fredag , 16 april 2021
Forside / XFiles / Min deilige Lise

Min deilige Lise

Min deilige Lise

Jeg var 16 år da dette skjedde, det sitter klistret i hukommelsen den dag i dag.

Lise, søsteren min (da 17) stod i dusjen da jeg kom hjem. Mamma og pappa ville ikke komme hjem på et par timer enda. Jeg hadde også tidligere spionert da hun var på badet, og listet meg opp og knelte foran døra og kikket inn nøkkelhullet. «Pokker» dusjforhenget hang i veien, men jeg kunne se litt av rumpa hennes i den lille sprekken som var. Deilig rumpe hadde hun. Plutselig stengte hun dusjen og rev opp forhenget. Den deilige kroppen hennes kom til syne. Di store brystene hennes hang litt selv om di var faste, og brystvortene pekte rett ut, og lenger nede ei deilig fitte dekket med tynt hår.

Hun strakk seg etter håndkleet og begynte å frottere seg. Først håret, så halsen og nedover brystene.

Hun tok seg god tid der, jeg kunne se brystvortene ble stive. Hun likte det nok, tenkte jeg. Hun tørket med rolige bevegelser på fitta si, og begynte å gni utenpå med den andre hånda. Gud hvor kåt jeg ble av det synet. Hun masserte raskere og raskere, og slapp håndkleet. Hun strakk seg etter noe på benken. Et talgelys, som hun begynte å gni opp og ned i sprekken. hun stønnet lavt, og presset litt av det inn i seg.

Jeg klarte ikke å dy meg og vippet fram pikken og begynte å runke, dette var virkelig himmelen.

Lise satte seg ned i dusjen og spredde bena, rett i glaninga mi, og presset talgelyset lengre og lengre inn mens hun masserte klitorisen med andre hånda. Det var så sinnsykt deilig å se på, og jeg kom i en enorm orgasme. Da jeg kom til meg selv igjen og tittet inn nøkkelhullet var hun ikke der, og med ett klasket døra rett i hodet mitt og ut kom Lise med et håndkle rundt seg.

«Din perverse gris» sa hun og kikket sint på meg.. «Hva faen er det du glor på`» spurte hun.. Jeg stammet forsiktig frem «Ddd..du var så fin» Så dyttet hun meg ned så jeg ble liggende påryggen med den halvstive pikken pekende opp. Hun kikket lurt på meg og sa: «ja da skal jeg se på deg også» Ehhh.. klarer ikke det nå, den er ikke stiv lengre sa jeg..

Hun slapp håndkleet som hun hadde rundt seg og blottet den deilige kroppen for meg.. Og joda der reiste den seg på nytt.. «Sett i gang og runk» beordret hun.. Og jeg gjorde som hun sa.. Det var deilig å ligge der å runke og se rett opp på min nakne søster.. «Stopp» sa hun og bøyde seg ned. «jeg vil kjenne» så la hun hånda si rundt den og fortsatte der jeg slapp.. Trodde jeg skulle kome igjen, men da stanset hun.. SÅ satte hun seg på huk over meg, helt til fitta hvilte over pikken min.

Sakte men sikkert gled hun ned på meg, helt til hele pikken var inne. hun lukket øynene og sukket tungt.. «det var noe annet ja» sa hun og begynte å ri opp og ned.. Fy faen, dette var det deiligere enn jeg hadde drømt om.. Jeg kunne se puppene som gynget i takten, og uten forvarsel kom jeg i en kjempeorgasme, og pupmpet sæden opp i henne..

En uforglemmelig dag

Sjekk også

Svigerinne – XFiles

Svigerinne – XFiles : Min første kvinne var en virkelig het opplevelse! Det året jeg …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *