søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Erotiske noveller / Hennes ultimale klimaks
Hun hylte da hun nåde klimaks og kjente kroppen bli slapp. Han kom da han kjente musklene hennes klemme til rundt han og melket han for det han hadde.

Hennes ultimale klimaks

Hennes ultimale klimaks :

Hun kjenner det kjølige vannet kjærtegne hele kroppen hennes mens hun dukker ett mørkt hode under vannet, i det lille kjernet nær der hun bor. Hun lukker de lyse blå øynene og nyter følelsen. Hun er naken, og lar hende gli nedover den slanke kroppen sin med begge hender. Huden er myk og fast under berøringen.

Hun svømmer litt nærmere land og rister ut litt vann fra det lange håret før hun setter seg i det grunne vannet. Hun kjenner at hun er opphisset etter at vannet har kjærtegnet hennes innerste og mest følsomme. Hånden hennes glir lenger ned, nølende først, før hun lukker øynene og drømmer seg bort. Hun masserer den lille knoppen ved kjønnet sitt og kjenner opphisselsen bygge seg opp før hun lar en finger gli inn i seg.

Han løper. Han kjenner svetten dryppe fra pannen og at de harde musklene snart har fått nok. Han stopper opp for og puste, og tenker at han burde snu nå og løpe hjem. Da ser han henne. Hun bader i det lille kjernet, og er så vakker. Hjerte stopper opp en stund når han ser at hun er naken og gyldenbrun med fantastiske bryster som hever og senker seg hver gang hun trekker pusten, og det er helt umulig å vende blikket bort da han ser at hånden hennes glir over kroppen og klemmer på brystene før hun svømmer inn til land.

Han kjenner at han blir hard i hele kroppen og alt blodet samler seg i underlivet. Hun legger seg ned på sanden og begynner og beføle seg selv, han kan se i ansiktet hennes at hun nyter det. Hun stønner svakt da hun lar en finger gi inn i seg. Da orker han ikke mer, han må gå bort til henne, gi henne det hun vil ha og ta det han trenger. Han vil fylle opp hele henne med ham. Kroppen beveger seg av seg selv. Hun er helt i andre tanker og legger ikke merke til han!

før han nesten står bak henne. Hun kikker fort opp, forskrekket og sjenert først før hun legger merke til den store bulen under buksene.

“kle av deg” var alt hun sa. Han tar av seg t-skjorta og sparker av seg skoene. Han nøler litt, kikker henne inn i øynene samtidig som han drar av seg buksa og undertøyet og avslører at han er klar for henne, ivrig etter å ta henne. Han står foran henne fullstendig naken mens han lar henne ta en fullt overblikk av han. Så strekker hun ut hånden til han og drar han mot seg. Hun kjenner varmen fra kroppen hans blande seg med sin egen hete, og kan kjenne det stålharde beviset på at han er tent på henne mot låret.

Han presset leppene mot hennes, først som et spørsmål, så dypere og hardere. Han lar tungen gli inn i munnen hennes, over de hovne leppene og erter så på tungen hennes. Kroppene deres presser seg sammen og hun løfter hoftene idet han lar hånda gli nedover siden på magen, og i mellom lårene hennes, hun orker ikke mer, hun vil ha han, kjenne at han fyller hele henne, kjenne orgasmen skylle igjennom henne. NÅ.

Hun hever hoftene enda høyere, men han har andre!
planer for henne. Han kysser henne sakte nedover halsen og tar et bryst inn i munnen og suger til, biter litt i den rosa vorten før han lar kyssene gå lengere ned, tungen sirkler rundt navlen.

Han napper litt i huden i lårene hennes før han lar den våte tungen slikke over kjønnet hennes. Det var som han hadde brent henne, kroppen hennes rykker til av nytelse og han tar det som en oppfordring til og fortsette. Tungen hans presser seg ut i raske bevegelser over klitorisen og han merker tærne hennes krølle seg i sanden. Så skiller han kjønnsleppene med en finger og presser tungen inn i henne, beveger den fram og tilbake, trekker den ut og inn i en rask rytme. Hun stønner og vrir seg der hun ligger under han, merker at det ikke er lenge til før hun kommer, det bygger seg opp som en storm og hun kjenner den søte følelsen av orgasme allerede. Plutselig trekker han tungen til seg. Så skiller han bena hennes og legger seg over. Hardt og fort støter han inn i henne, og hun gisper a!

v forskrekkelse og nytelse, kjentes ut som hun skulle komme de!
r og da.

Han drar bena hennes rundt ryggen sin og presser seg inn igjen, kjenner varmen og musklene som strammer seg rundt han. De ser hverandre i øynene før hun må lukke de og griper tak i hoftene hans for å få han til og gå fortere. Han tar hintet og presser seg rask og hardt ut og inn av kjønnet hennes før han kjenner det presse på. “Nå er det ikke lenge før jeg kommer” får han så vidt ut. Han kjenner musklene rykke ukontrollert til rundt han, og han merker orgasmen skyller over han sammen med henne.

De er utmattet og tilfredse der de bader hverandre og vasker av hverandres lukter på den andres kropp. Våte og glade står de opp av vannet og uten ord begynner de og gå mot huset hennes. De var langt ifra ferdig med den andre. Han kan se den velformede rumpa hennes svinge forførende fram og tilbake der hun går foran han og viser vei. Han merker at han blir klar igjen. Han klarer ikke tenke rundt henne, alle sansene er opptatt av kroppen hennes. Hun stopper plutselig foran han og holder oppe en dør. Han går inn og ser seg rundt. Hun går opp en trapp og han følger etter. Hun tar han med inn på badet og skrur på dusjen, lar vannet nok en gang sildre nedover kroppen. Dråper la seg i de fine små hårene som gikk i en sti fra den harde magen og nedover mot kjønnet hans. Hun kikket hans inn i øynene med et intenst blikk mens hun sank ned på kne foran han. Først kysset og nappet hun litt på det glatte fine hode der nede og helt ned til skaftet, før hun stakk den helt inn i munnen og !

lot en hånd dra forhuden fram og tilbake mens hun lukket leppene rundt han og dro tungen over og sirklet rundt hode. Smaken av han i munnen hisset også henne opp og hun merket at hun ble fuktig i skrittet, av noe annet enn som skyltes dusjen. Han stønnet hest mens hun holdt på, før han tok tak i henne og dro henne opp, snudde henne rundt slik at hun sto med baken mot han. Det lange våte håret klistret seg mot ryggen hennes før det la seg som en kappe rundt ansiktet hennes. Hun snudde blikket mot han, fortalte med det at hun var klar. Men han tok likevel en hand mellom lårene hennes, skilte leppene og kjente etter hvor våt og glatt og klar hun var for han, igjen. Penisen hans sto som et spett mot rumpen hennes, ivrig etter å stikke hode inn og presse seg inn. Han masserte rumpeballene hennes litt og kysset henne på ryggen før han styrte seg inn i henne med et langt støt. Han ville ta det rolig denne gangen, ville at orgasmen skulle bygge seg sakte opp, og at det skulle være !

hennes ultimale klimaks. Han lot seg trekke ut og inn flere ga!
nger i en doven langsom bevegelse, mens han holdt en godt tak rundt hoftene hennes. Hun stønnet høyt og begynte å bevege seg febrilsk foran han, ville ha han dypere, fortere inn i seg. Han økte farten. Hun gispet og stønnet om hverandre. Han stakk en hånd inn under henne og begynte å stryke og kna på klitorisen hennes mens han hardt støtet inn i henne. Hun hylte da hun nåde klimaks og kjente kroppen bli slapp. Han kom da han kjente musklene hennes klemme til rundt han og melket han for det han hadde. De sank begge ned på gulvet og lot vannet strømme over seg og vaske dem rene etter kveldens elskov.

Sexmoter

Sjekk også

Ren nytelse ved sommertjernet – Utendørs sex

Ren nytelse ved sommertjernet: Utendørs sex Det var varmt, utrolig varmt. Hetebølgen hadde lagt seg …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.