fredag , 16 april 2021
Forside / XFiles / Guttefamilien III – IV

Guttefamilien III – IV

Guttefamilien III – IV

Jeg våknet morgenen etter av at faren til vennene min river av oss dyna, samtidig som han roper ut – ”Frokost gutter”. Der ser han 4 tenåringsgutter ligge tett omslynget, med nakne kropper . Jeg reiser meg forvillet opp, og merker at jeg har beinhard pikk. Jeg ser meg rundt på de tre andre, og de ligge rogså med stive pikker. Espen og Eirik har hånda i skrittet til hverandre – og holder i hverandre spikker. Gjett om de har drømt godt da.

Faren har bare en håndkle rundt seg – og dette lar han nå falle, en grov halvstiv pappa pikk henger mellom bena hans, og det er tydelig han reagerer på synet at deisse 4 kåt ung guttene som ligger nakne foran han. Han er stor og sterk, og tar meg under armene og løfter meg opp, på armen, holder meg inntil sin egen kropp. ” Hei Axel, du ser morgenfrisk og klar ut. Skal dere bli med å bade i sjøen ?”

Jeg blir skikkelig stiv når jeg kjenner hendene hans tar på den nakne kroppen min, og klamrer meg fast til han. Han stryker meg på rompa, og jeg kjenner at fingrene hans glir inn mellom rompeballene mine.

De 3 andre guttene reiser seg også opp – tydelig er de vant til dette, for ingen ser ut til å skamme seg over at de står her nakne med beinharde morgenpikker foran faren. Espen går bort til faren, og kysser han på halsen, mens han stryker over farens harde pikk. Faren slipper meg ned, og vi går alle 5 ned til sjøen, der de har en liten privat badestrand, uten innsyn fra andre sider enn sjøen.

Vi går ut på bryggekanten, og setter oss ned på kanten. Faren til guttene setter seg bak meg, og holder rundt meg, mens han stryker meg på magen og brystene. Jeg kjenner den harde pikken hans mot ryggen min, og lener meg tilbake så jeg kommer enda nærnere. Jeg snur hodet mot han, og han kysser meg dypt. ” Vil du la meg få pule din flotte glatte lille gutterompe” spør han. Jeg bare nikker, og kjenenr jeg løftes opp, og han plasserer pikken sin mot guttefitta mi. Etter alt som skjedde igår, er jeg ganske åpen, og selv om han er stor – glir han lett inn i meg. Jeg bare søtnner, og begyner å ri han. Han legger seg ned, mens jeg rir kuken hans som gal, det er så rått og herlig å kjenne den digre mannekuken inni meg.

Espen har i mellomtiden satt seg over farens ansikt, og lar farens tunge leke inni hullet sitt. Jeg rir så dypt jeg kan, kjenner farens pikk bunne inni rompa mi, og plutselig kommer brølet hans. Når han spruter en vanvittig dose sperm inni meg. Jeg føler rompa mi vil sprenges, og at spermen hans tyter ut ved siden av pikken min.

Eirik liggerpå kne ved siden av meg, og suger meg – og nå kommer jeg også, midt i ansiktet hans. Spermen min var så stor, han er dekket av min hvite sæd, og jeg drar han opp til meg, så jeg kan kysse og slikke bort alt jeg sprutet på han. Rett foran oss står Andreas og runker til synet av faren som puler hans beste venn….. for et syn….

Guttefamilien IV

Vi badet hele dagen – og dro hjem til hytta for å spise middag i kveldingen. Ganske solbrente, og med såre rompehull. Guttenes far hadde pult oss på skift om dagen, og når han ikke klarte mere, var det Andreas og brødrene som koste seg.

Utenfor hytta vokser det ganske mye kratt, så ingen kan se inn til hytta. Utenfor trappen er det en dusj, så når vi kom dit var det bare å hive av seg klærne alle sammen og dusje. Espen likte meg visst veldig godt, for han var i nærheten av meg hele tiden, holdt rundt meg og leide meg når han hadde anledning til det. Jeg likte han utrolig godt, ble forelsket i denne nyutsprungne skjønnheten av en gutt.

Plutselig kom moren ut, sammen med ei jente, guttene sin kusine Cecilie som var kommet på besøk. Jeg skvatt til, ble litt sjenert over å se ei jente der, men de andre jublet og ba henne komme ut til oss også. Hun så ut som hun var på Espen sin alder, og hoppet inn i vannstålene med oss andre så snart hun var naken. Jeg hadde ikke sett ei ungjente naken så jeg fulgte ivrig med. Hun hadde sort hår, og det så ut som dusken hennes var barbert, så det bare var en strek over sprekken. Med sine smale hofter, lang og tynne ben og flotte struttende ungjentebryster var hun et syn for guder. Hun gikk bort til Andreas og klemte han godt, og de to begynte å stryke hverandre.

Espen smurte meg inn med masse såpe over hele kroppen, dro meg ut av dusjen, og masserte hele kroppen min med hendene sine, gang på gang. Snart var kroppen min dekket av skum, og han ble enda mere ivrig. Hele tiden var pikken hans stiv og pekte halvt oppover. Så ofte han kunne, klemte han seg inn over låret mitt, og jukket mot meg, jeg kjente det stive jernet hans massere låret mitt. Pikken min var som sagt ikke av de helt største, slik jeg hadde målt den før, men disse dagene med så mye seksuell aktivitet hadde gjort at den ble større. Jeg gikk jo med den bennern døgnet rundt.

Moren kom ut i kjøkkendøren og så på oss. Faren sto i dusjen og lekte med Erik, han gjorde det samme som Espen, smurte han godt inn med såpe, og masserte han i skummet. Moren kastet også klærne og kom ut, bort til Cecilie og Andreas.

Hun tok godt rundt Cecilie og klemte henne, noe jenta satte synlig pris på. De kysset hverandre, utrolig så fint å se. Andreas sto der med sin harde kuk og bare runket seg selv sakte, mens han så på jentene kline. Cecilie famlet mellom bena til tanten, og lot sin lille slanke hånd gli inn i fitta hennes. Da gikk han bort og stilte seg bak henne. Cecilie skrevde når hun kjente Andreas kom bak henne, og han satte seg ned på kne og begynte å slikke fitta, som sto ut som en overskåret appelsin mellom beina hennes. Jeg så rett inn i henne da Andreas åpnet leppene hennes. Jeg var så betatt av det synet, at jeg ble bare stående, mens Espen drev på med meg.

Han trykket meg ned på bakken, brettet opp bena mine, og begynte å slikke meg inni guttehullet mitt. Cecilie og Andreas så det også, og Cecilie var ikke sen med å sette seg til skrevs over ansiktet mitt, og Andreas kom etter og kjørte pikken sin inn i rompehullet hennes. Jeg fikk hele fitta hennes i munnen, og kjente den søte fittesaften henns rant i meg. Samtidig stakk Espen pikken sin i rompa mi, og begynte å pule meg kraftig, mens han så rompa til broren pulende på Cecilie rett foran seg.

Jeg var i himmelen, eneste som manglet nå var at noen suget meg, og jeg hadde ikke før tenkt tanken, før Erik var på plass med sin munn, og suget meg. Jeg lå og småskrek av nytelse, jeg hadde det så godt, riktognok sår i rompa, men det å bli pult hardt, suget av nummer 2, og med ei fossende våt jentefitte i munnen var det mest utrolig jeg noengang har kjent. Jeg kjente jeg bygget meg opp til en voldsom orgasme, og sprute all guttemelken min rett i Eriks munn. Et brøl nedenfra fortalte meg at Espen spruta i rompa mi, og Cecilies villige hyl fortalte at tunga mi som sugde tappen henns, og Andreas sin pikk hadde gitt henne en gedigen orgasme.

Hun seg sammen på rygg ved siden av meg, og halt Erik over seg, og fikk pikken hans i seg for å få mere.- Erik pulte henne det han klarte, og på noen minutter kom han sprutende i henne. Hun så se forvillet omkring, og så Espen var litt stiv enda, så hun fikk han også i seg. Endelig, da gikk det for henne, hun ulte som en hund der hun lå og ristet i sin siste orgasme, med den sprengkåte fitta fylt av to ladninger med sperm.

Der lå vi alle fem – utpulte, såre – full av sperm, og moren ropte oss inn til middag, men, sa hun, uten klær, her er vi nakne.

Sjekk også

Svigerinne – XFiles

Svigerinne – XFiles : Min første kvinne var en virkelig het opplevelse! Det året jeg …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *