søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Første gang / Kåt Lillesøster

Kåt Lillesøster

Kåt Lillesøster

Denne helgen kom til å bli helt spesiell, jeg visste det bare ikke ennå. Foreldrene mine var borte denne helgen, så det var kun jeg og lillesøsteren min igjen hjemme. Hun var bare 14 og jeg 17, derfor fikk jeg ansvaret for henne som alltid. Tross alt likte ingen av oss å være med dem på hyttetur, så vi pleide å kose oss med film og hjemmelaget pizza. Dette var en vanlig tradisjon vi to hadde når vi var alene hjemme.

Helt siden vi var små har vi alltid hatt et nært forhold til hverandre, vi har pleid å kile, terge og le sammen så lenge jeg kan huske. Dette var selvfølgelig helt uskyldig søskenadferd tidligere, men den siste tiden hadde jeg begynt å legge merke til at det kanskje ikke var så uskyldig lengre. Blikkene våre hadde begynt å møtes på en underlig måte, som om de skjulte på en hemmelig forelskelse ingen av oss turte å gå videre med.

Kvelden kom sakte men sikkert sigende, lillesøster hadde vært ute med noen venninner den dagen mens jeg hadde vært å leid en familiekomedie (film) jeg kunne overraske søsteren min med. Sammen lagde vi pizza på kjøkkenet, stemningen var munter og det ble mye latter. Litt senere dekket vi på stuebordet og satte i filmen, som etterhvert skulle vise seg å være ganske morsom. Vi satt begge i sofaen og jeg terget henne litt med å si at noen av rollefigurene i filmen minnet meg om henne med måten de opptrådte på. Dette likte hun selvfølgelig ikke særlig godt så hun slo meg med en pute de jeg satt å lo av henne. Hun lo faktisk litt selv også, så det hele virket veldig søtt og uskyldig helt til hun begynte sånn smått å flørte med meg. Faktisk så mobbet hun meg litt, så jeg kilte henne på magen til hun begynte å vri og vende på seg så mye at hun tilslutt lå på rygg i sofaen og ba meg stoppe, hun lo mye. Det neste jeg husker er at blikkene våre møttes og vi ble stille en stund begge to, det var som om kroppen min handlet på instinkt idet jeg sakte begynte å nærme meg ansiktet hennes. Jeg var redd hun kom til å avvise meg men istedet lukket hun øynene og tok i mot det sjenerte kysset jeg gav henne på leppene. Ingen av oss sa noe, jeg sank bare rolig sammen over henne og vi ble liggende lenge å kysse og holde rundt hverandre. Plutselig kjente jeg hånden hennes stryke nedover ryggen min, den ble borte et lite øyeblikk før den tilslutt snek seg inn mellom oss og tok et herlig grep i skrittet mitt.

Søster hvisket i øret mitt at hun den siste tiden hadde begynt å bli litt forelsket i meg, hun hadde oppdaget det hemmelighetsfulle blikket mitt og fortalte at situasjonen nå hadde gått så langt at hun ville jeg skulle «stikke den inn» i henne. Jeg så henne dypt i øynene og smilte mens jeg forsiktig glidet opp buksen hennes, som etterhvert skled av og havnet på gulvet. Hun hjalp meg av med min og tilslutt forsvant også resten av klærne på gulvet. Hun hadde nydelige tenåringsbryster til tross for at de var små, hun så veldig søt ut der hun lå og smilte til meg. Rolig senket jeg meg ned over henne, hun hjalp meg med å styre penisen på plass før jeg begynte å presse meg inn i henne. Det var trangt men også veldig vått så det kom nok til å gå ganske greit tenkte jeg, helt til jeg hørte lyden av klynking. Jeg stoppet opp litt og spurte om det gikk bra med henne, hun så nemlig litt skeptisk ut etter ansiktutrykket å dømme.

Hun ville liksom ikke helt fortelle meg hva det var til å begynne med, men tilslutt fortalte hun meg at hun aldri hadde hatt sex før og sa at det føltes rart å gjøre det med sin egen bror, hun begynte nesten å gråte. Jeg trakk meg ut og trøstet henne, jeg fortalte henne at hun ikke trengte å gjøre dette hvis hun ikke ville, vi kunne glemme hele greia og leve videre slik vi pleide å gjøre, ingen trengte å få vite om dette hvis hun ikke ville. Hun ble stille en liten stund, det virket som om hun ikke helt ble enig med seg selv om hva hun hadde lyst til å gjøre, helt til hun med lav stemme sa at hun ville ha sex med meg. Jeg forklarte henne nok en gang at hun ikke trengte hvis hun ikke ville, men hun hadde bestemt seg sa hun. Vi ble enige om å fortsette men at jeg skulle ta det veldig forsiktig siden hun var jomfru. Sakte begynte jeg å presse meg inn i henne igjen, hun lukket øynene og jeg kunne tydelig se at hun beit seg litt i leppa for å døyve at det var vondt. Forsiktig presset jeg meg helt inn og begynte rolig å gli ut og inn for å smøre henne. Man kunne se på ansiktet hennes at det sluttet å gjøre vondt nå, hun stønnet lavt mens hun presset imot. Jeg kunne kjenne svetten komme sigende men økte gradvis tempoet, lillesøster så ut til å nyte de lange dragene mine. Jeg nærmet meg stadig orgasme så jeg trakk meg ut og tok pause før jeg presset meg inn igjen og fortsatte der jeg slapp, denne gangen med høyt tempo. Jeg kunne kjenne lillesøster vri på seg av ren nytelse og kjørte på for fullt tempo. Lillesøster stønnet høyt og begynte nesten å riste under meg. Skjedemusklene hennes begynte pulserende å trekke seg sammen rundt penisen min og hun kom i en diger orgasme som fikk jeg til å sprute i henne.

Svette og slitne ble vi liggende på sofaen å holde rundt hverandre, hun fortalte meg hvor mye hun nøt dette og hvor inderlig mye hun hadde lyst til å gjøre det igjen, så det var tydelig at hun ikke angret seg over avgjørelsen sin om å ha sex med meg. Stort mer fikk hun ikke sagt før hun sovnet i armkroken min, hun virket veldig sliten så det var vel kanskje ikke så rart. Jeg trakk et pledd over den søteste jenta jeg visste om og sovnet straks etter, med hendene rundt henne.

ZZzzzzzzzz 🙂

Sexmoter

Sjekk også

Overnattingen – Første gang

Overnattingen – Første gang : Denna berättelse utspelar sig hemma hos Linda. Vi hade känt …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.