søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Kinky / Mistress Nina
Det var en latex maske som det sto slave på. Deretter skulle jeg suge ham og måtte svelge unna all sæd vis jeg ville unngå straff.

Mistress Nina

Mistress Nina :

En natt noen dager senere kom Per ned til meg. Det var trapp i mellom etasjene og Per og Nina hadde fått beskjed om når jeg ikke måtte opp tidig neste dag. Jeg våknet først når jeg merket at han hadde kommet opp i sengen min, og vi begge plutselig lå nakne og av at han begynte og beføle meg på innsiden av låret mitt. Vi lå begge på siden og jeg kjente at kuken hans begynte og bli hard og deilig opp mot korsryggen min. Jeg tok hånden min bak og begynte og runke ham, mens han hvisket opphissende ord i øret mitt.

Så ba han meg om og løfte opp beinet mitt så han fikk plass og han begynte med å fingre guttefitta mi og jeg nøt de veltrente armene som behandlet meg. Så la han seg til rette og begynte å penetrere meg. -etter hvert kom han godt å langt inni meg og tok meg fort og hardt. Og like fort som han var kommet var han ferdig og reiste igjen. Jeg lå der uten orgasme og langt i fra ferdigpult.

Jeg våknet senere på morgenen og så at Per hadde lagt igjen en invitasjon til en seremoni i kveld hvor jeg da ville bli innlemmet som Master Pers og Mistress Ninas slave. På invitasjonen sto det også at jeg skulle være renset bak og at jeg skulle møte opp med butt-pluggen der den hører hjemme. En time før gikk jeg i dusjen og forberedte meg. Jeg gikk opp trappen til Nina og Per hvor jeg ble møtt av begge to som satt i stuen. Mistress Nina spurte om butt-pluggen var der den hørte ti og jeg svarte ja mistress, det gjør den. ” Fint da kan du kle av deg og ta mansjetter på armer og ben og slave masken.

Det var en latex maske som det sto slave på. Per beordret meg bort til ham og han festet fast armene mine bak på ryggen. Deretter skulle jeg suge ham og måtte svelge unna all sæd vis jeg ville unngå straff, og jeg kunne selvsagt ikke bruke armene. Etter å ha holdt på noen minutter kom Mistress Nina bort og begynte å pule meg med butt-pluggen, og jeg kjente etter hvert at jeg begynte å slite siden jeg selv bare ble kåtere, men jeg hadde ikke fått lov til å få orgasme.

Jeg klarte å hente meg inn og Mester Per tok etter hvert tak i bakhodet mitt og begynte å munn pule meg hardt før han til slutt fylte munnen min til randen med sperm, og noen dråper rant ut, men jeg klarte og få svelget dem i meg. Samtidig sluttet Mistress Nina og satt seg tilbake i stolen sin. Mester Per reiste meg opp og la meg over sofakanten og løsnet beltet mitt og ga meg tre rapp på hver rumpeballe. Det var deilig sviende. Deretter førte han meg bort til Mistress Nina som nå skulle få bruke meg på samme måte, hun ville slikkes til orgasme. Jeg startet og Mester Per forsvant vekk en stund.

Når han kom tilbake var jeg godt i gang og Mistress Nina nøt behandlingen av tungen min. Mester Per dro ut butt-pluggen jeg allerede hadde i meg og viste meg en ny og større han hadde funnet frem. Jeg måtte sette meg annerledes for at den skulle kunne gå inn og han begyne og pue meg med den og jeg måtte gjøre alt for å konsentrere meg med oppgaven i å gi Mistress Nina orgasme, og dette klarte jeg heldigvis. Hva som skjedde senere når Mistress Nina fikk innhentet seg noen krefter igjen får du vite senere 🙂

Sexmoter

Sjekk også

Når Master blir slavegutt – kinky

Når Master blir slavegutt – kinky : Som Dominant Master er jeg jo vant til …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.