lørdag , 6 november 2021
Forside / Erotiske noveller / Meg og Lisa første gang lesbisk sex

Meg og Lisa første gang lesbisk sex

Meg og Lisa første gang lesbisk sex

Jeg er ei jente som nå har rukket å bli 22 år, har en veltrent kropp og har mange sexuelle erfaringer, til tross for at jeg ikke har vært med så mange.

Når jeg var rundt 16 fant jeg ut at jeg nok sikkert var bisexuell da jeg tente litt på tanken av jenter. Ei tid senere hadde vi pc’er på skolen og jeg fant ut at jeg måtte undersøke om jeg var bi eller ikke.

Dette var på tiden da Blink var nettstedet for alle, jeg la inn en profil der jeg fortalte om meg selv og at jeg trodde jeg var bi og fikk kjapt svar av ei jente som bodde i samme by som meg.

Hun var 6 år eldre og hadde kjæreste og 2 barn, men kjæresten var veldig åpen for at hun kunne leke med andre jenter. Hun sendte meg bilder av seg selv og jeg gjorde det samme. Vi avtalte at hun skulle komme opp på skolen når jeg hadde lunch bare for å slå av en prat og eventuellt avtale ny tid.

2 dager senere satt jeg i klasserommet og ventet på at det skulle bli lunch, det ringte i klokka og jeg fór ut. Der sto hun, ei nydelig jente brunt hår og brune øyner som jeg også har.

Vi satte oss ned på en benk å snakket litt om nye møter. Jeg kjente at jeg var definitivt bi, det sitret i hele kroppen min og jeg ønsket jeg kunne stikke fra skolen å bli med jenta som vi kan kalle Lisa. Jeg så på klokka at tiden begynte å renne ut, og spurte om Lisa hadde lyst å treffes igjen snart. Selvfølgelig sa hun og jeg gliste fra øre til øre, vi avtalte at jeg skulle komme dagen etter når skolen var ferdig, det passet utrolig bra da jeg hadde kort dag. Når hun skulle gå fulgte jeg henne noen minutter fra skolen og fikk et godt kyss da vi sa hadet. Jeg fortsatte dagen på skolen, men fikk ingenting inn i hodet. Jeg og Lisa skrev meldinger hele tiden og jeg sitret hver gang det pep. Jeg syklet hjem fra skolen og gikk i dusjen og barberte meg skikkelig.

Jeg hadde utrolige sommerfugler i magen når jeg våknet dagen etter, jeg var allerede våt.

Jeg kledde på meg sort string truse som hadde knyting på sidene og en bh som passet til. Så meg i speilet og beundret kroppen og spesielt puppene som er 75c. Mot den veltrente kroppen min ser de ganske store ut. Jeg tok på meg resten av klærne og for ut døra og syklet til skolen.

Timene fløy forbi og jeg hadde ikke mange andre tanker i hode enn Lisa.

Klokka var 12 og læreren sa at nå kunne vi ta helg, tilogmed en halvtime tidligere enn ventet.

Jeg grep mobilen og skrev til Lisa at jeg begynte å sykle til henne om ca 3 min. Jeg var nervøs og kjente hjertet hamret. Det pep i telefonen min og Lisa hadde skrevet Flott, gleder meg.

Jeg tok meg ikke tid til å skrive igjen var altfor oppspilt til det. Jeg satt meg på sykkelen og prøvde å sykle rolig sånn at jeg ikke var svett og andpusten når jeg kom frem, etter 4-5 minutter var jeg framme. Jeg gikk til døra å ringte på, der åpnet Lisa med et smil, hun bad meg inn.

Det stod god biff og rødvin på bordet, jeg tenkte vi kunne spise og kose oss med ett glass vin før vi koser oss sammen sa Lisa. Jeg nikker og smiler, tenker inni meg at det var godt jeg ikke hadde spist allerede. Det står nydelig musikk på og stemningen er skikkelig het.

Lisa kunne virkelig lage god mat. Hun fortalte meg at vi har god tid siden hun har overlatt kjæresten til å hente ungene i barnehagen og dra dem med på besøk en plass.

Når vi er ferdig med middagen bærer hun ut tallerkner og jeg spør om hun trenger hjelp, nei mannen min skal ta oppvasken når han kommer hjem sier hun.

Hun setter seg ned i sofaen ved siden av meg og vi begynner å klemme og kose med hverandre. Vi tungekysser som et nyforelsket par, jeg blir helt vill Lisa har tungepiercing i og det er deilig å kjenne metall i tunga.

Hun kler av meg t-skjorta og drar meg inn på soverommet, legger meg ned på senga tar ømt av meg bh’n og kysser puppene mine som strutter av lyst. Hun reiser seg og tar av seg genseren og der ser jeg noen vakre store pupper. Hun legger seg oppå meg mens vi kliner, jeg er så yr nå at jeg har lyst til alt med en gang men vet at jo mer vi drøyer det jo bedre blir det. Vi tafser på hverandre, koser, klemmer, kysser. Hun reiser seg igjen og drar av seg buksa si og deretter min. Nå er vi nesten nakne, hun kjenner utenpå stringen min og bemerker at jeg er klissvå. Jeg sier det er hennes skyld. Nå tar hun av stringen min og sin egen, Lisa er helt glattbarbert hun også. Hun er rådeilig. Igjen legger hun seg oppå meg men jokker lett inntil meg å jeg blir enda kåtere, jeg lirker hånden min mellom oss og beveger meg mot fitta hennes. Jeg kjenner Lisa også er dryppvåt og hele kjønnet er opphovnet.

Jeg spør om jeg kan få slikke den deilige fitta hennes, hun ser på meg å nikker. Legger meg mellom beina til Lisa og smaken er helt ubeskrivelig, jeg er nøye med klitten som strutter rett ut nesten som en liten pikk sprer leppene med fingrene mine og slikker i meg all fittesaften for så å fortsette direkte på klitten. Hun stønner og svulmer enda mer og er i nærheten av orgasme, jeg lar pekefingeren min leke med hullet mens jeg fortsetter med klitten, idet Lisa kommer lar jeg pekefingeren gli inn og Lisa brøler til og rister.

Jeg slikker i meg all fittesaften og kysser henne ømt oppover magen og brystene. Lisa er helt slørete i blikket nå og spurte om hvorfor jeg løy om at jeg ikke hadde vært sammen med ei jente før. Jeg sa det at jeg har overhode ikke vært med ei jente før men jeg er jo jente selv og vet hvordan jeg vil ha det selv. Hun smilte og fortalte at det var akkurat slik jeg gjorde som var tingen for henne også.

Nå har hun bestemt at det er min tur, og det går nesten for meg bare ved tanken.

Hun gjør det på samme måten som jeg men bare med piercing på tungen, så ubeskrivelig godt.

Jeg kommer i løpet av bare noen minutter og blir helt borte til Lisa kommer opp og kysser meg igjen.

Vi ligger der begge to nesten utmattet etter bare en orgasme hver, hun spør meg kjærlig om jeg vet om jeg er bi eller ikke nå, jeg svarer at jeg absolutt er det. Hun holder meg i handa og stryker meg over hele kroppen, jeg gjør det samme tilbake. Klokka er blitt 8 allerede og jeg forteller at jeg må tenke på hjemturen før det blir altfor mørkt. Vi avtaler å møtes jevnlig og at jeg skal komme til de på lørdagsmorning og være der til søndag. Vi visste ikke ennå om vi ville ha mannen hennes til stedet eller ikke…

Nå er dette begynt å bli lenge siden og vi har kost oss masse både bare meg og Lisa og alle tre.

Men det er historier til en annen gang.

Sjekk også

Min studine – lesbisk

Min studine – lesbisk : Jeg har vurdert for og imot og kommet til at …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *