torsdag , 15 april 2021
Forside / Homofile noveller / Tatt på badet og Axel og Jeg – Homofile
Han tar litt dusjgele i hånden og smører inn kukken sin og rompa mi. Så kjenner jeg pikken hans presser seg inn i meg.

Tatt på badet og Axel og Jeg – Homofile

Tatt på badet : Homofile noveller

Jeg går bare dusjen roper jeg til snekkerer på kjøkkenet. skal på jobb om 1 time sier jeg. Nytt kjøkken skal installeres og en kjekkas i 20 åra er montør.
Jeg står med shampo i håret og lukkede øyne for ikke å få såpe i dem, da jeg hører det går i badedøren… før skylt ut såpen av håret og der står snekkern i bar overkropp og gliser..

jeg er bi sier han, og du hva er du da….Kåt sier jeg, kåt på deg…kom inn hit da vel sier jeg fra dusjen. Jeg har stor plass i dusjen så ikke noe 70×70 dusj her nei. Han tar seg utenpå buksa og jeg ser omrisset av hans store og harde kukk. Han åpner buksa og lar den falle ned drar trusa av seg og ut spretter en stor feit kukk på minst 20 cm. Han kommer inn i dusjen og kysser meg med et deilig tungkyss.
hans hender beføler mine brystvorter og videre nedover brystet og magen til hans hender leker med mine baller og runker kukken min som er en helt ok kar på 18 cm. han setter seg på huk tar kukken min i munn og suger meg. Deilig kukk du har sier han.

Så sier han «snu deg så jeg kan slikke deg» Hans tunge borer seg inn i rompehullet mitt og en magisk følelse brer seg i meg. ummmmmm sier jeg deilig…. han virker helt gal etter å rimme, men så slikker han meg oppover ryggen og inn i øret mitt kjenner jeg tungen som for få sekunder siden var i mitt rompehull, og kukken hans som presser langs rompesprekken min.

Han visker meg i øret «Vil du ha kukken min da kjekken» Jeg svarer: ÅÅÅÅ JA TA MEG!!! ta meg hardt!

Han tar litt dusjgele i hånden og smører inn kukken sin og rompa mi. Så kjenner jeg pikken hans presser seg inn i meg. Det gjør vondt i starten men han presser seg helt inn og så står han stille i nesten et minutt.. før han taktfast lar kukken gå ut og inn av rompa mi. vi knuller i takt jeg presser mot og han banker ut og inn og hans baller og lår klasker mot rompeballene mine… han tar tak rundt kukken min og ronker meg og jeg kjenner hans kukk om mulig blir enda hardere idet han kommer samtidig med meg i en deilig klimaks…

Han kysser meg etterpå og sier takk du var utolig deilig. Du også sier jeg. en stor start på dagen…

Kanskje jeg skulle jobbe litt overtid her i dag sier han. Det kan du godt gjøre men da må du jo ha en liten hvil mellom øktene så du får legge deg i senga i 2 etasje og sove litt sånn rundt kl 5 da. gjerne nydusjet…Det ble mye pikk på meg den dagen.

 
Axel og jeg : Homofile noveller

Jeg var rukket å bli 19 år da det hendte, men historien begynte allerede da jeg var 17. En kamerat av meg introduserte meg for fetteren sin, og det endte med at jeg begynte å tilbringe mer tid sammen med denne fetteren hans enn hva jeg gjorde meg kameraten min. Ganske ironisk, eller hva?

Andre året på ungdomskolen begynte Axel i trinnet under meg. Jeg ble overrasket over at han ikke hadde fortalt meg at han skulle begynne på samme skole som meg, i og med at vi hadde tilbragt så og si hele sommerferien sammen, men først og fremst ble jeg glad og tilfreds ved tanken på at jeg nå kunne snakke med ham hver eneste dag.

Det var også på denne tiden at jeg begynte å få øynene opp for hvor deilig han egentlig var, selv om jeg hadde kjent ham i over et år nå. Han var lavere enn meg selv og veldig tynn, uten å være overdrevent veltrent. Han kunne vel beskrives som normal. Han hadde mørkebrunt, halvlangt hår, brune øyne og var kommet ganske sent inn i puberteten med tanke på at han hadde en ganske barnslig stemme.

Jeg begynte å fantasere så smått med hvordan han ville ha reagert om jeg fortalte ham at jeg faktisk var veldig tent på ham, og ble ofte sittende og stirre ned i skrittet hans når vi satt sammen og snakket.

Men det var først i en alder av 17 år at jeg faktisk fikk oppleve Axel på en helt annen måte.

En dag satt vi og pratet som vanlig over nettet, og vi begynte å prate om jenter og sånt. Han fortalte at han hadde vært på fest og knulla med en utrolig pen jente i helgen, og jeg ble umiddelbart kåt der jeg satt foran pcen og forestilte meg stønningen hans og uttrykket i ansiktet hans i det han kom i henne, heldig som hun var. Det sitret i meg. Skulle jeg våge å spørre litt dristigere? Jeg tok sjansen, og spurte ham rett ut om han stønnet fælt da han kom. Det ble stille en stund, før han omsider svarte relativt kortfattet; «Ja, jeg stønna jo litt, så klart…»

Jeg ble enda kåtere og kjente at pikken min presset på under jeansene mine. Jeg spurte videre om han sprutet mye. Jeg var overrasket over hvor frekk jeg egentlig var med en av mine beste kamerater, men jeg var utrolig kåt, og det er noe psykisk som bare får deg til å ikke tenke helt klart når du fantaserer om noe du har drømt om lenge. Han svarte ikke først, og jeg skulle til å logge av, da han plutselig svarte; «Ja, jeg spruta sinnsykt mye»

Med dette i tankene var det med en litt nervøs følelse i magen at jeg besøkte ham dagen etter. Han oppførte seg helt normalt, og bød meg opp på rommet sitt, hvor han satt og spilte Xbox på tven som vanlig. Han var visst alene hjemme. Ikke så rart kanskje, med tanke på at de fleste voksne er midt i en travel arbeidsdag når klokken er elleve om formiddagen.

Jeg ble sittende ved siden av ham på sengekanten og se på at han intenst trykket på håndkontrollen og levde seg voldsomt inn i det spillet han spilte. Jeg på min side kunne bare leve meg inn i fantasiene om å se ham naken, og ble sittende og stirre ned i skrittet hans, som vanlig. Det var sommer, og han hadde kun på seg en litt for liten shorts denne gangen. Det gjorde at jeg ble litt mer var om den naturlige bulen hans, som indikerte at pikken hans nok var av en respektabel størrelse, selv for en 15-åring.

Det ble for mye for meg, og jeg la venstrehånden min på det høyre, nakne kneet hans. Han hadde så vidt fått hår på leggene, men det gjorde meg ingenting i det hele tatt. Alt jeg var opptatt av var å få se på utstyret hans, som jeg hadde drømt om nesten siden jeg traff ham første gangen.

Han stirret på meg kjapt, før han rettet blikket tilbake mot tv-skjermen.
«Hva er det du driver meg, a? Har du tenkt til å runke meg, eller?» spurte han ironisk, uten å bry seg noe større enn det. Jeg svarte ikke, men lot i stedet hånden bevege seg nedover, på innsiden av låret hans, innunder shortsen, helt til jeg kom til kanten på bokseren hans. Han frøs til, og trykket på pause-knappen på kontrollen sin.
«Okay, hva faen er det du driver med?» spurte han overrasket og nesten litt sint. Jeg visste at jeg beveget meg på svært tynn is akkurat nå, men jeg var kommet altfor langt til å kunne stoppe. Jeg lot hånden fortsette ned til jeg hvilte håndflaten min på bulen hans. Den var ganske stor, ja, og den vokste fort etter at jeg begynte å kna den forsiktig med rolige, faste, bevegelser. Axel la fra seg håndkontrollen og skulle til å fjerne hånden min fra skrittet sitt, da jeg kjappet meg å stikke hånden innunder bokseren hans og legge fingrene rundt kukken hans. Han dro til seg hånden igjen og lente seg i stedet tilbake i sengen.

«Dette sier du faen meg ikke til noen, okay?» sa han nervøst, mens han kjente pikken vokse seg stor og stiv i hånden min. Jeg bare nikket og runket ham helt til han var beinhard og kåt, akkurat som meg.

Jeg dro av ham shortsen og bokseren, og så den stive tenåringspikken hans legge seg oppetter magen hans. Jeg satte meg på huk foran ham og spredte bena hans fra hverandre.

Så gjorde jeg det jeg alltid hadde drømt om, nemlig å gape over ståpikken til Axel og suge min beste venn. Han ble helt satt ut og skvatt til da han kjente de fuktige leppende mine lukke seg rundt staken hans og den våte tunga mi som smakte på hele lengden, mens jeg sugde så hardt jeg kunne, frem og tilbake, så sakte som mulig. Akkurat som han hadde fortalt så begynte han å stønne. Det var utrolig deilig å høre på. Han stønnet med lukkede øyne, og den barnslige stemmen hans gjorde meg bare mer og mer oppmuntret til å suge ham ennå bedre. Jeg tok hele ham i munnen, det var så vidt jeg ikke brakk meg, men det smakte utrolig herlig gutt av ham.

«Å, shit, jeg kommer til å sprute, assa!» sa han astrengt, og gjorde sitt beste for ikke å la det gå med en gang. Jeg bare gledet meg til å smake på sæden hans, og sørget for å massere kukhodet hans med tungespissen for å få ham til å komme i meg så fort som mulig. Til slutt lot han det bare briste, og slappet av i hele kroppen, mens han pumpet ladning etter ladning med deilig varm sæd inn i munnen min, mens han stønnet og stønnet, høyere enn noengang. Jeg svelget unna og elsket følelsen av at han tømte seg helt i meg. Jeg lot ham pumpe ferdig, før jeg slikket ham ren og kysset skaftet hans som var begynt å trekke seg sammen til normal størrelse igjen.

Axel bare lå der og hev etter pusten, vel vitende om at han nettopp hadde latt sin beste kamerat suge pikken hans og svelge spruten hans.

Jeg, for min del, var utrolig tilfreds med å ha oppfylt en langvarig drøm, og ble ikke lite overrasket heller, da Axel pluselig lente seg over fanget mitt og kneppet opp buksa mi for å gjengjelde tjenesten…

Men det… er en annen historie.

Sjekk også

Magnus var glattbarbert

Magnus var glattbarbert : Jeg er en mann godt opp i 50 års alderen som …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *