søndag , 1 august 2021
Forside / Hetero / Sprut inni meg
Du er så trang og deilig” stønnet han og knulla meg hardere. Gang på gang kjente jeg pikken hans trenge seg helt inni meg.

Sprut inni meg

Sprut inni meg :

Det var noe med han som gjorde meg yr. Han var langt over min alder og hadde bikket 44 år, mens jeg var bare 18, men alikevel skulle jeg ønske han kunne elske meg. Jeg lå i senga og fantaserte om hvordan han så ut. Jeg hadde så lyst på han, men han var desverre gift og hadde barn på min alder. Jeg reiste meg og gikk for å dusje da jeg ble møtt av et utrolig syn.

Baderomsvinduet vår var mot soveromsvinduet dems og der så jeg han sto klin naken. Han sto med ryggen til og jeg så hånda hans gikk taktfult opp og ned men jeg så ikke hva han gjorde. Jeg ble stående å glane på han men sto så han ikke kunne se meg. Jeg så han snudde seg litt men ikke nok til at jeg kunne se hva han gjorde, selv om stemmen i hodet mitt sa meg at han runket. Kanskje kona hans var borte og han var for kåt til å vente. Han snudde seg helt rundt og jeg gispet da jeg så synet av han. En fast hånd på det største lemmet jeg noen sinne hadde sett. Han runket uten å tenke på at noen kunne se han. Kanskje han tente på det, det gjorde i allefall jeg. Jeg snek hånda ned mot fitta mi og jeg kjente tydelig at det tente meg.

Jeg lot fingeren gli over klitten og masserte den mens jeg studerte den deilige nabomannen runke den enorme pikken sin. En del av meg ønsket at han så meg, men en annen del sa at det ville bli kleint om han gjorde det. Jeg bestemte meg for å fantasere om han mens jeg dusjet men jeg bestemte meg for å dusje med gardinene trukket til side denne gangen. Det var pirrende at han kunne se meg og mens vannet randt nedover kroppen min fant fingrene igjen veien til fitta mi som nå var våtere en før og jeg klynket til da fingrene gled inn i meg. Jeg lot de gli ut og inn og til tross vannet fra dusjen kjente jeg fittesaft renne nedover lårene mine. Jeg forestilte meg naboen komme å pule meg sanseløst. Pule meg i alle slags stillinger og gi meg de deiligste orgasmer og idet siste tanken om pikken hans som trengte seg inni meg, kom jeg i en kraftig orgasme. Jeg grep tak i dusjkabinettet og stønnet ut og skjelvingen i knærne gav seg. Jeg pustet ut og smilte til meg selv. Jeg skylte ut såpen og tok på meg morgenkåpen. Da jeg kikket ut av vinduet for siste gang var naboen borte og jeg gikk for å se på TV.

Det var umulig å fokusere. Jeg måtte få naboen til å komme over, jeg må få han til å slukke den intense brannen mellom beina mine. Få han til å innse at en 18 år ung fitte er bedre en kona hans sin, selv om det er slemt, ville det vært verdens deiligste ting. Jeg måtte legge en plan.

Jeg lå lenge og bestemte meg for å skru fra hverandre senga mi slik at han kunne hjelpe meg. Mamma hadde dratt på jobb og pappa var på jobbmesse i utlandet, så jeg gikk over for å spøre han. “Såklart jeg kan hjelpe deg” sa han og hentet skrutrekker og ble med meg over. Mens han skrudde slakket jeg litt på morgenkåpen så jeg fikk litt mer kløft. Jeg satte meg på knærne foran han mens han skrudde iherdig. Da siste skrue var på plass smilte han og reiste seg opp. “Takk for hjelpen. Noe jeg kan gjøre til gjengjeld?” spurte jeg han og smilte mens jeg fremdeles satt på knærne foran han. Forestilte meg den store pikken som munnpulte meg. “Ja, kanskje en ting.

Et glass vann” sa han. Jeg reiste meg opp og gikk for å hente det og lot vannet renne mens jeg klemte ut to isbiter. Idet jeg skulle til å snu meg for å gi han glasset plasserte han hendene på hoftene mine. “Du er klar over at jeg så deg i vinduet på badet istad?” spurte han. Jeg gispet til og følte meg litt flau. “Du er klar over at jeg er gift? At jeg er mye eldre en deg?” spurte han og hendene hans forflytta seg frem til magen min. Jeg kunne ane en hard kul mot rumpa mi og jeg streifet den prøvende mot han. “Men en ting skal du vite, at jeg vil mye heller runke til tanken på deg en å bli sugd av ei gammel dame. Du aner ikke hvor mye jeg vil ha deg” hvisket han og jeg ante at han var kåt.

Det var i allefall jeg. Jeg snudde meg mot han og han presset meg til veggen og tungene våre møttes i et hett kyss. Han strøk meg oppover lårene og med et grep dro han av meg morgenkåpen så jeg sto der helt naken foran han. Hendene hans masserte puppene mine og jeg stønnet da han kløp nipplene mine forsiktig. “Jeg vil ha deg” stønnet jeg. Han løftet meg opp og bærte meg inn i senga og låste døra etter seg. Han satte seg på knærne foran meg og spredde beina mine. Tunga hans fant vei til fitta mi og han sugde tak i klitten min. Jeg stønnet ut og grep tak i puppen mine mens jeg kjente tunga han leke seg med fitta mi. Han brukte lang tid og hele fitta mi fikk kjenne den magiske tunga hans. “Jeg vil høre deg komme baby” stønnet han mellom slikkinga og som magiske ord kjente jeg orgasmen snike seg ut i hele kroppen min. To fingre gled inn i meg og fingrene pulte meg hardere mens han igjen sugde tak i klitten. Kroppen spente seg og jeg kom i en intens orgasme. Kroppen skalv og jeg stønnet og klynket. Jeg var sikker på at andre hørte meg, men jeg brydde meg ikke nå. Naboen var mellom beina mine og jeg var i himmelen.

Han kyssa meg rett over fitta før jeg hørte beltet klirret og buksene hans falt. Jeg satte meg opp og jeg så pikken hans presset mot det tynne stoffet og det fristet sånn å suge han. Aldri før har suging fristet men denne gangen ønsket jeg ikke annet. Jeg dro boxeren hans ned på knærne og en knallhard pikk struttet mot meg. Jeg grep tak i den og runket han sakte mens jeg holdte blikket hans.

Han himlet med øynene og nøt behandlingen. Jeg runket han sakte mens jeg lot tungespissen streife pikkhodet hans. Det piplet ut blanke dråper og hver gang jeg så han skulle til å komme slapp jeg taket. Jeg ville la han kjenne på følelsen rett før orgasmen og for hver gang jeg ikke lot han komme stønnet han høyere. Han strøk meg gjennom håret og denne gangen ville jeg kjenne spermen hans i munn og over alt. Da jeg grep tak i ballene hans kjente jeg de var fylt helt til randen. Jeg hadde nektet han å tippe over nok at han var sprengkåt og jeg kunne se det på han. Da jeg lot hele staken gli inn i munnen presset han hodet mitt så jeg sugde han helt ned til rota. Han stønnet og brølte mens han presset pikken ned i halsen min gang på gang. “Åh du er så god. Jeg vil sprute deg full” stønnet han og som ord som handling, han brølte til og jeg runket han fortere og fortere.

Jeg lot pikkhodet gli inn i munnen. “Åh” glapp det ut av han, nermest gapte før han sprutet munnen min full. Jeg klarte ikke svelge unna alt og noe rant nedover mot puppene mine. Han stønnet ut og lot orgasmen synke før han presset meg ned i senga. “du ser ut som en prinsesse men suger som en gudinne” stønnet han og la seg ved siden av meg. Han strøk fingeren nedover magen min. “Jeg vil kjenne denne rundt pikken min. Det er den jeg har savnet mest den siste timen, og man sparer alltid det beste til slutt” sa han og smilte til meg. Jeg var enda kåt på han. Jeg satte meg oppe på han og kyssa han lenge. Jeg kunne kjenne pikken hans reise seg mer og mer mellom beina mine og han løftet på hoftene så pikkhodet streifet fitta mi. “Knull meg. Jeg vil kjenne deg inni meg før kona di kommer hjem.” stønnet jeg. Fingrene hans fant fitta mi. “Du er våt enda.

Du er umettelig” sa han lavt. “Hold kjeft og knull meg. Knull meg hardt” stønnet jeg og han gjorde som jeg ba han om. Han lot pikkhodet sakte gli inn i meg og da han var helt inne i meg kjente jeg han fylte meg helt opp. Han gled ut og inn av meg gang på gang og lydene ga gjenklang i veggene da han bunna meg. “Du er så trang og deilig” stønnet han og knulla meg hardere. Gang på gang kjente jeg pikken hans trenge seg helt inni meg. Han stønnet hver gang han bunna meg og han pulserte mellom fitteveggene og jeg stønnet høyere og høyere. Det tok ikke lang tid før vi begge nermet oss orgasme. Sprut inni meg. Sprut meg full stønnet jeg. Han presset meg inntil meg og pulte meg fortere. Kona hans var hjemme om tjue minutter og mamma kunne komme hjem når som helst men nå ville jeg bare kjenne spermen hans inni meg. “Åh, kom med meg. Åh fyfaen” stønnet han. Jeg klynket ut. Idet han presset seg inni meg siste gang hylte jeg i orgasme og han presset seg inn i meg siste gang og sprutet meg full.

Han holdte rundt meg lenge mens han enda var inni meg. Der lå vi i noen minutter før han kledde på seg. Han kyssa meg lenge på vei ut. “Vi må gjenta dette. Kona mi er borte i hele morgen. Kom en tur i morgen.” sa han før han forsvant ut døren. Jeg fortet meg å dusje igjen og jeg kunne ikke vente til i morgen.

Sjekk også

Ferie tur med lise

Ferie tur med lise Jeg er gift med Lise og vi har to barn. Sist …

One comment

  1. Deilig sex – kåt jente får nyte av erfaring!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *