mandag , 17 januar 2022
Eroticdateclub
Forside / Mann / kvinne / kvinne / Tre gode venner og Jentekveld
Hun svelget hver dråpe fikk et takknemlig kyss fra en meget fornøyd Andreas.

Tre gode venner og Jentekveld

Tre gode venner :

Hva var det hun drev med egentlig? Freia sto på trappa utenfor leiligheten til Tilde og Andreas, et vennepar. Hun hadde knapt kjent de et par måneder og nå var hun invitert til å overnatte. Det lå mellom linjene at det nok ikke var sofaen eller gjesterommet hun skulle sove på. Hun trakk pusten dypt og trykket inn knappen på ringeklokka. Det var Andreas som åpnet døren, hun fikk en lang klem, hun la ikke skjul på, for seg selv i det minste, at hun nøt den. Hadde ikke Andreas vært opptatt hadde han definitivt vært drømmemannen.

Passe høy, tynn og med et djevelsk smil. Inne i stua møtte Tilde henne med et glass vin og en ny klem. De hadde tent stearinlys rundt omkring i hele rommet og på peisen brant det lystig i et bål. «Koselig», tenkte hun for seg selv.  «Bare sitt ned, kjære deg», sa Tilde mens hun selv satte seg i sofaen. Freia satte seg ned ved siden av henne og tok en slurk av vinen. Andreas satte seg i stolen ovenfor dem mens han smilte det litt hemmelighetsfulle smilet sitt. Hva var det egentlig de pønsket på? Hun visste hva hun på et vis håpet foregikk, men man kunne aldri være sikker.

Samtalen gled lett og enda lettere etter hvert som de nærmet seg bunnen på vinflaske nr to. Samtalen hadde, som vanlig når hun pratet med dem glidd over på emnet sex. I kveld snakket de om hva de ble tent av. Plutselig kjente hun en myk og varm hånd på låret, det var Tilde. Hun smilte varmt som å forsikre henne om at det var greit, Freia smilte tilbake, litt usikkert. Andreas hadde nå lent seg godt tilbake i stolen mens han tittet på de to. Det så ut som om han ventet på noe. Hånden til Tilde beveget seg oppover låret hennes, hun kjente hun ble varm. Dette var nytt, men absolutt ikke ubehagelig. Tilde lente seg nærmere, Freia kunne kjenne pusten hennes mot halsen. «Får jeg lov?» spurte hun, munnen hennes var nå på høyde med Freia sin. Hun nikket bare, før hun kjente leppen til Tilde mot sine egne.

Nå sitret det i hele kroppen hennes, varmen konsentrerte seg mellom lårene. Brystvortene knoppet seg inni BH’en, dette var spennende. Hun lot sine egne hender hvile på lårene til Tilde, før hun ble litt tøffere og lot de vandre litt opp og ned. Tilde sin ene hånd lå bak nakken hennes og den andre beveget seg opp mot brystene hennes. Hun dristet seg til å kaste ett blikk bort på Andreas, det så ut som om han likte det han så, hun smilte til han og fikk hans sjarmerende djevelske smil til svar. Dette ble bare mer og mer moro. Tilde kysset henne igjen, ordentlig denne gangen, samtidig som hun lot den ene hånden gli over brystet hennes litt hardere så hun kunne kjenne brystvorten igjennom stoffet. Hun hadde merket at Freia hadde tittet bort på Andreas. Hun reiste seg og leide Freia bort til stolen han satt i, kysset han og la hånden hennes i hans. «Kos dere mens jeg ordner noe» sa hun.

Nå var Freia litt usikker igjen, dette hadde hun drømt om, men aldri trodd hun skulle få oppleve. Hun satte seg forsiktig ned på fanget hans, hendene hans vandret sakte, men sikkert over kroppen hennes. Hun begynte virkelig å bli kåt nå. Plutselig kjente hun tennene hans mot halsen, hun stønnet, han husket det. De pratet jo ofte om sex, så han hadde fått med seg at hun likte sånt. Hendene hennes strøk over magen hans på innsiden av t-skjorten, han hadde en fin mage, myk og med passelige muskler. Hun hadde aldri likt disse sixpack magene man så i alle bladene. Han bet enda litt hardere før han kysset henne hardt og nesten brutalt. Hendene hans var på ryggen hennes og åpnet BH’en så han kunne komme ordentlig til brystene. Han dro toppen av henne og BH’en falt av. «Du er nydelig, vet du det?» sa han.

Hun visste ikke helt hva hun skulle svare, det var lenge siden noen hadde gitt henne positive kommentarer om kroppen hennes. Han la hendene sine rundt brystene hennes, det var deilig å kjenne noen andre enn sine egne hender for en gangs skyld. Han bøyde hodet ned og slikket henne på brystvorten, før han tok hele i munnen og sugde. Det gikk varme ilinger ned mellom bena på henne og hun presset seg opp mot han. Et stønn unnslapp munnen hennes. Sånn som hun satt nå, overskrevs på han, kunne hun kjenne at han ikke akkurat var upåvirket av hva de drev med. Han lot fingrene gni og klype brystvortene hennes mens han småbet henne oppover halsen hele veien til munnen hvor han kysset henne igjen. Plutselig var det et par hender til på kroppen hennes, de åpnet glidelåsen i buksen hennes før den ene snek seg ned i den. «Mmhm god og våt du også» sa Tilde bak henne. Freia var opptatt med å kysse Andreas og bare stønnet ett svar. Tilde åpnet også glidelåsen på buksen til Andreas og dro av ham skjorta. «Reis deg opp Freia», sa hun. Freia lystret og stilte seg foran henne, Tilde kysset henne og dro sakte av henne buksa, Andreas stilte seg bak henne og hun kunne kjenne den stive kuken hans mot rumpa.

Tilde som nå satt på kne, kysset henne oppover benet og så på den glattbarberte fitta. Freia spredde beina litt så hun lettere skulle komme til. Plutselig støtte Andreas inn i henne mens han bet henne hardt i halsen. «Åh!» hun stønnet høyt. Samtidig begynte Tilde og slikke henne. Dette hadde hun aldri opplevd før, en stiv kuk inni seg samtidig som hun ble slikket av en annen jente. Det var herlig og hun kjente hun kom til å komme snart. Andreas støtte hardt inn og ut, Tilde hadde gått over til å suge på klitten hennes. Hun kjente orgasmen nærmet seg med stormskritt og så vippet hun over kanten. Hadde ikke Andreas holdt henne fast hadde hun gått rett i gulvet. Han trakk seg ut av henne, fremdeles stiv som et spett. De lot henne få igjen pusten før Tilde la seg ned og gjorde tegn til at hun kunne få prøve seg på å slikke på henne.

Det fristet veldig og når hun først hadde sjansen sa hun selvfølgelig ikke nei. Hun la seg ned på gulvet og nøt synet som var foran henne. Tilde hadde en klitorispiercing, det hadde hun bare sett på bilder før. Hun la tunga flatt mot kjønnet hennes, det var noe hun likte selv og et greit sted å starte. Hun spisset tunga litt og lot den gli over klitten med piercing og det hele. Tilde protesterte i hvertfall ikke på behandlingen. Andreas lekte med puppene hennes og kysset henne. Tilde stønnet og hintet om at hun gjerne kunne tenke seg et par fingre i den nå dryppende våte fitta. Freia gjorde selvfølgelig som hun ble bedt om og dyttet først en, så to fingre inn i henne. Tilde dyttet fitta si nærmere henne og stønnet høyt. «Fortsett, fortsett!» sa hun. Freia slikket for harde livet, hun nøt det, kjente fitta til Tilde stramma til rundt fingrene sine og jenta fikk en heftig orgasme. Da hun hadde fått igjen pusten igjen sa hun «Jøss, til å være første gang du slikker ei annen jente, var du jammen flink!» Freia rødmet litt der hun satt.

Andreas syns det var hans tur til å få litt moro og plasserte kuken sin foran ansiktet på Tilde som velvillig tok den inn i munnen sin. Freia nøt bare å se på de to en liten stund, før Tilde sa han skulle la Freia suge han, en som var så flink til å slikke var sikkert god til å suge også. Selv forsvant hun, Freia visste ikke hvor og ikke brydde hun seg i øyeblikket, hun skulle får suge kuk, noe hun virkelig likte å gjøre. Hun lot tunga gli over hodet på kuken hans mens hun dro ned forhuden med ene hånda. Så lot hun han gli inn i munnen sin. Hun hadde ennå til gode å lære seg deepthroat, men hun fikk han da ganske langt inn for det. Hun lot tunga rotere rundt hodet, mens hun sugde. Han stønnet allerede så smått av behandlingen. Hun økte tempoet og runka han samtidig, med tanke på at han allerede hadde tatt henne bakfra og også sett på de to jentene så skulle det ikke mye til før han kom.

Hun svelget hver dråpe fikk et takknemlig kyss fra en meget fornøyd Andreas. Tilde kom tilbake, nydusjet faktisk. Hun forklarte at hun elsket å avslutte med dusjen. Strålene fra den rettet mot klitten var en herlig opplevelse. Hun sa at nå som alle hadde vært så flinke var sengen oppe klar til alle tre. Slitne, men fornøyde la de seg. Det var spesielt og ligge i en seng med to andre. Andreas i midten med en jente under hver arm. Han sovnet med et stort smil om munnen. Jentene hvisket litt seg i mellom før de sovnet. Dette var ikke siste gangen de hadde det moro sammen.

 

Jentekveld :

Vi har vært venninner i mange år, og en spesiell dag i mnd var avsatt kun til oss. Enten hjemme hos oss eller henne. Jeg er gift og har det flott med mannen min, men han visste ikke om vår spesielle hemmeligheten. Ikke før den spesielle kvelden.

Vi var begge røde og omtåket etter heftige orgasmer begge to.
Jeg elsker å slikke henne og bruke fingeren på til hun kommer. Vi var litt sent ute denne gangen, og vi ventet mannen min hjem vært øyeblikk.
Da kom jeg på den deilige ideen om å forføre han. Hva er vel deiligere enn en stor deilig stiv ekte kuk og en myk kvinnekropp samtidigt? Hun smilte ved tanken og var helt med på den ideen. Jeg ble rennende våt da jeg så hun tente på ideen.
Vi satt klare begge to på kjøkkenet når han kom.

Han smilte og hilste på venninnen min. Jeg reiste meg og møtte han med et heftigt kyss. Han kunne kjenne på kysset mitt at det var mer enn et hei!
«Mmmm, for en velkomst»sa han og eg trykte meg inntil han og kunne kjenne den voksende bulen mellom oss.  Han trakk meg bort på en armlengs avstand og smilte. «Jeg går inn i stuen og sjekker resultatet på lottoen» sa han.

Han ble litt forlegen og rødmet lett sikkert for at han ble litt kåt.
» Kan du ikke sette deg her med oss da? » spurte jeg
«Jeg trodde denne kvelden var deres jeg, vil ikke forstyrre vet du. Men siden det er dere som byr, så hvorfor ikke?»
Han tok en stol og satte seg overskrevs på den.

Jeg smilte til han og reiste meg og gikk mot venninnen min. Hun reiste seg også og møtte meg.
Jeg fikk et lite flashback og tenkte på alle de gangene vi hadde betrodd våre fantasier til hverandre. Jeg har ikke tall på hvor mange ganger han har nevnt trekant. Og nå skulle han få oppleve det!

Vi stanset og så hverandre i øynene. Jeg så i sidesynet mitt at han ble litt forvirret.
«mmm, slapp av kjære. I kveld skal en av dine fantasier bli oppfyllt!»
Han rødmet lett og jeg kunne se at kulen hans vokste.

Jeg kysset henne først forsiktigt samtidigt som jeg befølte henne forsiktigt nedover halsen.
Hun lente hodet bakover og jeg kysset henne nedover og bak øret hennes. Hun gjentok med å trekke fingeren under blusen min, og oppover magen til hun berørte brystvorten min som stivnet med en gang. Jeg kneppet knappene hennes opp en etter en, og takk ned en bh stropp. Jeg kysset og slikket henne nedover magen og kløp henne lett i brystvorten.

Jeg så over på mannen min og jeg visste han nøt synet av oss. Hun trakk meg opp til seg igjen og kysset meg litt heftigere enn sist gang. Jeg smatt hånden min ned i buksen hennes og kjente at hun var rennende våt.  Hun spredde bena slik at jeg fikk plass til en finger.  «mmmm, deiligt»

«Du skulle kjennt hvor våt hun er» sa jeg til han. «Men du må vente litt med det.»
Jeg tok fingeren i munnen min og smakte på saftene hennes.

Hun trakk av meg blusen og kneppet opp buksen min. Og trakk meg ned på gulvet der hun la seg over meg. Hun kysset meg nedover magen, og lårene.

Jeg lå bare og nøt forarbeide hennes som jeg kjennte så godt, og som jeg elsket.
Hun slikket meg på innsiden av lårene og rundt trusekanten. Hun strøk meg med fingrene og kjente den våte flekken utenfor trusestoffet. «mmmmmm, deiligt. Hun er så flink kjære, bare se»  Han kunne se den våte flekken i stoffet og jeg så at han fremdedels nøt synet av oss. » Du må vente litt til kjære, jeg vil komme først» Sa jeg til han. Det beste han vet er å se når jeg onanerer foran han til jeg rister av orgasme. Nå skulle han se en kvinne gjøre det med meg.

Hun trakk trusen min ned og kysset meg oppover lårene. Hun nermet seg klitten min og jeg presset meg mot munnen hennes. Hun begynnte å bevege tungen rundt området, og jeg la hodet bakover og nøt det som skulle komme.

Hun slikket klitten min og sirklet tungen rundt den og imens stakk hun en finger inn i meg og fingerpulte meg.   Jeg skalv av nytelse. «mmm, ja jeg vil komme på fingeren og tungen din»stønnet jeg. «mmm…. mere»  Hun tok opp arbeidet med klitten og hun stanset ikke med fingeren. Innimellom beveget hun tungen mot hullet mitt og det fikk bare spenningen min og opphisselsen min bare til å øke. «Jaaaa mer slikk meg med tungen» kommanderte jeg  «Bruk fingeren!!»

Hun beveget tungen mer og mer rundt klitten og jeg kunne kjenne at det var like før. «mmmm jaaaaa stønnet jeg. Hun trakk tungen vekk fra klitten igjenn og jeg kunne høre det surklet når hun brukte fingeren.

«mmmm….. ikke stopp……. Bruk tungen…..mmmm jeg vil kjenne tungen din på klitten igjenn. La meg komme på den…mmm»  Hun jobbet seg oppover igjenn og konsentrerte seg om klitten min jeg rev meg i brystvortene og bare ventet på Orgasmen som var like rundt gjørnet. Hun brukte tungen heftigere og heftigere og eksplosjonen kom som bølger og jeg rev meg i den ene brystvorten mens jeg trykket hodet hennes mot meg.
«mmmm jaaaaaaa deiligt.»

Jeg reiste meg sjelvent opp og så han inn i øynene. Han hadde løsnet på beltet og trekt frem den store pikken sin. Den sto som et spett og jeg tok fatt i den og stakk tungen ut og slikket den på tuppen. «mmmmm….»sa han og lente hodet bakover. Hun reiste seg og gikk bak han og trakk av han genseren. Jeg stakk hodet hans inn i munnen og trakk forhuden forsiktigt tilbake.  Jeg ba han reise seg og vi satte oss på huk foran han. Vi trakk ned buksene hans og begynnte arbeidet våres….Vi slikket og stakk den inn i munnen etter tur og han nøt det virkelig…. Jeg kunne kjenne et par dråper komme ut av han og stanset. Jeg reise meg og trakk begge to med meg inn på soverommet.

Jeg la henne ned og begynnte arbeidet mitt med henne. Hun var rennende våt og jeg slurpet i meg saftene hennes «mmmm,….ja…» hun skalv av nytelse.
Jeg slikket henne rundt klitten og stakk fingrene forsiktigt inn i henne. «Hun er så våt, kjenn!!» sa jeg og stakk fingrene mine i munnen hans. «mmmm ja, hun smaker godt også, nesten like godt som deg. Kan jeg få kjenne på deg?» spurte han. Han stakk fingeren inn i meg og jeg bøyde meg over henne igjen. Hun ristet og vred seg under meg, og jeg kjennte fingrene og tungen hans bak.  Hun ba meg fortsette og ikke stoppe for hun ville komme på samme måten som jeg. Jeg stanset ikke, men fortsatte og tungen min gikk som en jojo rundt og over den stive klitten hennes. Hun skrek og stønnet ut i extase, rev seg i brystene.

Og reiste seg i bue mot meg og trakk hodet mitt mot klitten. Hun gned seg mot tungen mi og jobbet med. Til det gikk for henne. Tror ikke hun har hatt en så heftig Orgasme med meg noen gang.

Jeg reiste meg opp og la mannen min ned på rygg. Og satte meg overskrevs på han. mmm han var så stor og så stiv jeg var redd det skulle explodere for han ganske fort.
Jeg begynte å ri han sakte og han stakk fingeren inn i det lille hullet mitt bak. Jeg elsker det…
Mmmm, hun satt på siden og knadde meg på brystene samtidigt som hun kysset meg nedover magen.    Mmmm mitt hemmelige ønsket er også oppfyllt, en stor stiv pikk inni meg og en deilig kvinne med runde deilige bryster som kjæler med meg. «mmmmm»  jeg snudde meg og satte meg med ryggen til han med bena mine på utsiden av hans og kjennte han fylle meg opp.

Hun satte seg på kne foran meg og begynnte å jobbe seg nedover mot klitten min mens jeg red han heftigere og heftigere….

Jeg brøt nesten sammen da hun tok klitten min i munnen sin og sugde. Jeg red fortere og fortere mens hun slikket og sugde klitten min. Jeg kjente fingeren hans rundt det lille hullet mitt der bak og han stakk den inn mens jeg red han. «Jeg kommer på dere!!!!!» ropte jeg og brøt ut i den deilgste orgasme man kan tenke seg. Det ristet og kom deilige skjelvinger nedover ryggen min. Jeg kom til meg selv igjen og
ba henne legge seg med på siden slik at han kunne slippe til bakfra.

Hun hadde ikke fått kjenne den store deilige pikken hans enda og jeg nøt synet av dem. Jeg så han inn i øynene og ba han stikke den inn i hennes våte fitte. Jeg skulle ikke be han to ganger. Han stakk den inn og jeg tok hånden min og kjente på saftene som kom ut av henne mens han trakk den ut og inn. Jeg arbeidet rundt klitten hennes og strøk brystene hennes.

Hun var så våt….. jeg ville smake på dem begge. Og arbeidet med tungen min nedover og slikket klitten hennes mens mannen min knullet henne bakfra. Han trakk foten hennes opp slik at jeg fikk bedre innsyn og plass. Jeg slikket og sugde klitten hennes. Hun kom som en foss på oss. Hun ristet og stønnet.

Vi reiste oss begge to og tok pikken hans i munnen og sugde og runket han. Han hadde vært nær ved å komme i oss flere ganger, og nå skulle han få sprute på oss.  «mmmm, ja la meg komme » utbrøt han.  Jeg tok den i munnen og trakk forhuden tilbake og sugde og runket han om hverandre. Han stønnet og skrek ut når det kom over oss. Vi slikket sæden hans av hverandre og koste lenge med hverandre før vi sovnet……….

Sexmoter

Sjekk også

Lyst

Lyst : Jeg er 1.67 høy, brunette, på ca. 65 kg. Flat mage, store bryster, …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *