søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Første gang / Barnevakt for Miriam og Naja – Første gang

Barnevakt for Miriam og Naja – Første gang

Barnevakt for Miriam og Naja – Første gang :

Jeg gikk nedover gaten med ætt bredt smil om munnen, jeg hadde akurat kommet i fra min nye kjæreste Camilla… Vi hadde ikke gjort noe spesielt, bare logge å klina å tatt på kvarandre uten på klærne, for foreldra hennes og lille søstera hennes var hjemme… Mæn vi hadde avtalt å gå på kino neste kveld og etterpå skulle vi gå hjem til henne for å finne på noe “gøy” sa hun…

Nå jeg kom hjem så ringte mobilen, det var Camilla som ringte… Hun ringte for å si æt hun kunne ikkje gå ut med me neste kveld… Hun måtte sitte barnevakt for lille søstera si, for foreldra måtte reise bort til ei syk tante og dei ville ikkje ta henne med seg… Jeg ble veldig skuffa og sa æt kunne ikkje Miriam (som lille søstera hennes heter) ta vare på seg selv da, hun er no trosalt 15 år…

Mæn foreldra ville ikkje la henne være hjemme alene, så Camilla måtte passe på henne… Hun spurte om jeg ikkje kunne komme bortom og “hjelpe” henne og være barnevakt… Vi kunne no leie en film og kose oss fremfor tv’n… Ellers takk sa jeg å la på… jeg satte meg fremfor tv’n og surmulte… Men jeg fant ikke noe å se på, så jeg gikk å la meg istede, men fikk ikke såve… Jeg låg å tenkte og angret på æt jeg ha blitt så sur, d var no ikkje Camilla’s feil æt hun måtte sitte barnevakt… Til slutt plukket jeg opp mobilen og sendte ei meld til henne og sa at jeg va sorry fær æt jeg ha reagert slik jeg ha gjort og æt jeg kunne godt komme over å holde henne med selskap neste kveld… Hun svarte mæ å sæ æt hun ble kjempe glad for æt jeg hadde ombestemt meg og æt vi skulle få d ganske koselig alikevæll…

Jeg la meg godt til rette i senga og like før jeg såvna så pep d i mobilen igjæn… jeg tok opp mobile og såg d va fra Miriam… jeg blæ litt forundret over kaffær hun sendte meld på meg… Mæn d som sto i meldinga forundret meg enda mer… det sto: “jeg hører du kommer over i mårra kveld, tenk om jeg ikke er snill da… her du tenk å rise meg da æller?? (A)” Jeg låg lenge å tenkte over d hun ha skreve før jeg endelig såvna… Neste dag gikk ganske sent, så når klokka var 17.00 dro jeg bare over til Camilla… Da jeg ringte på så kom Camilla å åpnet opp og nesten kastet seg i armene mine, hun ga meg ætt sikkelig kyss og sa hun var glad jeg kom… For Miriam hadde klart å overtale henne om æt venninna Naja skulle få låve å overnatte… Jeg tenkte æt da kansje dei hold seg på romme til Miriam, noe som jeg sa til Camilla og hun ha tenkt på d samme sa hun og såg lurt på meg…

Vi gikk inn på kjøkkenet fær jenten holdt på å laga pizza, d låg strødd med ting over alt og jeg sa: “Jo flere kokker jo mer søl ser jeg”. Dei flirte og Miriam kasta en liten deig klump på meg… Etter dei var ferdig med pizzaen så gikk vi inn på stua og satte oss fremfor tv’n og satte på en film… Camilla krøyp helt inntil meg og jeg la armen i rundt henne.. Miriam kviskret noe til Naja som jeg ikkje hørte og kniste, mæn rett etterpå så la naja seg nesten oppå Miriam og Miriam begynte å stønne å bære seg: “å Naja, åååh jaaah”

Og so flirte dei så mye æt dei holdt på å ramle ut av sofaen… Så gjore Naja noe så sjokket både meg og Camilla… hun bøyde seg frem og kyssa Miriam på munnen så snudde hun seg i mot oss og sa nå er d deres tur, so flirte hun… Vi kan ikkje være dårligere sa Camilla og kyssa meg… Og akurat da så ringte alarmklokka på ovnen og pizzaen var ferdig…

Miriam og Naja sprang opp og ut på kjøkkenet og sa æt jeg og Camilla skulle bli bære bli igjæn i sofaen…

Etter litt kom dei ut med både pizza og brus… Er det ikkje fint å ha personlige tjenere sa Naja… Kunna ha vore verre sa jeg å flirte… Så satte vi oss og spiste og drakk og såg film…

Plutselig ringte mobilen til Camilla, d var ei venninne så ringte og sa æt ei anna venninne hadde komt opp i en slåsskamp på en fest og va bragt til sykehuset… Hun spurte om ikkje Camilla kunne komme ned, men hun sa hun satt barnevakt… Venninna stoppa ikkje å mase, tilslut spurte hun om d var greit at jeg passa dei to jentene alene litt… Ja da sa jeg, dei er no trosalt 15 så dei kan væll egentlig passe på seg selv…

Så dro Camilla og etter æt filmen var ferdig så sa Miriam og Naja æt dei gikk opp på romme til Miriam en tur…

Jeg la meg ned i sofaen å tok av me genseren å brukte den som pute og satte på en anna film… etter ei lita stund kom Naja ned og sa æt hun måtte hjem en tur for hun hadde glemt noe ganske viktig…Miriam kom også ned og satte seg i sofaen i lag mæ meg… Vi satt der helt stille og såg på filmen… etter 20 min kom Naja tilbake og dei to jentene sprang opp på romme igjæn… Mæn etter noen min så kom dei ned igjæn, jeg fikk nesten sjokk når jeg såg dem… Dei hadde kledd på seg to politidrakter… dei kom bort til sofaen og Naja sa jeg var arrestert… Jeg spurte om grunnen og hun svara æt d va for jeg hadde spist opp d siste pizza stykke….

Dei satte på meg håndjern og førte meg opp på romme til Miriam og sa æt dette var fengselet… Dei dytta meg opp i senga og lenka meg fast… Jeg tenkte ikkje så mye over d, dei ville leke litt og d skada væll ikkje… Så gikk dei plutselig ut… jeg klarte ikkje å komme meg løs og da angret jeg på æt jeg ha gått med på dette… Jeg ropte på dei mæn dei, mæn ingen svarte… Etter d ha gått 10 min og jeg var ganske sliten av å rope og prøve å komme meg løs så kom dei tilbake… Ligger du godt spurte Naja og flirte, jeg gav fra meg noen banne ord og såg stygt på henne… Ska vi bare la han ligge litt til så han lærer å passe kjæften sin sa Miriam og va på vei ut igjæn… Jeg ble bare sintere og kjefta på dæm, dei sto bare der å smilte… Så kviskra Naja noe til Miriam og hun sa mhm og kniste litt…

Vi skall holde ett lite show for deg sa Naja og såg på meg mæ ætt lurt blikk… Så snudde hun seg i mot Miriam og kyssa henne på munnen og denne gangen gjengjelte hun kysse… Naja begynte å beføle brystene til Miriam uta på klærne, so begynte hun å kneppe opp skjota hennes og dro den sagt av…

Hun stilte seg bak henne og befølte Miriam’s bryster uta på bh’n så forsvant hendene hennes bak på ryggen og plutselig datt bh’n av og jeg såg dei deilige brystene til Miriam… Du liker hva du ser ja sa Naja og flirte, for hun såg æt d ha kåmt en liten bul på buksa mi… Hun førte hendene sine frem over og nedover magen til Miriam.. Hun begynte å stryke henne på skritte utapå buksa, mens Miriam knadde brystene sine… Så begynte Naja å kneppe opp buksa til Miriam så byde hun seg helt ned og begynte å trekke den sagt av henne… Noe som pirra meg enda mer, jeg viste d var gale å ligge der å se på, mæn hva kunne jeg gjøre, jeg va no lenka fast i senga…

Da buksa til Miriam var helt nede skrevet hun ut av dem og der sto hun bare iført en tynn blondetruse…

D var ett vakkert syn, jeg hadde aldri sett på Miriam på denne måten før… hun var no utrolig nydelig… rettere sagt perfekt… Naja gikk i rundt Miriam og kyssa henne igjæn mens hun strøk henne over den nakne kroppen… Hun kyssa henne nedover halsen og begynte å suge å bite litt i brystvortene hennes, Miriam begynte å stønne og pressa hode til Naja tetter inn til seg… Naja fortsatte å kysse henne videre nedover magen og nedover, hun stakk ut tungen og slikka henne utapå trusa… Miriam ga fra seg ætt stønn, så tok Naja å dro av Miriam trusa og flyttet seg litt så jeg fikk se henne helt naken…

Så reiste hun seg og hentet en stol og satte Miriam ned der… det var ikkje vanskelig å se kæm som var sjefen over hele situasjonen, så gikk unn bort til ranselen sin som hun hadde tatt meg hjemmefra og hentett frem en dildo… hun gikk å satte seg fremfor Miriam som la føttene sine over skuldrene til Naja som begynte å presse dildoen inn den trange fitta henne‘s… sagte gikk den innover, Miriam stønnet og bar seg… Etter litt var deg ganske langt inni så da begynte hun å trekke den ut igjæn, og inn igjæn…

Etter litt gikk den ganske lett ut og inn av henne… Naja begynte å masere klitten hennes og hun stønnet mer å mer… d hørtes ut som hun kom te å få orgasme snart… Mæn rett før d skjedde stoppet Naja og reiste seg opp, hun hadde latt dildoen stå igjæn inne i Miriam… Miriam begynte å føre den ut og inn av seg selv i sagte bevegelser…

Naja gikk bort til sengen og krabbet oppi… hun la seg tett inntil meg og kyssa meg på kinne… Så begynte hun å stryke meg over magen… så sa hun va har vi her da og strøk meg utapå buksa… Kansje den vil ut en tur sa Naja og begynte å kneppe opp buksa.. Jeg ville protestere mæn klarte d ikkje… Hun dro den helt av meg og slengte den på gulve… Så dro hun av meg boxeren, kuken min sto som en påle…

Hun la den lille varme hånda si i rundt dæn å begynte å runke meg i sakte bevegelser… Så bøyde hun hode ned å gapte over den og begynte å suge hode mens hun fortsatte å runke den… Jeg kjente at d kom til å gå for meg snart og d gjore Naja også så hun stoppet… Så reiste hun seg og stilte seg over meg…

Hun begynte å kneppe opp skjorta som hun hadde på seg og slengte den på gulve… Så kneppet hun opp buksa og den gikk samme veien som skjorta… og d gjore bh’n hennes også… Da kom d frem to deilige bryster, dei var større ænn Miriam sine, jeg fikk vann i munnen og låg der bare å fantaserte over vor deilig d ha å fått smake på dem… Naja stilte seg over hode på meg og strøk seg utapå trusa… jeg såg hun var våt… Så dro hun den sagte av seg og lot den lande i ansikte mitt… Jeg dro inn den deilige duften av kåt fitte… så byde hun seg sagte ned over hode mitt å kommanderte meg til å slikke henne…

Mæn jeg såg vor kåt hun var så d gikk en liten djevel igjennom meg og nektet… Noe som jeg ikkje skulla ha gjort, hun slo meg i ansikte med flat hånd og kommanderte meg på nytt… Jeg stakk ut tunga og lot den gli over den nybarberte fitta hennes… Hun stønnet høyt å trykte den enda lengre ned i ansikte mitt…

Jeg lot tunga gli inn mellom dei hovne leppen og inn i fitta hennes, jeg stakk den inn så langt jeg klarte og slikket i meg den deilige søt/salte saften…

Hun førte ene hånden ned på seg selv og begynte å masere klitten sin mens hun jukket imot ansikte mitt… Så kjente jeg noe vått i mot kuken min, jeg hadde helt glemt Miriam… Så no satt hun å pressa seg ned på meg… jeg ga fra meg ett dypt stønn når jeg skjønte va som foregikk… Hun ridde meg i sagte bevegelser mens hun stønna frem æt hun hadde lengta etter å kjenne kuken min fylle henne opp helt sia første gangen hun hadde sett meg… Hun hadde drømt om meg kvar natt sa hun og fingret seg ganske ofte til orgasme mens hun hadde tenkt på meg… Da klarte jeg ikkje mer og med ett brøl som ble dempet av fitta til Naja kom jeg som jeg aldri hadde kommet før….

Jeg gikk inn i en halvt bevisstløs tilstand, mæn våknet fort da jeg hørte en stemme si: “VA FAEN ER DET SOM FÅREGÅR HER??” Det var Camilla, hun hadde kåmt hjem igjæn!!

Sexmoter

Sjekk også

Sexfantasi

Sexfantasi : Del 1 Dette hendte for en stund tilbake. Jeg hadde vært på en …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.