søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / XFiles / Kikkeren – XFiles

Kikkeren – XFiles

Kikkeren – XFiles :

Jeg blir utrolig opphisset av å kikke på nakne kvinner, eller folk som har sex. Dette har jeg vært siden jeg tilfeldigvis oppdaget at det var et lite hull mellom toalettet og damegarderoben i badehuset nær en stand jeg pleier å gå på. Jeg ble utrolig opphisset av å stå der i mørket og se på damer og jenter som tok av seg klærne.

Den første jeg så var faktisk en av lærerinnene på skolen. Hun stod med musa bare 30 centimeter fra hullet og tørket seg omhyggelig. Jeg kan fortsatt kjenne de utrolige ilingene som gikk gjennom kroppen min, da hun dro fingrene gjennom den kullsvarte busken, og liksom viftet den fri for fuktighet etter badeturen.

Ikke lenge etter kom det noen jenter som er noen år eldre en meg, men som jeg godt visste hvem var. De satt lenge helt uten klær, og pratet om gutter, forelskelser og sex. Jeg dro meg sakte i pikken, mens jeg så hvordan de fine puppene deres sakte ble lufttørket. En hadde ganske store pupper som hang ned og hadde små rosa brystvorter, en annen hadde faste velformede pupper, på størrelse med store jaffa-appelsiner, mens den siste av dem hadde bittesmå spisse pupper som pekte rett ut. Nesten som de tre bukkene bruse, smilte jeg for meg selv. Mellom bena var de faktisk helt omvendt. Hun med de små puppene hadde en kraftig busk med mørkerødt hår, mens hun med de diger brødene bare hadde noen lyse dun, som gjorde at jeg enkelt kunne se fitteleppene hennes og ikke minst hvordan de skilte seg, når hun satt med litt skrevende ben. Jeg så det deilige rosa fittehullet hennes.

Eter denne opplevelsen var jeg frelst, og tenker hele tiden på hvor og hvordan jeg kan få kikket på noe som gjør meg kåt.

Noen av de beste kikkeopplevelsene har jeg faktisk hatt i mitt eget hjem.

Spesielt husker jeg en gang jeg skulle besøke en kamerat, men like før jeg skulle gå høre jeg min mor snakke i mobilen. Hun trodde jeg ikke hørte henne, men jeg hørte tydelig at hun sa til personen i den andre enden at faren min var på elgjakt hele helgen, og at både jeg og søsteren min skulle være hos venner hele dagen. Det er bare å komme, avsluttet hun.

Jeg tok på meg yttertøy og gikk inn for å si ha det til min mor. Jeg spurte samtidig om hun hadde noen planer for dagen. – Neida, sa hun. – Jeg skal rydde og vaske litt, og kanskje gå en liten tur ut for å handle. Jeg sa ok, og at jeg ikke kom hjem før ved syv-åtte tiden. Hun spurte meg da en gang til hvor jeg skulle, og forsikret seg om at jeg ikke hadde til hensikt å være hjemme. Alt dette gjorde meg mistenksom. Hun løy om hva hun hadde tenkt seg, og det var tydeligvis viktig for henne at jeg ikke kom hjem.

Jeg satte meg på sykkelen og syklet av gårde, men rundt første sving stanset jeg, trillet inn i et skogholt og satte fra meg sykkelen. Mamma hadde noe muffens fore, og jeg var sikker på at det var noe, som var verdt å få med seg. Det kriblet alt i pikken min.

Jeg gikk en omvei gjennom skogen tilbake til huset, slik at jeg kom til hagen bak boligen. Først kikket jeg forsiktig inn stuevinduet og gjennom stua inn på kjøkkenet, men så ingen i noen av rommene. Derfor gikk jeg videre til neste vindu, som var soverommet til foreldrene mine.

Gardinene var trukket for, men det var en glipe på den ene siden, som var mer enn stor nok til at jeg kunne se hva som foregikk der inne. Hun hadde ikke kastet bort tiden.

Midt i rommet stod mamma og klinte med Christian, en mann som bodde noen hus lenger nede i veien. Han grafset med de store nevene sine på puppene hennes, men han med en voldsom iver lot tunga gå i sirkler inne i min mors munn. Han flyttet så hånda ned fra puppene til kanten på den korte sommerkjolen hennes. Han dro den litt opp, slik at den hvite trusa til mamma kom til syne. Han dro trusestrikken litt ned og stakk hånda ned mellom beina hennes, og begynte sakte og dra fingeren opp og ned over musa hennes. Jeg så de sorte fittehårene stikke ut på hver sin side av hånden hans, og så at han metodisk arbeidet seg lenger inn, og stakk pekefingeren inn i hullet hennes. Mamma stønnet høyt og ropte på mer.

Christian dro kjolen over hodet til mamma, som nå stod noen meter fra meg bare i BH og en truse som var halvveis nede. Det tok ikke mange sekundene før de siste plaggene også var revet av henne, og hun la seg ned på sengen med skrevende ben og et kåt smil om munnen. Jeg var så fasinert av synet (jeg hadde aldri sett mamma slik), at jeg ikke oppdaget at også Christian hadde kledd av seg i lynfart. Han kom inn i synsfeltet mitt med en kjempediger ståkuk, som pekte rett mot min mor.

Jeg stirret inn mellom glipen i gardinene, og våget nesten ikke å blunke fordi jeg var redd for å miste noen detaljer. Jeg tenkte på hva pappa hadde gjort om han hadde sett det samme som meg, for nå lå mamma sammen med Christian og runket kuken hans, mens han vekslet mellom å fingerpule henne og gni henne på klitoris med den ene hånda. Med den andre masserte han puppene hennes, knadde dem og kløp henne i brystvortene.

Det er vel dette som kalles vorspiel tenkte jeg mens jeg betraktet min mor, som oppførte seg på en måte jeg aldri hadde sett henne. Hun vrikket med underlivet, stønnet og sa grisete ord mens hun til stadighet stakk tunga langt inn i munnen til naboen. Jeg hadde knapt sett henne kysse pappa, og i alle fall ikke på den måten.

Nå skulle de tydeligvis gjøre noe annet. Christian la seg på ryggen, og mamma la seg oppå ham, men med hodet motsatt vei. Herregud tenkte jeg, da jeg så at mamma tok den digre kuken til naboen i munnen. Hun dro forhuden tilbake og slikket og kysset ham på kukhodet, så gapte hun over hodet og lot hele den digre pikken sakte gli inn i munnhulen. Jeg måpte da mammaen min klarte å ta nesten hele kuken inn i munnen, og tenkte at hodet måtte være nesten nede i halsen. Nå sugde hun Christian med stor iver, kuken gikk inn og ut av munnen hennes, og hun vekslet mellom å la den gå inn og ut, og å slikke ham på kukhodet.

Dette var spennende, men jeg hadde lyst til å se mer av hva Christian gjorde med moren min i den andre enden. Soverommet var et hjørnerom, og det var et vindu inn til soverommet på den andre siden av hjørnet også.

Der kunne jeg se henne midt mellom beina, tenke jeg, og håpet inderlig at gardinen ikke var trukket helt for på det vinduet heller.

Jeg snek meg rundt hjørnet, og så til min glede at her var det en glipe i gardinene, som var større enn på det andre vinduet. Jeg kikket forsiktig inn, og tenkte at jeg måtte være forsiktig slik at de ikke så meg. Da jeg kiket inn forstod jeg at det ikke kom til å bli et problem akkurat nå. Ingen av dem hadde fjeset i min retning, og begge var mer enn opptatt med det de holdt på med, og så ikke ut til å kunne legge merke til noe som helst utenfor det de holdt på med.

Nå så jeg rett inn i musa til mamma, som lå med skrevende bein over naboen. Den fine røde sprekken skilte det sorte krøllhåret på hver side av fittesprekken, over sprekken så jeg rumpehullet hennes, og nederst jobbet tunga til Christian med klitorisen hennes. Nå stakk han en finger inn i henne og kjørte den sakte inn og ut av henne, mens han vispet rundt i musa til mamma. Jeg hørte henne stønne høyt mellom slurpelydene fra kuksugingen hun holdt på med i den andre enden av senga.

Sugingen begynte nok å gi resultater, for Christian begynte å pese kraftig mens han gjorde sitt beste for å spise opp fitta til mamma. Frem til nå hadde han brukt hånd, som han ikke brukte til å fingre henne, til å kna den ene puppen, nå flyttet han også denne hånda til bakenden. Han fuktet en finger med munnen, og stakk den inn i rumpa til mamma. Nå hadde han en finger i hvert hull, som gikk inn og ut i en voldsom hastighet, mens ha slikket fitta med så stor iver at jeg syntes det var rart at han ikke fikk kink i nakken.

Mamma fikk flere rykninger i kroppen, og må ha lagt inn et ekstra gir, for nå kom naboen med et brøl. Hele kroppen hans dirret, og jeg så at mamma skvatt opp og ned oppå ham. De skjelvende krampetrekningen av orgasmen til Christian forplantet seg til fingre og hode, og han ga min mor det lille ekstra, for nå kom hun også med et veldig skrik. Hun skalv over hele kroppen, og gned ansiktet til naboen inn med fitta si.

De falt sammen med et plask, og ble liggende oppå hverandre i noen minutter, og virket helt utslitt. Så reiste de seg sakte opp og så fornøyd på hverandre. Mammas ansikt var fullt av sæd, som Christian hadde sprutet ut over henne da han kom. Naboen på sin side var helt vått av min mors fittesafter. De tørket seg i ansiktet og ble liggende ved siden av hverandre, og koseprate litt.

Jeg trodde at det var over, og hadde tenkt å snike meg sakte bort. Imidlertid så jeg at de to hadde begynt å kjele med hverandre igjen. Mamma dro i den slappe kuken til naboen, som sakte begynte å bli stiv igjen. Jeg var litt imponert, og kanskje litt misunnelig, på den svære kuken, som selv i halvslapp tilstand var dobbelt så stor som min.

Det tok ikke lang tid før både naboen og den knudrete pikken hans var klar til innsats igjen. Mamma la seg på ryggen med fitta direkte mot meg, men det var ikke så lenge jeg fikk se på den glinsende sorte og røde herligheten, for nå kom rumpa til Christian i veien. Jeg hørte en slags plaskelyd i det han støtte kuken inn i musa. Han jukket på, og jeg hørte at mamma jamret seg, samtidig som naboen pustet tungt.

Jeg fulgte interessert med en stund, men synts det ble litt kjedelig å på rumpa til Christian, som gikk opp og ned mellom de dissende lårene til mamma. Jeg gikk tilbake til det første vinduet, kiket inn, og konstaterte fornøyd at jeg nå så dem fra siden. Fra denne vinkelen så jeg pikken som gikk inn og ut av fitta til mamma. Det var pirrende å se det sorte håret på fitta hennes, som stakk opp like under den litt fyldige magen, som disset litt frem og tilbake i takt med naboens harde jukk.

Jeg beveget blikket litt oppover, og så at brystene hennes disset opp og ned i takt med pulingen. Hun lot hendene gli opp og ned langs overarmene til elskeren sin, og ble tydeligvis kåt av å kjenne de store armmusklene hans. Noen ganger flyttet hun hendene opp til hode og nakke, og strøk ham der, og noen ganger stanset de litt for å tungekysse, men ellers fortsatte de i samme raske takt.

Plutselig stanset de, og naboen dreide mamma rundt, slik at hun stod på alle fire foran ham. Nok en gang så jeg den lange kuken gli inn i fitta til mamma. Den gikk inn og ut, og jeg så tydelig at den glinset av saftene hennes. Rumpa disset når han kjørte kuken inn i henne, og det samme gjorde de store puppene hennes, som nå hang rett ned mot senga.

Naboen begynte å stønne og snøfte igjen, og forstod at det ikke var lenge før han kom. Ganske riktig etter et minutt eller to, brølte han ut i sin andre orgasme, og denne gangen gikk hele satsen rett inn i fitta til mamma. Han skalv og gjorde noen siste krampetrekninger før han trakk den alt halvslappe kuken ut av fitta. Kuken glinset av fittesaft og sæd, og han tørket dorskt av den på dyna.

Jeg sprang tilbake til det andre vinduet, og så nå atter en gang rett på musa til mamma. Det rant sæd ut av sprekken hennes, og den seige blanke væsken klistret seg inn i den fyldige sorte busken hun hadde mellom beina.

Hun så opp på naboen, som alt var i gang med å ta på seg klærne. Han mumlet noe om å hente sønnen på en fotballtrening, og gikk mot døren.

Selv gikk jeg forsiktig tilbake samme veien som jeg hadde kommet. Så snart jeg var i skjul mellom tærne, dro jeg frem pikken og begynte å runke. Jeg tenkte på det jeg hadde sett, og i fantasien var jeg Christian som pulte min mor.

Dette var en så deilig fantasi, at det ikke tok mer enn ett minutt før sprutet jeg en lang deilig stråle ut på skogbunnen.

Sexmoter

Sjekk også

Min datter – XFiles

Min datter – XFiles : Vår datter Pia er 16 år og en vakker pike, …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.