lørdag , 6 november 2021
Forside / Hetero / Super milf
Jeg kjørte på enda mer og hun kom i en syk orgasme før jeg også kom og spermet analen hennes full av sperm.

Super milf

Super milf :

Dette er en historie om moren til bestekompisen min. Moren hans er en skikkelig super milf. Slank og deilig med faste pupper og en spretten rumpe som jeg ofte hadde studert når hun holdt på med yoga mens jeg var på besøk hos dem. Jeg hadde flere ganger fantasert om å kjøre kuken hardt inn i den. Helgen kom og jeg skulle til kompisen for å game som vi ofte gjorde.

Han hadde huset til faren alene så vi skulle være der. Foreldrene var skilt. Plutselig ringte telefonen og det var kompisen min. Han var blitt syk og sa han ikke orket besøk, men lurte på om jeg kunne være sjåfør for moren hans som skulle i 40års feiring til ei venninne. Jeg svarte selvsagt ja. Jeg reiste hen litt tidligere enn jeg hadde avtalt og ringte på døren, men ingen svarte.

Jeg prøvde en gang til og ventet litt før jeg gikk inn. Jeg sa hallo, men ingen svarte så jeg tok av meg sko og jakke og gikk inn og satte meg i stuen litt før jeg gikk på kjøkkenet for å se om hun var der, men nei. Jeg begynte å lure på om hun hadde dratt uten å låse døren, men da hørte jeg plutselig stønning fra rommet hennes og jeg gikk nærmere for å høre. Jeg hørte hun stønnet godt og en annen lyd der innenfra, døren sto heldigvis litt åpent så jeg fikk kommet meg inn på rommet uten lyd. Jeg snudde hodet mitt rundt kanten og så at den deilige moren til kompisen min lå i sengen og masserte seg selv med en massasje stav.

Jeg kjente jeg ble hard i buksen å dro etterhvert ut kuken min og begynte å massere den mens jeg studerte henne. Staven gikk for fullt og plutselig vred hunn seg i orgasme. Der så hun selvsagt meg som stod og runket. Jeg stivnet og så bare tomt på henne da hun plutselig smilte sexy til meg og kom gående svaiendes mot meg og gå meg et deilig og vått kyss.

Hun sa hun lå å fantserte om meg og kuken min på samme måte som jeg hadde fantasert om henne. hun hadde tydeligvis lagt merke til blikkene mine på kroppen hennes. Hun Bøyde seg ned og ga meg en deilig blowjob og hun svelget unna alt. Hun ba meg sette meg inn i stuen så skulle jeg få en overraskelse som hun visste at jeg kom til å like.

Jeg gikk og satt meg og skrudde på tven mens jeg ventet. Det var den sykeste og deiligse blowjobben jeg hadde fått og det tok ikke lang tid før jeg begynte å bli hard igjen. Det var da hun kom ut i stuen. Det var da hun kom gåendes ut fra rommet. På seg hadde hun en stram og deilig sexy wetlook tights og et korsett som gjorde puppene hennes enda deiligere. Hun satte på musikk og begynte å danse sexy. Hun gnikket den deilige rumpa si opp mot kuken min som ble hardere og stivere for alt hun gjorde. Hun disset puppene rundt ansiktet mitt før hun snudde seg og satte seg på fanget mitt mens hun hvisket meg sensuelt i øret.

Jeg tok tak rundt henne og massert puppene hennes en stund før hun reiste seg og tok meg med inn på rommet og la meg på sengen. Hun fortsatte med sin sexye dans mens jeg kledde av meg.

Etter litt vrengte hun av seg tightsen og jeg så at hun ikke hadde på seg undertøy. Hun kom henn til meg og begynte å ri meg godt og hardt og jeg holdt heldigvis litt lengre denne gangen. Hun fikk en deilig orgasme og ville så bli tatt bakfra. Hun stilte seg på alle fire og jeg stilte meg bak henne. Da så jeg at hun hadde en liten butt-plugg inni seg og jeg begynte og dra forsiktig i den mens jeg pulte den stramme fitta hennes.

Jeg tok ut butt-pluggen og fant frem beltet mitt og bandt fast hendene hennes å ryggen før jeg kjørte min egen kuk inn i rompa hennes. hun stønnet nå høyt og vi nærmet oss begge en orgasme. Jeg kjørte på enda mer og hun kom i en syk orgasme før jeg også kom og spermet analen hennes full av sperm. Hun tok frem en kopp og lot sæden renne ned i den før hun tok den opp til ansiktet og svelget det unna. Vi gikk så i dusjen hvor jeg pulte henne opp etter kabinettet før jeg lot henne stelle seg ferdig før jeg kjørte henne avgårde. Hva som skjedde etter at jeg hadde hentet henne igjen er en annen historie.

Sjekk også

Ferie tur med lise

Ferie tur med lise Jeg er gift med Lise og vi har to barn. Sist …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *