søndag , 1 august 2021
Forside / Fantasier & drømmer / Min sex fantasi
Han holder meg fortsatt mot veggen, og drar kukken sin ut og inn. Jeg tar hånden min ned, og stimulerer klitoris.

Min sex fantasi

Min sex fantasi :

Det er denne mannen jeg skal møte. Han jeg har snakket med lenge på nett. Han er høy, maskulin, kjekk og mørkhåret. Jeg midt i Oslo City, klar for å møte han. Kjenner det pirrer i hele kroppen. Der er han. Han nærmer seg, sakte. Han er lik som på bildet. Vi har hatt et type forhold på nett, men ikke noe seriøst. Jeg kjenner det pirrer i skrittet. Han holder en intens øyekontakt med meg, mens han beveger seg i min retning. Jeg smiler til han. Jeg har på meg en navlekort, gjennomsiktig bluse, og et skjørt som når til rett under rumpa.

Han tar på meg. Holder meg stramt og intenst rundt midjen. Skrittet mitt, kommer i kontakt med hans. Vi ser hverandre dypt inn i øynene og veksler et kyss. Plutselig dytter han meg inntil en vegg, midt i Oslo City, og begynner å kline med meg hardt. Jeg kjenner pikken hans mot meg, og bare føler kåtheten blir større og større. Det er helt utrolig intenst. Jeg ser et toalett og vet med en gang hva jeg skal gjøre. Jeg bryter opp, og ser han inn i øynene. “Følg meg”, sier jeg på den mest sexy måten jeg får til. Tar tak i armen hans, og drar han i retning do. I det samme vi har kommet inn på jentedoen, er det trangt, lite men bra nok.

Jeg tar tak rundt han, og begynner å kline intenst med han. Han ser ut til å forstå hvor jeg vil med dette. Penisen hans er så hard. Sakte begynner jeg å kneppe opp skjorta hans. Jeg beføler den stramme, maskuline magen hans. Han kysser meg i nakken, mens jeg drar den buksesmekken hans. Han hjelper meg med toppen min, og skjørtet mitt. Jeg står igjen i en svart bh og en svart stringtruse. Han beføler puppene mine, og tar hendene hans sakte bak på ryggen min. Der løsner han bhåen min. Brystvortene mine er stive, og jeg kjenner at det renner av kåthet i fitta. Jeg kler av han sakte, helt til han står naken. Jeg beføler kukken hans, og drar den fram og tilbake. Jeg tar av meg stringtrusa.

Plutselig tar han tak i skuldrene mine, røft, og dytter meg passe hardt inn til veggen på den lille doen. Et klyng kommer fra meg, han hvisker i øret mitt: “liker du dette?”. Han tar kukken sin som er stiv som en stokk, og dytter den hardt inn i fitta mi. Et intenst stønn kommer fra meg.

Han holder meg fortsatt mot veggen, og drar kukken sin ut og inn. Jeg tar hånden min ned, og stimulerer klitoris. Jeg kjenner en pirrene følelse i hele meg. Jeg stønner, høyt, instenst, og mye. Han stønner. Vi kliner, mens jeg kjenner pikken hans ut og inn av meg. Jeg bryter meg løs av det faste grepet hans, og fører han mot doen. Der setter han seg, mens jeg setter meg oppå han. Han ser ut til å like det. Jeg rir, fortere og fortere, saktere, mer intenst, og stønner høyt. Jeg skriker. Kjenner orgasmen gjennom hele kroppen! Jeg senker tempoet, og går av han. Jeg setter meg på gulvet, helt utkjørt. Han er anpusten. “Dette må vi gjøre igjen en gang”.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *