søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Analt / Båtturen – Analsex

Båtturen – Analsex

Båtturen – Analsex :

Jeg våknet til solkyss og bølgeskvulp. Lukten av ask fra bålet og kvinne. Vi lå som skjeer og jeg nøt lukten av håret ditt. Måtte anstrenge meg for å huske hvor jeg var og hva som hadde skjedd. Jeg husker vi fortøyde her i går ettermiddag, ved denne holmen i havgapet, et uvanlig sted å fortøye men mulig på grunn av høytrykket. Tropeværet hadde overrasket Sør-Norge, som vanlig, flere uker før fellesferien.

Jeg husker din hjerteformete rumpe i shorts på dekk foran meg mens du gjorde klar til å hoppe i land.

Jeg husker hvor sinnsyk kåt jeg var av synet, vår lille pause på havet før ankomst og tanken på en hel natt og dag alene med deg, som ennå ikke hadde hatt orgasme den dagen, på vår egen lille øy. Jeg husker hvor tilfreds jeg var med måten du håndterte tauverk og fortøyning uten å bli beordret.

Jeg husker hvordan vi lagde mat og bål og drakk vin og hvordan jeg masserte deg med olivenolje før du begynte å suge meg i måneskinnet. Jeg husker glinsende hud og flammer og 69 stilling og hvordan du svelget sæden min og sugde mer, som ei gudinne, for å gjøre meg hard igjen så jeg kunne ta deg bakfra og gi deg en orgasme til som var lengre og mer intens enn den du fikk da jeg slikket deg.

Minnene gjorde meg hard igjen mens jeg kysser nakken din og fingrer nipler som ennå er glatte etter en fuktig natt. Jeg sklir nedover på luftmadrassen og stryker dine glatte lår med håp om at du våkner snart og løfter den ene kneet så jeg kan skli inn i di varme, våte fitte bakfra nok en gang. Du våkner med en ”Mmmm” ”For en deilig måte å våkne på. Har du lyst på frokost, kaptein?” sier du.

Så løfter du kneet som jeg ønsket og jeg sklir inn i deg og beveger meg sakte fram og tilbake, slikker fingrene mine og rekker rundt livet ditt så jeg kan massere klitten din samtidig. ”Dette har vært så deilig” sier du, ”Tror du vi kan avslutte med noe litt kinky før vi drar hjem?” Det var ikke det jeg ville høre. Jeg slutter brått med å knulle og kjærtegne deg og kaster teppet av oss. Kjølig morgenbris pisker våre våte, nakne kropper. Jeg slår deg på rumpa to ganger.

”Her elsker jeg deg etter alle kunstens regler og ennå er du ikke fornøyd. Du fortjener ikke en mann som meg. Men du skal få det som du vil.” Jeg drar deg, med armen rundt livet, bort til båten og henter tau fra baugen. Beordrer deg å stå stille med armene foran deg så jeg kan binde et tau rundt hvert armledd. Det er deilig å se blikket ditt. Litt skuffet, litt redd, litt forventningsfullt.

Jeg drar deg så bort til kilene som vi har hamret fast i svarberget og som holder båten. Sier at du skal legge deg ned på ryggen mellom dem, bar hud på glatt og hard stein, mens jeg surrer fast og stramt både høyre og venstre arm. Sola har steget og begynner å varme svaberg, kropp og sjel. Jeg binder deg rundt øynene igjen så sola ikke plager deg.

”Så slavepike”, sier jeg. ”Er dette bedre for deg? Jeg har tenkt å gå en liten tur nå. Slapp av og sol deg litt. Vent på din Robinson, Girl Friday. Eller kanskje det er Man Friday du venter på? En velutstyrt Afrikaner er mann nok for deg, vel?” ”Ikke gå fra meg”, sier du. ”Tenk om noen kommer?” ”Det blir i så fall bare meg, deg og Man Friday”, sier jeg tørt.

Jeg går om bord i båten og finner shorts, mobil, solkrem og et par kalde øl. Går i land igjen og kikker med begjær på din velformete myk og deilig, naken kropp. Skynder meg videre for å ringe i fred….

Etter 20 minutter har jeg gått langt og drukket ferdig det ene ølet. Du har vel lidd nok, tid å pleie deg litt. Jeg står over deg og beundrer dine flotte bryster, og deilig halvbarbert mus. Har sett hvordan du har gnidd lårene mot hverandre mens du fantaserte om fremmede menn med stor kukk som skulle ta deg og utnytte deg mens du lå der forsvarsløs og sårbar. ”Har du det bra, pus?” ”Jeg er tørst og varm” sier du.

Jeg tar den siste ølboksen som ennå er kald og kjærtegner huden din med den, fra lårene, oppover magen, begge brystvorter og stanser under halsen. Åpner så boksen og heller litt inn forbi dine fyldige lepper. Du løfter hodet og drikker grådig men søler mye som renner ned over haken og brystet. Jeg kysser deg og slikker deg ren igjen, suger på niplene og lar fingrene gli nedover til musa, stryker deg der og kjenner din opphisselse. Så tar jeg fram solkremen, tømmer litt på din bare mage, masserer deg godt og sprer kremen over lår, bryst og skuldrene. Langt vekke hører vi lyden av en kraftig utenbords motor og slag av plastskrog på bølger. ”Høres ut som om vi får litt selskap” sier jeg. ”Tid for meg å trekke meg tilbake og nyte forestillingen”.

Båten fortøyes ved siden av vår båt og kompisen min Roar går i land og stirrer med vantro på synet foran seg. Han kryper på alle fire bort til deg og kysser dine føtter. Du prøver å trekke vekk foten men han holder anklene dine og kysser leggene, oppover nå, kjærtegner deg bak knærne mens han slikker og kysser dine vakre, glatte lår. Nærmer seg musa og lar tunga streifer kjønnsleppene, så slikker han klitten din og tar den mellom leppene og suger litt. Du gisper og vrir hele kroppen i ekstase. Han fortsetter oppover og tar stive nipler mellom tennene mens hånden hviler på musa, ivrige fingere finner veien inn til din våte fitte. Han kysser deg på munnen og drar ned shortsen og kommanderer deg til å suge.

Mens du suger ham så kommer jeg fram fra gjemmestedet og løsner det ene tauet og fester det sammen med det andre. Nå kan vi snu deg litt og lage litt variasjon. Jeg hiver luftmadrassen bort til Roar så vi kan ha det litt mer behagelig på svaberget. Roar legger seg på ryggen på madrassen og løfter deg opp så du skrever over hans stive pikk. Begge stønner, han puler deg mens jeg fjerner øyebindet. ”Hei Pus. Godt å se at du begynner å trives. Ikke glem din gamle mann.” Jeg drar ned shortsen så du kan begynne å suge meg mens du rir hingsten Roar.

Når jeg er god og stiv så går jeg bort til bålet og henter flasken med olivenolje. Stiller meg bak deg og nyter synet av rumpeballer og stor og stiv kukk som penetrerer fitta di. Jeg gir deg en smekk på rumpa, og en gang til. ”Flink og deilig slavepike, på tid å nyte rumpa di igjen”

Jeg heller resten av flasken over din rumpe så olje renner ned mellom rumpesprekken. Masserer dine rumpeballer godt og gnir anuset med tommeltottene. Lar pikken gli mellom rumpeballene, synet av glatt hud, smalt liv og lyden av ekstase fra deg og Roar mens han nyter deg gjør meg synsyk kåt. Jeg stikker oljete fingere i anuset for å utvide deg litt, her blir det ekstra trangt og deilig siden Roar fyller fitta di.

Jeg kan ikke venter lenger og skyver hele pikken i rumpehullet uten omtanke. Du skriker men fortsetter å pule Roar så jeg holder stillt og nyter deres bevegelser. Etter noen sekunder går det for deg, så Roar, og når dere slapper av så puler jeg deg mer i rumpa og når jeg kommer så klapper vi sammen alle tre i varm og glatt vennskap og utmattelse.

Jeg reiser meg etter noen sekunder, skjærer deg løs og sier ”Kom så bader vi litt. Så blir det mat og hjemtur – med en pause eller to på vei? Sant Roar?”

 

og

 

Anniken’s overaskelse – Analsex

Da han våknet tok det noen sekunder før han husket hvor han befant seg. Han registrerte at jenten han hadde blitt med hjem ikke lå ved siden av ham lenger, men det føltes som om han var limt til sengen og han orket ikke røre seg. Leilgheten luktet ennå av røyk etter at de hadde fyrt i peisen.

Champagneglassene stod akkurat der det passet å sette dem når lidenskapen overmanner en. Etter enda noen minutter i halvsvime samlet han alle krefter for å reise seg. Det var først da han forstod at han faktisk var limt fast til sengen. Eller rettere sagt bundet. Helt naken og bundet til armer og føtter var han forholdsvis hjelpeløs der han lå. Men istedet for å prøve å komme seg løs, ble han nesten lettet. Nå hadde han en god unnskyldning for å bare bli liggende.

Noen kom inn i rommet. Han gløttet bort mot døren, men det var ikke Anniken som han hadde blitt med hjem. Var det vel? Han kjente fylleangsten bre seg. Hun her var også liten og nett. Mens han desperat sammenliknet henne med det vage bildet han hadde av Anniken på netthinnen kom enda en jente inn. Det var Anniken. Gudsjelov. Silkekjolen fulgte formene hennes og avslørte stringtrusen.

Du må hilse på Linn. Han nikket ettersom det var den eneste bevegelsen han var i stand til å utføre. Det var godt alkoholen ennå ikke hadde sluppet taket skikkelig, han følte situasjonen pinlig nok som det var. De to jentene derimot så ut til å stortrives. Nå kom Anniken bort til sengen hvor han lå. I den venstre hånden hadde hun en stor fjær som hun begynte å stryke over den nakne kroppen hans. Først over skuldrene og brystet. Deretter videre over magen, ned langs utsiden av låret og opp på innsiden. Anniken fortsatte å stryke ham med fjæren til han var helt stiv igjen. Tross utmattelsen var det ingenting han kunne gjøre for å hindre ereksjonen. Da han for alvor begynte å fantasere om å stikke kuken i munnen hennes, tok hun noen skritt tilbake. Linn, som så langt bare hadde stått og observert, ble nå dratt inn i leken. Anniken hadde kommet bort og det ene plagget etter det andre ble fjernet. Den siste trusen falt og de ble stående og avvente situasjonen et par sekunder. Så begynte de å kysse og kjærtegne hverandre på en myk, feminin måte. Fjæren gled fra kropp til kropp og han når han løftet hodet så mye han kunne, skimtet han de stive brystvortene til Linn.

Jentene gikk noen meter til siden. Han så dem bedre nå. Linn med sitt halvlange, bølgete kastanjehår og Anniken med en ubestemmelig, noe lysere hårfarge. Mest sannsynlig hadde hun farget det, eller iallfall stripet. Uansett var det flott mot den sommerbrune huden hennes. Anniken strøk Linn kjærlig over kinnet før hun gikk ned på kne. Linn ble stående å se rett mot ham. Det var første gang han hadde sett ordetlig på ansiktet hennes. Hun var utolig pen. Nesten litt latinoaktig nå når sommeren hadde satt sin farge og kåtheten dannet røde roser i kinnene på henne. Øynene var dypt brune og leppene blanke etter kyssene med Anniken. Han la merke til en liten forandring i ansiktsuttrykket hennes og lot blikket falle på Anniken som satt på knærne foran henne. Hun satt med ryggen mot ham slik at han ikke så noe. Det var nesten ikke nødvendig heller, for i fantasien kunne han se hvordan den varme tungen hennes slikket de svulmne kjønnsleppene til hun som stod der. Han løftet hånden for å ta den stive pikken sin, men glemte at han var bundet. Frustrasjonen gjorde ham enda kåtere.

Anniken reiste seg igjen og gav Linn et vått kyss før hun gikk og satte seg på stuebordet. Nå var det Linn sin tur til å gå ned på kne. Det var lett å se at Anniken elsket det. En dildo ble etter hvert fisket frem under sofaputene og Anniken stønnet da Linn dyttet den inn i henne. Hun ble ikke mindre høylytt når Linn lot tungen leke med klitoris mens hun sakte førte dildoen inn og ut. De to jentene reiste seg og gikk bort til sengen hvor han lå sprengkåt. Anniken satte seg over skrevs over brystet på ham mens hun fortsatte å leke med seg selv med dildoen. Linn hadde overtatt fjæren som hun nå strøk over den stive pikken hans. Innimellom kikket hun frem for å kline med Anniken eller slikke i seg noe av saftene hennes. Fra seg av opphisselse ba han jentene om å slippe ham løs, men de holdt ham nede. Det var nesten uutholdelig.

Blank av Annikens safter ble dildoen overlevert venninnen. Linn, på sin side, fant det nå for godt å stikke den lille dildo opp i anusen på ham. Samtidig flyttet Anniken seg et lite stykke bakover og satte seg over den stive kuken hans. Så begynte hun å knulle ham. Han var sliten etter gårdsdagen, men hun knullet ham hardt og nådeløst mens Linn hadde kontroll over dildoen. Det tok ikke lang tid før han sprutet inn i henne så kåt som han var. Anniken reiste seg slik at Linn kunne legge seg under henne og slikke i seg sæden som rant ut mellom bena på henne.

Han fikk ligge i fred noen minutter mens jentene gledet seg over sæden og hverandre, men så kom de plutselig tilbake til sengen. Med ansiktet fullt av sæd begynte Linn å suge den halvstive pikken hans. Snart var den like stiv som før, og han enda mer utmattet. Linn viste imidlertid ingen nåde og førte kuken hans inn i den våte fitten sin. Med Anniken som ivrig tilskuer knullet hun ham til hun kom. Han kunne kjenne det stramme seg rundt skaftet da det gikk for henne. Svetten rant nedover ansiktet på Linn og nå steg hun av. Videre ble Anniken kommandert tilbake i sengen. Hun lå på alle fire og sugde ham hardt mens Linn kjørte dildoen i henne bakfra. Når hun var klissvåt satte hun seg på ham nok en gang. Hun red ham hardt og lenge. Til det gikk for henne, og nesten for ham. Han lå der og ble brukt, om og om igjen, uten å kunne komme av flekken.

Følelsen av hjelpeløshet var deilig på en frustrerende måte. Nå da begge jentene hadde fått sitt, sugde Anniken ham til han kom. Tross det bare var minutter siden forrige gang, sprutet han over hele ansiktet hennes. Hun slikket i seg det hun klarte før hun lente seg ned mot ham. Sæden dryppet fra haken hennes og ned i ansiktet på en noe motvillig ham som lå der. Anniken smilte ertende og slikket opp sæden som hadde dryppet ned på leppene hans. Så reiste jentene seg og gikk ut mot kjøkkenet. Han lå der, fortsatt bundet, og i frykt for å få sæden sin i munnen turte han ikke rope for å be dem slippe ham løs. Mon tro hvor lang pause han fikk denne gangen.

 

Sexmoter

Sjekk også

Ekspeditrisen som bare måtte tisse (Del 1 av 2)

I butikken «Ha det!» sa Jenny og vinket farvel til en kunde. Hun kastet et …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.