeg knuller rumpa di!» Jeg hører hun stønner og kjenner at kroppen hennes begynner å dirre i en kjempeorgasme. Det hele blir for mye for meg og etter et par harde dype støt i rumpa hennes kjenner jeg utløsningen komme og jeg pumper spermen min inn i henne. Jeg faller over henne, holder rundt henne og sier til henne «du er bare utrolig deilig kjære!».
Ser på han og smiler før jeg sier «Jeg vet det!». Stryker han sakte over ryggen til han har fått igjen pusten. Så legger han seg over på ryggen og jeg kryper inn i armene hans. Helt tett inntil. Han legger den ledige armen rundt meg og jeg drar dynen over oss. Ligger stille og hører på pusten hans lenge. Så fniser jeg litt, tittet opp på han og sier med et ertende blikk «Skal vi ikke kose mere i dag?».

Sjekk også

Utelandsk tur med erotisk elsker

Utelandsk tur med erotisk elsker : Jeg var på tur til Berlin med skolen. Jeg …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *