søndag , 1 august 2021
Forside / XFiles / Pappajente

Pappajente

Pappajente

Så lenge jeg kan huske har jeg vært en skikkelig pappa-jente. mamma og pappa skiltes da jeg var 5 år gammel, så jeg så han kun annenhver helg. Han fikk seg aldri noen ny kjæreste, så han var bare min hver gang jeg var hos han, og vi gjorde alle mulige hyggelige ting sammen. Da mandagen kom, og jeg skulle tilbake til mamma var det som om hele verden falt sammen. Det var nok den reaksjonen som gjorde at jeg tidlig begynte å ha merkelige drømmer om pappa om nettene. Først da jeg var blitt litt eldre at jeg begynte å forstå hva disse drømmene egentlig handlet om…

De startet som regel med at jeg var i badekaret, og at pappa kom inn og satte seg på kanten av karet og slo av en prat. Det var faktisk også noe han hadde pleid å gjøre i virkeligheten, når jeg var mindre, uten at jeg noen gang hadde tenkt over at det var noe merkelig i det. Å bade var noe av det beste jeg visste, nettopp fordi jeg da alltid fikk masse oppmerksomhet av pappa, og han pleide å surre meg inn i håndkleet etterpå og la meg sitte på fanget mens han tørket meg. Men, tilbake til drømmen…når pappa så kommer og setter seg snakker vi ikke sammen i det hele tatt, vi bare ser på hverandre, måler hverandre med blikkene….og så våkner jeg, skjelven og svett, og våt mellom bena.

Det var den høsten jeg fylte 16 at ting begynte å skje.. puppene mine var struttende og ømme, og jeg begynte å bli flau over kroppen min og alle endringene som hadde begynt å skje. En dag jeg var hos pappa ville han ta meg med på shopping for å lysne humøret mitt litt. Jeg dro ham gjennom butikk etter butikk, og visakortet gikk varmt. Jeg kom ut av prøverommet og viste meg frem i en ny trang topp, da pappa begynte å legge merke til brystene mine, brystvortene stivnet som to roseknopper under blikket hans.

”Du skal ikke kanskje kjøpe noe nytt undertøy da, jenta mi?” Spurte han. ettersom jeg bare var glad til for at han spanderte så mye på meg sa jeg gledelig ja. 5 min senere kom pappa tilbake med tre forskjellige blonde-bh-er. ”Prøv dise, jeg tror de passer”, sa han, og stemmen hans skalv. I det jeg dro toppen av meg, og skulle til å ta på bh-en, åpnet han døren til prøverommet, og stirret utforskende på meg.

-trenger du hjelp? Jeg ble brydd, og svarte fort nei……

Senere på kvelden, hjemme hos pappa, ble jeg liggende å tenke på episoden i prøverommet, hvordan han hadde stirret utforskende på meg, det hadde vært noe i blikket hans. Plutselig merket jeg at de små brystene mine begynte å krible, og brystvortene ble harde og spisse, jeg klarte ikke å holde fingrene unna, måtte bare kjenne på dem. Jeg puttet fingrene i munnen så de ble våte og seige av spytt, så begynte jeg å stryke dem mot vortene. Først forsiktig, prøvende, men fort hardere, og til slutt kløyp jeg og dro i dem, de ble lange, og ennå hardere. Jeg fortsatte å tenke på pappa, alle de gangene han hadde kikket på meg når jeg lå naken i badekaret, og den ømheten han utviste når han tørket meg etterpå, alltid strøyk og koste, mens jeg satt på fanget hans med den nakne jomfru-fitta mi mot lårene hans.

Helt uten å tenke over det lot jeg hendene mine gli nedover, over magen, og videre, til de fant den lille hårdotten. lot en finger gli helt ned til fitteåpningen, stakk den så vidt inn, før jeg førte den opp til munnen. Den var våt og klissete, og smakte søtt og salt på en og samme tid. Ned til fitta med hånda igjen, denne gangen fingerpuler jeg meg selv hardt, inn og ut, inn og ut, hardere og hardere. Det er så deilig å høre lydene, slafsete lyder av fittejuice.

Jeg er så opptatt av meg selv at jeg ikke merker at pappa kommer inn, han har mest sannsynlig stått der og sett på meg lenge, men jeg merker det ikke før han kommer helt bort til sengen min og bøyer seg ned og begynner å slikke ivrig på jentebrystene mine. ”Så deilig kroppen din har blitt”, mumler han… Selv om jeg vet det er galt, er jeg for kåt til å klare å stoppe han. skyldfølelsen vrenger seg i meg, og skammen likeså, men samtidig er jeg kåt og nysgjerrig, lurer på hvor langt han vil gå om jeg tillater det.

Han suger seg fast i brystvortene mine, suger så hardt at det nesten gjør vondt, men samtidig vil jeg ikke be han om å stoppe. Gode, deilige pappaen min.

”Jeg har drømt om dette så lenge”, hvisker han inn i øret mitt, ”Du har alltid vært så deilig og myk å ta på, og endelig er du gammel nok til at jeg gjøre det jeg alltid har drømt om.” Fingerene hans løp over magen min og ned til det våte hullet. Da han kjente at jeg var så kåt at fittesaftene mine hadde blitt gnidd utover lårene, slapp han fra seg et høyt stønn, og jeg stønnet med ham. Endelig begynte han å gni klitoris, fort og presist, pappa visste tydeligvis hvordan det skulle gjøres. Med den andre hånden stakk han først en, så to fingre inn i meg og ga meg en real omgang fingerpuling. Det var så godt å kjenne de tjukke sterke fingrene hans inni meg, jeg stønnet og vred meg og trodde snart jeg kom til å eksplodere. Jeg kløyp febrils i de små brystvortene mine og stønnet dypt og ukontrollert.

Han merket hva som skjedde, og rett før jeg kom stoppet han. jeg så skuffet opp på han, med bedende øyne, men han hadde tydeligvis andre planer. I løpet av tre sekunder var buksene hans av, og den store stive pappakuken stod som et fyrtårn opp langs magen hans. Han tok tak rundt bakhodet mitt, og sakte dyttet han munnen min nærmere staken, ”Stikk ut den lille tungen din, sa han, og jeg gjorde lydig som han sa. Sakte lot han pikken skli over min utstrakte tunge, før han kjørte den inn i munnen på meg. Han skjønte at jeg aldri hadde sugd pikk før, så han sa at jeg ikke behøvde å tenke på noe, han skulle nok vise meg.

”Du er flink, jenta mi, så deilig våt munn du har…du suger som en gudinne”, roste han meg mens han knullet meg dypt i munnen. Jeg begynte å slappe av og føle meg trygg, det var jo pappa, jeg trengte ikke ha prestasjonsangst! Sakte men sikkert begynte jeg å bevege hodet, frem og tilbake, lot pikken gå dypt i meg før jeg trakk meg unna, så tilbake igjen. Han strøk meg hele tiden over håret, hardere og hardere, ettersom bevegelsene hans ble mer og mer brå. Det tok ikke lang tid før han begynte å rykke i hoftebevegelsene, og sendte hele ladningen i ansiktet på meg. Han var så deilig å se på når han kom. Det smakte salt og deilig, og jeg slikket det hele i meg. Pappa segnet sliten om på sengen, og jeg la meg i armkroken hans for å kose. Slik sovnet vi, og våknet neste morgen, i hverandres armer, uthvilte og friske, og klar for nye leker….

Sjekk også

Svigerinne – XFiles

Svigerinne – XFiles : Min første kvinne var en virkelig het opplevelse! Det året jeg …

One comment

  1. Deilig – jeg kjenner følelsen av pikken som fyller fitta di!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *