fredag , 27 november 2020
Forside / Alminnelig sex / 16 år Hilde – Aldersforskjell

16 år Hilde – Aldersforskjell

16 år Hilde – Aldersforskjell :

Nabojenta Hilde hadde spurt om hun kunne få overnatte hos meg, og jeg hadde spurt hjemme og fått lov.

Hun var nettopp fylt 16 år og siden foreldrene skulle bort så ble det til at hun kom over på fredagen.

Det hadde vært en varm og travel dag, så jeg skulle ta meg et bad.

Jeg tappet i badekaret og kledde av meg. Når jeg hadde satt meg oppi karet, så ringte telefonen.

Foreldrene mine var også ute en tur, så Hilde fik ta den. Hun ropte at det var en som ville snakke med meg. Jeg ropte tilbake at da fikk hun komme inn med telefonen.

Hun kom inn med telefonen, og selv om jeg hadde mye skum i badekaret så visste jeg at hun kunne se meg hvis hun så mellom skumdottene.

Mens jeg snakket i telefonen, ble hun stående ute på badet ved siden av badekaret. Jeg lot som ingenting og snakket videre med kameraten min.

Etter ca. 5 minutter så avsluttet jeg samtalen og gav telefonen til Hilde. Hun gikk inn i stua med den, og kom tilbake og tittet inn døra. Kan jeg få sitte her med deg, spurte hun.

Det går fint, svarte jeg. Vi må bare passe på om foreldrene mine kommer hjem.

Hun fant frem en krakk og satte seg ved siden av badekaret og jeg så at hun tittet ned på meg flere ganger. De gangene det kom såpeskum i veien for det hun ville se, så skyflet hun vekk skummet. Hun lekte med vannet og spurte om det var deilig med et bad. Kjempeherlig, sa jeg, det å ta et varmt bad er det beste som finns.

Har dere badekar hjemme, spurte jeg. Nei, det har vi ikke, sa hun. Har du badet i et badekar før, spør jeg, og hun rister på hodet. Har du lyst, spør jeg, og ser at hun stusser veldig før hun svarer. Jeg har veldig lyst, men tror du at jeg kan det da, sier hun. Klart du kan, sier jeg, det er jo bare meg som er hjemme og det drøyer nok enstund før de andre kommer hjem. Hun reiser seg opp og begynner å kle av seg.

Ikke se, sier hun når hun skal ta av seg t-skjorta. Jeg lukker øynene og hører at hun vrenger av seg plagget og åpner øynene igjen. Hun er i ferd med å trekke av seg trusa og ser ikke at jeg titter på henne. Hun retter seg opp og ser på meg. Du skulle ikke se, sier hun og dekker seg til med hendene. Bare kom du, sier jeg og gjør plass til henne mellom bena mine. Hun setter seg godt til rette og vannet rekker henne til litt under de små spede brystene hun har. De har en antydning til større brystvorter og en liten velving, men jeg er mer interessert i fitta hennes. Jeg prøver å se, men hun sitter så nær meg at det klarer jeg ikke.

Først når hun lener seg tilbake, så kan jeg se fitta hennes mellom noen skumdotter og ser at enten hun ikke har fått hår ennå, ellers så barberer hun seg. Hun ser at jeg titter og dekker seg til med hendene. Få se, sier jeg. Hun tar vekk hendene igjen og lar meg få se. Hun setter seg opp igjen og ser ned på kuken min som nå har begynt å våkne til liv. Hun tar forsiktig rundt den og klemmer sakte til. Så myk å ta på og allikevel så hard, sier hun. Jeg griper rundt hånden hennes og hjelper henne med å trekker forhuden tilbake.

Hun studere kuken med store øyne. Hun sitter så nært meg at når jeg tar vekk hånden hennes og griper rundt kuken selv, så kan jeg presse den nedover og føre den mot fitta hennes. Jeg stryker kuken inn mellom fitteleppene hennes og hun fniser til.

Dyt, dyt, sier jeg mens jeg presser den opp og ned mellom fitteleppene.

Hun ler og setter seg opp på meg. Legg deg på magen oppe på meg, sier jeg. Hun gjør som jeg sier og jeg lar meg sige helt ned i karet. Vi ligger å koser oss og plutselig så kysser hun meg på munnen. Jeg liker deg, sier hun. Jeg liker deg også, sier jeg, og kysser henne igjen.

Vannet har begynt å bli kaldt og vi avslutter karbadet og går i dusjen.

Jeg vasker henne på kroppen og når jeg kommer til fitta hennes, så lar jeg en finger gli mellom fitteleppene og hun gisper til når jeg treffer klitoris. Jeg dusjer henne fri for såpe og vasker meg selv, dusjer og går ut av dusjen.

Jeg finner et stort håndkle og tørker først Hilde og så meg selv. Hun bøyer seg ned for å ta opp trusa si, men jeg stopper henne. Du har ikke bruk for den nå, sier jeg. Vi kan sitte sammen under dette håndkle og da trenger vi ikke noen klær. Vi gikk inn i stua og etter at jeg hadde trekt for gardinene og satt på en film, så satt jeg meg i sofaen. Jeg startet ikke filmen med en gang, og Hilde kom opp på fanget mitt. Hun satt seg overskrevs med ansiktet mot meg og lot seg gli helt inn til meg. Kuken som var helt stiv passet hun på å få mellom fitteleppene og hun ble sittende å gni seg mot meg.

Skal vi pule nå, spør hun. Ja, svarer jeg, jeg vil ha kuken inn i fitta di.

Gjør det vondt, spør hun. Det svir kanskje litt først til du er vant med det, sier jeg.

Vil du at vi skal gjøre det da, spør jeg og hun nikker litt usikkert til svar.

Da går vi og legger oss, sier jeg. Hun reiser seg og sammen går vi inn på soverommet. Jeg legger meg på senga og får henne til å legge seg oppe på meg, og mens jeg stryker henne over rygg og rumpe, så lar jeg kuken stange mot fitta hennes. Hun sprer bena litt mer og jeg fører hendene ned mot rumpeballene hennes og tar tak under dem og åpner henne litt opp.

Jeg kjenner at jeg er nær åpningen hennes og sakte begynner jeg å presse meg inn i henne.

Det butter imot litt, men så glir jeg sakte inn i henne.

Hun gisper til og biter seg i leppa. Jeg kjenner at jeg bunner henne og holder kuken helt i ro for at hun skal venne seg.

Etter en liten stund, så kniper hun med musklene der nede og jeg beveger meg sakte i henne. Hun gjør noen små motjukk og jeg øker sakte tempoet. Hun er så utrolig trang og klemmer så herlig rundt kuken min, at jeg skulle ønske at dette varer evig. Det er tydelig at hun liker dette for hun øker bevegelsen og blir samtidig tungpustet. Jeg lar kuken gå som et stempel ut og inn i henne og med et stønn så kommer jeg i en herlig orgasme. Jeg fyller henne helt opp og den sæden hun ikke har plass til, blir skviset ut og renner ned mot pungen min.

Sakte visner kuken vekk og glir ut av henne. Jeg strekker meg etter en rull med papir og hun tørker seg for sæd. Vi blir liggende i senga og slapper av litt etter dette.

Vi ligger å småprater og jeg spør henne om hun hadde det hatt det godt. Ja, det var deilig, sa hun. Har du lyst til å ha det veldig deilig, spør jeg. Skal vi gjøre det flere ganger da, spør hun. Jeg skal vise deg, sier jeg, legg deg på rygg med bena på gulvet.

Hun gjør det og jeg setter med ned på gulvet mellom bena hennes. Hva skal du spør hun når jeg bretter fitteleppene hennes til side. Først skal jeg se på fitta, og så skal jeg slikke deg etterpå, sier jeg.

Er ikke det ekkelt sier hun. Vent å se, sier jeg. Jeg studere fitta og ser at hun er blank og glatt i åpningen. Jeg bøyer meg frem og slikker henne mellom de indre fitteleppene og når jeg kommer opp mot klitoris, så lar jeg tunga rotere rundt før jeg suger den inn i munnen. Hun gisper til og presser seg mot munnen min. Jeg fortsetter ufortrødent videre og jeg hører at hun puster tyngre og tyngre. Hun begynner å ligge veldig urolig og hviner til mer og mer, og plutselig hikster hun høyt og presser hodet mitt hardt ned mellom bena sine med hendene. Jeg slikker henne videre, men nå dytter hun meg vekk.

Jeg lar henne få pusten igjen og reiser meg opp på knærne og tar tak i kuken som er vokst hard igjen, sikter den inn og lar meg synke helt til bunn i henne. Jeg begynner å ta henne i lange seige tak, og siden jeg nettopp har hatt en utløsning, så kan jeg holde på ganske lenge.

Jeg øker tempoet etter vert og kjenner det begynner å bygge seg opp igjen. Med noen kraftige støt så kommer jeg i en kraftig orgasme langt inne i henne. Kuken visner fort ned til normal størrelse igjen og jeg trekker meg ut av henne.

Etter dette så legger vi oss til å sove med vissheten at det blir ikke siste gangen vi puler denne helgen.

 

Sjekk også

En ganske vanlig overnatting

En ganske vanlig overnatting Dette hente en helg jeg var alene hjemme og skulle få …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *