lørdag , 23 februar 2019
Forside / Utendørs sex / Deilig elskovsakt – uten badedrakt : Utendørs sex

Deilig elskovsakt – uten badedrakt : Utendørs sex

Deilig elskovsakt – uten badedrakt : Utendørs sex :

Jeg stakk hendene ned i sekken og dro fram badetøyet mitt. Klærne var allerede av og jeg gledet meg til et avkjølende bad, jeg hadde syklet lenge gjennom skogen og var varm og svett.

Så bøyde jeg meg ned for å tre trusa på meg. Men da kom jeg på at det umulig kunne være folk i nærheten, så jeg lot det være.

Jeg kan ikke huske sist jeg gjorde dette, det må ha vært en gang når jeg var barn:

Men det var først nå jeg husket hvor godt, hvor fritt det føles å svømme rundt uten klær som strammer og gnager.

Jeg dukket under og dro håret bakover, tok et par tak og la meg flytene på ryggen. Vannet var avkjølende, men mildt og deilig, solstrålene glitret som tusener av små te-lys på vannflaten.

To små spurver fløy lekent over trærne og livet var perfekt denne varme sensommerdagen.

Jeg vet ikke hvor lenge jeg lå slik, men det var lenge nok til at alle tanker og problemer forlot mitt sinn, jeg fløt faktisk ganske så langt bort fra stedet jeg først svømte ut fra. Slik lå jeg, på vannflaten med lukkede øyne og et smil om munnen. Brystene stakk opp fra vannet som to liljer, fingrene strøk seg rundt i skrittet mitt.

Jeg fløt veldig lenge. Jeg var fullstendig avslappet og rolig, helt til jeg hørte noen lyder!

Plutselig ble jeg livredd for at noen hadde sett meg, og jeg dro meg inn til svaberget og lå stille og lydløst. Lydene kom tydeligvis fra en liten vik rett nedenfor. Nysgjerrig som jeg var smøg jeg oppover berget til jeg så hva det var som laget disse forunderlige lydene. Og rett nedenfor så jeg to unge mennesker. Like nakne som meg selv, kropper som omfavnet og kjærtegnet hverandre. Jeg følte det som om jeg ikke burde, men jeg ingenting i meg kunne la være å smugtitte på paret som kun lå noen meter i fra meg.

Det var en jente, kanskje et par år eldre en meg selv. Hun var passe slank men hadde flotte kvinnelige former, håret var rød-blondt og hennes øyne var store og grønne. Hun lå ved siden av en mann, omtrent like gammel som henne, han var forholdsvis høy og hadde mørkebrunt halvlangt hår og lå på siden med ansiktet mot jentas.

Det var ikke mye jeg klarte å se av han, blikket mitt var stort sett festet ved rumpa hans, den var virkelig noe av deiligste jeg hadde sett. Sterke følelser bygget seg opp inne i meg mens jeg så dem kysse hverandre og holde rund hverandres kropper. At jeg lå på fjell og bar skogbunn brydde meg lite nå, hele håndflaten min strøk over sprekken og fingrene ble våte og varme.

Jeg tittet ivrig på paret som nå var fullt i gang med sin elskov. Først lå de på teppet sitt ved vannkanten men etter en stund reiste gutten seg opp og løftet jenta ut i vannet. Jeg så de kysse hverandre, han slikket henne på brystene og hans hånd holdt om enden hennes.

Det var da ting skjedde litt for fort, når jeg tenker tilbake virker det hele helt sinnssykt. Men slik føltes det ikke da. Det eneste jeg ville var å få være sammen med disse vakre menneskene, ikke en annen tanke gikk i gjennom hodet mitt. Lydløst la jeg meg på svøm, jeg latet som fløt tilfeldig mot dem med øyene igjen.

Da de fikk øye på meg trakk de seg forskrekket tilbake mot stranda, jenta hold en arm over brystene, begge stirret meg rett i øynene.

Jeg svømte inn mot dem og reiste meg sakte men bestemt helt til jeg sto naken foran dem.

Jeg festet blikket på mannen, for han likte tydelig det han så. Øynene hans var plantet ved brystvortene mine. Han satt på kne med vann til magen.

Først nå kunne jeg se han tydelig, ansiktet hans var rett og slett vakkert, han hadde dypblåe øyne og fyldige røde lepper, rett og pen nese og han var fullstendig glattbarbert.

-Hvem er du? Hva gjør du her, ser du ikke at vi vil være for hos selv! Jenta var ikke like komfortabel med situasjonen og stirret rart og forskrekket mot meg.

-Sikker på at det ikke er plass til en til her da? Jeg gikk selvsikkert bort til jenta og hvisket henne i øret. Jeg stod tett inntil ho mens jeg fuktet leppene mine og slikket meg rundt munnviken. Jeg la en arm rundt rumpa hennes og begynte å massere blomsten hennes under vannflaten. I begynnelsen strittet hun imot, men ga seg etterhvert hen til mine fingre.

-Vær så snill, vi vil være alene! Men jenta var langt fra like morsk i stemmen og blikket nå. Jeg stakk en finger inn i åpningen jeg holdt rundt og kysset henne. Et ekte jente-kyss, tungekyss.

-Du er vist ivrig du søta, kanskje vi kan finne en plass til deg likevel… Hva sier du Tom?

Kjæresten hennes hadde vært helt paralysert fram til nå, men smilte og nikket samtykkende.

Han gikk bort til oss og strøk hånda gjennom håret mitt og kysset jenta si på halsen.

Ho strøk over hofta mi, og med den andre hånda nærmet hun seg åpningen min. Jeg så på henne, jeg hadde aldri gjort det med en annen kvinne før. Men jeg kan ikke si at tanken ikke har vært fristende.

Mannen, som het Tom, sto bak meg og kjærtegnet kroppen min. Han presset seg inn gjennom lårene mine, lemmet hans var ganske langt, så det stakk ut gjennom beina mine. Hun bøyde seg ned og begynte og slikke rundt enden av staven hans. Imens kysset Tom oppover nakken min og masserte brystene. Han begynte å bevege seg rytmisk fram og tilbake mellom lårene mine og inn i hennes munn. Saftene mine rant ned mot staven og jenta slurpet i seg. Jeg la armen min over skuldrene til jenta. Øyene hennes vendte seg opp mot mine og vi møttes i et lengtene blikk.

Etter en stund trakk Tom seg ut, men jenta fortsatte og slikke, jeg bøyde meg ned og spredte beina mens Tom støttet meg opp. Tunga hennes bevegde seg oppover sprekken min. Et langt slikk før hun kysset meg rundt den lille tappen. Om jeg stønnet da, var det ikke bevisst, men jeg kunne rett og slett ikke la være. Tom løftet meg opp og lå meg framover med rompa mi mot skrittet hans.

Jenta lå nå ved strandkanten og løftet beina opp i lufta, med ansiktet mitt i mellom dem.

Nå så jeg også musa hennes, under en gyllen hårlokk åpnet hun seg helt for meg. Jeg la hele munnen rundt sprekken og begynte å slikke.

Tom presset seg inn i meg bakfra så jeg skrek av nytelse. Han var hardhendt men likevel deilig: Det var på grensen til vondt da han la seg over meg med hele sin vekt og gjorde kjappe, dype, støt inn i meg.

Jeg hadde aldri smakt på en annen jente før, men jeg forstod fort hva jeg hadde gått glipp av.

Hele ansiktet mit ble klissete og varmt mens jeg jobbet grundig med tunga og leppene mot huden.

Jeg holdt på helt til hun nærmet seg orgasme, jeg stakk tunga så langt inn jeg kunne og begynte å bevege meg raskt inn og ut. Jeg satt meg lenger opp og førte en finger inn i sprekken, jeg fuktet den godt før jeg la meg ned igjen og stakk pekefingeren langt opp i det andre lille hullet. Hun vridde seg rundt i nytelse mens pulseringene gikk igjennom henne. Når hun var ferdig, var øyne fulle av tårer og munnen var formet til et bredt smil.

Selv holdt jeg meg mye lenger en henne, men Tom kunne virkelig sakene sine. Kjæresten lå fornøyd og så på mens han pulte meg. Han holdt på til vi begge nærmet seg klimaks, da stoppet han plutselig opp og trakk seg ut.

Han fikk meg til å bli med opp på svaberget der jenta lå og tørket i sola. Forsiktig la jeg meg ned på håndkleet rett ved siden av henne slik at hun krøp inntil meg og la munnen inntil øret mitt.

– Var det deilig å få seg et knull eller? Beina hennes tvinnet seg rundt mine mens hun dro neglene over ryggen min. Jeg løy ikke for henne, dette hadde vert det beste jeg hadde hatt på virkelig lenge.

Hun bet meg lekent i øreflippen og hvisket:

– Men tror du virkelig at noen knuller mannen min og slipper unna ustraffet?

Tom sto oppreist nede ved vannkanten å så på oss med et opphisset blikk, staven hans stod rett ut og han likte at jeg så på han. Han gikk bort og la seg på siden inntil jenta og slikket henne oppover ryggen.

-Aauu åh! Jeg skrek til, denne gangen ikke av nytelse, men av sjokket. Jenta hadde bitt seg fast i min venstre brystvorte, og hun ville ikke slippe. Neglene hennes var klort fast om skuldrene mine og smerten grep tak i meg. Uansett hvor rart dette må høres ut, så føltes det faktisk godt. Jeg har aldri før vært en av de som tenner på smerte, men dette nøt jeg!

Da hun omsider slapp taket bøyde hun seg bort til en busk og brøt av et par grener, Tom tok tak i meg og holdt meg nede mens jenta stilte seg i posisjon bak.

Brystvorta mi var enda rød og hoven da den provisoriske pisken slo over enden min. Jeg hylte alt jeg kunne, men ikke en lyd slapp ut. Toms steinharde stokk var nemlig godt plantet i munnen min, han gikk inn og ut med harde støt som presset hodet mitt mot bakken. Hun slo hardere og hardere, ikke bare over enden min, men til å med opp i skrittet mitt. Mens hun holdt på slik førte hun også en ganske tykk pinne inn i det bakerste hullet mitt. Det gjorde noe hinsides vondt, men likevel begynte jeg raskt å nærme meg nye høyder innenfor seksuell nytelse.

Tom var så langt inne i munnen min at jeg nesten brekte meg da spruten stod fra han. Mye av saften hans rant utover brystene mine da han trakk seg ut

Jenta fortsatte med sin grundige behandling helt til knærne mine brast sammen i en himmelsk orgasme. Skjeden rykket og pulserte, alle musklene i kroppen sviktet fullstendig og jeg kunne ikke la være stønne igjen.

Jenta la meg over på ryggen igjen og satt seg over meg.

-Den stakkars jenta har vel fått nok straff nå vel? Tom satt på huk over meg og så nesten bekymret ut.

-Vet du hva Tom? Jeg tror ho likte det jeg. Smilte jenta og la seg over meg og slikket noe hvitt og seigt av leppene mine…

Sjekk også

Min første orgasme og Voldtok

Min første orgasme og Voldtok: Jeg satt og søkte etter hundebilder og fikk store øyne …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *