fredag , 16 april 2021
Forside / Analt / Sadist – Kinky

Sadist – Kinky

Sadist – Kinky :

Før denne novellen starter skal det sies at dette er kun fantasi. Hva vi gjør i virkeligheten er noe helt annet enn det vi mennesker besitter av fantasier og drømmer. I tillegg har vi de norske lover å forholde oss til, og viktigst av alt er hensynet til andre mennesker rundt oss.

Nå er det ikke noe nytt at enkelte mennesker tenner seksuelt på saker og ting som den store massen ikke alltid like godt finner selv opphissende. Ei heller kan de like godt forstå at vi mennesker er forskjellige, og dermed tenner seksuelt på forskjellige måter.

Første og eneste regel er å ikke gjøre noe mot noen som ikke ønsker dette selv, og som i bevisst tilstand har akseptert den fremføringen av den seksualakten som er avtalt på forhånd skal skje.

Sadisten: Ikke vet jeg hva det er, men det er som om det er en annen mann inni meg som av og til krever å få komme ut. Jeg kaller han bare for «Sadisten». Det er det han er når han slår til mot eller annet offer som har godtatt å underkaste seg hans vilje. Når han er ute er det som om dagene forsvinner i en tåke av sterke følelser som river meg opp innvendig.

Ønsket om å påføre en kvinne smerte, og nedverdige henne til hun oppnår orgasme forsterker seg for hver dag som går uten at jeg har fått utløp for mine sadistiske lyster.

På datamaskinen min har jeg mange «bookmarks» eller favoritter om du vil heller kalle det for det. Men jeg har bare én link som kun benyttes når sadisten er ute i det fri. Den fører til en nettside hvor likesinnede i denne kategorien jeg snakker om kan oppnå kontakt med hverandre. Her finner man slavene eller som jeg kaller dem for – ofrene.

Dette er kvinner og menn som totalt underkaster seg andres vilje. Ja tro det eller ei, men de oppnår seksuell nytelse av at andre bestemmer over dem, og påfører dem smerte til en slik grad at orgasmene skyller over dem. Alt som skal skje avtales på forhånd, med egne regler for hvordan man skal gjennomføre en slik seanse som du nå skal få høre om.

Før jeg begynner å fortelle må du også få vite om den kategorien jeg selv tilhører. Dette er kvinner og menn som selv har en seksuell side av seg selv hvor man tenner seksuelt på at andre mennesker underkaster seg dine ønsker og lyster.

Superior søker slavetøs! – Meget streng, velutrustet og lite nådig mann søker jente for opplevelser utenfor den vanlige sfære. Underkast deg, og jeg skal åpne opp dine dører. Bli min, og vær trygg på at jeg fører deg i riktig retning. Ingen straff er for stor for en slave som deg.

Din sjel er søkende, og jeg er ment for å fylle den for deg. Som meg har du et utseende over gjennomsnittet, er slank og frisk. Diskresjon er en høflig gest. Mitt navn er Superior. Til din tjeneste… Jeg hadde vært registrert her i seks måneder, og hadde allerede forsynt meg av fruktfatet opp til flere ganger. Jeg hadde fått et godt rykte der inne. Slaver eller ikke slaver. De er kvinner og de prater med hverandre, slarver er et annet ord for det samme. Men det gjorde ikke meg noe. Det hadde bare gjort alt lettere for meg å få kontakt med jentene. Dessuten så er jeg jo god da!

En ung jente med navnet Mariell hadde sendt meg en post. Hun hadde lagt ved noen bilder av seg selv, og ingenting var utelatt. Særlig høy var hun nå ikke. Jeg er 190 cm høy, og Mariell var ikke mer enn 156 cm høy. Og så var hun ikke mer enn 18 år, og jeg er 34 år ikke sant?

Så lenge de er 18 eller eldre så er det greit, tenkte jeg for meg selv. Jeg rullet litt nedover på skjermen, og begynte å lese hva hun hadde skrevet til meg. Hei Superior:) Ehh, jeg vet ikke helt hvordan dette skal gjøres jeg for å være ærlig. Om jeg skal kalle deg for Master eller hva liksom? Men, men..

For å si det rett ut, hehe, så har jeg fantasier om dette, og jeg leter etter en som har peilingen. Og jeg har lest det du har skrevet, og jeg ble så så spent, det kriblet over meg over tanken liksom. Du virker som en som vet litt hehe. Jeg har ikke noe erfaring fra før, men er villig til å lære. Ta kontakt om du vil da. Klem Mariell

Hun gjorde meg nysgjerrig denne jenten her. Så spennende da? Jeg skrev tilbake til henne, og for å gjøre historien kortere så postet vi en stund der vi snakket om hva vi skulle gjøre, og ikke gjøre. Vi ble med andre bedre kjent, og hun ble trygg på meg.

Vi hadde avtalt at hun skulle bli hentet hjemme hos henne av en drosje som jeg skulle bestille og betale for. Mariell satte seg inn i bilen, og det var bare snakk om minutter før de skulle hilse på hverandre.

Det ringte på, og jeg gikk ut for å åpne opp døren. Utenfor sto Mariell nervøs, og vurderte om hun bare skulle løpe sin vei. «Hei du må være Mariell. Så kjekt at du kom, slapp av, det er ikke farlig» sa jeg, og smilte vennlig til henne. Hun sa hei tilbake, og smilte nervøst til meg. Men hun kom da inn i gangen, og jeg fikk lukket og låst døren bak henne.

«Se her så skal jeg hjelpe deg med jakken, vi kan henge den her. Har du kanskje en mobil eller noe slikt som du vil ha med deg inn i stuen?». Mariell nikket og fant fram mobiltelefonen sin, sigarettene sine før hun gikk foran meg på vei til stuen.

Hun hadde en trang dongeribukse på seg som strammet hardt rundt de små rumpeballene hennes. Hun var virkelig en av de laveste jentene jeg skulle til å knulle. Rumpeballene var kanskje små, men de var harde kunne jeg se. En ordentlig liten sprettrumpe hadde hun. Det lange lyse håret hennes falt nedover skuldrene hennes, og gjorde henne deilig.

Da hun satte seg ned i sofaen fikk jeg endelig sett frontpartiet hennes. Og det var det samme som bak. Små, en håndfull kanskje. Men faste og struttende. Hun hadde på seg en hvit topp, og da jeg så nærmere etter oppdaget jeg at dette var ikke en vanlig topp.

Denne toppen var av type sexklær, og var klart mer gjennomsiktig enn vanlige topper. Hun hadde ikke BH på seg, og puppene struttet utover der hun satt. Hun var flau, og visste ikke helt hva hun skulle si eller gjøre. Stakkar, hun var ukomfortabel med situasjonen.

Jeg satte fram et askebeger rett foran henne, og ba henne om å tenne seg en røyk etter at jeg hadde åpnet en ny flaske Coca Cola foran henne, og hadde helt oppi et glass til henne.

«Ta deg en røyk Mariell, så kan jeg prate litt. Jeg ser at du er litt nervøs, og det kan jeg godt skjønne. Jeg vil at du skal vite at ingenting skjer før du vil. Du kan når som helst gå herfra, eller ringe til noen eller hva du vil. Jeg hadde tenkt at vi kunne prate litt for å bli vant til hverandre, og slik at du forstår at du ikke trenger å være nervøs. Og vi trenger ikke å gjøre noe som helst i kveld. Om du vil utsette det, er det helt greit, det er du som bestemmer om du vil gå videre, ok?».

Det pleide alltid å hjelpe på om man sa det på denne måten. Ikke det, jeg mente hvert eneste ord. Men kvinner trenger vel å også få høre det, og kanskje er jeg ekstra flink der?

Klokken nærmet seg elleve, og vi satt fremdeles i sofaen uten å ha gjort noe. Mariell nikket med hodet, reiste seg fra sofaen og la seg ned foran stolen hvor jeg satt. Vi hadde blitt enige, og vi var i gang med spillet vårt. Jeg plasserte den ene foten min oppå ryggen til Mariell, mens jeg leste gjennom kontrakten hennes. Dette kunne virkelig bli gøy, tenkte jeg der jeg leste.

Mariell hadde ikke ført opp noen grenser. Det viste seg at bare hun ble litt varm i trøyen så dukket det opp en tøff liten jente, og jævlig kåt også. Det måtte jo renne over for henne, slik det lyste over hele henne. Et av punktene inneholdt et ønske fra henne. Om jeg ville tjene penger på henne, så var det greit. Jeg kunne slå, piske henne som jeg vil. Hun mente selv hun hadde høy smertegrense. Kort sagt sto det vel ikke mer enn at jeg kunne få gjøre som jeg ville med henne, men at hun tente mest på å bli nedverdiget og brukt seksuelt som en slave uten noen rettigheter i det hele tatt.

Det å bli slått var ikke helt hennes greie, men binding var opphissende å tenke på. Det å føle seg så hjelpeløs, og låst. Ingen mulighet for å stikke av, og uten mulighet til å styre hva som skal skje.

Jeg la fra meg arket, og så ned på Mariell liggende på magen. «Vel vi får gjøre dette ordentlig da. Jeg fører kartotek over alle jentene mine, så vi må få deg inn der. Jeg må ta noen bilder av deg til kartoteket, og noen jeg kan vise frem til noen andre kanskje. Du kommer hjem til meg her, hver Tirsdag, og er min til klokken ett om natten. Reis deg opp, og følg etter meg».

Mariell reiste seg stille, og sa ikke et eneste ord. Avtalen var at hun ikke skulle si noe før jeg ba henne om det. Og var det krise kunne hun heve hånden for å signalisere at hun ville si noe. Men da skulle det være krise. Vi gikk inn på soverommet mitt. Jeg gikk mot veggen til venstre for sengen min. Det så ut som døren til et garderobeskap, mens det egentlig var en skjult dør inn til et annet rom.

Hun kom inn i rommet, og jeg lukket døren etter henne. Vi gikk ned en liten trapp før vi til slutt endte opp i et 16 kvm2 lydtett rom. Mariell så seg rundt, og studerte alt utstyret som var hengt opp rundt omkring på veggene. «Dette rommet er lydtett, så her hører ingen oss. Her kan du bare skrike og stønne så høyt som du vil. Ingen hører deg, deilig ikke sant?».

Mariell bare nikket til meg. Jeg stilte henne opp mot den ene veggen som jeg hadde malt hvit. Den veggen brukte jeg som bakgrunn når jeg tok bildene mine. For det var ikke tull det jeg sa. Jeg har virkelig et kartotek over jentene mine.

Jeg satte på henne et par håndjern, og ba henne om å holde hendene sine foran skrittet sitt. Jeg knipset et par bilder av henne, før jeg gikk tilbake til henne. «For en deilig hore du er. Faens så jævlig billig du må være når du bare tilbyr fitten din til en hvilken som helst mann som vil pule deg. Se her knepp litt opp her nå». Jeg kneppet opp knappene i dongeribuksen hennes, og dro buksene ned på knærne hennes. Nå sto hun der i en liten hvit string truse, og denne gjennomsiktlige toppen sin.

Hun var deilig som faen der hun sto med buksene på knærne i trusen sin. Jeg knipset et par bilder før jeg nok en gang gikk tilbake til henne. «Nå må vi ta noen skikkelige horebilder av deg. Nå skal vi ta noen skikkelige bilder av den trange fitten din. Slik at gamle kåte menn kan sitte der og runke mens de tenker på å putte kuken inn i deg.

Jeg hjalp henne med å ta av seg buksene. Hun ristet da jeg kom borti henne for å trekke av henne trusene hennes. Jeg dro dem sakte av henne, og hun løftet en fot om gangen slik at jeg kunne ta den helt av. Jeg grep rundt den lille hvite trusen hennes, og løftet den opp til nesen min. Jeg dro inn, og kjente den søte lukten av våt fersk fitte. Jeg presset trusen opp i ansiktet hennes, og befalte henne til å lukte på sin egen truse.

Mariell gjorde som hun fikk beskjed om, og dro inn sin egen fittelukt. Det svimlet for henne, og hun hadde aldri vært så kåt som dette før. Det var som om hun brant opp her hun sto naken, og bare såå våt i mellom de slanke lårene hennes.

Jeg ba henne om å snu seg, og stå på alle fire. Den lille strutte rumpen hennes sto rett i været, og jeg kjente hvordan det banket i kuken min. Egentlig hadde jeg mest lyst å bare kjøre kuken i henne, og knulle vettet av denne lille deilige kroppen. Jeg hadde løsnet håndjernene slik at hun nå var fri. «Bruk den ene hånden din til å trekke til side den ene rumpeballen din. Jeg vil se fitten din ordentlig». Mariell dro den ene lille rumpeballen til side, og det glinset av fittesaft. Jeg knipset noen deilige bilder av den lille jenten, og fikk et par skikkelige hete bilder av den deilige fitten hennes.

Jeg ba henne om å reise seg opp fra gulvet, jeg var ferdig med å ta bilder, og hadde det jeg trengte. Jeg smilte til henne, og ledet henne mot et bord borte i det ene hjørnet. Bordet fungerte slik at jeg kunne justere høyden på det, og kanten var formet for at det ikke skulle bli vondt å legge magen der. Oppå selve bordet var det montert to skinner. En for høyre hånd, og en for venstre. Stropper ved siden av skinnene hvor armen din ble lagt bandt deg fast slik at du ikke kom deg løs.

«Kom her nå, så skal vi finne på et eller annet. Still deg her». Jeg førte henne på plass, justerte høyden på bordet, og la henne over bordet. Da armene hennes var festet, lå hun låst fast halvveis over bordet. Den lille rumpen struttet fristendes imot meg der jeg gikk ned på kne bak henne. I gulvet var det festet to stålringer. Ved hjelp av to par håndjern hadde jeg festet føttene hennes i hver sin ring.

Nå sto hun der låst med ryggen til meg. Jeg åpnet en skuff, og tok opp et annet leketøy. Jeg plasserte meg bak henne. En anretning som gjorde at Mariell fikk en kule i munnen ble festet rundt hodet hennes. Nå var hun totalt under min kontroll, og da hun hadde fått kulen på plass i munnen var hun min. Gjenstanden hun holdt i høyre hånden sin var noe hun skulle kaste i fra seg om hun ikke ville mer. Siden hun ikke kunne si noe med kulen i munnen, så måtte hun ha en sjanse til å si i fra.

«Sånn ja. Nå er du min. Du vet selv at vi ble enige om å ikke gå helt ut linjen i dag, men vi må jo gjøre noe. Så jeg tenkte at i dag kunne vi jo bruke deg litt. Ingenting gir meg mer glede enn når man har et annet menneske under seg som underkaster seg. Dere er svake og små, og fortjener å bli satt litt på plass. Ikke sant? Nikk med hodet ditt». Mariell nikket med hodet, og en blanding av følelser veltet opp i henne.

«Ingen har sagt noe slikt til meg før» tenkte hun, og kjente hvordan hun begynte å merke hvordan nedverdigelsen hans fikk henne kåt, men samtidig også litt skamfull. Det var en deilig følelse, og det var akkurat denne følelsen hun hadde lett etter.

«Du er jo bare en hore likevel, så hvorfor ikke tjene noen penger på deg? Jeg kjenner noen som jeg bruker å bruke til dette. De maser hele tiden om når det er en ny jente de kan komme å pule?».

Jeg plukket opp telefonrøret fra veggen, og slo et nummer. Det svarte i det andre røret, og vi avtalte den neste timen. Jeg la på, og returnerte til Mariell. «Nå din tøs, nå skal vi se om du er så tøff som du tror. Din jævla billige hore der du står. Har du lyst på kuk kanskje? En stor deilig kuk som sprenger fitten din, og knuller vettet av deg? Faen kanskje jeg skulle bare ha knullet deg nå med en gang?».

Jeg spredde rumpeballene hennes, og hånden min gled inn mellom de glatte lårene hennes. Hun var glattbarbert, og kliss våt. Jeg fuktet hånden min, og begynte å gni saftene hennes oppover i sprekken hennes, helt opp til rumpehullet hennes. Et lite rosa rumpehull som glinset av safter fra fitten hennes. Jeg brettet rumpeballene hennes till hver sin side, spredde dem, og la den våte tungen min oppå rumpehullet hennes. Tungen begynte lett som en fjær å rotere rundt åpningen hennes, og Mariell stønnet det hun kunne.

Det var tydelig at hun likte det. Jeg tenkte at hun var så liten at jeg ville ha sprengt henne med den store kuken min om jeg hadde knullet henne i rumpen. Jeg lå nemlig langt over gjennomsnittet når det kom til størrelse og lengde på kuken.

Jeg gned henne inn enda litt mer der bak før jeg la tuppen av pekefingeren, og presset denne mot det lille rosa rumpehullet hennes. Musklene hennes trakk seg inn og ut ettersom jeg økte presset bak fingertuppen min. Jeg ba henne om å prøve å slappe av, og kjente hvordan fingeren min sakte gled inn i henne. Hun var skikkelig trang, så her kunne det vel ikke være plass til en kuk vel? Lurer på hvor trang hun er i fitten? Jeg trakk ut fingeren.

«Faen så trang du er. Jeg må nesten kjenne etter med den andre hånden min, og finne ut hvor trang du er i fitten din». Jeg presset venstre hånden mellom lårene hennes, og presset hardt en finger inn i fitten hennes. Satan, det var det trangeste jeg til nå hadde vært ute for. Jeg trakk fort ut fingeren for ikke utvide henne. «Jeg tror jeg må knulle deg før vi får besøk. Tror det er best jeg tar deg første gangen når du er så trang og deilig. En deilig liten hore, det er det du er, Mariell».

Jeg stilte meg bak henne, og med venstre hånden førte jeg den stive kuken min mot åpningen hennes. Forhuden min var trekt tilbake, og et stort rosa glinsende kukhode støtet mot den våte sprekken hennes. Jeg la meg over den lille kroppen hennes, og presset meg brutalt opp i henne. Mariell stønnet da jeg presset meg i henne, og kuken min fylte hele den trange fitten hennes. Med hendene festet på den smale midjen hennes, begynte jeg kaldt og brutalt å knulle henne.

Her var det ingen kos, men bare knulling. Hun var bundet fast, og sto bare der og tok i mot støtene mine. «Å ja for en trang horefitte du har. Så deilig å få kuken i deg, ditt ludder. Er det deilig å bli knullet og brukt som en hore?». Jeg satte opp tempoet, og det smalt da jeg traff den lille rumpen hennes. Jeg slo henne hardt på venstre rumpeballe, og etterlot meg et rødt merke.

Jeg visste hvordan Mariell hadde det nå. Vill av opphisselse, og hun kjente hvordan slaget først svidde noe skrekkelig, før en deilig varme spredde seg rundt der jeg hadde slått. Hun var vill av tanken på at hun ikke kunne skrike, og at hun nå sto her fastbundet og totalt hjelpeløs, og ble knullet av egentlig en fremmed mann bare såå mye eldre enn henne. Og så skulle det komme flere?

Jeg kom med et brak, og presset meg mot den lille kroppen hennes mens jeg sprøytet sæden min inn i henne. Det rykket i hele kuken der jeg kjente hvordan sæden min ble pumpet opp fra pungen min på sin reise opp mot åpningen min. Jeg trakk meg av ut av henne da jeg hadde gjort meg ferdig. Jeg vasket og tørket henne mellom lårene, og sa hun hadde vært flink.

I det jeg hadde akkurat blitt ferdig med å kle på meg, og få orden på Mariell sin fitte så blinket det i en lampe. Det ringte på ytterdøren min. «Nå ser det ut som at vi får besøk. Det er bare en ting vi skal gjøre før jeg går for å lukke dem inn». Jeg fant frem et svart maske som ville dekke for øynene hennes når jeg hadde tatt den på henne. Jeg forsikret meg at hun ikke så noe, før jeg forlot henne i mørket. «Øyeblikkelig tilbake».

Mariell sto igjen i rommet, i totalt mørke og prøvde å samle tankene sine. Hjertet slo som ville helvete, pusten var tung. Det var vanskelig å puste, så opphisset var hun. Hun kunne aldri tenke seg at hun noen gang hadde vært så våt mellom beina som i kveld.

Hun hørte stemmer som nærmet seg. Menn som lo. Det hørtes ut som om han ene fortalte en vits eller noe. Stemmene og latteren nærmet seg, og Mariell hørte at noen gikk ned trappetrinnene. «Helvete da Jeg, faen for en dame da. Hvor gammel er hun?». Stemmen som nettopp hadde snakket fikk henne til å kveppe da stemmen igjen hørtes rett bak henne. Han hadde gått bort til henne, og sto nå rett bak henne.

Plutselig skylte en bølge av skam og tvil gjennom henne. «Hun var jo gal som sto her fastbundet, de kunne jo gjøre hva de ville med henne. Drepe henne til og med». Mariell vurderte å kaste gjenstanden i fra seg. Hun tenkte kjapt igjennom hva som holdt på å skje, og klarte å roe seg litt ned. Det sitret i hele henne, og hun kjente hvor hardt hjertet banket i brystet på henne. Så det gjorde vondt.

Hun beholdt roen da hun kjente en hånd gripe rundt den ene rumpeballen hennes. «Hei, hun har jo bare den stramme rumpen! Fy faen for en dame. Får jeg knulle henne?». Jeg snudde meg og gliste til han. «Ja hvis du betaler for deg så kan du gjøre hva du vil med henne. Hun har en jævlig deilig fitte. Dere kan få gjøre som dere pleier når jeg inviterer dere over til å knulle disse horene mine».

Mariell hadde fått med seg at jeg hadde sagt dere. «Hvor mange var de mon tro, helvete skal de knulle meg alle sammen?». Mariell sine tanker gjorde henne svimmel, og hun kom ikke tilbake før hun kjente noen gripe henne rundt hoftene hennes. Hun kjent en mage som var større en gjennomsnittet, og han hadde hår.

Mannen bak henne grep rundt henne, og hun kjente hvordan den store hårete kroppen hans la seg over den lille kroppen hennes, og prøvde å presse seg inn i henne. «Nå skal du få kjenne hvordan det er å bli knullet av en tykk mann. Deilig at jeg får knulle slike små luddere som dere. Dere er så deilige. Og 200 kroner er ikke akkurat dyrt for å knulle deg».

Mariell hørte 200 kroner, og bølger av vellyst strømmet gjennom henne der hun lå og ble pult av en fremmed mann for kun 200 kroner. Hun følte seg brukt og billig, men hun nøt også følelsen. «Det er slik jeg er, og slik jeg vil være. En som liker at andre bruker meg, og bestemmer over meg».

Mannen som holdt på å pule henne var ikke like stor som meg, og Mariell lå over bordet og tok imot støtene fra den store mannen bak henne. Han knep hardt hennes rumpeballer så det gjorde litt vondt, og pulte fitten hennes så godt han kunne. Endelig trakk han seg ut av fitten hennes, og sprutet saftene sine oppover ryggen hennes. Han sprutet det han hadde å gi, og gjorde seg ferdig.

Mariell hørte at mannen bak henne fjernet seg. Mariell sin rygg sto i spenn, og hun skrek høyt inni seg da slaget fra mann nummer to traff henne på rumpeballene hennes. Hun skrek inni seg da hun kjente hvordan smertene spredde seg etter piskeslaget. Hun knep tennene sammen, grep hardere rundt gjenstanden hun holdt i hånden, og prøvde så godt hun kunne å takle at det svidde som ville helvete.

«Hei din tøs. Jeg er nummer to i dag. Jeg pleier alltid å merke dere med et piskeslag. Du vil ha et merke et par dager, og så vil det forsvinne av seg selv. Slapp av, jeg gjør ingenting som ikke går bort igjen. Men nok om det nå». Hun hørte hvor opphisset han var. Hun kjente noe støte mot hullet hennes, og en mye grovere kuk gled inn i henne. «Det er så deilig å tenke på at du bare ligger her og blir knullet av fremmede menn du aldri vil få vite hvem er. At du bare ligger her, og vi alle sammen bare knuller og bruker kroppen din som vi vil. Er ikke det deilig?».

Mariell ville skrike et høyt ja der hun tok imot denne mannen som skulle få pule henne i kveld. Hun klemte med musklene i underlivet sitt rundt den store kuken som utvidet det trange hullet hennes. Mannen bak henne var slankere, og yngre enn meg trodde hun. Kanskje i midten av tyveårene? Hun merket at det rykket i kuken hans bak henne, og også han trakk seg ut av henne, og sprutet på ryggen hennes.

Hun kjente at hun var blitt sliten, hun følte seg utpult. Fitten hennes var blitt utvidet, og hun var kliss våt mellom beina. Hun følte klisset på ryggen, og kjente seg våt og klissete over det hele. Hun syntes det kjentes ut som at hun hadde sæd over hele ryggen sin.

Mariell ble nok en gang stående alene liggende over dette spesialbordet mitt. Her lå hun altså med rumpen i været, utpult og bundet fast. Mariell kom tilbake fra tankene sine da hun merket at det sto flere stykker bak henne. Kroppen hennes rykket da hun merket at hun hadde en mann på hver sin side av henne. På hver rumpeballe kjente hun at mennene brukte begge hendene sine til å trekke hennes to rumpeballer ut til siden.

Med et godt tak holdt de to mennene fast i de myke rumpeballene hennes, trakk dem til side slik at hele kjønnet hennes åpenbarte seg for meg som sto rett bak henne. Hun regnet fort ut at da var de tre stykker til sammen. Meg og to menn til. Men så plutselig hørte hun noen andre lyder i rommet. Det hørtes ut som om noen tok bilder med et kamera? Mariell prøvde å høre bedre etter, og sannelig var det ikke det hun hadde hørt. Da var det altså enda en person i rommet.

Jeg sto bak henne, og studerte denne lille deilige rumpen hennes. Jeg hadde funnet fram en liten flaske med olje. Mariell kjente hvordan oljen gled ned i mellom rumpesprekken sin, og enda bedre da jeg begynte å massere henne inn med masse olje. Jeg så hvordan oljen fikk henne til å glinse i lyset. Jeg tok flasken og helte forsiktig olje rundt rumpehullet hennes.

Jeg satte fra meg flasken på bordet foran meg, og begynte å gni henne bak der med to-tre fingre. Fingrene gled over rumpehullet hennes, og to samlede fingre strøk opp og ned over hullet hennes i all denne oljen. Mariell prøvde å stikke rumpen mer ut, men sto bom fast.

Bare tanken på å få kuk i rumpen skremte henne, men det var jævlig deilig når noen fiklet bak der. Hun kunne aldri ha trodd at hun likte det så godt som dette. Jeg begynte å sirkle seg rundt hullet hennes, og stoppet plutselig opp. «Jeg har tenkt å pule deg i rumpen. Jeg skal være forsiktig, og jeg skal gå rolig frem. Dessuten har jeg jo andre her som kan hjelpe til også om det skulle bli nødvendig».

Hun hørte at jeg ba fotografen om å komme bort til bordet. «Ta et par bilder av det rumpehullet hennes. Se så deilig tøsen er». Mariell følte det som skamfullt deilig å bli brettet til side og studert som dette. Hun kjente hvordan mennene bak henne dro skinkene hennes til side, og brettet henne ut, mens fotografen tok bilder.

Mariell hørte at jeg ba fotografen om å sette seg ned igjen, og hun kjente noe kaldt presse mot rumpehullet sitt. Jeg informerte henne om at det var en liten tynn dildo som skulle utvide rumpen hennes. Hun kjente hvordan jeg forsiktig, men fast presset dildoen inn i rumpen hennes. Det sved litt i det den ble presset inn, og hun kjente hvordan denne lille saken utvidet henne.

Hun prøvde å slappe av, og prøvde å venne seg til dildoen som sto ut av rumpen hennes. Hun hadde aldri følt seg så flau som nå. Nå sto de altså bak henne, og så på at det stakk en dildo ut av rumpen hennes?

Jeg grep rundt dildoen, og trakk litt i den. Mariell kjente hvordan den gled et par cm ut av henne, før hun kjente at jeg prøvde å presse dildoen lengre inn i henne. Jeg brukte lang tid og var forsiktig når jeg trakk dildoen ut av henne, før jeg presset den tilbake i henne. Mariell hadde kommet over smertene, og kjente nå hvordan den deilige dildoen knullet rumpehullet hennes. Men gleden varte ikke lenge.

Hun hørte at jeg sa til henne at her kom det en enda større dildo. Hun hørte det ble tatt bilder da hun kjente en betraktelig større dildo presse seg mot rumpehullet hennes. Fotografen forsvant igjen, og Mariell ventet på hva som skulle skje videre.

Mennene trakk skinkene hennes ekstra godt til siden, og jeg presset den nye dildoen mot det rosa hullet hennes. Dildoen var ikke så mye større egentlig, men det var nok til at hun måtte gå igjennom de første sekundene med smerte, før hun kjente at det bedret seg igjen.

Jeg så at den siste dildoen virkelig utvidet henne, og jeg grep rundt enden på dildoen. Jeg trykket på en knapp som fikk toppen av dildoen til å begynne å rotere. I tillegg var toppen av dildoen grov og knudrete.

Mariell kjente hvordan toppen av dildoen roterte inni henne. Følelser hun aldri hadde følt før bølget igjennom henne. Det gjorde like godt som vondt, og hun visste ikke i hvilken retning som var verst. Samtidig som toppen roterte rundt lot jeg dildoen gli inn og ut av rumpen hennes. Jeg helte litt ekstra olje over rumpen hennes henne, og pulte rumpen hennes med dildoen.

Jeg kjente hvor stiv jeg var, og med venstre hånden grep jeg rundt den store kuken min. Det rant vått nedover kukstammen min. Jeg var klar. Jeg trakk forsiktig ut dildoen, og la også denne på bordet foran meg.

Jeg nikket til guttene som trakk i hver sin rumpeballe. Jeg ville se alt sammen. Jeg stilte meg bak henne, og la det store kukhodet mot åpningen hennes. Jeg helte enda litt mer olje over henne, og sørget for at kuken min ble godt smurt inn.

«NÅ skal du få kuk. Etter dette er vi ferdige for i dag, og da tror jeg ikke at du klarer mer for denne gang. Husk vi må jo ikke gjøre alt i dag. Det er det ikke tid til likevel. Nå skal jeg løsne deg. Du skal fremdeles stå som du gjør, og når jeg sier i fra skal du snu deg, gå ned på kne og åpne opp munnen din. Jeg skal tømme meg i den deilige lille munnen din».

Mariell kjente at stroppene og håndjernene rundt anklene hennes ble fjernet. Jeg sto bak henne nå, og hun kjente den tunge pusten min. Hun kjente at jeg presset henne ned mot bordet med den ene hånden min, mens jeg med den andre styrte kuken mot rumpehullet hennes. Hun kjente hvordan det sprengte på bak der, og selv med kulen i munnen hennes hørte jeg at hun stønnet høyt da jeg presset meg inn i den trange åpningen hennes.

Små tårer spratt ut av øynene hennes, og rant nedover to kinn mens hun kjente hvordan jeg presset den store kuken min inn i henne. Hun ble holdt nede av meg som nå så å si lå over henne, og holdt henne nede med kroppen min mens jeg presset meg så langt inn i henne som jeg bare klarte. Mariell stønnet høyt da hun kjente at jeg gled helt inn i henne.

Ganske fort dro jeg ut igjen kuken av henne, før jeg støtet inn i henne igjen. Jeg stoppet opp, og beholdt kuken inni henne. Følelsen av å bli fylt slik opp slik som dette grep Mariell, og da jeg begynte å forsiktig pule henne, begynte hun å nyte det. I jevn og forsiktig takt gikk kuken min inn og ut av denne lille rumpen, og jeg ba fotografen om å komme bort til bordet.

«Ta den andre dildoen som ligger der borte. Den roterer den også. Legg deg under henne, og bruk det roterende hodet på klitorisen hennes». Mariell kjente hvordan jeg bak henne sparket henne lett i beina slik at hun spredde beina sine litt mer i fra hverandre. Fotografen la seg ned under henne, og hun kjente igjen den monotone lyden av en dildo hvor et knudret hode roterte. Hun kjente hvordan mannen under henne fant den våte sprekken hennes med tuppen av dildoen. Og hun kjente hvordan det roterende hodet tvang seg mellom kjønnsleppene hennes, før den traff punktet hennes øverst i sprekken.

Mannen under henne presset det roterende hodet hardere mot klitoris, og deilige følelser skyllet over henne. Hun kjente at hun ble varmere i skrittet, og la nesten ikke merke til at jeg enda en gang skulle prøve å presse meg inn i rumpen hennes.

Det eksploderte i hodet hennes da jeg presset den stive kuken min inn i henne samtidig som mannen under masserte klitten hennes. Hun kjente hvordan jeg økte tempoet, men hun brydde seg ikke om noe verdens ting. Hun kom i flere omganger, og kroppen hennes ristet over bordet der hun kjente absolutt alt av det hun hadde av muskler i underlivet trakk seg ut og inn som kramper.

Jeg stanget kuken inn i henne, og brettet det siste av henne til side med kuken min. Kuken gled i bunn av henne, og jeg begynte å knulle henne fort mens jeg kjente at Mariell sine orgasmer begynte å legge seg. Da jeg mente at hun hadde fått det kunne få ut av orgasmene sine, konsentrerte jeg meg om å komme selv.

Noen sekunder brølte jeg at hun skulle snu seg, og at jeg skulle sprute i munnen hennes. Mariell snudde seg lynraskt, gikk ned på kne og rakte ut en åpen munn. Jeg grep rundt kuken min, og la kukhodet oppå leppene hennes, så vidt borte i mot munnen hennes. Mariell gapte opp så godt hun kunne. Kuken spyttet ut sæden min, og sprutet inn i Mariell sin deilige munn. Jeg rettet kuken mer mot sentrum av munnen henne, og sprutet for andre gang rett inn i munnen hennes.

Mariell lukket klaffen i halsen, og kjente hvordan den varme og salte sæden min ble sprutet inn i munnen hennes. Munnen hennes ble klissete ettersom jeg sprutet meg ferdig.

Jeg trakk bort kuken fra munnen når det ikke kom ut noe mer. Jeg snudde meg og ba mennene om å pelle seg ut. Mariell hørte de takket for kvelden, og så var de borte. Jeg løsnet for øynene hennes, og hun kunne nok en gang se. Lyset var skarpt i begynnelsen, men etter en liten stund kunne hun studere seg selv.

Hun satt fremdeles på gulvet, og prøvde å absorbere hva hun hadde opplevd. Jeg kom bort til henne, og sa at nå var det over for denne gang. Jeg hadde hentet et stort håndkle, og en tykk morgekåpe hun kunne ta på seg etter å ha dusjet.

Mariell grep tak i hånden som jeg hadde strakt ut, og jeg hjalp henne til å reise seg opp fra gulvet. Jeg viste henne hvor badet var, og viste henne hvordan dusjen virket. Det var også bobler om hun ville teste det. Jeg lot henne være alene, og Mariell gikk i dusjen. Mens hun vasket den lille kroppen sin, og kjente hvor øm hun var mellom beina, begynte hun å smile for seg selv.

Hun kunne ikke i sin villeste fantasi ha trodd at hun skulle tørre å gjøre noe som det hun hadde gjort denne kvelden. Hun tenkte på alle disse deilige følelsene hun hadde hatt i løpet av denne kvelden, og smilte enda mer for seg selv. Dette var den beste kvelden ever. Hun håpet at de kunne treffes flere ganger.

Hun gjorde seg ferdig, tørket kroppen sin, og forsvant nesten i den tykke morgenkåpen hun skulle låne fra meg. Hun snuste på morgenkåpen, og kjente den svake lukten av meg. Hun smilte lykkelig da hun kom inn i stuen til meg. Hun satte seg ned og tente seg en sigarett.

Historien stopper her denne gangen. Men som du sikkert allerede har forstått, så ble ikke dette den siste gangen vi to traff hverandre. Mariell sine grenser viste seg å bli vanskelig å finne, og hun opplevde mye.

Etter en stund vokste det fram et gjensidig kjærlighetsforhold mellom Mariell og meg. Men kun innen det seksuelle. Aldersforskjellen var for stor, og personlighetene våres passet ikke til et vanlig forhold. Det var heller ikke det som var greien vår. Jeg var Master, og hun var min slave. Kjærlighetsforholdet inneholdt en kjærlighet fra min side i å vise og gi henne det hun innerst ønsket seg. Med min erfaring ville jeg vise henne nye veier, og jeg gjorde det også.

Sjekk også

Ekspeditrisen som bare måtte tisse (Del 1 av 2)

I butikken «Ha det!» sa Jenny og vinket farvel til en kunde. Hun kastet et …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *