søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Hetero / Gunn forfører en ung gutt – Aldersforskjell

Gunn forfører en ung gutt – Aldersforskjell

Gunn forfører en ung gutt – Aldersforskjell

Gunn hadde nettopp fylt 48 og alderen tatt i betraktning var hun fremdeles ung og attråverdig for de fleste menn. Håret var rødbrunt og hun hadde freshet det opp med gylne striper. Det var halvlangt, men litt kortere i nakken. Øynene hennes var som små innsjøer, tindrende grønne. Hun hadde et lunt og åpent ansikt med en moderlig, bløt nese og vakre, sensuelle lepper. Myke og deilige var de, over rene, hvite tenner. Den ene tannen hennes satt riktignok litt skjevt, men dette lyte gjorde henne bare mer spennende. Hun hadde en varm glød i kinnene og virket frisk og sunn, noe hun også var. Hun var en dyktig svømmer, så armene og skuldrene hennes var smidige som hos en katt. Kroppen hennes var i veldig god stand, og de kvinnelige formene bekreftet dette; hoftene var slanke og lårene faste. Leggene var senesterke som hos en gaselle og de vakre og mellomstore brystene med deilige bringebærvorter under tettsittende bluser gjorde henne så attraktiv at hun ofte ble beglodd.

Imidlertid var hun ikke mer hemmet enn at hun følte seg beæret ved nettopp dette. Hun følte en sterk og befriende sensualitet, helt motsatt av det noen av hennes venninner la for dagen. Riktignok hadde hun ikke fått egne barn, noe som den fine, stramme magen hennes vitnet om, svakt buet over en svai midje. Under det hele gled avslutningen inn mot lysken, fullendt og med en vakker og varm mykning som ikke skjulte noe. Hun hadde en deilig fitte som stadig var våt og god og som hadde gitt henne mange gleder.

Hun hadde en elsker, men han var trøtnet noe av de siste årene, så det var ikke så ofte hun hadde sex med ham. Hun masturberte derimot ofte, og hun brukte ofte dildoer og vibratorer til orgasmene skyllet gjennom kroppen hennes.

De siste årene vært fylt av en annen sterk lidenskap, ja det var blitt som en besettelse. Hun skammet seg i begynnelsen, men lidenskapen var nå så fullstendig at hun hengav seg helt og holdent i dens vold.

Hun elsket å fantasere om unge gutter som hun kunne forføre og gjøre alle de deiligste ting med.

Hun husket hvordan det hadde startet. For sikkert 6 år siden hadde hun vært badevakt ved en videregående skole. Hun hadde stor glede av å se på de vakre ungdommene, og da hun ved et tilfelle hadde smugtittet inn en dør og fikk se en gutt ved navn Andreas, da var hun solgt. For han hadde reisning, og han var alene og trodde seg usett mens han onanerte heftig. Hun kjente den sterke og velkjente fornemmelsen om å hjelpe ham, så da hun gikk inn i dusjrommet var hun fast bestemt på å forføre ham. Hun låste etter seg og virket tilsynelatende forskrekket da hun viste seg for ham.

Uff da, Andreas. Unnskyld at jeg kom så ubeleilig..det var ikke meningen, sa hun og kjente en sitrende følelse bre seg i underlivet.

Gutten hadde dekket seg med hendene, han hadde rødmet og sett ned. Så gikk hun gikk bort til ham, lot sine egne, syndige tanker flamme opp, og hun hadde igjen unnskyldt seg mens hun tilkjennegav dette ved å stryke ham gjennom det lyse, våte håret, og så kjente hun lukten av ham; den deilige lukten av ung guttehud. Hun var blitt overmannet av et kolossalt begjær, og det kjentes som om hun ville ete hele gutten.

-Så, så….du trenger ikke å være blyg. Jeg elsker sånne flotte gutter som deg, hadde hun sagt og trukket ham inntil seg så ansiktet hans møtte ansiktet hennes og brystkassen hans møtte brystene hennes så de stod spisse under svømmedrakten. Han så plutselig opp på henne og var helt varm og blussende i kinnene. Øynene hans var spørrende og munnen hans var åpen med fint buede lepper. Hun kunne ikke holde igjen, men bøyde seg inntil ham og kysset ham bløtt på munnen så det for et søkk av nytelse gjennom kroppen hennes. Forsiktig trakk hun den røde svømmedrakten ned så brystene kom hel inn til ham, og det vakre gutteansiktet falt litt ned mot halsgropen hennes.

Hun støttet hodet hans mot det ene brystet og han senket det og la det tett inn til som var det en pute. Hun smilte ned mot ham og sa:

-Har du lyst kan du bare kjenne på de stive brystvortene mine, det gjør så godt….så vanvittig deilig…

Andreas løftet hendene og krammet brystene hennes forsiktig, han så opp på henne som i bønn og hun nikket og sa:

– Ja, gjør det.

Han åpnet munnen og den våte, spisse tungen hans kom ut og sirklet rundt brystvorten hennes før han lukket munnen sin over den og fremdeles hadde den andre mellom fingrene sine. Hun kunne kjenne at fitta hennes rant over og at klitten hennes var blitt stor og svulmende øverst i sprekken.

Så gled hun langsomt nedover og stilte seg på kne foran magen hans. Nå kunne hun se at han var helt stiv nedentil og hun ønsket så intenst å kjenne på ham, gjøre det deilig for ham med både fingrene og munnen, men hun var litt redd for å skremme ham bort, så hun snakket lavt til ham.

-Andreas, du er så deilig at du aner ikke, hvisket hun. Han var så hvit og fin i huden, ja, han hadde den deiligste fløyelshud hun hadde sett og hun strøk ham på baksiden av lårene og opp mot rumpeballene. Han var litt spedlemmet og hadde en stram og lett buet mage. Guttens vakre lem stod helt stivt, pekende oppover, delvis dekket av en tynn forhud, og den stramme pungen hans var som en tennisball. Han hadde relativt lys hårvekst og det krusete kjønnshåret lå rundt roten og lignet et lite fuglerede.

Åhhh, som hun lengtet etter å ta på ham, men hun måtte gå forsiktig frem…

-Andreas, sa hun og kikket opp på ham. Han stod fremdeles med rødmen i det uskyldsrene ansiktet, men så smilte han litt skjevt og svarte:

-Ja, hva…?

-Jeg har så lyst på deg, lyst til å være veldig god med deg, sånn at det blir deilig for deg, for da blir det så deilig for meg også. Kan du komme hjem til meg? Vil du det, nå rett etter skolen?

Han stirret på henne med blanke øyne og pusten hans gikk fortere, og så – etter en liten stund nikket han og sa med litt grøtete stemme:

– Ja, jeg kan komme…

Gunn kjente hvordan begjæret strømmet gjennom henne. Hun ble feberhet og kjente at hun var plaskvåt i skrittet og at klitten brant og formelig bad om en finger eller to…eller en ung munn, eller en tunge…

-Du kan komme opp til meg når du vil i ettermiddag. Vil du gjøre det?

Hun så at han nikket svakt, de reiste seg og gikk mot benkene og hun lot ham kle seg. Da han var ferdig tok hun de skjelvende hendene sine rundt ansiktet hans og kysset ham forsiktig på munnen…hun stønnet og kjælte nedetter den spede kroppen hans og hvisket:

– Åhhhh, du gjør meg helt gal, så deilig er du…

Gunn satt i leiligheten i bygningskomplekset like ved skolen og hadde på seg den lysegule morgenkåpen . Hun var nydusjet og naken under, og nå ventet hun at Andreas skulle dukke opp så hun kunne forføre ham, elske med ham, oppleve hans opphisselse og nytelse, gi ham orgasme.

Hun var så kåt og våt at hun blusset i kinnene.

Så, etter noe som kunne minne om en evighet klinget det endelig melodiøst fra dørklokken.

Hun reiste seg lett skjelvende og gikk bort til utgangsdøra. Gjennom dør-øyet så hun ham.

Der var han, den vakreste av alle; den deilige, fine gutten hennes.

Andreas, slank, nesten spedlemmet, vakker som en ung Eros, og hun ville ha ham, så inderlig var det at hun nesten kjente at det suste for ørene.

Hun åpnet, han smilte blygt og sa:

– Hei. Og så smatt han forsiktig innenfor.

– Åhhh, så fint at du kom. Han gikk inn i leiligheten og så seg rundt som om han var kommet til himmelen. Hun fulgte ham, så hans slanke lender og stramme rumpe. Så tok hun ham på armen og han snudde seg mot henne.

-Du er slik en flott gutt, og jeg har så lyst å være god med deg. Jeg vil gjøre det så deilig for deg, og du skal gjøre det deilig for meg, og alt sammen skal være vår hemmelighet..ikke sant?

Andreas stirret på henne og nikket før han lente seg varsomt inn mot kroppen hennes, og straks etter favnet hun om hans unge kropp og kysset ham igjen mens hun forsiktig ledet ham inn på soverommet.

Hun stilte seg igjen på kne foran ham og begynte å kjæle og stryke ham utenpå klærne. Han gikk i trange, blå jeans og en lysere, blå t-skjorte.

-Har du noen gang sett en naken dame før, spurte hun, sterkt opphisset.

Han svarte ikke, men nikket bekreftende, tydelig opphisset også han, og Gunn lot sine varme hender gli opp og under den lyseblå t-skjorta.

-Hvor da, spurte hun og smilte opp mot ham..

-På internett. Vi er noen gutter som pleier å se på sånne damer du vet…hos en kompis.

Hun så opp på ham og sa:

-Liker du det?

Ja, sa han svakt og nikket før han rødmet igjen, og da hun så ham slik fikk hun så uendelig

lyst på ham…

Forsiktig åpnet hun buksene hans og trakk dem langsomt ned. Åhhh, hun ble så vanvittig tent da hun igjen fikk se det allerede stive kjønnet hans, og nå kunne hun ikke vente lenger. Hun kjælte ham nedover magen, ned mot skrittet. Fremdeles stod hun på kne foran ham og kunne ane den opphissende lukten av ungt kjønn, og nå lot hun fingrene sirkulere over pungen hans før hun tok rundt det stive, vidunderlige lemmet og onanerte ham lett så forhuden gled en tanke lettere. Hun var ør og opphisset og brukte to fingre på klitten sin mens hun dro forhuden hans langsomt bakover. Dette var noe av det mest opphissende hun visste om; å holde en ung og erigert guttekuk mellom fingrene sine.

Hun kjente lukten av ham, og hun elsket det og ble het. Forsiktig skrellet hun ham så det deilige, vidunderlig kukhodet hans åpenbarte seg i all sin prakt; blålilla og blank som en morell, og hun bøyde seg frem og snuste inn duftene av ham.

-Åhhhh, hvor deilig det var å onanere ham slik, lett og forsiktig, samtidig som hun med den andre hånden vispet fingrene over sin egen klitoris. Endelig åpnet hun munnen, stakk frem tungen og begynte å slikke ham, erte ham..

Andreas stod med lukkede øyne og presset underlivet opp mot munnen hennes og hun hørte at han stønnet svakt og at han pustet raskere. Straks etter lot hun det stive lemmet gli inn mellom leppene sine og hun sugde ham mens tungen hennes vispet hurtigere og hurtigere rundt glans…

Orgasmen hennes brøt gjennom, hun hikstet, stønnet høyt, og så gikk det for Andreas også. Hans orgasme var intens, han jamret og buktet seg mens det glatte lemmet hans jaget inn og ut mellom leppene hennes.

Den varme guttefløten pumpet ut av ham, spyttet mot ganen hennes, og hun lot ham støtte seg på hodet sitt mens guttesevjen gled ned i svelget og hun drakk som var det den dyreste manna. Åhh, som hun ville ha mye mer av ham, den skjønne, deilige gutten.

-Åhhh, Guuud så opphisset jeg blir av å gjøre det godt for deg, hvisket hun og reiste seg, mo i knærne, omfavnet ham og gav ham et vått, bløtt kyss.

Han smakte ungt og salt, han hadde tårer i øynene, men hun strøk ham over kroppen med sine varme hender mens han fremdeles pustet fort og hun kunne høre hjertet som hoppet og slo salto inne i den skjønne brystkassen hans.

-Vet du hva jeg vil nå, hvisket hun til ham. Jeg vil at du skal bli en god elsker, så jeg skal lære deg alt du må vite om kvinner, og hvis du gjør som jeg sier så får jeg det så utrolig deilig.

Du skal kjenne på meg, jeg skal vise deg alt der nede. Du skal lære å tungekysse meg, du skal kysse og slikke fitta mi, og så skal du komme inn i meg og knulle meg, og du skal kjenne hvor bløt og våt jeg er. Vil du det, Andreas?

Han så på henne, leppene hans var røde og åpne og våte og hun slikket ham på munnen. -Kjenn, sa hun og førte hånden hans ned til mykningen.

Hun var dyvåt og varm, og da hånden hans kom ned fanget hun fingrene og viste ham hvordan han skulle masturbere henne. Han smilte forlegen og sjenert mot henne, for det var så nytt og ufattelig godt. Hun kysset ham igjen på munnen, og han svarte med å gi henne tungen sin.

Slik ble de stående lenge. Hun nappet sine lepper rundt hans, hun ertet ham med tungen.

Hun elsket alt ved ham og han elsket alt ved henne.

Så la hun seg ned på rygg i sengen og dro den nakne kroppen hans over seg, spredte lårene sine og sa at han skulle se på henne der nede. Han gled ned over den svette, varme kroppen hennes og han så for første gang i sitt liv en moden kvinnes våte, opphissede skjød.

Med fingrene sine skilte hun kjønnsleppene og hvisket forsiktig:

-Dette er det hemmeligste av alle hemmelige steder på en kvinne, det stedet som alle gutter og menn må vite om…og hun lot fingertuppene sine erte varsomt over sin ømme klitoris, men den åpenbarte seg allerede som en rosa bønne mellom den vesle folden øverst i sprekken. Andreas rødmet, for det var så nakent og nytt for ham, men hun tok rundt hodet hans og trakk ham ned mot seg mens hun forsiktig hvisket: -Slikk meg der, bruk tungen din og lek med tungen din på klitten min, deilige, deilige gutten min…

Forsiktig bøyde han seg ned. Hun luktet nytt og helt annerledes enn han hadde trodd, og fitta hennes var ikke bare et hull, men et vått, levende og ukjent sted, et mirakel av noe han ikke visste om, og duften av henne gjorde at han ble stiv og intens og seksuelt hengiven.

Gunn, denne vakre, yppige badevakten som han hadde studert i smug og som han i likhet med sine kompiser hadde drømt om og pratet frekt om. Henne hadde de fantasert om mens de hver i sær tenkte uhemmede tanker og onanerte i feberhet villelse. Henne hadde de gitt alt sitt nattlige begjær, og de hadde sprutet sin sæd opp over magene når det var netter og de ikke kunne sove. Hun hadde valgt ham, forført ham!

Han studerte henne, så at kjønnet hennes lignet en rødlig musling, at kjønnsleppene var som våt fløyel og at alt var vakkert. Dette nye og ubeskrivelige gjorde at han stanset litt, men så sa hun: -Lukter det ikke deilig? Det er sånn en opphisset kvinne lukter, og jeg blir veldig kåt og våt når du slikker meg…åhhhhh!!!

Andreas bøyde seg ned og begynte å slikke hennes lystsenter, og hun kjente den spisse tungen hans danse rundt der nede og hun ble mer og mer opphisset og klemte lårene sine forsiktig om hans hode før hun sa:

-Gjør det fortere og hardere, da blir det så godt i fitta mi at jeg får orgasme. Slikk fitta mi…slikk meg, slikk meg, Andreas, kyss meg, åhhhhh Guuud så deilig du er!!!!

Andreas kjente den krydrede lukten av Gunns våte kjønn, og han kjente at pikken var hard som en patron. Hun så det og bad ham om å snu seg i sengen slik at han ble stående med skrittet rett over ansiktet hennes.

-Åhh, hvor skjønn du er, sa hun og krammet de små rumpeballene hans.

De var så myke, og likevel så stramme. Hun kjente at han slikket henne, hun rant av kåte safter fra fittemunnen, samtidig som hun kunne studere guttens vakre kjønn og hun så at han hadde alt hun begjærte. Hun kunne se at det vesle rumpehullet hans trakk seg sammen, hun kunne kjenne lukten av ham, hun lånte glatt sekret fra sin egen fitte og begynte å massere ham der bak, og etter litt begynte hullet hans å svare mot den glatte fingeren hennes og hun slapp innenfor og elsket det da hun høre hans gny…

Så lukket hun beina sine rundt det vakre hodet hans og holdt ham fast mens hun trakk underlivet hans ned mot munnen sin, åpnet leppene sine og tok det erigerte kjønnet hans i munnen. Hun masserte ballene hans og sugde ham med alt sitt begjær samtidig som hun fingerpulte hans trange rectum.

Hun kjente at tungen hans kvernet rundt klitoris, plutselig ble hun så andpusten og varm som en solbølge over alt som skjedde og hun slapp lemmet hans ut av munnen og kjente at orgasmen kom. Samtidig merket hun at Andreas var i en tilstand av kollossal opphisselse, pikken hans var helt stiv, hun kunne se det, for kukhodet hans var blottlagt og hun tok det igjen mellom leppene sine og sugde ham, og så kom hun….. Aaaaahhhhhhh, jaaaaaaa……jamret hun og de varme hendene ble som skjelvende klør i laken og dyne og hun hikstet og skalv.

Åhhh, det er så deilig i fitta mi…åhhhhh, klynket hun og kjente at guttens kropp buktet seg oppå henne og det stive, deilige kjønnet rykket og rykket fordi han fikk orgasme igjen.

Han sprutet kaskader av sæd over brystene hennes, over ansiktet hennes, over håret hennes. Slik ble de liggende stille en lang stund, og så bad hun ham snu seg. Han fant en favn og han druknet sitt svette ansikt dypt inn mot halsgropen hennes. Han var andpusten og svett, han var blussende rød og tydelig preget av den voldsomme opplevelsen.

Så løftet hun opp ansiktet hans, smilte til ham, kysset ham, strøk ham over det unge ansiktet og hvisket: -Du er så deilig, Andreas, kroppen din er så deilig, pikken din er deilig, jeg vil ha deg som elsker..hver eneste dag…

Hun spredte sine lår og skulle vente på ham, for hun ville gi ham hele sin kropp.

Hun visste det: Om en time eller to skulle hun styre hans deilige guttekuk hele veien inn i

Soria Moria, og alt var bare så godt, godt, godt!

Sexmoter

Sjekk også

Ferie tur med lise

Ferie tur med lise Jeg er gift med Lise og vi har to barn. Sist …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.