søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Hetero / Per og meg – Aldersforskjell

Per og meg – Aldersforskjell

Per og meg – Aldersforskjell :

Det var en fredag i juni. Venninna mi Tiril og jeg dro ned til byen etter skolen. Vi fikk oss et bord på en kafe som har sitteplasser ute. Det var ganske fullt i det fine været, så bordet vi fikk var helt i utkanten av kafeen. Vi hadde på oss korte skjørt og topper som bare skjulte det mest nødvendige. Et par i 60-åra kom og satte seg på bordet bak oss, som var det helt bakerste bordet. Mannen satte seg så han så rett mot oss, kona hans satt med ryggen til. Tiril og jeg satt og snakket sammen og nøt det fine været. Det tok lang tid med bestillingene. Jeg så at mannen på bordet bak kastet noen blikk bort på oss, ikke for å skryte, men vi var nok mer attraktive enn kona hans.

Jeg lot som ingenting, men egentlig nøt jeg oppmerksomheten han gav oss, jeg må innrømme at jeg liker at menn ser på meg. Jeg bøyde meg frem og visket til Tiril at han glodde fælt på oss, hun fniste. Jeg ble sittende litt fremoverbøyd for jeg så at øynene hans nesten forsvant ned i toppen min. Jeg flyttet meg litt på stolen og dro litt i toppen samtidig så han fikk se mer bar hud. Det var nesten så øynene trillet ut av hodet på ham. Kona sa et eller annet til ham og han trakk til seg øynene, hun hadde kanskje funnet ut at han glodde på oss, selv om hun satt med ryggen til. Etter hvert kom maten vi hadde bestilt og paret fikk sin bestilling samtidig. Mannen prøvde å konsentrere seg om maten men jeg så at han stadig stirret bort mot oss, han så nesten smånervøs ut. Tror du han begynner å bli kåt hvisket jeg til Tiril, hun fniste igjen, hadde ikke forundra meg sa hun, du ser jo hva han drasser på, han har sikker lyst på litt lammekjøtt. Jeg flira, utrolig morsomt å hisse ham opp sa jeg. He he, du liker jo at oldingene ser på deg du sa hun, noe hun har rett i. Jeg vet ikke, men voksne menn tenner meg og jeg har mange ganger drømt om å gjøre det men en voksen mann.

Etter maten så jeg paret snakket sammen. Mannen vinket på kelneren. Ja ja, da er det vel slutt på moroa tenkte jeg, nå skal de vel betale å gå. Jeg smilte til mannen som nok en gang stirret i vår retning, han smilte forsiktig tilbake, sikkert litt engstelig for hva kona skulle si. Etter noen minutter kom kelneren med en kopp kaffe og i samme øyeblikk reiste kona seg og gikk, mannen ble sittende igjen alene. Tiril måtte en tur på toalettet. Jeg satte meg bakover i stolen og lot som jeg skulle sole meg. Jeg tok på meg solbrillene, dro toppen ned så den strammet godt om brystene og overkroppen, og lot bena gli fra hverandre. Siden bordene ikke var så store, ville mannen nå kunne se godt mellom bena mine helt opp til trusen. Jeg lukket øynene nesten igjen men holdt et lite øye med ham. Jeg kunne se at synet hans var plantet mellom mine ben. Tanken på at mannen satt og stirret tente meg voldsomt og jeg begynte å fantasere om å bli tatt av ham. Tiril kom tilbake fra toalettet. Hva er det du driver med hvisket hun, han kan jo se rett hjem. Meningen det hvisket jeg tilbake. Tiril måtte ta seg sammen for ikke å bryte ut i latter. Han er jo ganske kjekk da sa jeg. Hm, liker dem nå litt yngre jeg da sa hun.

Det gikk vel en fem –ti minutter, og jeg satt og åpnet og lukket bena for å tirre ham og han stirret fortsatt ganske åpenlyst og det kom svettedråper i pannen hans. Jeg måtte en tur på toalettet. Jeg reiste meg og gikk, passet på å vrikke litt ekstra på baken. Toalettet lå inne, i annen etasje. Jeg var godt kjent der for mine storesøster hadde hatt sommerjobb på kafeen i fjor. Når jeg kom ut fra toalettet møtte jeg ham i gangen utenfor. Jeg kunne tydelig se en bul i shortsen hans. Jeg smilte til ham, og han smilte forsiktig tilbake. Må lette litt på trykket spurte jeg frekt. Eh ja, svarte han. Ser det sa jeg og så på bulen i shortsen. Ikke så greit når ei vakker ung dame sitter så utfordrene og nærme svarte han. Jeg kjente på døren tvers overfor toalettet, den var åpen. Hvor skal du spurte han. Bli med svarte jeg kjapt, vi gikk inn og så låste jeg døren bak oss. Vi var i et lite lager-rom hvor det var en del bruskasser og annet stablet + at det stod et bord der. Før han fikk sukk for seg grep jeg tak i bulen i shortsen.

Han var ikke sen om å reagere og han dro av meg toppen. Han presset puppene mine sammen og boret ansiktet ned i kløften, ååh du lukter så godt sa han. Med en hånd åpnet han bh’n og dro stroppene ned over armene. Han tok en pupp i hver hånd og begynte å slikke og suge på dem samtidig som han masserte dem. Brystvortene ble stive og han sugde dem etter tur. Jeg fortsatte å klemme å kjenne på bulen i shortsen før jeg åpnet shortsen og den skled ned. Jeg masserte ballene med den ene hånden og frigjorde pikken hans fra trusa med den andre. Jeg dro den noen ganger, den var stiv som en stokk. Han slapp den ene puppen og hånden hans gled over trusa mi, lekne fingre gled frem og tilbake i sprekken min. Hånden forsvant inn i trusa mi og han åpnet meg. Forsiktige fingre lekte med klitoris og en finger gled inn i meg. Jeg var våt, jeg var kåt og klar for action. Han satte seg ned på kne, stakk hodet opp under skjørtet mitt og slikket meg utenpå trusen, så dro han den ned og skilte leppene med tungen. Den lekne tungen smakte på klitoris og leppene før han lot den leke litt i inngangen og så boret seg inn. Jeg stønnet av lyst. Han fortsatte å slikke meg litt til før han reiste seg igjen. Han la leppene sine over mine og kysset meg lidenskapelig. Jeg tok tak i pikken hans og ronket ham. Legg deg på bordet stønnet han. Jeg gjorde som han ba om, og han stilte seg foran meg.

Han dro opp skjørtet og spredde bena mine. Han studerte meg mens han dro pikken noen ganger. Han dro meg ut mot kanten av bordet og la bena mine over skuldrene hans. Han dro pikken et par ganger opp og ned i sprekken før han styrte den mot åpningen. Han presset forsiktig på og jeg kjente pikken hans gli inn i meg. Han holdt meg i hoftene og begynte å ta meg med lange seige drag. Han økte tempoet litt og jeg nøt å skjenne den deilige pikken gli frem og tilbake i meg. Jeg kjente at jeg begynte å nærme meg orgasme og begynte nesten å riste på bordet. Han trakk seg ut av meg, tok tak i armene mine og dro meg opp og av bordet. Bøy deg over bordet sa han. Jeg gjorde som han ba om. Han lot to fingre gli inn og ut av meg et par ganger før han bøyde seg ned og slikket sprekken. Tungen lekte litt med klitoris før den gled over åpningen og videre bakover. Han lot tungspissen leke litt rundt rompehullet før han reiste seg. Han styrte pikken mot musa og boret den inn. Jeg kjente fingre som beveget seg lett over klitoris og pikken begynte å skli inn og ut av musa mi, raskt og hardt. Jeg hørte han spytte, så kjente jeg at han smurte det rundt rompehullet. En finger skled inn der også. Han knullet meg hardt i musa og fingeren i rompa fulgte samme tempo. Han presset enda en finger inn i rompa mi og så fulgte enda en. Nå var jeg så fylt opp, det var så trangt og godt, jeg merket saftene som rant ut av meg.

Med ett eksploderte jeg i den beste orgasmen jeg noen gang har hatt. Han fortsatte å ta meg hardt til orgasmen gikk over, så trakk han seg ut. Hva nå da tenkte jeg, vel vitende om det ikke hadde gått for ham enda. Han hjalp meg opp, bena mine skalv. Legg deg ned på bordet igjen sa han, på ryggen. Jeg tenkte at nå skal han vel bare pumpe på til han blir ferdig. Jeg kom meg opp på bordet og la meg ned og spredde bena. Han bøyde seg over meg og slikket meg i navlen før han slikket litt på puppene, kysset dem og kysset meg oppover på halsen. Leppene hans møtte mine, tungen hans gled inn i min munn. Han reiste seg opp igjen og gikk rundt bordet mens han dro pikken noen ganger. Han tok tak under armene mine og dro meg mot seg og mot bordkanten. Jeg hadde pikken nå stående rett utenfor ansiktet og man trengte ikke være høyt utdannet for å skjønne hva han ville. Jeg tok tak i pikken og ronket den noen ganger før jeg smakte på den. Jeg slikket på skaftet og hodet før jeg tok den i munnen.

Med den ene hånden masserte jeg ballene hans. Han strøk meg over håret, nedover halsen og puppene, videre nedover magen så kjente jeg fingre massere klitoris. Jeg slikket pikkhodet og sugde på det begjærlig. Han stønnet og gryntet, jeg lukket øynene og bare nøt. En finger gled inn i meg, så en til, han fingerknullet meg mens jeg fortsatte å suge den bankende pikken hans. Jeg var kåt som bare det igjen, ville ha mer, jeg var vid åpen. Enda en finger fikk plass i musa mi. Han kjørte hardt med tre fingre, jeg stønnet, han stønnet. Plutselig trakk han seg bort fra meg, men fortsatte med tre fingre i meg. Han flyttet seg ned mellom bena mine. Fingrene forsvant fra musa mi, og han spredde bena mine så langt det var mulig. Jeg håpet på å få pikk, men den kom ikke, i stedet kjente jeg noe kaldt mot hullet mitt. Han kjørte den inn i meg og masserte klitoris samtidig. Jeg kjente jeg ble kraftig utvidet, jeg åpnet øynene og så ned. Han knullet meg med en tom ølflaske. Det var godt og vondt på en gang. Han bøyde seg ned og slikket klitoris samtidig som han kjørte flaska inn og ut, jeg kjente flaska kom langt inn, og så at mye av det tykkeste på flaska var inni meg. Jeg hadde ikke trodd det var mulig å få så store ting inn i musa mi.

Jeg ble fort vant til størrelsen på flaska som ble presset inn og ut, og den deilige slikkingen samtidig gjorde at det tok kort tid før jeg kjente de velkjente bølgene gjennom kroppen, orgasmen skyllet igjennom meg fra topp til tå, den var så kraftig at jeg nesten fikk krampe. Han gliste, tydelig fornøyd med å ha fått meg til å komme to ganger og pikken hans stod stadig rett ut. Går det bra med deg spurte han. Ja, nå så sa jeg, jeg begynte å komme til meg selv igjen. Han kom tilbake og stilte seg opp ved hodet mitt. Jeg la hodet på skakke og tok tak i pikken hans igjen, ronket den litt og begynte å suge ham, først hodet, så nedover. Han gjorde motjokk og han munnknullet meg samtidig som jeg sugde etter beste evne. Det tok ikke lang tid før han begynte å pese og puste tungt samtidig som han stønnet. Han trakk seg ut. Han gikk over til kortenden av bordet, tok tak i meg og dro meg mot seg så hodet mitt kom utenfor bordkanten. La hodet falle bakover sa han, jeg gjorde som han sa. Han holdt hodet mitt med begge hender og dirigerte pikken mot munnen min, jeg tok i mot. Pikken gled inn i munnen min og nesten ned i halsen. Pust i takt med pikken sa han. Han lot den gli inn og ut av munnen i et stadig høyere tempo.

Det var litt ubehagelig i starten, men når jeg fulgte hans råd gikk det ganske bra. Jeg lot en hånd massere ballene hans. Han stønnet og bar seg, jeg skjønte han begynte å nærme seg nå. Ååå, nå er det like før hvinte han, han trakk ut pikken av munnen min, jeg tok tak i den og ronket den to tre ganger før han kom som en foss, hvit sæd sprutet over hele ansiktet mitt. Han støttet seg til bordet, totalt utmattet. Jeg var nesten redd for at han skulle få hjerteinfarkt. Oj oj oj, det er jammen lenge siden jeg har vært med på noe så godt sa han. Vi tok noen minutter for å samle oss, før vi kledde oss. Jeg måtte en tur på toalettet for å få vasket meg. Han ventet på meg i gangen utenfor. Han gav meg et visittkort, Per het han, ring meg når det passer da sa han, jeg vil gjerne gjenta dette, gjerne i litt mer koselige og behagelig omgivelser. Vi gikk ned og ut i ute-kafeen igjen. Jøss, det tok sin tid sa Tiril. Ja du skjønner hvisket jeg… og fortalte alt som hadde hendt.

Sexmoter

Sjekk også

Ferie tur med lise

Ferie tur med lise Jeg er gift med Lise og vi har to barn. Sist …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.