søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Lesbisk / Hele hånden – lesbisk

Hele hånden – lesbisk

Hele hånden – lesbisk :

Jeg hadde drømt om å bli fistet lenge, men sjansen hadde aldri budt seg. Nå satt min deilige unge venninne Miriam på bare 18 år og jeg som er 35, og drakk rødvin. Vi hadde satt på en småfrekk film på tv. Klokken var blitt mange, men det var plutselig mye interessant på tv-en.

Filmen viste en jente som ble pult i begge hull samtidig av to menn med store deilige kukker. Jeg la merke til at Miriam satt litt urolig ved siden av meg i sofaen, og at hun slikket seg på de fyldige leppene med en lekker rosa tungespiss. Herregud så gjerne jeg skulle kjent den tunga i fitta. Det var alt for lenge siden jeg var blitt slikket av en ung, uerfaren men ivrig jentetunge.

Jeg tok mot til meg og spurte om hun likte filmen. Miriam rødmet lett, og uten å ta øynene fra skjermen, hvisket hun et hest ja. «Jeg blir så kåt av å se på at noen blir pult i begge hull – det har alltid vært en drøm», sa hun.

«Kanskje jeg kan hjelpe deg med å oppfylle drømmen, lille venn?» sa jeg. Samtidig strøk jeg henne mykt over kinnet, før jeg lot hånden følge kurvene i den slanke myke halsen hennes, nedover skulderen og videre langs kurven i det lille spretne ungpikebrystet. Jeg kunne kjenne at hun ikke hadde noen bh, og at brystvorten knoppet seg under den tynne toppen da jeg streifet knoppen hennes. Hun stønnet lavt, og gjorde ingen tegn til å trekke seg unna. Jeg bestemte meg for å øke farten og intensiteten, det var tydelig at Miriam var kåt og klar for hva som helst.

Jeg trakk den tynne spaghettistroppen ned over skulderen hennes, og blottet det runde brystet, der brystvorten sto som en stiv knopp ut i luften.

«Kjære Marianne. hva er det du gjør…» stønnet hun da jeg knep henne hardt i brystvorten. «Jeg har lyst på deg – jeg har lyst på het, dampende sex med deg» sa jeg. Hun så på meg, var hun litt skremt…?

Dette har jeg ikke prøvd før, sa hun. «Det gjør ingen ting», sa jeg. «Jeg skal fortelle deg alt du trenger å vite».

Jeg bestemte meg raskt for at jeg ville ha henne helt naken. Skjørt, strømper og den allerede delvis avkledde toppen forsvant raskt. Så kommanderte jeg henne til å trekke av meg skjørtet. Hun ble nok litt forundret over at jeg ikke hadde noe under men sa ingenting.

Deretter vrengte jeg av meg toppen, og mine modne, store bryster kom til syne. Jeg tok tak i håret hennes, og ledet henne til brystet mitt. Hun slikket forsiktig og prøvende på brystvortene mine, før hun sugde seg fast og begynte å småbite. Jeg kjente kåtheten stige, og en dråpe av fittesaften min rant nedover innsiden av låret.

Nå kjente jeg at det var på tide å få litt tunge i fitta. Fittesaftene kunne jo ikke gå til spille slik! Jeg la meg bakover i sofaen, spredte mine veltrente lår, og presset hodet til Miriam ned mellom beina mine. Nå var hun tydeligvis helt med på gamet, for hun startet straks å slikke fitteleppene mine med myke, pirrende bevegelser. Det var nesten så jeg mistenkte henne for å ha prøvd dette før… Hun sugde som en helt! Bet i klitorisen min, lot tungen spinne rundt fitteåpningen, før hun lot en finger gli inn i fitta mi og fingerpulte meg – først lett helt ytterst, deretter raskere.

Jeg kjente at dette ble vel intenst og bestemte meg for å ta en pause. Den flinke lille jenta mi burde få en belønning. «Legg deg på rygg i sofaen, lille venn» hvisket jeg til henne. Hun gjorde lydig som jeg sa. Jeg satte meg med fitta rett over ansiktet hennes, og kunne kjenne at det dryppet fittesaft ned på henne. Hun lepjet det ivrig i seg. Jeg senket fitta ned over hennes ivrige tunge, samtidig som jeg bøyde meg forover og lot tungen min spille erfarent over hennes lyserøde, glattbarberte ungpikefitte.

Herregud, så godt hun smakte. Jeg visste akkurat hvor jeg skulle slikke for å få henne vill og gal, og sannelig gikk hun nesten amok i fitta mi også. Jeg lot tunga spinne over klitten hennes, samtidig som jeg vætet en finger med fittesaftene hennes, og strøk det bakover mot rumpehullet hennes. Hun stønnet og ynket seg, men gjorde ingen tegn til å protestere. Jeg smurte rumpa hennes godt inn med fittesaft, mens jeg hele tiden sugde, slikket og bet i klitten hennes. Så lot jeg en finger synke sakte inn i rumpehullet hennes, og startet å fingerpule henne i rumpa. Hun jukket ivrig imot, mens hun slikket meg som besatt.

Det var tydelig at hun var klar for mer, så jeg lot også to fingre synke inn i fitta hennes. Så fingerpulte jeg henne i begge hull, mens jeg slikket og bet i klitten.

Det ble for mye for henne, og jeg kunne kjenne rumpemusklene og fittemusklene trekke seg sammen før hun kom i en sinnsyk orgasme. Spasmene klemte til rundt fingrene mine, mens jeg råpulte henne i begge hull. Hun skrek og hylte mot fitta mi, og glemte visst helt det hun holdt på med. Orgasmen hennes varte en stund, for jeg forlenget den ved å råpule henne i begge hull under hele orgasmen. Det endte med at hun sprutet i fjeset mitt, det var faktisk første gang jeg hadde opplevd en jente gjøre det, og jeg lepjet begjærlig saftene hennes i meg.

Hun roet seg etter hvert, og jeg lot fingrene gli ut av henne da jeg kjente spasmene gi seg. Hun ble liggende slik en liten stund, men ansiktet begravd i fitta mi, mens jeg slikket henne forsiktig som belønning for at hun hadde vært så flink. Det var tydelig at den kjærlige slikkingen min vekket henne til liv igjen, for nå begynte hun på nytt å jobbe med tungen mellom lårene mine.

Jeg bestemte meg for å innta en litt mer behagelig stilling, og la meg godt til rette i hjørnet av sofaen, støttet opp av noen myke puter.

«Nå min kåte lille pus, nå skal du gi meg orgasme», kommanderte jeg.

Hun var ikke tung å be. Hun sank ned på kne foran meg, og jeg kunne nå se tydelig hvordan den rosa ungpiketungen hennes spilte over klitten og fitteleppene mine. Jeg kjælte med brystvortene mine mens jeg nøt synet av henne. Fittesaftene rant og jeg kjente at kunne ta imot hva som helst. Jeg hentet fram den store rosa dildoen jeg hadde stående bak sofaen, og rakte den ned til henne. Hun tok tak i den, og uten forvarsel kjørte hun den hardt opp i fitta mi. Jeg skrek til, dette var overraskene fra en så myk liten tenåring. Plutselig kunne jeg se at hun hardnet til i blikket: «Nå skal du få igjen, din kåte bitch», gliste hun, mens fittesaften min rant fra haken hennes. Hun pulte meg som besatt med dildoen, mens hun bet meg så hardt i klitten at det nesten gjorde vondt. Men herregud så deilig – jeg kunne kjenne hvordan orgasmen bygde seg opp. Akkurat da jeg skulle til å skrike ut i tidenes orgasme, trakk hun dildoen ut av meg og det ble bare et tomrom igjen.

Hva var det hun gjorde? Jeg kjente frustrasjonen øke, og skulle akkurat til å gi henne en overhøvling, da jeg kjente hånden hennes mot fitta. Hun strøk fittesaftene mine, som nå flommet etter den deilige dildopulinga, bak i rumpehullet mitt, og smurte meg godt inn. Deretter begynte hun å presse den enorme dildoen mot rumpehullet mitt. Jeg hadde blitt pult i rompa før, men aldri med noe av slike dimensjoner. Det kjentes som om rumpehullet ville revne, men hun presset dildoen inn – centimeter for centimeter. Da den var på plass, begynte hun å pule rumpa mi forsiktig. Jeg kjente hvordan kroppen tilpasset seg dildoen, og etter hvert ble også dette ren nytelse.

Men Miriam var ikke fornøyd. Jeg kjente henne slikke klitten min igjen, og at hun begynte å fingre fittehullet mitt. Så stakk hun to fingre langt inn i meg. Etter å ha hatt den svære dildoen langt oppe i fitta, var den utvidet og myk. Hun fant nok raskt ut deg samme, for hun økte på med en finger til.

«Herregud Miriam – kan du ikke forsøke å bruke hele den deilige smale ungpikehånden din i fitta mi», stønnet jeg. Hun gjorde som jeg sa, og jeg kjente alle fem fingre presse mot fitteåpningen. Jeg var så kåt nå, alt måtte inn i meg! «Kom igjen, Miriam, fist fitta mi, vær så snill», tryglet jeg. Nå var det plutselig hun som hadde kontrollen. Jeg kjente henne presse fingrene opp i meg, litt etter litt.

Hun vred litt på hånden, presset lenger inn, mens hun hele tiden pulte rompa mi forsiktig med dildoen.

Der…. der gled hånden hennes helt opp i meg, og jeg kunne kjenne hvordan hun brukte hele hånden langt forbi håndleddet opp i den kåte fitta mi. Så begynte hun å håndpule meg, samtidig som hun økte farten i rompa med dildoen, og bet meg i klitten. Dette ble for mye selv for en kåt erfaren dame som meg, og jeg kjente orgasmen komme rullende – kraftigere enn jeg noen gang hadde opplevd. Jeg skrek ut i et primalskrik som sikkert hørtes helt bort til naboene, jeg skrek og skrek mens hun håndpulte fitta mi og pulte analen min med den svære dildoen, hardt – og så sprutet jeg over hele fjeset hennes i den mest vannvittige orgasmen noensinne……

Du kan vel si at aldersforskjellen mellom Miriam og meg ble utlignet denne kvelden, vi fikk begge en vanvittig ny og deilig opplevelse. Miriam og jeg har jevnlige jentekvelder, og det ender alltid med våte fitter, ømme analer og masse deilig kvinnekropp…

Sexmoter

Sjekk også

Julekusine og juletante

Julekusine og juletante Det var endelig jul igjen etter et langt studentår. Jeg skulle slappe …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.