søndag , 17 februar 2019
Forside / Alminnelig sex / Byturen og En deilig kveld – Alminnelig sex

Byturen og En deilig kveld – Alminnelig sex

Byturen

Jaja da var det lørdag igjen. Jeg ringer litt rundt for å høre om noen er klare for litt alkohol og fest,men merkelig nok er alle kjedelige i dag. Jeg er rastløs og vil ut en tur. Jeg jobber jo på utestedet i byen så tenker at jeg stikker ned dit tidlig og tar noen øl. Folk kommer jo ikke ut før tolv-et uansett, så drar jeg tidlig er jeg nok i farten til det kommer folk ut.

Tar meg en langt dusj før jeg kler på meg. Ringer taxi`n og spretter en øl så lenge. Koser meg med ølen og musikk på tv`n. Snart tuter det utenfor, jeg setter meg inn og sjåføren setter kursen ned til sentrum. Kommer meg inn og det er kun sjefen og barjentene som er på plass. Setter meg i baren og får en kald Carlsberg. Ettersom jeg tar ut lønnen i gratis drikke så går ølen ned på høykant. Koser meg i baren med jentene som gjør klart for kvelden.

Begynner å bli brisen nå. Gått med litt for mye, men tror det blir en bra kveld så jeg kjøper en til. Klokken nærmer seg 23 og det har kommet noen flere. Tipper vel 20-25 personer som kjøper drikke og koser seg. Ettersom DJ`n ikke kommer før midnatt hører jeg med sjefen om jeg kan gå i DJ boksen og spille litt for de som har kommet og det var helt i orden.

Kommer meg på plass og setter i gang lys, røykmaskinen og anlegget. Går ikke lenge før det kommer folk på danskegulvet og jeg koser meg med min Carlsberg. Ettersom det er helt mørkt i DJ boksen så kan man se på jentene som beveger seg heftig til musikken.Tenker at jeg får drikke litt til og vente til det kommer flere folk før jeg shaker baken min også.

 

Så ser jeg deg. Du kommer inn og går rett i baren å kjøper deg drikke. Titter litt rundt i rommet for å se etter kjentfolk, men du finner ingen. Ser barjenta peker på DJ boksen der jeg står og du kommer inn i boksen til meg. Det er over 6 måneder siden jeg har sett deg og du lyser opp og smiler mens jeg får en hei-kos. Merker at du også er god i farta. det er ikke bare jeg som har vært ivrig på flaska før i kveld.

Du står ved siden av meg med armen rundt meg mens jeg spiller litt musikk. Så kjenner jeg plutselig handa di ned på baken min. Du stryker litt opp og ned før du klyper. Ser på meg frekt og fortsetter og stryke på meg. Jeg tenker at du skal da jammen få igjen litt og lar handa gli over baken din. Du har på deg ei trang olabukse så det er lett å kjenne den deilige rumpa di.

Der står vi da og stryker hverandre på baken og skåler. Du ser at jeg straks er ferdig med ølen min så du går ut fra boksen og bort til baren. Så kommer du tilbake med mer drikke. Jeg tenker at vi skal få det kos i boksen med øl og musikk,men jeg skjønner fort at det er kos du er ute etter. Du kommer opp i boksen igjen, men i stedet for å stille deg ved siden av meg plasserer du deg bak meg. Jeg kjenner de store faste puppene dine mot ryggen min mens du lar hendene dine stryke over brystkassen min. Ettersom det er helt mørkt i DJ boksen bryr jeg meg ikke om de på dansegulvet, de ser ikke noe uansett. Det er deilig å kjenne at du tar på meg.

Så kjenner meg plutselig munnen din i nakken og at hendene dine glir nedover til du kommer til pikken min. Handa di masserer pikken min på utsiden av den trange olabuksa mi mens du fortsetter å kysse meg i nakken. Du merker at jeg blir hard og du knepper opp beltet mitt, jeg småstønner. Du tenner meg så sykt når du koser slik med meg. Handa di lirker seg under boxeren min og får et godt tak rundt pikken min. Du smårunker meg mens jeg prøver å konsentrere meg om musikken. Så trekker du handa til deg og jeg merker at du glir ned på huk bak meg, mens du tar med buksa og boxeren min på vei ned.

Der står jeg med buksa nede på knea mens folk danser og baren begynner og fylles. Håper ikke sjefen eller noen andre kommer opp hit nå. Jeg trykker på knappen til røymaskinen så dansegulvet fylles med røyk bare for å være enda mere sikker på at ingen ser noe. Så tar du tak i hoftene mine og snur meg rundt. Jeg skjønner hva du har tenkt, det rykker i pikken min nå. Du ser opp på meg mens du lar tunga leke med hodet, rundt og rundt før du lar tunga gli langs den harde pikken min. Lar ballene mine få en omgang med tunga mens du smårunker meg. Nå klarer du ikke å vente lengre og lar pikken min forsvinne inn i munnen din. Det er så deilig så jeg stønner høyt,men musikken overdøver alt. Du beveger munnen din frem og tilbake. Kjenner du strammer munnen din rundt og øker tempoet. Suger hardt mens du runker meg. Det er utrolig opphissende å bli sugd her i DJ-boksen med folk i lokale,men du har tydeligvis andre planer. Du reiser deg plutselig opp. Jeg tenker: «faen jeg vil jo ha mere,men men.»

Jeg bøyer meg ned for å dra opp buksa mi,men det var det ikke snakk om. Du dytter meg opp igjen og ser frekt på meg mens du knepper opp den trange olabuksa di. Jeg skjønner hva du har i tankene, så jeg tar kontrollen. Tar tak i deg og snur deg over mixebordet. Nå er det jeg som står bak deg. Kysser deg ømt på øreflippen din for jeg vet du tenner på det. Du presser baken din mot pikken min og jeg klarer ikke vente lengre. Går ned på kne bak deg og gjør akkurat det samme som du gjorde. Drar ned buksa og stringen din. Du setter ut rumpa mot meg. Jeg ser ikke så mye i mørket, men tunga mi finner min veien til den allerede våte fitta di. Tunga mi gli opp og ned så jeg får smakt på de deilige saftene dine. Slikker deg rolig og lenge før jeg reiser meg opp. Kjører 2 fingre inn i fitta di. Fingrer deg hardt mens jeg presser deg mot bordet. Fingrene glir ut av deg.

Må kjenne den harde pikken min i deg. Fingrene mine er våte av saftene dine så jeg smører inn pikken min før jeg presser meg inn i den våte fitta di. Tenkte jeg skulle la den gli rolig inn,men du klarer ikke vente og skyter baken mot meg så jeg glir helt inn i deg. Tar tak i håret ditt med den ene handa mens jeg knuller deg hardt. Støter pikken min inn og ut av deg mens jeg holder deg hardt fast i håret. Hardere og hardere knuller jeg den våte, varme fitta di. Mens jeg knuller deg følger jeg med på dansegulvet og baren og ser at Morten den vanlige DJ`en har kommet. Vet at han alltid kjøper seg 2 øl før han går i boksen, så når han får dem skjønner jeg at han er på vei. Og akkurat nå som det er like før jeg kommer! Men må bare gi oss. Trekker meg ut og finner buksa mi igjen og du skjønner hva som skjer så du rekker akkurat å kle på deg buksa idet han kommer. Morten hilser pent og takker for at jeg kunne spille litt, han skulle sannelig visst hva vi har gjort der…

Du tar tak i handa mi og leier meg bort til baren og vi finner oss 2 krakker. Så sitter vi der, røde i kinnene, varme og frustrerte. Du hvisker meg i øret at du må ha mer og jeg er helt enig. Ser bort på døra til bakgården og tenker: «hvorfor ikke?». Det er kun ansatte som er bak der uansett og de er som regel bare der når det skal kastes søppel. Tar deg i handa og hvisker at du skal bli med meg. Du er så kåt og klar nå, så du følger lett med. Jeg låser opp døra og går opp trappen til bakgården. Et par biler ,en container og masse paller er det eneste som er der. Du er så klar nå at du knepper opp buksa mi igjen. Går ned på kne foran meg å lar hele pikken min gli rett inn i munnen din. Kjenner tunga di som roterer mens du suger meg hardt igjen.

Nå er det din tur, så jeg kaster noen paller oppå hverandre så de blir i perfekt høyde. Du drar fort av deg buksa selv og legger deg på ryggen på pallen jeg har lagt frem. Du fører 2 fingre kjapt inn i fitta di, ser på meg mens du fingrer deg selv hardt helt til du ber meg knulle deg. Du er så våt nå at jeg glir lett inn i deg, du drar opp toppen og slipper ut de deilige, store puppene dine. Jeg bøyer meg frem og tar ene brystvorten din i munnen min og lar tunga leke med den mens jeg glir inn og ut av deg. Hardere og røffere nå. «Knull meg hardere!», sier du og jeg øker tempoet. Du tar tak i pallen og holder deg fast mens pikken min pumper inn og ut av den rennende fitta di. Det er så sykt deilig og jeg kjenner at jeg nærmer meg. Men jeg vil vente så jeg trekker meg ut og stiller meg opp ved siden av deg.

Jeg bøyer bena dine godt bakover mens jeg kjører to fingre inn i deg. Beveger armen og fingrene mine opp og ned nå så jeg treffer g-punktet ditt skikkelig. Hardere og fortere, jeg hører du stønner høyere og høyere, kjenner fitta di kniper seg sammen. Jeg tar hardere i, og når du skriker at du kommer trekker jeg fingeren ut av deg og masserer klitten din skikkelig til du kommer i en fantastisk sprutorgasme. Det spruter ordentlig, det renner av deg. Jeg lar deg ikke få slappe av, stiller meg mellom bena dine igjen og kjører pikken min i deg. Hardt nå. Bunner deg skikkelig mens du knar puppene dine hardt. Småklyper i de harde brystvortene dine. Jeg har lyst til å smake mer på deg, så trekker meg ut og går ned på kne. Tar klitten din mellom leppene og suger forsiktig igjen mens jeg lar 3 fingre gli inn i deg. Fyller fitta di helt opp mens tunga roterer på klitten din. Kjenner at du strammer igjen og du løfter baken opp mot meg, mens jeg fingrer hardere og hardere til du kommer igjen.

Nå mener du at det er min tur og dytter meg unna. Går rett ned på kne og lar pikken min gli inn i munnen din igjen. Tar tak i pikken min og runker meg hardt mens du suger meg. Jeg er så kåt nå at jeg ikke klarer å holde igjen lengre. Ser ned på deg og sier at nå kommer jeg,men du bare fortsetter til jeg fyller munnen din. Du svelger unna alt og melker ut siste dråpe med munnen din mens du ser opp på meg. Noe så sinnsykt deilig! Men begge er småfulle og i farta, så nå er det på med buksene igjen for nå skal det ned og danses. Akkurat når vi går ned trappa inn til lokalet kommer sjefen med en søppelsekk. Han ser på oss og smiler lurt der vi kommer med klær på skakke og pulesveis, men vi bryr oss ikke. Jeg går i baren mens jeg ser at du går ut på dansegulvet. Kjøper meg en carlsberg og snur meg mot dansegulvet, men du er borte. «Jaja», tenker jeg. Drikker opp ølen min og vurderer å dra hjem. Rusler ned til taxikøen og stiller meg i kø. Står der og venter på min tur til jeg plutselig kjenner noen ta tak i handa mi, snur meg rundt og der er du. Du smiler lurt og lurer på om du kan få bli med hjem.

Kan ikke si nei til ei så deilig jente! Vi venter til det er vår tur og drar hjem for å kose mer….

 

En deilig kveld – Alminnelig sex :

Endelig hadde vi fått ungene i seng og sagt god natt. Og etter det er det sjelden at vi hører noe til dem. Jeg gikk ut på badet. Der holdt kona på å fylle badekaret. Hun fortalte at hun kunne godt tenke seg at vi tok et bad sammen før vi spiste litt. Og dermed hoppet vi oppi begge to. Vi satt og småpratet. Kona hadde kjøpt seg en ny kjole og jeg ba om en liten framvisning etterpå. Badekaret er ikke så stort, så når vi flytter på oss, så merkes det. Kona flyttet en fot under rompa mi og pratet videre. Så kjente jeg tærne hennes mot pungen min. Det tok ikke så lang tid før pikken min sto rett opp av vannet. Og da oppdaget hun den, tilfeldigvis. Hun dro litt i den og spurte hvordan det sto til … og den ble jo ikke akkurat noe mindre av det.

Etter en stund følte jeg meg passe kokt av det varme vannet. Jeg tørket meg og tok på meg en boxer og la meg på enden av senga, bare for å avkjøle meg litt. Etter en liten stund kom kona trippende i ny kjole. Hun stilte seg opp forran speilet og kikket og vurderte. Jeg tenkte at nå var det vel min tur til å flørte litt, så jeg lot en fot gli oppover på innsiden av det ene benet hennes. Hun reagerte ikke, så jeg bare fortsatte og løftet kjolen med foten til jeg så hele rompa hennes – ingen truse der nei. Jeg fortsatte å stryke henne på innsiden av låret med vrista. Hun bare fortsatte å speile seg. Så kommenterte hun at vi burde hatt et fullhøydespeil her. Men siden vi ikke hadde det, så steppet hun opp i senga. Og siden jeg lå rett forran speilet, så stilte hun seg opp rett over meg. Snakk om innsyn. Jeg lå under henne og kikket rett opp – en skikkelig up-skirt. Jeg begynte å stryke henne oppover bena med hendene mine. Fortsatt var hun bare opptatt av seg selv og kjolen selv om hånda mi kom opp til kjønnet. Etter litt satte hun seg ned ved siden av meg og spurte hvordan puppene hennes tok seg ut i den nye kjolen. Jeg sa at de var veldig fine. Passe dyp utringning slik at jeg fikk se mye av kløfta uten at det var vulgært. Dermed var hun fornøyd og tok av seg kjolen og BH’en og satte seg over meg og begynte å kysse på meg. Jeg begynte å stryke henne over ryggen og rompa og litt videre og kom så over et par godt oppsvulmede, varme og våte kjønnslepper. Jeg måtte smile. Hun hadde nok merket alt jeg hadde gjort. Vi fortsatte å kline mens jeg lot en finger sirkle forsiktig rundt grøten, litt og litt nærmere, og etterhvert rett på klitten. Så vippet jeg henne over på ryggen og begynte å kysse med nedover fra munnen, … halsen, over puppene, … litt på magen og ned mellom bena. Så begynte jeg å konsentrere meg om klitten. Jeg så at hun så på hva jeg gjorde – hun liker det. Etter en stund tok hun tak i meg og trakk meg oppover mens hun nærmest stønnet: «Knull meg! Vær så snill». Og jeg har aldri vært vanskelig sånn. Jeg siktet inn pikken min og skled sakte inn i henne. Hun trakk meg inntil seg og ga meg et vått og deilig kyss. Og det er bare så vanvittig deilig – å kline skikkelig samtidig som en knuller. Jeg tok henne hardere og hardere. Hun klamret seg fast. Så kom de velkjente stønnene, først forsiktige og svake, og så etterhvert kraftigere, mens kroppens hennes spente seg. Og jeg banket pikken min hardt inn i henne gang på gang mens jeg så på ansiktet hennes hvordan orgasmen skyllet gjennom kroppen hennes. Så slappet hun av og sank sammen.

Pikken min kjentes knallhard og jeg lå helt stille oppå henne. Så fikk jeg en idè. «Nå står vi opp og spiser og så skal jeg rusle rundt og være knallkåt og etterpå skal jeg pule deg skikkelig», sa jeg. Hun smilte det deilig sjarmerende smilet sitt og ga meg et kort kyss. Vi sto opp og kledde på oss og gjorde klart for et godt måltid. Hun hadde kjøpt ferske reker også hadde hun lagd guakamole. Og stadig var hun bortpå å kløyp meg i baken eller lot en hånd gli forsiktig over pikken min uten på tøyet. Og jeg vimset rundt nesten i halvsvime, så kåt var jeg. Vi satte oss til bords og jeg kjente at en fot skle opp på innsiden av det ene låret mitt. Helt opp og forsiktig inn under punken min. Jeg prøvde å late som ingenting, men det var ikke lett. Det virket som hun koste seg, ferske reker og en knallkåt mann som bare så vidt klarte å holde seg på matta. Men jeg klarte å gjennomføre måltidet. Vi bar ut tallerkner og satte fra oss på kjøkkenet. Og stadig var hun framme med en hånd og flørtet litt, eller jeg fikk et deilig vått kyss.

Endelig var vi på veg opp trappa mot soverommet. Nå hadde jeg ikke tenkt å ta meg tid til tannpuss eller annet tull. Jeg skøyv henne forran meg inn på soverommet og vi kledde av oss i en fei. Pikken min spratt opp da jeg dro ned bokseren. Kona skjønte nok at her ville det ikke bli noe mere vorspiel (og det var det vel ikke behov for heller). Hun la seg bare på ryggen og strakte armene mot meg. Jeg kastet meg over henne og skled lett inn i den varme og våte grotten hennes. «Endelig», tenkte jeg. «Nå skal jeg bare banke pikken inn i henne til den sprenger». Og jeg satte i gang. Etter ganske kort tid kjente jeg at orgasmen var på veg. Og jeg hedde ikke tenkt å utsette den – jeg hadde helt sikkert ikke klart det heller. Jeg bare ga gass og fortsatte til det hele ble som et kjempe vulkanutbrudd. Jeg fortsatte og banke pikken inn i henne. En tanke om at jeg ikke måtte bli for vill streifet gjennom hodet uten å sette spor etter seg. Så ebbet orgasmen ut og jeg sank sammen oppå henne. «Tusen takk for en vanvittig deilig kveld», fikk jeg stønnet ut. «Jeg elsker deg», fikk jeg tilbake.

Sjekk også

Blind date etter nettbyflørt – Alminnelig sex

Blind date etter nettbyflørt – Alminnelig sex : Var innlogget på nettby og så at …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *