søndag , 1 august 2021
Forside / Bondage / Min domina Anne

Min domina Anne

Min domina Anne

Jeg satt og ventet både nervøs og spent på henne. Jeg var på en rolig resturant på Grünerløkka i Oslo. Hun het Anne og var 38 år, selv er jeg en 20 år gammel gutt som heter Mats.

Anne hadde vært min Domina over internett i 4 måneder nå, men hun hadde bestemt seg for at om jeg ville vi skulle fortsette leken, skulle vi treffes og gjøre dette ordentlig. Jeg hadde fått beskjed om at jeg skulle bruke bleie den dagen, fra morgenen av, og ikke noen skift før jeg traff henne. Nå satt jeg og var klissvåt og fremdeles trengt. Av frykt for at bleia skulle lekke bestemte jeg meg for å holde meg.

Plutselig kommer hun inn døren, enda deiligere enn på bildene. Pen og stram kropp til tross for alderen, langt svart hår og et strengt og sexy uttrykk i ansiktet. Hun er tydelig ikke redd for hva folk tenker om henne, for hun har på en trang svart latexbukse med glidelås i skrittet, et latexkorsett og bare en liten jeansjakke over. Hun har lange svarte støvletter,og ser utrolig streng og sexy ut.

Uten et ord setter hun seg ned, fører en hånd ned mellom bena mine og kjenner på bleia. Hun ser opp på meg, og som hun kan lese tankene mine, begynner hun å presse på magen min og ber meg få ut alt. Jeg prøver å forklare at jeg er redd for lekkasje, men hun hører ikke på meg og presser hardere. Jeg ser meg nødt til å gi tapt og tisset begynner å renne i store strømmer ned i bleia. Når jeg er ferdig tar hun et godt tak foran på bleia mi igjen og begyner å massere. Når jeg har blitt stiv, tar hun meg i hånda og drar meg opp av stolen. Jeg blir stående midt på gulvet med ståpikk og en bleie som gir fra seg store våte flekker og streker av tiss nedover lårene på buksa.

Knallrød i fjeset blir jeg leid ut av resturanten og vi begynner å gå oppover veien, den tykke våte bleia gjør at jeg vakler fra side til side når jeg går. Det er ikke langt til leiligheten hennes, men føles som en evighet.

Endelig er vi der, og så fort vi går inn døra ber hun meg kle av meg alt. Selv går hun inn i leiligheten og blir borte en stund. Jeg begynner sakte å ta av meg klærne, buksa, og t-skjorta og deretter sokkene. Jeg nøler en stund med bleia, men til slutt lar jeg den falle med et vått plask mot gulvet og. Nå er jeg helt naken, og føler meg ubekvem, hun har beordret at jeg skal være glattbarbert og det føles rart og ekstra nakent.

Plutselig kommer hun inn igjen… hun har spendt på seg en stor strapon, og i hånden har hun en gagball og et halsbånd. Hun smiler spydig og kommer gående bort til meg. Stiller seg bak meg og lar straponen gli oppover innsiden av lårene mine. Jeg kjenner nervøsiteten spre seg igjen. Hun presser den oppover mot hullet mitt, men gir seg med det, iallefall foreløpig. Hun bøyer seg lekent foran meg så jeg kjenner den stramme latexrumpa gni oppover pikken min. Den blir stiv nå, og hun reiser seg opp og løfter opp bleia i hånda. På samme måte som hun gjorde på meg med straponen lar hun pikken min leke oppover langs lårene og rumpa hennes. Hun holder på slik en stund mens hun runker straponen sin ned i den tissevåte bleia.

Hun snur seg brått og tar plutselig et fast tak i håret mitt og skyver meg ned. Presser straponen langt inn i munnen min og begynner å bevege seg fram og tilbake. Jeg kjenner smaken av gummi og tiss i munnen mens hun står slik og puler munnen min.

Nå er det tydeligvis gagballen sin tur, Anne presser hodet mitt bakover og dytter den store gummiballen inn i munnen min. Kjenner kjeven værke, og smaken av enda mere gummi. Jeg blir dyttet ned på gulvet så jeg ligger på ryggen. Hun presser den stive pikken min opp mot magen, og setter seg oppå den. Hun beveger seg frem og tilbake og legger bleia på fjeset mitt. Jeg hører lyden av en glidelås, og kjenner snart at pikken min blir presset opp i den våte glatte fitta hennes.

Hun begynner å ri meg, hardt og fort mens hun stønner og presser bleia ned mot fjeset mitt. Snart blir stønnene hennes høyere og jeg kjenner hun begynner å skjelve. Hun skriker ut i orgasme, og akkurat i det jeg nærmer meg orgasme selv slutter hun og reiser seg raskt opp. Bleia blir tatt bort av fjeset mitt og byttet ut med den våte fitta hennes som presses over gagballen. Hun beveger seg fram og tilbake oppe på fjeset mitt. Jeg kjenner lukten av kåt fitte, tiss og safter som renner ned over ballen og inn i munnen min. Straponen slår meg i fjeset ved bevegelsene hennes. Hun holder på slik til hun kommer igjen og blir sittende tungt på fjeset mitt og hvile.

«Nå skal vi leke med rompa di!» sier hun ertende bestemt «men først skal den vaskes». Hun fester halsbåndet rundt halsen min og drar meg etter henne. Jeg ser meg raskt rundt i det jeg blir dratt avgårde, hele leiligheten hennes ser ut som den er møblert for kinky sex. Det henger dildoer og pisker på veggene, og andre sexleketøy jeg ikke engang fatter hva er. Jeg kjenner gleden bre seg i meg når jeg ser det store lageret hun har med bleier. Jeg begynner å tenke på alt det deilige som holder på å skje med meg, men tankene forsvinner raskt når hun hardt dytter meg over en bukk og tvinger armene mine inn i noen håndjern som sitter der.

Beina blir spredt vidt til hver sin side og festet med håndjern di også. Hun ler hånlig og forteller hvor stor makt hun har over meg nå, at jeg ikke har sjangs til å ombestemme meg og at jeg skal straffes for alle di gangene hun mistenker at jeg ikke gjorde det hun ba om over internett. Jeg er helt tørr i munnen, gagballen sitter der fortsatt og alt av spytt er forsvunnet. Bare en stram smak av fitte og gummi igjen.

Anne står bak meg nå, med ryggen til. Jeg kan se hun roter med noe, men ikke hva det er. Når hun endelig snur har hun en ball med en slange og en pumpe tilkoblet i hånda, slangen går videre til en pose med vann i. Et klyster. Hun stiller seg nærme og presser ballen hardt mot hullet mitt. Det tar litt tid, men til slutt glir den motvillig inn. Jeg stønner høyt igjennom gag’en. «Dette er ingenting vennen min» sier hun rolig, «om en uke skal hullet ditt være så stort at du kommer til å ha problemer med å ha kontroll på det som skal ut der». Jeg prøver desperat å be om nåde, fortelle at dette ikke var noe jeg ønsket, men ble igjen stoppet av ballen i munnen. Snart tar Anne pumpa i hånda, og jeg kjenner størrelsen på ballen i meg øker, Kraftig.

Akkurat når hullet kjennes som det skal revne stopper hun og det blir stille noen sekunder, helt til vannet strømmer inn i meg. I starten er det ikke så ille, faktisk deilig. Men snart blir det fullt og vannet presses lengere opp, magen min eser ut som jeg var gravid og jeg vrir på meg i smerte. Hun plasserer posen som bare er halvt tømt med vann foran meg på et stativ og forteller fornøyd at alt sammen skal inn. Så går hun ut av rommet.

Det tar lang tid før hun kommer igjen, posen er for lengst tømt og vannet i meg trykker på og vil ut. Hun steller seg foran meg, latex buksa er godt dratt opp og man ser den deilige bollemusa hennes presse seg ut på hver sin side av skrittet. Jeg kjenner jeg blir kåt til tross for smertene. Hun løsner gagballen og ber meg være rolig. «Jeg blir veldig sint om du søler når jeg tar klysteret ut av deg, forstår du?» Jeg nikker stumt. Hun går bak meg og slipper ut lufta av dildoen. Jeg kniper hullet hardt sammen og klarer å unngå å søle særlig selv når ballen glir ut.

Hun tar seg god tid, men 5 minutter senere har jeg fått på en stor bleie og tar det for gitt at jeg kan slippe trykket. Bleia fylles helt opp og den kraftige lukten sprer seg raskt.

Anne ler litt og klapper meg på rumpa. «Du må gå ut og handle litt for meg. Er det greit?» Jeg skjønner med en gang at hun mener uten bleiebytte, og protesterer høylytt. «Hysj, gutten min. Jeg spurte deg om noe. Er det Greit?» Det tar ikke lang tid før jeg forstår at det bare er og gi opp og gir et motvillig ja. «Flink gutt. Du skal få en liten belønning av meg siden du har vært så lydig» forteller hun.

Hun trekker på meg en veldig stram truse i tykk gummi utenpå bleia. Den har en låsefunksjon i livet hvor hun setter på en liten hengelås «Den skjuler det meste av lukten, og gjør at bleia ikke lekker» forklarer hun. Jeg kjenner lettelsen bre seg i meg i det jeg merker at den fungerer. Riktig nok blir alt griset klemt tett mot huden, men det betyr absolutt ingenting nå. Hun løsner opp håndjernene, tar av halsbåndet og rekker meg buksa og t-skjorta mi. Når jeg har kledd på meg får jeg penger og en liten handlelapp.

Ute på gaten går jeg sakte mot butikken, Anne skremmer meg og jeg lurer på å stikke av. Samtidig svirrer tankene om hvor deilig dette egentlig er, og di tar fort overhånd. «Dette er jo tross alt noe jeg har drømt om hele livet». Sier jeg halvhøyt til meg selv. Fem minutter senere står jeg i butikken klar til å betale. Tankene er klare nå, jeg gjør akkurat det Anne vil jeg skal. Det er hun som eier meg fra nå av. Tilbake i leiligheten får jeg skryt, dette var tydeligvis en test hun hadde brukt for å se om jeg virkelig var interessert.

Hun kysser meg på munnen og drar t-skjorta over hodet mitt. Jeg blir dyttet ned på en seng. Hun lar neglene skrape lett nedover brystet mitt og ned mot bleia. Jeg skjelver og kjenner jeg begynner å bli stiv. Buksa mi blir åpnet og dratt sakte av meg. Anne begynner å slikke og massere utenpå gummi trusa mens hun forteller meg hvilken deilig liten bleieslave hun har fått seg. Hun holder på slik lenge og etterhvert begynner jeg å stønne.

Hun stanser brått og uten et ord drar hun meg opp og følger meg inn på badet. Hun låser opp låsen i livet og drar ned bleia mi. «Sett deg i badekaret så jeg får vasket deg din lille griseunge» sier hun med en myk men bestemt stemme. Når jeg har satt meg begynner hun ømt å vaske meg mens hun runker pikken min sakte. Akkurat så sakte og rolig at jeg ikke kommer til tross for hvor kåt og klar jeg er. Hun presser en finger inn i meg og sjekker fornøyd at den innvendige vasken hennes har funket. Når hun er ferdig ber hun meg reise meg opp, tørke meg og komme ut til henne når jeg er klar.

Jeg kommer sakte gående ut i stua og ser henne sitte tilbakelent i en stol. Hun sitter og runker inn straponen med olje og jeg forstår med en gang hva som skal skje nå. Hun peker bort på senga og ber meg legge meg ned. Hun løfter beina mine og sprer dem, deretter fester hun dem i noen lenker som henger fra taket. Et hardt press mot hullet mitt og straponen er i meg. Hun tar et fast tak rundt pikken min og runker meg hardt mens hun knuller meg. Det tar ikke mange minuttene før jeg spruter over magen og brystet mitt. Hun gir seg ikke med det og knuller videre i minst et kvarter til.

Når hun trekker den ut står hullet mitt og gaper vidt. Jeg ligger svett og sliten tilbake på senga, men får ikke mye tid til å trekke pusten før jeg kjenner noe nytt mot hullet mitt. En kjempestor buttplug er på vei inn. Jeg biter tennene sammen og tar den i mot. Når den er inne finner Anne fram en bleie som er større enn jeg noen gang har sett og legger den under rumpa mi og fester den. Hun forteller at det er nattbleia mi, og jeg kjenner en veldig følelse av underlegenhet i det jeg fortsår at buttpluggen kommer til å bli inne i meg minst hele natta. Beina mine blir løsnet, men på nytt festet fast på hver sin sengestolpe. Det samme gjør armene og jeg er ute av stand til å røre meg. Hun tvinger i meg en liter vann av en flaske før hun igjen fester gagballen, kysser meg god natt og går ut av rommet.

Jeg får ikke sove, det er mye tidligere enn jeg pleier og legge meg og kjenner meg ikke trøtt. Dessuten presser buttplugen pirrende på, ballen i munnen er ubehagelig, og jeg kjenner jeg begynner å bli tissetrengt. Bestemmer meg for å holde meg litt før jeg lar det renne. Lar det samle seg opp masse og når jeg er så trengt at det gjør vondt å holde seg, lar jeg det renne. Jeg stønner når det varme tisset renner ned of fyller bleia, det samler seg en dam i skrittet. Jeg begynner å få stå igjen og blir bare kåtere og kåtere. Det er rett og slett tortur å ikke kunne røre armene, skal ikke mere til en et par bevegelser mot pikken før jeg hadde kommet. Prøver å vri på meg, snu meg så jeg kan presse pikken mot madrassen og kanskje klare å komme slik, men finner snart ut at det ikke er sjangs. Blir liggende slik og vri og vende på meg, prøve å tenke usexy tanker, men ingenting hjelper. Klarer ikke få Anne ut av hodet. Etter en kamp mot kåtheten i noe som føles som flere timer klarer jeg til slutt og sovne.

Våkner neste morgen av at døra åpner seg, Anne har tatt på et nytt antrekk nå. Trange svarte hotpants i latex, latexstrømper og en latextopp med hull til brystvortene. Alt svart og glinsende. Håret er festet i en stram knute i bakhodet, og hun har tatt på en knallrød leppestift og blå øyenskygge. «Hei lille venn, har du sovet godt» spør hun muntert. Jeg nikker. Kjenner munnen er tørr etter en hel natt med gagballen. Hun smiler og går bort og kjenner på bleia mi. Jeg reagerer umiddelbart med å bli stiv, og all kåtheten fra kvelden før kommer med en gang tilbake.

«Er du tørst vennen min» spør hun med en rolig myk stemme. Jeg nikker igjen. Anne løsner gagballen og tar den ut. Kjeven verker, men før jeg vet ordet av det har hun plassert en trakt i munnen min. Hun teiper den på plass og står og gnir seg litt utenpå latex trusa mens hun ser på meg. Anne trekker sakte av seg trusa og kommer bort til meg, hun begynner å gni trusa mot fjeset mitt. Den er full av safter som hun smører godt utover, særlig under nesa mi. Det lukter stramt av fitte, og gjør ikke kåtheten min noe mindre.

Så setter hun seg over meg, på huk over trakten og fjeset mitt. Hun sprer fitteleppene og sikter ned i trakta. Jeg venter i et minutts tid før di første dråpene treffer trakta. Snart er hele munnen min fyllt med varmt tiss. Jeg svelger unna det mørke tisset så godt jeg klarer, men mye blir rennende ut på siden av munnen og ned kinnet mitt. Når hun er ferdig løsner hun trakta, presser fitta si ned mot munnen min og beordrer meg til å sleike henne ren. Jeg lar tunga gli i lange drag over fitta hennes, presser den inn et stykke også ut igjen. Kysser og suger hardt på klitten hennes. Safter og tiss renner nedover lårene hennes og ansiktet mitt.

Anne stønner høyt og presser seg ned mot munnen min, men med et stopper hun brått og reiser seg.

«Må du bæsje vennen min?» jeg rister på hodet. Da løsner hun bleia mi, den stive pikken min spretter opp, og hun tar et fast tak og runker den rolig mens hun sitter på huk over bleia. Hun gnir pikken fram og tilbake over den klissvåte fitta si og presser på buttpluggen. Plutselig kjenner jeg den stramme lukten av bæsj, jeg klarer ikke reise opp hodet så jeg får ikke sett ordentlig hva hun gjør. Brått fiker hun hardt til pikken min, jeg stønner av smerte og mister litt av ereksjonen. Det neste jeg kjenner er at bleia festes igjen, den varme bæsjen hennes sprer seg i skrittet mitt.

Anne smiler og ser ned på meg, kysser meg lett på panna og forteller at hun må ut og ordne noe. Døra lukker seg, igjen er jeg alene, kåt og frustrert.

Sjekk også

Utelandsk tur med erotisk elsker

Utelandsk tur med erotisk elsker : Jeg var på tur til Berlin med skolen. Jeg …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *