fredag , 16 april 2021
Forside / XFiles / Mamma hadde lengsler

Mamma hadde lengsler

Mamma hadde lengsler

Jeg har alltid følt meg litt på kanten seksuelt, alltid foretrukket det som er litt tabu. Fantasier om mamma, fantasier om søster – ja til og med fantasier om guttepikk, men det er en annen historie.

Mamma har vært skikkelig uheldig i sine valg av menn, vel det har bare vært to valg, men de valgene har hun slitt med over lengre tid etter at det er gjort. Første valg – min far. En fordrukket tulling som ikke hadde kvaliteter i seg til å være far for oss. Den neste var av samme ulla, men han ville ikke vite av de «valpene» som ikke var hans egne.

Det tok flere år før mamma kom seg unna dranker nr. 1 og nesten like lenge å komme seg unna dranker nr. 2. Etter det ble hun gradvis mer livlig og glad, men jeg registrerte selvsakt ikke at hun hadde stadig økende seksuelle lengsler etter å ha vært alene en stund. Jeg regnet med at hun tok seg en tur på byen og fikk seg litt hvis det ble for ille.

Mamma har aldri vært særlig gla i uteliv og alkohol – hvem kan klandre henne. Så hun dro aldri ut på byen/dans/aktiviteter for å få seg litt pikk til å ta av den seksuelle brodden som stakk og verket.

Økonomisk sett er det ingen god løsning å bli enslig. Følgelig ble det noe trangere økonomisk sett når mamma ble alene og hun hadde ikke råd til de store uskeielsene når hun skulle planlegge sin egen ferie. Dermed insisterte jeg på at hun skulle bli med meg på ferie – jeg hadde jo heller ikke noen å reise sammen med. Jeg spanderte alt – jeg hadde godt med penger.

Idéen ble møtt med entusiasme, selv om hun ikke likte tanken på å bli spandert på – det var vel heller tanken på å gjøre noe morsomt og ha noen å være sammen med som slo gjennom som det beste med hele arrangementet. Jeg booket alt: fly, hotell, teaterbilleter og guiding. Turen gikk til London.

Mamma ble nok litt overrasket da hun fant ut at vi skulle dele dobbeltseng, men skyldig som hun følte seg for å være en økonomisk byrde (noe jeg selvfølgelig ikke sa meg enig i) så godtok hun øyblikkelig min forklaring om at det var rimeligst og ville tillate oss å bruke mer penger på andre opplevelser.

De første dagene var rolige, vi tok oss tid til å se oss rundt. The Tower, London Bridge, Buckinham palace osv. Det var heller ingenting spesielt å fortelle om de første nettene i dobbeltsengen. Hun stilte seg alltid med ryggen til da hun tok av BH’en og la seg rolig under dyna. Trusen beholdt hun på. Jeg sov i boxeren og ellers ingenting mer.

Vel helt uten hendelser var ikke disse første nettene. Vi la oss og hadde først god plass mellom oss. Det var tross alt en stor seng. Men det ble helt ubevisst mindre og mindre avstand mellom oss i løpet av den første natten. Neste natt var vi blitt mer avslappet og vi lå inntill hverandre da vi våknet. Jeg må vel innrømme at jeg var frempå i løpet av natten og «stjal» en liten føling på det ene brystet hennes, men det var alt.

Dag nr. 3 var som alle de forutgående dagene, men vi avsluttet med en bedre middag på hotellets restaurant – jeg bestilte to flasker vin og flere øl til meg selv. Mamma drakk mye vin til henne å være – litt rart å se henne drikke mer enn et glass til maten. Det var liksom ikke henne. Men hun var tydeligvis meget avslappet og følte seg i storform. Begge ble litt påvirket av all den gode drikken, mamma mest av oss to.

Vi snakket og lo. Vi kom over i et mer sentimentalt spor etterhvert som kvelden forløp. Vi snakket om alle tøffe tider og hvor bra det nå var blitt. Jeg spurte plutselig om hun ikke savnet intimiteten som hun nå ikke lengre hadde. En kunne se at hun ble litt overrasket over spørsmålet, men i en kort setning svarte bekreftende på det. «Og hva med deg da?» spurt hun. «Meg?» svarte jeg. «Ja, kan nesten ikke huske sist du introduserte meg for en kjæreste»…

Jeg tok en liten pause, men måtte jo svare at jo – jeg savnet det å ikke ha funnet den store kjærligheten. At det var det største savnet, men «intimiteten» (sa jeg og lagde gåsetegn) er også et stort savn. «Lurer på om det ér verre for menn enn det er for kvinner» sa hun… Jeg var litt overrasket selv nå – at vi kunne snakke så fritt om sex – for det var jo det vi snakket om, selv om ordene ikke sa det rett ut eller var grafiske.

Vi drakk mer. Vi lo og hadde det rett og slett bare hyggelig kvelden ut. Begge ble vi litt «påseilet», mamma mer enn jeg – uten at noen av oss var overberuset. Etter å ha forflyttet oss til baren etter måltidet og tilbrakt en tid der, besluttet vi at vi skulle komme oss i seng. Det var fremdeles flere ting som måtte sees og besøkes i morgen.

Da vi kom til rommet gikk jeg rett på badet – jeg måtte kvitte meg med noe av biproduktet av alt det ølet jeg hadde drukket. Mamma gikk inn etter meg, men hun lukket ikke døren. Jeg kunne se det sorte kjønnshåret i det hun satte seg ned, men hun så ikke at jeg hadde stjålet et lite glimt. Jeg gikk mot sengen og nå tok jeg av meg boxeren uten at hun så det og la meg under dyna. Hun kom ut fra toalettet tok hun av seg BH’en uten å snu seg. Brystene vugget i bevegelsene og hang rett ned når hun bøyde seg for å lette på dynen. Jeg kunne ikke la være å stirre – og nå la hun merke til det. Hun smilte varmt og sa «stakkar er det så lenge siden». «Pupper er pupper» sa jeg og smilte tilbake.

Hun la seg bare 20 cm. fra meg med ansiktet mot meg. Jeg lå allerede på siden og vi så på hverandre.

«Det har vært en fin dag – takk for at du tok meg med». Uten å tenke meg om beveget hånden min seg mot hennes venstre bryst og jeg la hånden rolig over og lot den bli der. Jeg kunne kjenne at noen muskler i kroppen hennes strammet seg til, men etter et sekund sa hun «det er greit». Jeg lot nå hånden klemme lett og deretter lot den vandre langs hennes side. Opp og ned.

«Jeg tror virkelig jeg har vært uten nærkontakt litt for lenge» sa jeg etter en liten stund. «Jeg også – det var godt» var det øyeblikkelige svaret jeg fikk. Deretter følte jeg meg modigere og lot hånden ta mer av brystene, nå litt mer faste grep. Hun lagde en lyd som ikke var til å misforstå. Dette var virkelig godt for henne. Hun lot en hånd legge seg på min hofte – «oi – ingen underbukse?». Deretter gle hånden hennes ned og fant min allrede stive pikk. Med moderlige ømme grep førte hun hånden sin opp og ned. Nå var det jeg som lagde gode lyder.

Jeg tok et bestemt grep og rullet henne på rygg og la meg over henne. Pikken lå med roten mot hennes klitoris utenpå trusen hennes. Jeg kysset brystene, først den ene så den andre. Så reiste jeg meg opp og så henne dypt i øynene samtidig som jeg festet grepet om trusekanten hennes. Ingen protest. Trusene kom ned – hun hjalp til å få føttene ut.

Her ble ingen tid kastet bort på ytterligere vorspiel – jeg la meg til rette og førte pikken rett inn, jeg pumpet på – hun klynket og bet seg i underleppen. Selv med en pikk som var nokså påvirket av øl varte jeg ikke mer enn ca. 10 minutter før jeg sprutet en dose i fitta før jeg trakk meg ut og prutet fire-fem ganger til ut over maven og brystene.

«Deilig puling» sa jeg med et sjevt smil.. «Deilig puling» svarte hun. Tenk å høre mamma si puling… Det var en helt utrolig kveld. «Nå sover vi» sa hun og vi la oss tett intill hverandre. Det var ingen behov for formaninger om å holde tett eller at «dette skulle vi ikke gjort». Begge ønsket det og hva som ville skje etter dette, ja – det fikk bare skje.

Sjekk også

Svigerinne – XFiles

Svigerinne – XFiles : Min første kvinne var en virkelig het opplevelse! Det året jeg …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *