søndag , 1 august 2021
Forside / Hetero / Jakten på det nye

Jakten på det nye

Jakten på det nye

Hun hadde prøvd det aller meste nå. Ikke hadde hun levd så fryktelig lenge heller med sine 27 år.

Det «forbudte» hadde alltid fascinert henne og hun hadde tidlig blitt lei konvensjonell sex. Derfor begynte hun ganske tidlig å eksperimentere. Ganske mye….

Var det nytt for henne, uvanlig for verden og kanskje til og med litt tabu, så var det bare så uendelig mye mer spennende. Trekant, anal, fremmede, jenter, eldre menn i 40 års alderen, så vel som en kvinne, you name it, she done it.

Hun skammet seg aldri, men delte det ytterst sjeldent med andre. Selv mente hun det var fullstendig normalt å flytte grenser, og at hun bare har flyttet grensene litt oftere enn andre fordi hun har hatt muligheten.

Hun så tross alt veldig bra ut med den stramme kroppen sin og det lange, tykke, brune håret rundt det søte ansiktet. Tilbudene haglet, men andre kunne ikke forstå. De dømte henne som ei billig hore, og det trengte hun ikke.

Det var dessuten ikke dette som var problemet for henne. Problemet var at hun ikke kunne finne ut hva det neste steget skulle bli. Hun var nesten helt lei vanlig sex. Det ble liksom bare en akt der hun spredde beina og fikk en kar til å ligge oppå henne. Det føltes godt, men som aldri virkelig fikk hjertet hennes til å rase og sendte pirrende følelsene som ilninger i fingertuppene hennes. Det var denne følelsen hun stadig jaktet på. Denne følelsen som gjorde at hun alltid flyttet grensene.

En følelse som sendte hver eneste seksuelle åpenbaring i revy for øynene hennes. Helt siden den kvelden hun hadde smygtittet på brorens film og forsøkt å finne ut hvorfor damen syntes det var så deilig å få en lang pølselignende stav presset inn i seg.

Men nå var det altså kommet til det punktet der hun ikke selv kunne tenke ut hva det neste steget skulle bli. Hver gang hun kom på noe var det for ekstremt. Ting som virket fullstendig absurd og ekkelt. Å bli bæsjet på for eksempel. Og dermed ble det med de nest beste tingene.

Som når en tidligere pulevenn, Kristian, ringte henne og bad henne på besøk til ham og hans nye samboer. Hun skjønte fort at det kunne komme et tilbud om å ha trekant og det var hun åpen for. Hun husket ham godt. Han var godt utstyrt og hadde en bra kropp. Samboeren hans hadde hun ikke sett, men hans utseende talte sannsynligheten for at dama også var flott.

Hun pyntet seg og dro av gårde med fantasier i hodet om hva de kunne gjøre. Hun kjente hun ble våt allerede før hun kom frem, samtidig som hun sukket litt over mangelen på den virkelig pirrende følelsen.

Hun trappet opp til døra deres og ringte på mens hun håpet at det ikke skulle bli noen formell middag eller noe annet kjedelig før de satte i gang.

Kristian åpnet døren. Han var ikledd dressbukse og skjorte. Hun sukket litt inni seg og tolket det som at det ville bli middag og formaliteter som fryktet. De hilste hverandre med en litt forlegen klem før de gikk inn i stua der det var middag på bordet og med samboeren Linda som drev og tente lys. Hun var en skjønn kvinne som hun hadde trodd og det var klart at kvelden ville bli het.

Middagen begynte som slike middager gjerne gjør. Noen flaue vitser og pinlige historier, etterfulgt av litt ubehagelig latter. Hun klarte ikke helt å vente, så når den neste stille-perioden senket seg minnet hun ham på at han hadde nevnt et tilbud.

Kristian så lurt bort på Linda, hun ble forlegen og rød i kinnene. Det var så lett å lese at det ble nesten patetisk. Kristian begynte å forklare hvordan de hadde lyst på litt oppkvikkende spenning og overrasket med å si at det ikke var trekant de tenkte på og det var det jeg trodde. Hun ble umiddelbart nysgjerrig og lente seg litt frem over bordet for å følge nøyere med. Tilbudet var rett og slett at han hadde bursdag, og det han ønsket seg var at hun og Linda hadde sex mens han satt og så på, kanskje tok noen bilder og filmet litt til og med. Hun hadde hatt sex med folk mens andre var i rommet før, men da var alle med på leken. Hun hadde ikke vært med på å ha noen som var eksklusivt tilskuer. Langt mindre blitt fotografert og filmet i akten. Det var akkurat nytt nok til at det kunne funke. Hun takket umiddelbart ja til tilbudet og Linda ble like umiddelbart enda rødere i ansiktet, men smilte bredt og frekt til henne.

De forlot middagsbordet og fant veien til soverommet. Det ble satt dempet belysning og stemningsriktig musikk på anlegget før hun og Linda satte i gang med forsiktig klining. Hun møtte leppene til Linda i en myk og forsiktig bevegelse siden dette var nytt for henne. Etter hvert begynte hendene hennes å dra på utforskningsferd over Lindas kurver. De var flotte å ta på. Stramt og mykt om hverandre der det skulle være. Et sukk kom ut fra Linda når hånden hennes strøk over brystet første gangen. Linda skalv i munnen og var åpenbart nervøs. Hun kunne se for seg at Linda nå hadde fått ilingene hun selv savnet sånn. Hun tok hånden til Linda og førte den opp til kinnet sitt. Så strøk hun Linda sin hånd nedover kinnet, ned halsen, over brystkassa og la den til rette over brystet sitt. Linda klemte og masserte utforskende mens hun smilte.

Hun tok tak i toppen til Linda og begynte å dra den av. Linda kopierte bevegelsene og det tok ikke lang tid før de begge lå halvnakne i sengen mens Kristian satt i en stol i et mørkt hjørne og så på. Han var tydelig berørt der han knapt kunne sitte stille og innimellom gned seg i skrittet og sukket.

De to jentene strøk hverandre over kroppene mens de kysset videre. Når den første hånden gled ned i skrittet til Linda kom et høyt stønn, både fra Linda og Kristian.

Hun tittet bort på Kristian og spurte om han likte det han så. Om han ville at de skulle kle av seg mer. Flørtet med han på avstand og spilte frekk og lysten mens hun pirret ham ved å pirre samboeren hans. Han stønnet bekreftende og hun tok av seg resten av undertøyet. Linda gjorde det samme og slik lå de to vakre damene i sengen sammen og kjærtegnet hverandre mens de så frekt mot tilskueren deres som nå hadde dratt av seg buksa og smårunket den digre kuken.

Ilningene i fingrene hennes begynte så smått å komme frem. Hun fikk ny lyst og tok initiativet til å krype ned mellom beina på Linda. Der fant hun en nybarbert, blinkende våt fitte som ventet på henne. Hun begynte umiddelbart å slikke forsiktig mens hun tittet opp på Linda for å se om det var for hardt eller svakt. Linda ynket seg og vred på seg mens hun strøk og masserte sine egne pupper. Hun plasserte rumpa si slik at den skulle skinne rett i ansiktet til Kristian. Hun tok fingrene sine og kjærtegnet fitta si. Skilte leppene fra hverandre så han kunne se alt. Hun hørte et kamera knipse et bilde, og et til, og enda et. For hvert bilde hun hørte kamera ta kjente hun et lite hopp inni seg og hun stønnet svakt ut i nytelse.

Linda begynt å gå over fra sukking til stønning og var klart nær orgasmen. Hun sluttet slikkingen og bestemte at de skulle skifte posisjon. En småskuffet Linda gikk med på det, men trengte ikke gjøre stort. Hun plasserte seg skrevs over det ene låret til Linda og lente seg fremover slik at de kunne begynne å gni seg mot hverandre. Hun tok tak i benet til Linda og førte det opp slik at de kunne treffe bedre. De gned seg mot hverandre mens de stønnet og sukket. Kameraet knipset vilt og Kristian virket tidvis som at han måtte ta en pause fra knipsingen for å runke.

Etter overraskende kort tid strammet Linda seg sammen og stønnet høyt ut flere ganger før hun sank sammen og signaliserte at hun trengte en liten pause. Orgasmen hadde revet henne fra hverandre og hun ble liggende som en andpusten filledukke. Småskuffet la hun seg over på siden av Linda og tittet bort på Kristian. Han smilte bort til henne og gav henne tommel opp. Det var ikke det eneste som stod opp heller. Hun hadde så lyst på mer. Og han var den perfekte akkurat nå, med den store kuken hans og egenskapene hans i senga. Men han var en tagen mann og ikke del av avtalen. Hun fortsatte derfor showet på egenhånd. Hun førte hendene sine ned til fitta og begynte å fingre forsiktig mens hun masserte puppene med den andre hånden. Kameraet kom opp igjen og begynte å knipse videre. Det tok ikke lang tid før Kristian senket kameraet og tittet bort på Linda. Hun var i sexkoma og hadde sovnet helt inn. Han forsøkte å si navnet hennes, men det var ingen respons. Han forsøkte igjen litt høyere, men hun sov tungt. Han tittet så frekt bort på samboerens partner for kvelden og smilte skjevt og frekt. Hun forstod med en gang hva det var han mente og nikket spent mens hun bet seg flørtende i underleppa.

Han reiste seg stille og lot buksa falle ned sammen med bokseren. Han dro av seg t-skjorta og kom mot henne med den steinharde kuken sin. Hun la seg ordentlig på rygg og spredde beina fra hverandre for ham. Han la seg til rette mellom beina hennes og satte pikken sin på plass før han begynte å presse på inn i henne. Hun stønnet forsiktig, men bet det i seg for å ikke vekke samboeren som lå en knapp meter unna. Han presset videre til han hadde fylt henne helt. Han begynte så å dra seg ut av henne igjen før han presset inn på nytt. Ilningene i fingertuppene var der nå. Hun hadde hatt sex med en tagen mann før, men ikke mens partneren hadde vært i samme rom, langt mindre i samme seng. Om et da ikke hadde vært en del av avtalen naturligvis.

Hun la hendene sine på puppene sine for å støtte de opp der de hoppet opp og ned for hvert støt. Hun kjente hvordan han skled lett inn i den våte hulen og hun klarte knapt å holde inne stønnene sine. Han stønnet og lagde grimaser, akkurat som før. Hun kjente det nærmet seg og kastet hendene sine over skuldrene hans og klorte neglene inn i ryggen hans og skrapet han opp mens hun presset hoftene sine mot ham for å gjøre motjukk og få han enda lenger inn i seg. Hun puttet en bit av dyna i munnen og bet sammen på mens orgasmen hennes rev over henne som en vill storm. Det ble for mye for ham og han nappet ut pikken og begynte å runke over henne. Han kom som en foss og spermen sprutet over puppene og over magen hennes. Hun ble liggende andpusten og fornøyd mens hun strøk det utover som en lindrende salve. Slik så de på hverandre smilende en liten stund før han forslo at hun kanskje burde dra før samboeren våknet. Hun var enig og sa seg fornøyd med kvelden. To nye opplevelser på én kveld, den ene bedre enn den andre. Hun hadde funnet det neste steget. Tilskuere og sex mens noen sover i rommet.

Det skulle prøves igjen, og igjen….

Sjekk også

Utelandsk tur med erotisk elsker

Utelandsk tur med erotisk elsker : Jeg var på tur til Berlin med skolen. Jeg …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *