mandag , 17 januar 2022
Eroticdateclub
Forside / Lesbisk / Dildoparty – Lesbis-Sex
Etterhvert økte hun farten, og nå var jeg så kåt at jeg holdt på å eksplodere.

Dildoparty – Lesbis-Sex

Dildoparty – Lesbis-Sex:

Det var fredag ettermiddag og jeg sto i dusjen og lot det varme vannet massere de ømme skuldrene mine. Det hadde vært en slitsom uke i butikken, men nå var det endelig helg!

Denne kvelden skulle bestevenninnen min ha et såkalt dildoparty, og hun hadde invitert en gjeng med livsglade jenter hjem til seg. Jeg hadde aldri vært med på noe sånt før, så jeg var temmelig spent på hvordan det kom til å bli. Gjorde meg ferdig i dusjen, kledde og sminket meg, og så var jeg klar for å gå på party.. Venninnen min møtte meg i døren, og ga meg en god klem. Inne i stuen begynte det å fylle seg opp med folk, og etterhvert var vi ti forventningsfulle jenter som satt og fniste og lo. Klar for å få demonstrert all verdens «godsaker».

Vinen var kommet på bordet og bidro med sitt til at stemningen fort ble riktig så livlig.
Damen som demonstrerte var i midten av femti-årene, og tydeligvis en erfaren dame når det gjaldt bruk av sexleketøy.

Jeg merket til min store overraskelse at jeg begynte å bli litt småkåt, etter alt snakket om dildoer og klitorispåvirkere. Og da damen begynte å sende dildoene rundt for at vi kunne studere dem nærmere, kjente jeg at det virkelig begynte å krible i musa. Det var lenge siden jeg hadde hatt en stiv en i fitta, og nå fikk jeg en ustyrtelig trang til å prøve den ene dildoen. Men hvordan skulle det gå til? Nei, det var bare å glemme.Det var jo heller ikke meningen at de skulle prøves på den måten.Men jeg var så kåt!!

Jeg måtte tisse og på vei ut på toalettet, møtte jeg damen som demonstrerte.Hun smilte til meg og spurte om jeg likte noen av produktene. Ja, spesielt den store blå, datt det ut av meg. Jeg ble kåt bare av å ta på den, sa jeg uten å tenke meg om. Damen slikket seg om munnen: Det må vi gjøre noe med. Vent her, så er jeg straks tilbake, sa hun. Et øyeblikk senere var hun tilbake med dildoen. Bli med inn her, sa hun og dro meg inn på toalettet.

Vi har dårlig tid, men du skal få smake noe du sent vil glemme, lille venn. Hun la meg bakover på klosettskålen, og begynte å kle av meg. Hun frigjorde brystene mine og festet en klype på begge brystvortene. Det var litt vondt, men utrolig opphissende. Deretter slikket hun meg nedover magen, og begynte å massere klitten med tungen. Plutselig kjente jeg noe kaldt som nærmet seg analhullet, og skjønte hva hun ville. Hun smurte godt med krem, og stakk forsiktig inn en analdildo.

Etterhvert økte hun farten, og nå var jeg så kåt at jeg holdt på å eksplodere. Men damen var ikke ferdig. Neida! Hun snudde seg vekk fra meg og fumlet med noe, og da hun snudde seg tilbake hadde hun festet på seg en såkalt strap-on. En sånn løskuk som festes med belte.

Nå fikk jeg stake i begge hull. Og for et knull!! Damen var tydelig opphisset, og som hun knullet meg. Jeg kjente at det begynte å nærme seg orgasme, og snart kom jeg i en eksplosjon av en orgasme. Damen tok av seg utstyret og listet seg ut fra toalettet. Håper ikke noen har merket at vi var sammen på do så lenge, sa hun med et smil. Og så forsvant hun inn i stuen. Like etterpå hørte jeg henne i full gang med å demonstrere igjen. Jeg satt på doskålen helt fortumlet, og lurte på om det var en fantasi eller virkelighet.

Men jeg var for våt og øm i fitta til at det var innbilning. Og da jeg kom inn i stuen, blunket damen til meg. Det var som om hun bekreftet at det var sant. Og det var det! Så det ble et party jeg aldri kommer til å glemme, men det er det ingen som vet.

Sexmoter

Sjekk også

Julekusine og juletante

Julekusine og juletante Det var endelig jul igjen etter et langt studentår. Jeg skulle slappe …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *