lørdag , 17 april 2021
Forside / XFiles / Pappa og hotellrommet – XFiles

Pappa og hotellrommet – XFiles

Pappa og hotellrommet – XFiles :

Pappa og jeg var alene hjemme. Mamma og min søster fra bortreist til syden, vi var helt alene. Plutselig foreslår pappa at vi skal reise til ett hotell der naboen ikke kan lage på bråket. Jeg skjønte ikke hva han mente med bråk, men hadde vært deilig med ferie.Vi sjekket inn, og jeg måtte bære inn bagasjen. Litt senere banket det på, og der kom servitøren inn i lite miniskjørt. Jeg så pappa glante masse og ga henne masse tips. Pappa sa at nå var det snart legge tid og han la seg på sitt egent rom.

Jeg ville inn på facebook og snakke litt, og se hva som skjedde der venne mine var. Jeg var også litt kåt,så jeg gikk inn på char og fant meg en venn. Jeg spurte om vi skulle ha chat sex, han var veldig villig. Litt senere satt jeg med helt bukse og bena opp til værs. Jeg var så smell kåt og klitorisen min var helt rød.

Plutselig braste pappa inn, jeg satt ned bena, men greide ikke å stoppe å fingre, jeg kom nesten nå. Pappa ga meg ett lurt smil, og begynte å ta seg på pikken utenfor buksen. Han gikk mot meg, og tok fingerne sine hardt oppi fitta mi.

Jeg sa at dette ble rart og du er pappan min. Han svarte med ett grefs at han var sjefen. Han tok 4 fingere inn i meg, det var litt trangt men det var så godt at jeg nesten begynte å hyle. Samtidig kjente jeg 1 finger oppi rompe hullet mitt, jeg måtte ta tak i pappas skjorte, men jeg drev den heller av. Jeg tok skikkelig tak uten på buksen, og begynte å kna skikkelig. Plutselig tok han fingerene sine ut av fitta mi og begynte å slikke de. Han tok meg på puppen, og dro og knadde som bare det.

Jeg lå der med pappan min og jeg ville ha han. Velig rart, men åå det var godt. Han tok av seg buksen og underbuksen og tok fram penisen. han la meg i sengen, og begynte å klaske penisen forsiktig på låret mitt. Han visste jeg ville ha den inni meg, men en 40 år gammel mann skal vite hvordan man tifredsstiller en dame. Plutselig tok han penisen inn, kjempe hardt, men jeg elsket det. Han likte det røft, og ville ha det som han ville. Inn og ut, inn og ut, jeg kjente bare kroppen min var svett, og pappa sine utrykk fikk meg kjempe kåt. Jeg skrek PAPPA PAPPA, jeg vil ha meg en lekse. Han tok penisen ut, og han kom, og spurtet sæden sin på meg. Kroppen min var fylt med pappas sæd, og jeg begynte å ta en finger på meg, og smake. Han ba meg reise meg opp og hente dildoen han hadde med seg i sekken.

Jeg tok den opp og stappet den oppi fitta mi. Pappa kom gående mot meg, og tok penisen min i rompehullet mitt. Det gjorde litt vondt i starten men jeg likte det. Dildoen var på det høyeste og raskeste nivå. Pluselig sprutet det ut av meg, pappa satte seg på kne, og begynte å slikke det opp. Jeg satte meg på nakken mot han, og han slikket meg. Jeg begynte å pule pappas tunge, og det var den hærligste opplevelsen jeg hadde hatt. Når vi ble slutt, så dro vi hjem til oss og så på film. Jeg kjente pappas fingre nærmet seg buksen min igjen…

Sjekk også

Svigerinne – XFiles

Svigerinne – XFiles : Min første kvinne var en virkelig het opplevelse! Det året jeg …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *