søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / XFiles / Min datter – XFiles

Min datter – XFiles

Min datter – XFiles :

Vår datter Pia er 16 år og en vakker pike, hun er en aktiv jente, og har en masse venninner så er på besøk støt og stadig. Min kone skulle på ferie med en venninne til Miami, jeg kunne ikke ta fri, så hun reiste med Berit, som venninnen hetter. De skal reise i morgen og være borte i fjorten dager. Neste dag kjørte jeg dem til flyplassen, og vinket farvel og ønsket dem en fin tur. Resten av dagen gikk med møter og da jeg satt i bilen på vei hjem, var jeg glad det var helg.

Jeg satt og spiste da Pia kom stormende inn og sa, hei, jeg skal bare hente noen klær, sover kanskje hos Eva, i natt, vi skal ha fest der. Ok hygg dere sa jeg og smilte. Hun skyndte seg in på rommet sitt og kom tilbake med en bag, ha det jeg fikk en klem, så var hun borte.. Jeg reiste meg og gikk inn i stuen, tok avisen og leste en stund, men jeg må ha sovnet jeg våknet opp og var litt forbauset, det var mørkt ute og klokken var neste halv tolv. Jeg gikk på kjøkkenet og drakk noe vann. Gå og legg deg, sa jeg til meg selv. Og ruslet ut på badet, tok en rask dusj og gikk til sengs.

Jeg våknet av at telefonen ringte, jeg tok den og sa hallo, pappa kan du hente meg, det var Pia.

Hva, sa jeg, hva er klokken. Halv tre, sa hun. Er det noe galt, spurte jeg. Nei, bare kom og hent meg. Ok, sa jeg. Da jeg kjørte ned gaten til Evas hus, så jeg Pia komme mot bilen. Jeg stoppet bilen og gikk ut, er alt ok, spurte jeg., og tok rundt henne, jeg kunne se at hun hadde grått. Hun svarte ikke bare trykte seg inn til meg, og hikstet. Jeg vil hjem, sa hun.

Vi satte oss i bilen og kjørte hjem, det var ikke lange turen og vi snakket ikke sammen, hun satt med hendene foran ansiktet og skuldrene ristet av stille gråt. Da vi var hjemme gikk hun rett inn på badet og jeg sto der og viste ikke om jeg skulle legge meg eller prøve å snakke med henne. Etter en stund kom hun ut fra badet, jeg går og legger meg sa, hun god natt. God natt svarte jeg og var litt forvirret ,men hun snakket vel når hun fikk lyst til det, tenkte jeg og gikk til sengs for andre gang.

Pappa, pappa, jeg hørte stemmen langt borte, hva, jeg reiste meg opp og der sto Pia. Ja hva er det spurte jeg, ikke helt våken, kan jeg ligge her med deg, spurte hun. Tror du det er så lurt da ,sa jeg og så på henne. Du er jo blitt en kvinne og ikke lenger ett lite barn, sa jeg. Pia så på meg med et forsiktig smil og krøp under dynen min. Du for ligge under mammas dyne ,sa jeg. Jeg ville ikke ta noen sjanser, hun var en vakker kvinne og jeg hadde sett på henne de siste åren og kroppen hennes hadde fått vakre former. Brystene var vakkert rundet og jeg viste at hun ikke gikk med bh. Rumpen var rund og fast, bena lange og slanke, hun var i mine øyne en vakker kvinne. Hun gjorde som jeg sa og så sovnet jeg igjen.

Drømte jeg eller hva, jeg kjente at pikken min ble massert av en myk hånd, i rolige bevegelser jeg våget ikke røre meg, men pikken ville snart avsløre meg, jeg kjente at den vokste til de store høyder i pyjamasbuksen. Pia lå tett inntil meg og handen hennes masserte pikken og jeg hadde vaskelig med å ligge i ro, det kunne jo være at hun drømte. Forsiktig snudde jeg meg mot henne og hun holdt stadig fast på pikken og kjørte handen opp og ned i samme rolige tempoet. Jeg så på henne og hun lå med lukkete øyne og jeg trodde hun sov, forsiktig prøvde jeg å fjerne handen hennes fra pikken min, som nå var helt stiv og jeg kjente at det rykket i pungen. Nei, sa Pia, stadig med øynene lukket, jeg vil runke den deilige pikken din, stemmen var avgjort ikke søvnig. Og nå trakk hun handen til seg og satte seg opp i sengen, hun satt der med bare bryster, vortene var stiv og brystene sto rett fram ,deilig ,deilig, tenkte jeg.

Men Pia dette er ikke rett og det vet vi begge to. Pappa jeg vet også at du de siste årene har vært veldig lysten på og ha sex med meg, har du ikke? ,hun så på meg med den blå øynene sine og smilte. Jeg kunne bare nikke bekreftende til det. Jeg er ikke jomfru og jeg går på p-piller og jeg trenger litt trøst i kveld sa hun. hun kastet av dynen og der lå hun likke naken som den dagen hun ble født. Trekanten mellom bena hennes var kort klippet og veltrimmet og i det dunkle lyset som sivet inn i rommet så hun utrolig vakker ut, kroppen hennes glødet og hun var bare lekker. Hun dro av meg pyjamasbuksen og nå var vi begge naken. Hun bøyde seg ned over meg og kysset meg, på munnen, det var ikke noe far – datter kyss. Tungen hennes trengte inn i munnen min og møte min tunge og jeg kjente at dette vil gå hele veien og nå var det ingen vei tilbake for oss to. Jeg trakk henne inntil meg og la meg over henne, og vi kysset og tungene våre roterte rund i en vil kamp.

Jeg gjorde meg løs og prøvde å reise meg opp, men hun hold meg fast og la meg ned på rygg i sengen. Jeg lå der med min stive pikk opp over maven, og min datter tok den i handen og bøyde seg ned og tok den mellom sine varme lepper nå var jeg helt forvirret, her lå jeg og ble sokket av min egen datter. Og det var sikkert ikke første gangen hun hadde en kuk i munnen. Tungen roterte over kukkhodet og hun tok den langt ned i halsen og det gikk i et stadig hurtigere tempo og jeg kjente det begynte å skje ting i pungen og at det ikke var lenge før jeg måtte kapitulere for denne suggene munnen. Du må ta det rolig, sa jeg til Pia, eller kommer jeg nå. Men det var ikke snakk om å ta det rolig. Og nå var det gjort for meg, pikken vokste og jeg tok henne om hode og presset hennes suggene munn ned over pikken min, og sendte ladning på ladning inn i den suggene munne. Pis slo meg på armen og jeg slapp taket om hodet hennes, hun hev etter pusten med åpen munn, spermien som hun ikke hadde klart og svelge rant ut av munnen hennes, pappa det er den største ladningen jeg noen gang har tatt i munnen, sa hun og slikket seg om munnen og fikk de siste dråpene med seg. Jeg var faktisk rystet der jeg lå med den slappe pikken og en datter som ga med ros for at jeg hadde pumpet munnen hennes full av sperma. Hun ga meg et kyss og jeg kjente mein egen sperma fra hennes lepper. Hun la seg ned på rygg og så på med nå må du gjerne sokke musa min, sa hun og smilte.

Jeg så på henne og sa, er dette noe du har planlagt Pia. Nei det er det ikke men jeg er kåt og nå vil jeg ha pikk og da vil jeg ha din pikk. Bjørn, pulte Eva i kveld og derfor ville jeg at du skulle hente meg i natt. Bjørn det var henne kjæreste, eller nå var det vist over fordi han hadde pult venninnen hennes Eva.. Ok sa, jeg men jeg blir litt forvirte når min 19 årige datter fører i sengen med faren sin. Pia smilte til meg, og kysset meg , bare sugg meg pappa, sa hun sugg meg. Jeg så på henne og dukket inn mellom hennes spredde ben, og så hennes plask våte fitte , kjønnsleppene glinset og det var tydelig at hun var kåt, klitorisen henne kunne jeg skimte i den velfriserte trekanten hennes. Hun luktet vidunderlig tenkte jeg og kjørte tungen inn i fitten hennes og slikket det beste jeg kunne og saftene henne rant i strie strømmer. Jeg førte en finger inn i henne og hun var deilig trang og jeg kjørte på og økte tempoet, etter en stund førte jeg tre fingre inn i henne, hun protesterte men nå var det jeg som kjørte løpet. Sakte gled fingrene inn i hennes dyvåte fitte. Hun lå rolig en stund, før hun igjen gjorde samleie bevegelser mot fingrene. Jeg førte tommelen opp på klitorisen hennes som nå var blitt stor og hard, hun rykket til ved berøringen .Men var snart med og begynte og stønne og vri seg der hun lå. Pappa det er så deilig, jeg kommer og du må ikke stoppe, mer pul meg med fingrene dine.

Pia var nå helt vil jeg stilte meg på kne mellom bena hennes og kjørte fortsatt fingrene i fitten hennes og masserte henne klitoris. Den andrehanden kjærtegnet og masserte de deilige faste brystene hennes. Brystvortene ble stive og sto rett ut. Jeg, kommer, nå kommer jeg , Pia skrek og vred seg i sengen, hun joket som en gal mot handen i fitten hennes. Pappa, nå skrek hun og jeg kjente at fitten trakk seg sammen rundt fingrene mine og saftene drev ut av fitten hennes. Hun lenge og gispet, og endelig falt hun til ro, jeg var nå så kåt at jeg ikke lenger tenkte klart, trakk fingrene ut av den våte fitten og snudde henne slik at hun sto på kneene, med rumpen i været, saftene fra fitten hennes rant ned på innsiden av lårene hennes. Jeg tok om pikken som nå var stiv og klar til en ny omgang og førte den opp mot den deilige fitten hennes og uten noen stussing kjørte jeg den helt inn i fitten, Pia stønnet og sa, pappa hva er det du gjør. Jeg skal pule deg gryntet jeg og økte tempoet, og pikken jaget inn og ut av fitten hennes. Jeg tog om brystene henne og eltet dem og nappet i vortene . Pia roterte med rumpen mot meg. Så førte jeg den ene handen ned og fant den stive og voksende klitorisen og masserte den. Pia sukket og stønnet knull meg pappa, knull meg , hardere hardere , mer, mer, hun roterte med rumpen mot den arbeidene pikken i fitten hennes, nå kommer jeg igjen skrek hun, det går, åååååååå det går, hun skrek og krommet ryggen . Jeg økte tempo og kjente at det ikke var snakk om å tømme meg nå. Jeg lirket en finger mot rosen hennes og hun reagerte med å stønne og presse rumpe mot meg. Jeg hentet safter fra den drivvåte fitten og smurte rumpehulle hennes.

Det var tydelig at hun kunne likte og bli massert i rumpehulle. Jeg økte tempo og sakte trengte fingen inn forbi lukkemuskelen Pia Stønnet pull meg , pull ,meg det går for meg pappa det går, herre gud, det gå, meeeeeer pull meg ikke stopp. Gåååååår hjelp det gårrrrrrrr. Jeg kjente at fitte veggene trakk seg sammen og melket pikken min og spasmene henne økte og hun klemte rundt pikken min så det gjorde skikkelig vondt. Etter en stund av tok spasmene og raskt trakk jeg pikken ut av fitten hennes, hun protesterte, men da jeg plasserte den mot rumpehullet henne , sa ta meg i rumpe pappa, fyll rumpen min med spermien din , pull rumpen min, sakte trengte jeg inn i rumpen hennes, hun tok tak i rumpeballene og åpnet seg det beste hun kunne.

Da kukkhodet forserte ringmuskelen stønnet hun og sa, ikke stopp nå, kjør den inn, pappa det er så deilig. Puuuul rumpen min, puuuul meg i rumpen .Jeg kjente at det var utrolig trangt og jeg beveget meg forsiktig, men Pia ville ikke være med på det, hun roterte med rumpen og skrek, pull rumpen min for faaaanden, gi meg spermien din. Nå var hun helt vil, og jeg kjørte på og økte tempoet . Mer, fortere hun var helt vil og jokket mot den hamrende pikke i rumpen. Ta meg hard, f—an hardere , hardere. Jeg var nå også helt med og kjørte pikke i rumpehullet hennes i rasende tempo, jeg kjente at det begynte og sprenge på i pungen og spermien var på vei. Pappa, det går igjen, mer mer, pul , pul , Pia skrek som et dyr, hun kjørte hode ned i puten og presset ræven mot pikken min .

Jeg kooooommer, jeg koooommer skrek hun ikke stopp gi meg alt pul meg, jeg ble helt revet med og tok tak i brystene hennes og masserte dem og presset om mulig pikken enda lenger inn i tarmen hennes , Pia skrek og skalv , nå kommmmer jeg og herre gud jeg kommmer igjen og pappa det går . Skrikene hennes fylte rommet PAPPA jeg koooooommer. Jeg kjente at jeg også var på vei, jeg prøvde og øke farten og så kom jeg , jeg kjørte pikken så langt inn jeg klarte også sendte jeg stråle på stråle opp i tarmen hennes. Nå skrek Pia som en vil, falt sammen på sengen, pikken min ble plutselig trukket ut av rumpehullet hennes og den siste resten av sperma traff henne på rumpen. Pia la som død og saftene hennes og min sed rant ut av rumpehullet hennes. Hun bare lå der, og så sa hun ned i puten, pappa mamma skal være borte i fjorten dager, du er klar over det. Jeg smilte for meg selv, ja det er rett men jeg skal på jobb på dagtid, så jeg kan slappe av, og ta meg igjen. Ja det kan du, men vi kan gå tidlig til sengs, Pia lo.

Sexmoter

Sjekk også

Svigerinne – XFiles

Svigerinne – XFiles : Min første kvinne var en virkelig het opplevelse! Det året jeg …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.